اولا زن و مرد هردو شون وظیفه مدیریت خانواده و فرزند رو دارند.والبته در درجه اول زن باید به تربیت رشد فرزند در خانه برسه.و مرد هم باید مخارج زندگی رو دربیاره.اما داری مثل کتاب دینی ها و چیزهایی که حفظ کردی نظر میدی.ببین دوست من فکر می کنی چرا زن مجبور میشه بره کار کنه؟؟!!!!!!ایا در این دوره و زمونه مرد می تونه مخارج رو تامین کنه؟؟؟!!!!اگه جوابت بله هست.پس نفست از جای گرم بلند میشه و دقیقا میشه ضرب المثلی که میگه سواره از حال پیاده خبر نداره.ایا مردی که که شب و روزش شده شیشه کشیدن و دو تا بچه قد ونیم قد هم داره و یک ذره غیرت هم نداره می تونه برای زن و خانواده اش مرد خوبی باشه؟؟؟و از اون طرف زن چه جوری برای بچه هاش غذا درست کنه؟؟؟این همه گرونی تو مملکت هستش و زن و مرد وقتی پا به پای هم کار می کنند باز هم نمیتونند خرج زندگیشون رو دربیارند.چون وضع اقتصاد خرابه.شما اصلا به واقعیات توجه نمی کنی.شما میگی زن نباید به اندازه کافی درس بخونه.بعد میگی نباید بره سرکار.پس زن چی کار کنه؟؟به قول دوستی در این انجمن بشه ماشین جوجه کشی؟؟؟!!!! واقعا زنان جامعه در این اشفته بازار اقتصاد چه جوری می تونند به تلاش مرد (اگر مرد باشه) تکیه کنند و با ارامش خاطر به تربیت فرزند بپردازند؟؟؟؟ گفتی بیشتر دانشجویان ما دختر هستند و دانشجویان پسر کم هستند.شما با چه استدلالی به این نتیجه رسیدی؟؟؟؟اینکه دانشجویان پسر کم هستش به خاطر اینه که عرضه از خودشون نشون نمی دهند.و همین اقا پسر ها قراره فردا پدر خانواده بشوند و همین اقا پسرهای شما قرار خرج خانواده رو دربیاورند!!!!!!.یک علت دیگه ای که داره سربازی هستش که دوسال از زندگی پسر رو میگیره .اینکه چرا دانشجویان پسر کم هستش علت های متعددی رو داره.اما ربطی به تحصیل زن ها نداره.امر به معروف و نهی از منکر وظیفه بنده است. بنده معتقدم نظام خانواده باید بر اساس آموزه های دین اسلام بنا شود که ازدواج موقت هم بخشی از آن است. در نظام خانواده غربی مرد حق ازدواج موقت را ندارد و مخالفت جوانان ما با ازدواج موقت هم به دلیل نفوذ فرهنگ غرب در کشور ما است که باید با آن مبارزه کرد. اکثر طلاق های کشور به دلیل دوری گرفتن از آموزه های اسلام است که مثال هایی از آن را قبلا عنوان کرده بودم. بنده معتقدم زنان به جای خودخواهی لازم است به فکر خانواده و فرزندان خود باشند. چه معنی دارد زن به دلیل عدم اجازه شوهر برای کار در خارج از منزل تقاضای طلاق کند؟ وقتی زن نیازی به کار در بیرون از منزل ندارد چه دلیل دارد تحصیل کند که از شوهرش اجازه تحصیل می خواهد؟ به خصوص وقتی این همه مرد بیکار در کشور وجود دارد و جمعیت کثیری از دانشگاه های کشورمان را زنان تشکیل می دهند که باعث می شود به جای خانه داری به فکر مدیریت خانواده باشند که حق و وظیفه مرد است. بنده فکر می کنم اکثر مصیبت های کشورمان به دلیل فرهنگ غربی تحصیل زنان شکل گرفته است. زنان برای خانه داری و تربیت فرزندان و تمکین همسر به چیزی بیشتر از سواد ابتدایی خواندن و نوشتن و تحصیلات مقطع ابتدایی نیاز ندارند.
چه معنا دارد اموزه های اسلامی شما بیاد حرف زور بزنه .واقعا اگه زن ها سواد درست و حسابی نداشته باشند جامعه متمدن میشه؟؟؟؟؟چه معنی دارد زن به دلیل عدم اجازه شوهر برای کار در خارج از منزل تقاضای طلاق کند؟
شما از زندگی مردم اطلاع نداری و خیلی راحت میای میگی چرا زن باید کار کنه؟؟چرا باید زن تحصیل کنه که جوابش رو در بالا گفتم.وقتی زن نیازی به کار در بیرون از منزل ندارد چه دلیل دارد تحصیل کند که از شوهرش اجازه تحصیل می خواهد؟
باز هم افراط باز هم افراط.از ماست که بر ماست.اکثر مصیبت های کشورمون از خود ماست .فرهنگ غربی از نظر اموزشی خیلی بهتر از ما عمل می کنه.(البته از نظر اموزشی).من فکر می کنم که شما یک سری چیزها رو خوندی و دقیقا بر اساس چند تا دست نوشته می ایید تحلیل می کنید.به نظر من اول شما دیدتون رو نسبت به زندگی که الان در جامعه وجود داره واقعی تر کنید و بعد بهتر تحلیل کنید.از نظر من تمام دلایلی که ذکر کردید بیش تر به بهانه شبیه هستند تا دلیل!!!بنده فکر می کنم اکثر مصیبت های کشورمان به دلیل فرهنگ غربی تحصیل زنان شکل گرفته است. زنان برای خانه داری و تربیت فرزندان و تمکین همسر به چیزی بیشتر از سواد ابتدایی خواندن و نوشتن و تحصیلات مقطع ابتدایی نیاز ندارند.