بازی اومده منتهی نمرات مثل قسمت قبله . طبق اخرین امار بدست اومده از کسانی که به بازی نمره پایین دادن معلوم شده این افراد هیچکدوم یا عمه ندارن یا سریال رو ندیدن .
بازی اومده منتهی نمرات مثل قسمت قبله . طبق اخرین امار بدست اومده از کسانی که به بازی نمره پایین دادن معلوم شده این افراد هیچکدوم یا عمه ندارن یا سریال رو ندیدن .
تموم کردم این قسمتو .
به نظرم چند برابر از قبلی بهتر بود . تمرکز بیشتر رو شخصیتا بود تا هیجان(البته بخشای اکشنش بیشتر از قبلی بودن) و شروع کرده بود به چیدن بیشتر داستان .
اون آهنگ آخر قسمت(که تو Credits هم بود) واقعا بی نظیر بود . انتخابای سخت مثل قسمت قبل بیشتر بر خلاف میل بودن ، یعنی کاری که دوست نداشتید بکنید بهتر به نظر میرسید به نسبت کاری که دلتون میخواد . داستان ها برای من به ترتیب Ironrath بود بعد یونکای و بعد هم پایتخت . با Wall خیلی حال نکردم . یه موردی هم که هست اینه که من Mira تو بازیم بی مصرفه ، چون کلا خودم انتخابام جورین که هیچ وقت نشده باهاش به خانوادم کمک کنم چون تک تکشون نیازمند خیانت به مارجری هستن !(اما فکر می کنم بعدا یه موقعیت عالی پیش بیاد که به دلیل از دست ندادن اعتماد مارجری بتونم یه کمک گنده بکنم !)
محتوای مخفی: اسپویل شدید
و در نهایت دیالوگ مورد علاقم که تو بازی خودم انتخاب کردم واسه گفتن :I'm going to kill that manپ.ن : امیدوارم سریع تر Tales رو بدن بیرون . بعد هر قسمت/چپتر GoT (چه بازی چه سریال چه کتاب) آدم به قولی Suicidal میشه : دی
پ.ن2 : دیالوگ Potatoes ـه Gared لبخندی عمیق بر لبم جاری کرد !
Last edited by Arrowtic; 04-02-2015 at 20:56.
برای اون آهنگ آخر پست جدا بزنه آدم بهتره !
این لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به کلمات و متنش دقت کنید خیلی قشنگه و داستان GoT و فارستر ها رو عالی میگه .
بهترین صحنه ی دو قسمت بود برام با توجه به تم لحظه ای که اینو خوند .یه مشکل خیلی خیلی بزرگ داشت این قسمت ولی ، اونم این که 2 تا از انتخابای منو قشنگ ندید گرفت . تو آهنگ به Ethan گفت Ethan the Wise در حالی که واسه من Brave بود + به نظر میرسه انتخاب آخر قسمت 1 ـم رو عوض کرده بود ! این ایرادو همه Xbox One ها داشتن .
سعی کنید نسخه No Steam رو دانلود نکنید ، واسه من اون بود .
ویرایش : Xbox One ها همه انتخاباشون ندید گرفته شده ولی واسه من فقط اون آخر قسمت اول . اگه No Steam ریختید برا اطمینان از آخرین فصل قسمت اول(یعنی دیدار با رمزی) Rewind کنید تا به مشکلی نخورید .
Last edited by Arrowtic; 04-02-2015 at 23:34.
من رمم 2 گیگه دارم بازی میکنم . بازی هایی که حس میکنی سبکن ولی تو سیستم مورد نیازش زده 4 گیگ رم معمولا روی 2 گیگ رم هم جواب میده و مشکل خاصی نداره . البته اگه ویندوزت 32 بیتیه باید به نوع ویندوز مورد نیاز هم دقت کنی که 64 بیت نباشه . معمولا بازی هایی که به طور واقعی 4 گیگ رم لازم دارن ویندوز مورد نیاز رو هم 64 بیت میگیرن .
قسمت دوم اتفاق خیلی خاصی نیفتاد.
همه اش یک طرف
اون آهنگ آخر بازی هم یک طرف
بخش Wall رو خیلی قشنگ درست کرده بودن، یه جورایی حس میکردم تو خود بازی هستم یا سریال رو دارم می بینم.
این تند تند زدن Q بعدش E کمی تکراری شده، TWD فصل اولش چندین دکمه داشت![]()
الان این بازی اومده؟
یک نسخه داره یا چندین نسخه اومده تا الان؟
داستانش با سریالش همخوانی داره یا جدای از اونه؟
داستان به نظر میومد پایه گذاری قسمتای بعد بود و جایگاه کاراکترا و شخصیتشونو تثبیت کرد به خصوص که دو محیط جدید داشتیم و نمیشد عجله کنن تو جلو بردن داستان .
برو همه چند تا ورژن آهنگو بگوش ، همشون عالین .
این بازی و بقیه بازی های شرکت Telltale Games به صورت اپیزودی هستن . یعنی هر حدودا 2 ماه یه قسمت میاد و شما بازیش میکنی . الآن این بازی دو قسمتش اومده(و قراره 6 قسمته باشه) .
داستانشم بر پایه سریاله و وقایع یه خاندان کوچیک رو از آخر فصل 3 تا اول فصل 5 نشون میده .
روشی چیزی نیست که بشه زیرنویس بازی رو فارسی کرد؟
اعلام شد در توییتر که همین دوشنبه تریلر قسمت سوم میاد و خود قسمت هم در همین ماه منتشر میشه ، پس یا 24 مارچ هست(همین سه شنبه) یا 31 مارچ . با توجه به ریلیز تریلر در دوشنبه احتمالا یه هفته فاصله بذارن و 31 ـم منتشر کنن .
عجب خوب بود این یه مدت واسه بازی های اپیزودی ! هفته قبل Tales from the Borderlands اومد ، این هفته Life is Strange و احتمالا هفته بعد هم GoT .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)