تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 95

نام تاپيک: دلایل فروپاشی نظام خانواده در ایران و جهان؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

امر به معروف و نهی از منکر وظیفه بنده است. بنده معتقدم نظام خانواده باید بر اساس آموزه های دین اسلام بنا شود که ازدواج موقت هم بخشی از آن است. در نظام خانواده غربی مرد حق ازدواج موقت را ندارد و مخالفت جوانان ما با ازدواج موقت هم به دلیل نفوذ فرهنگ غرب در کشور ما است که باید با آن مبارزه کرد. اکثر طلاق های کشور به دلیل دوری گرفتن از آموزه های اسلام است که مثال هایی از آن را قبلا عنوان کرده بودم. بنده معتقدم زنان به جای خودخواهی لازم است به فکر خانواده و فرزندان خود باشند. چه معنی دارد زن به دلیل عدم اجازه شوهر برای کار در خارج از منزل تقاضای طلاق کند؟ وقتی زن نیازی به کار در بیرون از منزل ندارد چه دلیل دارد تحصیل کند که از شوهرش اجازه تحصیل می خواهد؟ به خصوص وقتی این همه مرد بیکار در کشور وجود دارد و جمعیت کثیری از دانشگاه های کشورمان را زنان تشکیل می دهند که باعث می شود به جای خانه داری به فکر مدیریت خانواده باشند که حق و وظیفه مرد است. بنده فکر می کنم اکثر مصیبت های کشورمان به دلیل فرهنگ غربی تحصیل زنان شکل گرفته است. زنان برای خانه داری و تربیت فرزندان و تمکین همسر به چیزی بیشتر از سواد ابتدایی خواندن و نوشتن و تحصیلات مقطع ابتدایی نیاز ندارند.
    اولا زن و مرد هردو شون وظیفه مدیریت خانواده و فرزند رو دارند.والبته در درجه اول زن باید به تربیت رشد فرزند در خانه برسه.و مرد هم باید مخارج زندگی رو دربیاره.اما داری مثل کتاب دینی ها و چیزهایی که حفظ کردی نظر میدی.ببین دوست من فکر می کنی چرا زن مجبور میشه بره کار کنه؟؟!!!!!!ایا در این دوره و زمونه مرد می تونه مخارج رو تامین کنه؟؟؟!!!!اگه جوابت بله هست.پس نفست از جای گرم بلند میشه و دقیقا میشه ضرب المثلی که میگه سواره از حال پیاده خبر نداره.ایا مردی که که شب و روزش شده شیشه کشیدن و دو تا بچه قد ونیم قد هم داره و یک ذره غیرت هم نداره می تونه برای زن و خانواده اش مرد خوبی باشه؟؟؟و از اون طرف زن چه جوری برای بچه هاش غذا درست کنه؟؟؟این همه گرونی تو مملکت هستش و زن و مرد وقتی پا به پای هم کار می کنند باز هم نمیتونند خرج زندگیشون رو دربیارند.چون وضع اقتصاد خرابه.شما اصلا به واقعیات توجه نمی کنی.شما میگی زن نباید به اندازه کافی درس بخونه.بعد میگی نباید بره سرکار.پس زن چی کار کنه؟؟به قول دوستی در این انجمن بشه ماشین جوجه کشی؟؟؟!!!! واقعا زنان جامعه در این اشفته بازار اقتصاد چه جوری می تونند به تلاش مرد (اگر مرد باشه) تکیه کنند و با ارامش خاطر به تربیت فرزند بپردازند؟؟؟؟ گفتی بیشتر دانشجویان ما دختر هستند و دانشجویان پسر کم هستند.شما با چه استدلالی به این نتیجه رسیدی؟؟؟؟اینکه دانشجویان پسر کم هستش به خاطر اینه که عرضه از خودشون نشون نمی دهند.و همین اقا پسر ها قراره فردا پدر خانواده بشوند و همین اقا پسرهای شما قرار خرج خانواده رو دربیاورند!!!!!!.یک علت دیگه ای که داره سربازی هستش که دوسال از زندگی پسر رو میگیره .اینکه چرا دانشجویان پسر کم هستش علت های متعددی رو داره.اما ربطی به تحصیل زن ها نداره.
    چه معنی دارد زن به دلیل عدم اجازه شوهر برای کار در خارج از منزل تقاضای طلاق کند؟
    چه معنا دارد اموزه های اسلامی شما بیاد حرف زور بزنه .واقعا اگه زن ها سواد درست و حسابی نداشته باشند جامعه متمدن میشه؟؟؟؟؟
    وقتی زن نیازی به کار در بیرون از منزل ندارد چه دلیل دارد تحصیل کند که از شوهرش اجازه تحصیل می خواهد؟
    شما از زندگی مردم اطلاع نداری و خیلی راحت میای میگی چرا زن باید کار کنه؟؟چرا باید زن تحصیل کنه که جوابش رو در بالا گفتم.
    بنده فکر می کنم اکثر مصیبت های کشورمان به دلیل فرهنگ غربی تحصیل زنان شکل گرفته است. زنان برای خانه داری و تربیت فرزندان و تمکین همسر به چیزی بیشتر از سواد ابتدایی خواندن و نوشتن و تحصیلات مقطع ابتدایی نیاز ندارند.
    باز هم افراط باز هم افراط.از ماست که بر ماست.اکثر مصیبت های کشورمون از خود ماست .فرهنگ غربی از نظر اموزشی خیلی بهتر از ما عمل می کنه.(البته از نظر اموزشی).من فکر می کنم که شما یک سری چیزها رو خوندی و دقیقا بر اساس چند تا دست نوشته می ایید تحلیل می کنید.به نظر من اول شما دیدتون رو نسبت به زندگی که الان در جامعه وجود داره واقعی تر کنید و بعد بهتر تحلیل کنید.از نظر من تمام دلایلی که ذکر کردید بیش تر به بهانه شبیه هستند تا دلیل!!!

2. این کاربر از رضاس1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

اولا زن و مرد هردو شون وظیفه مدیریت خانواده و فرزند رو دارند.والبته در درجه اول زن باید به تربیت رشد فرزند در خانه برسه.و مرد هم باید مخارج زندگی رو دربیاره.اما داری مثل کتاب دینی ها و چیزهایی که حفظ کردی نظر میدی.ببین دوست من فکر می کنی چرا زن مجبور میشه بره کار کنه؟؟!!!!!!ایا در این دوره و زمونه مرد می تونه مخارج رو تامین کنه؟؟؟!!!!اگه جوابت بله هست.پس نفست از جای گرم بلند میشه و دقیقا میشه ضرب المثلی که میگه سواره از حال پیاده خبر نداره.ایا مردی که که شب و روزش شده شیشه کشیدن و دو تا بچه قد ونیم قد هم داره و یک ذره غیرت هم نداره می تونه برای زن و خانواده اش مرد خوبی باشه؟؟؟و از اون طرف زن چه جوری برای بچه هاش غذا درست کنه؟؟؟این همه گرونی تو مملکت هستش و زن و مرد وقتی پا به پای هم کار می کنند باز هم نمیتونند خرج زندگیشون رو دربیارند.چون وضع اقتصاد خرابه.شما اصلا به واقعیات توجه نمی کنی.شما میگی زن نباید به اندازه کافی درس بخونه.بعد میگی نباید بره سرکار.پس زن چی کار کنه؟؟به قول دوستی در این انجمن بشه ماشین جوجه کشی؟؟؟!!!! واقعا زنان جامعه در این اشفته بازار اقتصاد چه جوری می تونند به تلاش مرد (اگر مرد باشه) تکیه کنند و با ارامش خاطر به تربیت فرزند بپردازند؟؟؟؟ گفتی بیشتر دانشجویان ما دختر هستند و دانشجویان پسر کم هستند.شما با چه استدلالی به این نتیجه رسیدی؟؟؟؟اینکه دانشجویان پسر کم هستش به خاطر اینه که عرضه از خودشون نشون نمی دهند.و همین اقا پسر ها قراره فردا پدر خانواده بشوند و همین اقا پسرهای شما قرار خرج خانواده رو دربیاورند!!!!!!.یک علت دیگه ای که داره سربازی هستش که دوسال از زندگی پسر رو میگیره .اینکه چرا دانشجویان پسر کم هستش علت های متعددی رو داره.اما ربطی به تحصیل زن ها نداره.

چه معنا دارد اموزه های اسلامی شما بیاد حرف زور بزنه .واقعا اگه زن ها سواد درست و حسابی نداشته باشند جامعه متمدن میشه؟؟؟؟؟

شما از زندگی مردم اطلاع نداری و خیلی راحت میای میگی چرا زن باید کار کنه؟؟چرا باید زن تحصیل کنه که جوابش رو در بالا گفتم.

باز هم افراط باز هم افراط.از ماست که بر ماست.اکثر مصیبت های کشورمون از خود ماست .فرهنگ غربی از نظر اموزشی خیلی بهتر از ما عمل می کنه.(البته از نظر اموزشی).من فکر می کنم که شما یک سری چیزها رو خوندی و دقیقا بر اساس چند تا دست نوشته می ایید تحلیل می کنید.به نظر من اول شما دیدتون رو نسبت به زندگی که الان در جامعه وجود داره واقعی تر کنید و بعد بهتر تحلیل کنید.از نظر من تمام دلایلی که ذکر کردید بیش تر به بهانه شبیه هستند تا دلیل!!!
    زن و مرد وظیفه مدیریت خانواده را دارند ولی حرف آخر را مرد می زند. مشکلات اقتصادی خانواده ها و کمبود شغل و درآمد کم برای مرد ها به دلیل اشتغال و تحصیل زنان است. اگر زنان تحصیل نکنند جا در دانشگاه های کشور برای مرد ها بازتر می شود و مردان بیشتری قادر به تحصیل خواهند بود. بیشتر بودن تعداد دانشجویان دختر از پسر بر اساس آمار سازمان سنجش دانشجویی کشور است. سربازی برای ایجاد آمادگی در دفاع از کشور عزیزمان است و به شغل ارتباطی ندارد. پسر در 18 سالگی به سربازی می رود و همسرش می تواند در منزل پدر خود بماند و پدر عهده دار مخارج دختر باشد گرچه بنده قبول دارم تربیت فرزند در چنین شرایطی دشوار است ولی برای این امر مقدس باید ایثار صورت گیرد. نفس بنده از جای گرم بلند نمی شود بنده کارمند معمولی بانک هستم و همسرم خانه دار و دو فرزند که خدا را شکر همان که دندان داد نان هم می دهد.
    آموزه های اسلامی حرف زور نمی زنند بلکه حرف خق را می زنند. آیا شما می توانید یک شغل را بیان کنید که زن ها آن را بهتر از مردها انجام بدهند؟ تنها استثناء ممکن پزشکی و پرستاری زنان است که این شغل بهتر است در اختیار زنانی باشد که سایه مرد بالای سرشان نیست. چرا وقتی مرد ها می توانند شغلی را بهتر انجام دهند آن را به زنان واگذار کنیم تا هم کار به درستی انجام نشود و هم نظام خانواده ضربه سنگین ببیند؟ جهان بینی غربی شما چه پاسخی برای این پرسش دارد؟ فرهنگ غربی از هیچ نظر از فرهنگ ما برتری ندارد غرب در لجنزار فساد گرفتار شده است. آن ها در مدارس خود کفر را با نام علم تدریس می کنند و اصلا سخنی از اسلام نمی گویند. آن ها به کودکان مطالب جنسی آموزش می دهند و می گویند همجنسبازی طبیعی است. همین غربی ها با علم خود باعث پدید آمدن بیماری ها و سلاح های کشتار جمعی شدند. خواهش می کنم تفکر کنید.
    Last edited by Arash4484; 07-06-2014 at 17:08. دليل: font

4. این کاربر از مهندس مسعود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

اگر زنان تحصیل نکنند جا در دانشگاه های کشور برای مرد ها بازتر می شود و مردان بیشتری قادر به تحصیل خواهند بود.
    بی استدلال ترین حرفی بود که در طول دوران زندگیم شنیدم!

همین غربی ها با علم خود باعث پدید آمدن بیماری ها و سلاح های کشتار جمعی شدند.
    شما اگر انقدر دل پری از غرب دارید لطفا" از تکنولوژی غربی ( اینترنت و کامپیوتر) برای ارسال عقاید و اشتراک اونا بهره نبرید. (!)

6. 6 کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

بی استدلال ترین حرفی بود که در طول دوران زندگیم شنیدم!

شما اگر انقدر دل پری از غرب دارید لطفا" از تکنولوژی غربی ( اینترنت و کامپیوتر) برای ارسال عقاید و اشتراک اونا بهره نبرید. (!)
    اگه پاسخی نداری، چرا پست میدی؟
    غربی ها کامپیوتر و اینترنت رو به وجود آوردن کسی منکرش نیست، ولی کاش اینقدر که خوبی هاشون رو میبینید، بدی ها رو هم میدیدید.
    چرا مادر هنگامی که فرزند داره باید کار کنه؟ تربیت فرزند مهم نیست.؟ احتمالا الان یکی میاد میگه استفاده ابزاری از زن... باید بگم انجام دادن وظیفه هیچوقت استفاده ابزاری نیست. پس مرد هم که وظیفه داره کار کنه بهش بگیم استفاده ابزاری از مرد درسته؟
    اصلا چرا باید فرزند دوست رو ترجیح بده بر خانواده، چرا باید معتاد بشه؟ معلومه وقتی مادر از شش صبح تا دوازده شب میره سر کار و فرزند رو به خاله یا هرکسی دیگه هم میسپاره این اتفقات عادیه.
    فرزند بیش از مراقبت نیاز به محبت داره، و خاله یا هرکس دیگه هیچوقت اون محبت مادری رو به فرزند نمیرسونن.
    اما متاسفانه با یکسری حرف هایی که به پشیزی نمیازره خودتونو گول میزنید با یه سری جمله های خنده دار:

زن باید استقلال داشته باشه، زن نباید تابع شوهر باشه و ...
    زن اگه میخواد اینجوری باشه پس چرا ازدواج کرده؟ زنی که ازدواج میکنه یسری وظایف بهش اضافه میشه، حتما اون وظایف رو قبول کرده که ازدواج میکنه و دیگه نمیتونه با دوستاش بره بیرون و صفا سیتی چون شوهر داره.

علت بسیاری از طلاق های امروزی هم همینه، زن وظیفه ش رو در قبال شوهر فراموش کرده و با یه سری دلایل چرت مثل نداشتن استقلال طلاق میگیره، خیلی راحت، هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

نفس بنده از جای گرم بلند نمی شود بنده کارمند معمولی بانک هستم و همسرم خانه دار و دو فرزند که خدا را شکر همان که دندان داد نان هم می دهد.
    ان شاء الله که شما و خانواده تون همیشه سلامت و خندان باشید و البته که خدا رو شکر.

سربازی برای ایجاد آمادگی در دفاع از کشور عزیزمان است و به شغل ارتباطی ندارد.
    اینکه واقعا هدف از سربازی چیه رو کاری نداشتم بلکه حال به هر هدفی هم باشه پسر 2 سال از زندگی و فرصت های شغلی و زندگی مخصوصا در این اشقته بازار استخدام و کار عقب میفته.
    پسر در 18 سالگی به سربازی می رود و همسرش می تواند در منزل پدر خود بماند و پدر عهده دار مخارج دختر باشد گرچه بنده قبول دارم تربیت فرزند در چنین شرایطی دشوار است ولی برای این امر مقدس باید ایثار صورت گیرد.
    حرفاتون من رو یاد حرف های اون اقایی که در صدا و سیمای ایران هر هفته سخنرانی می کنه می اندازه.چون ایشون هم در سخنرانی هاشون بارها از رسیدن سن ازدواج در 14 سالگی می گویند.!!!!!دوست من دیگه دوره ای که دختر تا 9 سالش میشه و پسر 15 سالش میشه ازدواج می کنه تموم شده.شما که کارمند بانک هستی و در این اجتماع زندگی می کنی دیگه چرا این طور راحت صحبت می کنی؟؟؟واقعا اینکه می گید پسر 18 سالش میشه میره سربازی و بعد پدر عهده دار همسر پسر میشه یعنی چی؟تو این دوره و زمونه زن و مرد که پا به پای هم کار می کنند به سختی می تونند دستشون رو به دهنشون برسونند.

آیا شما می توانید یک شغل را بیان کنید که زن ها آن را بهتر از مردها انجام بدهند؟
    نمونه اش همین کار بانکی که شما هم در این شغل هستید.من هیچ وقت یادم نمیره که یک سری رفته بودم تو یک بانکی یک پول تقریبا زیادی رو بریزم.علی رقم اینکه شماره حساب و همه چیز رو درست وارد کرده بودم و فیش رو دادم دست کارمند بانک که اتفاقا هم اقا بود ایشون پول من رو به اشتباه به حساب فرد دیگه ای واریز کرده بودند.من هم همون لحظه متوجه نشده بودم و فکر می کردم که پول ریخته شده به حسابم.!!!!! بلکه یک مدتی که گذشت خواستم یک استعلامی از حسابم بگیرم دیدم پولم کمه و کلی ترسیدم و شوکه شدم.تنها شانسی که اوردم این بود که فیش رو هنوز داشتم.وقتی رفتم بگم اقای فلانی من اون سری اومده بودم اینجا و دادم شما پول رو ریختید ولی به حسابم ریخته نشده طرف قبول نمی کرد.فیش رو بهش نشون دادم گفتم جناب این هم فیش .شماره ها هم درست وارد شده.!!!!!خب داستان تازه شروع شد.کار اداری.برو این رو بنویس.این کار رو کن.این جا رو امضا بزن.برو پیش رییس بانک.حالا چه قدر طول بکشه که بیان با صاحب حسابی که اشتباهی پول به حساب اون واریز شده بود در تماس باشند.اقا برات خلاصش کنم که نزدیک دو هفته به خاطر اشتباه این اقا معطل شده بودم.شانسی که اوردم فیش رو هنوز نگه داشته بودم والا هیچ کاری نمی توستم بکنم.

چرا وقتی مرد ها می توانند شغلی را بهتر انجام دهند آن را به زنان واگذار کنیم تا هم کار به درستی انجام نشود و هم نظام خانواده ضربه سنگین ببیند؟
    من این رو همان طور که در بالا تعریف کردم خیلی خوب حس کردم.!!!!!!دوست عزیز خیلی شده که در کارهای اداری کارمند زن خیلی بهتر به کارها رسیدگی کرده است.
    فرهنگ غربی از هیچ نظر از فرهنگ ما برتری ندارد غرب در لجنزار فساد گرفتار شده است.
    همش افراط همش افراط.یا یکی میاد تمام و کمال فرهنگ غرب رو می پرسته و یا یکی مثل شما میاد همه چیز غرب رو زیر سوال می بره!!!!!.ما حقمونه که همون پشت صف های طویل بانکی بایستیم.
    آن ها در مدارس خود کفر را با نام علم تدریس می کنند و اصلا سخنی از اسلام نمی گویند.
    تنها چیزی که می دونم اینه که کیفیت اموزشی در اونجا خیلی بهتر از اینجاست.و الا نخبه های ما عبدالله نبودند که بروند اونجا!!!!
    آن ها به کودکان مطالب جنسی آموزش می دهند و می گویند همجنسبازی طبیعی است.
    تا اون حدی که برای کودک مطالب جنسی چیز عجیب و غریبی براش پدیدار نمیشه رو قبول دارم.اما مسائل فراتر از اون از قبیل همجنس بازی رو قبول ندارم.
    همین غربی ها با علم خود باعث پدید آمدن بیماری ها و سلاح های کشتار جمعی شدند. خواهش می کنم تفکر کنید.
    از صدقه سری همین غربی هاست که من و شما داریم با هم تبادل نظر می کنیم.

9. این کاربر از رضاس1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

زن و مرد وظیفه مدیریت خانواده را دارند ولی حرف آخر را مرد می زند. مشکلات اقتصادی خانواده ها و کمبود شغل و درآمد کم برای مرد ها به دلیل اشتغال و تحصیل زنان است. اگر زنان تحصیل نکنند جا در دانشگاه های کشور برای مرد ها بازتر می شود و مردان بیشتری قادر به تحصیل خواهند بود. بیشتر بودن تعداد دانشجویان دختر از پسر بر اساس آمار سازمان سنجش دانشجویی کشور است. سربازی برای ایجاد آمادگی در دفاع از کشور عزیزمان است و به شغل ارتباطی ندارد. پسر در 18 سالگی به سربازی می رود و همسرش می تواند در منزل پدر خود بماند و پدر عهده دار مخارج دختر باشد گرچه بنده قبول دارم تربیت فرزند در چنین شرایطی دشوار است ولی برای این امر مقدس باید ایثار صورت گیرد. نفس بنده از جای گرم بلند نمی شود بنده کارمند معمولی بانک هستم و همسرم خانه دار و دو فرزند که خدا را شکر همان که دندان داد نان هم می دهد.
    آموزه های اسلامی حرف زور نمی زنند بلکه حرف خق را می زنند. آیا شما می توانید یک شغل را بیان کنید که زن ها آن را بهتر از مردها انجام بدهند؟ تنها استثناء ممکن پزشکی و پرستاری زنان است که این شغل بهتر است در اختیار زنانی باشد که سایه مرد بالای سرشان نیست. چرا وقتی مرد ها می توانند شغلی را بهتر انجام دهند آن را به زنان واگذار کنیم تا هم کار به درستی انجام نشود و هم نظام خانواده ضربه سنگین ببیند؟ جهان بینی غربی شما چه پاسخی برای این پرسش دارد؟ فرهنگ غربی از هیچ نظر از فرهنگ ما برتری ندارد غرب در لجنزار فساد گرفتار شده است. آن ها در مدارس خود کفر را با نام علم تدریس می کنند و اصلا سخنی از اسلام نمی گویند. آن ها به کودکان مطالب جنسی آموزش می دهند و می گویند همجنسبازی طبیعی است. همین غربی ها با علم خود باعث پدید آمدن بیماری ها و سلاح های کشتار جمعی شدند. خواهش می کنم تفکر کنید.
    شما با اعتقادات افراطی به اصطلاح دینیتون واقعا وجه بدی رو ایجاد میکنید از دین اسلام!
    همین امثال شما هستند که باعث دید بد جامعه میشن و باعث میشن که مردم فکر کنند همه کسانی که از آموزه های دینی بهره میبرن و به اونها استنداد میکنند مثل شما فکر و عقیده دارند
    واقعا جای تاسف داره
    کجای اسلام به زن گفته خونه بشینه فقط بچه نگه داره؟!
    یکجوری صحبت میکنید انگار حرفاتون مربوط به زمان کنونی نیست و دست کم 100سال قبل دارید زندگی می کنید؟!
    خانومها در چه شغلی بهترن؟!!!دسته ای از بهترین پزشکان ،بهترین استادهای دانشگاه و ... از خانومها هستند
    اصلا بحث بهتر و بدتری نیست ولی زن ها هم در کلیه شاخه هایی که فعالیت دارند میتونن به بهترین وجه عمل کنند
    حتی در همین ایران هم خانومهایی داریم که سمت دار هستند((خانم افخم سخنگوی وزارت خارجه ---خانم دستجردی وزیر سابق بهداشت--و کلی از نماینده های خانوم در دوره های مختلف مجلس))این موارد شوهر ندارن؟ بچه ندارن؟ یا نه نکنه مسلمون نیستن؟
    وای به حال ما اگر قرار بود همه مثل شما فکر کنند
    اقای به اصطلاح دین دار! شما و حرفاتون از روشنفکرهای غربزده ای که حداقل درست صحبت میکنند و حرفاشون جای تامل داره به مراتب بدتر هست
    چرا که باعث میشی دید جامعه (اینجا مجازی هست نمونه کوچکی از جامعه واقعی) به شدت بد بشه و همون باقی مونده افرادی که جای امیدی دارن برای دینداری با عملکرد امثال شما نابود بشه

اصلا به قدری حرفاتون بعید و سطح پایین هست که ارزش نداره پست های شما رو نقد و جواب داد من خیلی تحمل کردم که چیزی نگم ولی واقعا دیگه از حد گذرونید
    شخصا از کلیه دوستان تقاضا میکنم کلا پست های ایشون رو ندید فرض کنید! به نظر میرسه عمدا درصدد هستند تا با بیان اعتقادات فراتر از افراطی دست مایه تمسخر رو ایجاد کنند!

11. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

شما با اعتقادات افراطی به اصطلاح دینیتون واقعا وجه بدی رو ایجاد میکنید از دین اسلام!
    همین امثال شما هستند که باعث دید بد جامعه میشن و باعث میشن که مردم فکر کنند همه کسانی که از آموزه های دینی بهره میبرن و به اونها استنداد میکنند مثل شما فکر و عقیده دارند
    واقعا جای تاسف داره
    کجای اسلام به زن گفته خونه بشینه فقط بچه نگه داره؟!
    یکجوری صحبت میکنید انگار حرفاتون مربوط به زمان کنونی نیست و دست کم 100سال قبل دارید زندگی می کنید؟!
    خانومها در چه شغلی بهترن؟!!!دسته ای از بهترین پزشکان ،بهترین استادهای دانشگاه و ... از خانومها هستند
    اصلا بحث بهتر و بدتری نیست ولی زن ها هم در کلیه شاخه هایی که فعالیت دارند میتونن به بهترین وجه عمل کنند
    حتی در همین ایران هم خانومهایی داریم که سمت دار هستند((خانم افخم سخنگوی وزارت خارجه ---خانم دستجردی وزیر سابق بهداشت--و کلی از نماینده های خانوم در دوره های مختلف مجلس))این موارد شوهر ندارن؟ بچه ندارن؟ یا نه نکنه مسلمون نیستن؟
    وای به حال ما اگر قرار بود همه مثل شما فکر کنند
    اقای به اصطلاح دین دار! شما و حرفاتون از روشنفکرهای غربزده ای که حداقل درست صحبت میکنند و حرفاشون جای تامل داره به مراتب بدتر هست
    چرا که باعث میشی دید جامعه (اینجا مجازی هست نمونه کوچکی از جامعه واقعی) به شدت بد بشه و همون باقی مونده افرادی که جای امیدی دارن برای دینداری با عملکرد امثال شما نابود بشه

اصلا به قدری حرفاتون بعید و سطح پایین هست که ارزش نداره پست های شما رو نقد و جواب داد من خیلی تحمل کردم که چیزی نگم ولی واقعا دیگه از حد گذرونید
    شخصا از کلیه دوستان تقاضا میکنم کلا پست های ایشون رو ندید فرض کنید! به نظر میرسه عمدا درصدد هستند تا با بیان اعتقادات فراتر از افراطی دست مایه تمسخر رو ایجاد کنند!

زنی که دوست داره کار کنه چرا ازدواج میکنه؟ اگه دوست داره استقلال داشته باشه و از شوهر تبعیت نکنه چرا قبول میکنه زندگی مشترک داشته باشه، وقتی وارد زندگی مشترک میشی دیگه تنها خواسته های تو نیست، باید برای شریکت هم ارزش قایل بشه، فقط خودت نیستی یه خانواده در میونه.

13. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

غربی ها کامپیوتر و اینترنت رو به وجود آوردن کسی منکرش نیست، ولی کاش اینقدر که خوبی هاشون رو میبینید، بدی ها رو هم میدیدید.
    چرا مادر هنگامی که فرزند داره باید کار کنه؟ تربیت فرزند مهم نیست.؟ احتمالا الان یکی میاد میگه استفاده ابزاری از زن... باید بگم انجام دادن وظیفه هیچوقت استفاده ابزاری نیست. پس مرد هم که وظیفه داره کار کنه بهش بگیم استفاده ابزاری از مرد درسته؟
    اصلا چرا باید فرزند دوست رو ترجیح بده بر خانواده، چرا باید معتاد بشه؟ معلومه وقتی مادر از شش صبح تا دوازده شب میره سر کار و فرزند رو به خاله یا هرکسی دیگه هم میسپاره این اتفقات عادیه.
    فرزند بیش از مراقبت نیاز به محبت داره، و خاله یا هرکس دیگه هیچوقت اون محبت مادری رو به فرزند نمیرسونن.
    اما متاسفانه با یکسری حرف هایی که به پشیزی نمیازره خودتونو گول میزنید با یه سری جمله های خنده دار:

زن اگه میخواد اینجوری باشه پس چرا ازدواج کرده؟ زنی که ازدواج میکنه یسری وظایف بهش اضافه میشه، حتما اون وظایف رو قبول کرده که ازدواج میکنه و دیگه نمیتونه با دوستاش بره بیرون و صفا سیتی چون شوهر داره.

علت بسیاری از طلاق های امروزی هم همینه، زن وظیفه ش رو در قبال شوهر فراموش کرده و با یه سری دلایل چرت مثل نداشتن استقلال طلاق میگیره، خیلی راحت، هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.
    گرامی این ادعاهایی که مطرح میکنید رو باز اگر ما منبع و مرجع بخوایم محکوم به احمقیت میشیم بله؟
    کجا امار داده فرزندان زنان شاغل درصد بیشتری معتاد بزهکار و ... هستن در مقابل زنان خانه دار؟
    کجا گفته شده برو سر کار بچتو بسپر به خاله و عمه؟
    کجا گفته برو سر کار به بچت دیگه محبت نکن؟
    متاسفانه تمام ادعاها و حرفاتون اشتباه عمدی شماست نه واقعیت

اگر امار گرفته بشه بدون شک امار نشون خواهد داد فرزندان زنان و مردان بیسواد و خانه دار بطور حتم بسیار بسیار بسیار بیشتر از زنان تحصیل کرده و شاغل هست

اصول اجتماعی و تربیتی مدرن نمیگه برو سرکار بچتو بسپر به عمه و خاله بلکه میگه اون زمان بچه باید در حال اموزش و تعلیم علم و دانش و هنر باشه

زمانی که مادر سرکار هست مساوی هست با زمانی که پدر هم نیست و مساوی هست با زمانی که بچه مدرسه هم میره
    پس با این حرف شما بچه مدرسه هم نباید بره چون از محبت مادر جدا میشه بله؟ پدر هم نباید سرکار بره چون از محبت پدر هم بی نصیب میشه

چرا مادر هنگامی که فرزند داره باید کار کنه؟ تربیت فرزند مهم نیست.؟
    چون زن هم مثل مرد انسان هست نه یک مرغ یا گوسفند یا یخچال که هیچ نقشی در اجمتاع نتونه بازی کنه
    چون وضعیت معیشتی جامعه با فقط کار کردن مرد اجازه تعمین یک خانواده رو نمیده
    چون وقتی زن کار نکنه مرد مجبوره 4شیفت کار کنه و حالا این میشه که کلا نقش پدر در خانواده فقط تبدیل به نان و گوشت میشه نه نقش پدری
    چون زن هم حق داره برای زندگی و سرنوشت خودش مثل مرد تصمیم بگیره چون بر خلاف عقیده شما زن هم انسان هست و دارای درک و شعور
    و ...

با سر کار رفتن 8ساعته زن و 8ساعته مرد و همینطور مدرسه رفتن 8ساعته بچه نه محبت از بین میره و نه نقش تربیتی مادر و پدر
    بلکه وقتی سواد و علم و اطلاعات کافی برای تربیت و تعلیم بچه نباشه حتی حضور 24ساعتی مادر و پدر بی ارزش هست

15. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

زنی که دوست داره کار کنه چرا ازدواج میکنه؟ اگه دوست داره استقلال داشته باشه و از شوهر تبعیت نکنه چرا قبول میکنه زندگی مشترک داشته باشه، وقتی وارد زندگی مشترک میشی دیگه تنها خواسته های تو نیست، باید برای شریکت هم ارزش قایل بشه، فقط خودت نیستی یه خانواده در میونه.
    شما تعریفتون از زندگی مشترک چیه؟
    زن بشینه خونه غذا بپزه شوهرش رو نگه داره؟! ببخشید ولی میتونن از خدمتکار در این زمینه استفاده کنند!
    زندگی مشترک از اسمش برمیاد در همه چیز باید شریک باشند. چرا با شاغل بودن نمیشه برای همسر اهمیت و ارزش قائل شد؟ تعریف شما از ارزش قائل شدن چیه؟
    چه اشکالی داره که زن هم شاغل باشه؟ حالا ما نگفتیم شبانه روز بره سرکار یا مشاغل سخت و انچنانی
    ولی چه مادران خوب و زیادی هستند که هم شاغل هستند هم همسر کامل و هم مادر خوب و درست!
    چطور انتظار دارید که یک دختر 12تا20 سال تحصیل کنه بعد به منظور شوهرداری بشینه توی خونه چهارتا دیوار رو نگه داره؟!
    کسی که داره ازدواج میکنه خیلی منطقی میشنیه صحبت میکنه از اول باید مشخص باشه زن میتونه بره سر کار یا خیر
    اقایونی که فکر میکنند خانوم باید خانه دار باشه مجبور نیستند که با زن شاغل ازدواج کنند؟!
    ملاکشون رو بجای چهره و مال و اموال خانواده دختر متمرکز کنند برروی خانه دار بودنش
    وسلام

17. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

دوست عزیز اگر من 1000 خط جواب بنویسم مگر کسی مثل ایشون قانع میشه؟
    منم میخوام دقیقا" مثل خودشون بهشون جواب بدم! صریح و کوتاه!

با این طرز فکر گویا شما محفل خانواده را با زندان اشتباه گرفتید!

لطف کنید بدی هاشون رو شما بگید.

19. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •