فکر میکنم داره یک مقدار از زاویه بروز نشده ای به این هجوم ها نگاه میشه،
موضوع خیلی این نیست زیاد که مردم به بازیکن رقیب حمله میکنند و ازش دلخورند که باعث شکست ما شده، میلیونها جوون بیکار و گرفتار.... پی سرگرمیند، در صفحات اجتماعی جمعند، در این افراد دگر آزارها وجود دارند، همونهایی که قدیم بهشون میگفتیم مردم آزار و در فضای دیجیتال میگیم ترول، خیلی قشنگ و مجلسی قرار میزارند، خوب بچه ها اینبار بریزیم تو پیج کی؟ چند نفر سردسته اند و باقی پیرو، سردسته ها بیشتر دو نوعند: بذله گو حرفه ای و فحاش قهار(در فحش دادن هم ی سلسله مراتب و اصولی هست که همه بلد نیستند:| اصن فنیه برای خودش :o )
بعد چهار نفر (دقیق عرض میکنم چهار پنج نفر) جوی شدید به وجود میارند، افراد عادی(تر) میبینند ان صفحه داغ شده و ازش فید میرسه، میرند به اون صفحه، اکثریت با سر میرن توی این جو...(مشابه وضع در یک تظاهرات)
و بعضیاشون از پاپ (همون لیدرها) کاتولیکتر هم میشن و کینه ای حقیقی و بی دلیل رو بروز میدن.
در حقیقت با وضع بعد کاری( نمیگم اقتصادی حالا) و اجتماعی و فرهنگی که از صدر تا ذیل به فحاشی داره عادت میکنه، به هیچ وجه این خروجی غیرمنتظره نیست.
من همیشه در عجبم چرا در نیمه شبی در خیابون کسی رو نمیبینم با چوب بکوبه در شیشه بانک، یا هوار بزنه یا مثلن سه چهار نفری بدوند و فرار کنند از پلیس و زده باشند به سیم آخر...مثل این فیلم های آخرالزمانی...
.gif)
(داریم افرادی که خودشون رو میسوزنند، شرحه شرحه میکنند، اما کمند نسبت به جمعیت فلک زده) ، اینکه در عجبم "نه به خاطر اینکه این رفتار رو خوشم میاد که ببینم و یا برام قابل تاییده" بلکه در حقیقت خروجی وضع فعلی ممکنه آنارشیسم اینگونه هم باشه و اگر روزی ببینم غافلگیر نمیشم.
الان پیک جمعیتی دهه شصتیها توی سن اوج نیاز قرار داره، نیاز جنسی ، نیاز کاری، نیاز اقتصادی(باز اشاره میکنم به عمد ایندو رو تفکیک میکنم) ، نیازهای فرهنگی، نیازهای تفریحی....، خیلی برام جالبه و متاثر کننده که بعدش چی پیش میاد؟ وقتی یواش یواش سرازیری عمر شروع میشه عکس العمل نسل من چیه؟ بحران های شدیدتر دور از انتظار نباید باشه، اینها که بازیه...نسلی که مثل برگ درخت داره بی سر و صدا میریزه...(چقدر مرثیه خوندم:/)