تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 11 اولاول ... 34567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 104

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی سونی BRAVIA مدل w904a

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام و سپاس
    در تایید فرمایشات آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خودم هم تا پای خرید الجی مدل 8600 و سامسونگ 8880 پیش رفتم و عموما" هم مطالب همین سایتهایی رو میخوندم که به طور مرموزی از یک برند خاص حمایت و در نهایت به صورت کاملا" هوشمند برای برند خاصی تبلیغ میکنن اما در بررسی و مقایسه کنار هم این سه TV علیرغم میل باطنی ام به دلیل امکانات کمتر ولی تصویر واقعا" بهتر سونی رو انتخاب کردم و فوق العاده هم راضی هستم
    سلام
    دوست عزیز مبارکتون باشه
    انتخاب شما واقعا عالی هستش
    من خودم 8600 دارم که انتخاب دوم من بود
    ولی شما کیفیت رو خواستین که انتخاب شما درست هستش
    تصویر واقعا طبیعی تو این مدل عالی هستش
    تو بیشتر ال ای دی ها از سنسور ارتقا تصویر استفاده میشه که تصویر یه کم کارتونی به نظر میاد شفافیت غیر منطقی و رنگ های خیلی روشن
    سونی هم درسته که از همین شیوه استفاده می کنه ولی افراط نکرده و تصاویر با رنگ واقعی تر نمایش و دیده میشه

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

این جای سوال داره به چه شکل یک tv midrange از سامسونگ ماندد f6400 سیاه عمیق تر و کنتراست بیشتر نسبت به w905 و w955 داره و این یک خبر بد برای هواداران اش از جمله خودم هست
    و به هر دو دوست عزیز seaidz و sanaz200 ( که امیداورم هر دو اکانت یک نفر نباشه) گوشزد میکنم ما قرار بر حسب نتایج منطقی پیش بریم نه چشم و حس لامسه و حس ششم دوستان.

یه برسی کوتاه بین 6450 و w904 میکنیم
    به نقل از HDTVTEST

904

6450

پیکسل مرده: هر دو بدون پیکسل مرده

یکنواختی صفحه نمایش: در هر دو بسیار خوب

OVERSCANING HDMI: هر دو در یک سطح

عمق رنگ سیاه پس از کالیبره در یک صفحه کاملا سیاه: در هر دو لامپ های LED صفحه نمایش در کم نور ترین شکل قرار میگیرد و فاقد اعتبار است میزان درج شده O کاندلار برای هر دو.

BLAKER THAN BLACK: در هر دو پاس شده.

عمق رنگ سیاه ارزیابی شده در تحت الوگی صفحه شطرنجی ANSI: در W904 مقدار 0.041 کاندلار و در 6450 مقدار 0.0476 کاندلار===( 6450 دارای سیاه عمیق تری می باشد)

BLACK LEVEL RETENTION: در هر دو یکسان

PRIMARY CHROMATICITY: در W904 رنگ سبز کمی اشباع شده/ در 6450 بسیار خوب

تبدیل مقیاس یا scaling: در w904 بسیار خوب/ در 6450 خوب

video mode deinterlacing: ( تبدیل مقایس interlace به progressive): در هر دو خوب

زاویه دید: در 904 قابل قبول و مناسب برای یک پنل va / در 6450 مناسب و معقول و در صورت زاویه دار شدن نسبت به صفحه نمایش بیش از45 درجه دچار افت کنتراست خواهد شد

motion resolution( وضوح حرکتی): در 904 در هنگام فعال سازی motion flow مقدار 1080 خط و در صورت خاموش کردن motion flow مقدار 300 خط/ در 6450 در صورت فعال سازی motion plus مقدار 1080 خط و در صورت خاموش کرد این قابلیت
    مقدار 300 خط

نویز گیر دیجیتال: در هر دو فعال سازی به شکل اختیاریست و در صورت فعال سازی عملرکرد مناسبی خواهد داشت

sharpness( تیزی لبه اجسام در تصویر): در هر دو یکسان و مناسب

1080p/24( سازگاری با نمایش 24 فریم در وضوح 1080p): در 904 بدون هیچ گونه لرزش شدید تصویر در تصاویر 2 بعدی و 3 یعدی/ در 6450 بدون لرزش در تصاویر دو بعدی

luma/chroma bandwith 2d blu-ray( پهنای باند رنگ ودرخشش در محتوای دو بعدی blu-ray): در 904 در درخشش کامل: رنگ ها به صورت اففی دچار تاری میشود به جز در مود گیم و گرافیک / در 6450 در درخشش کامل رنگ به شکل افقی دچار تاری میشود===== در کل 904 بهتر عمل میکند

input lag( تاخیر داخلی): در 904 مقدار 20 میلی ثانیه/ در 6450 مقدار 42 میلی ثانیه====== 904 در game تاخیر کمتری دارد و بهتر عمل میکند هر چند فاحش نیست

Last edited by magiteq1; 21-04-2014 at 12:27.

3. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام و سپاس
    البته شاید نتایج سایتها و بررسی ها چیز دیگه ای باشه و یا به قول شما ((
    ما قرار بر حسب نتایج منطقی پیش بریم نه چشم و حس لامسه و حس ششم دوستان))
    اما واقعیت اینه که ما با چشم و درواقع حس بینایی خودمون میبینیم ((حالا شما با حس لامسه و تلویزیون چه میکنید نمیدانم )) و این مهمه که از کیفیت تصویر لذت ببریم نه از بررسی سایت
    HDTVTEST

Last edited by sanaz200; 21-04-2014 at 18:49.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این جای سوال داره به چه شکل یک tv midrange از سامسونگ ماندد f6400 سیاه عمیق تر و کنتراست بیشتر نسبت به w905 و w955 داره و این یک خبر بد برای هواداران اش از جمله خودم هست
    و به هر دو دوست عزیز seaidz و sanaz200 ( که امیداورم هر دو اکانت یک نفر نباشه) گوشزد میکنم ما قرار بر حسب نتایج منطقی پیش بریم نه چشم و حس لامسه و حس ششم دوستان.

یه برسی کوتاه بین 6450 و w904 میکنیم
    به نقل از HDTVTEST

904

6450

پیکسل مرده: هر دو بدون پیکسل مرده

یکنواختی صفحه نمایش: در هر دو بسیار خوب

OVERSCANING HDMI: هر دو در یک سطح

عمق رنگ سیاه پس از کالیبره در یک صفحه کاملا سیاه: در هر دو لامپ های LED صفحه نمایش در کم نور ترین شکل قرار میگیرد و فاقد اعتبار است میزان درج شده O کاندلار برای هر دو.

BLAKER THAN BLACK: در هر دو پاس شده.

عمق رنگ سیاه ارزیابی شده در تحت الوگی صفحه شطرنجی ANSI: در W904 مقدار 0.041 کاندلار و در 6450 مقدار 0.0476 کاندلار===( 6450 دارای سیاه عمیق تری می باشد)

BLACK LEVEL RETENTION: در هر دو یکسان

PRIMARY CHROMATICITY: در W904 رنگ سبز کمی اشباع شده/ در 6450 بسیار خوب

تبدیل مقیاس یا scaling: در w904 بسیار خوب/ در 6450 خوب

video mode deinterlacing: ( تبدیل مقایس interlace به progressive): در هر دو خوب

زاویه دید: در 904 قابل قبول و مناسب برای یک پنل va / در 6450 مناسب و معقول و در صورت زاویه دار شدن نسبت به صفحه نمایش بیش از45 درجه دچار افت کنتراست خواهد شد

motion resolution( وضوح حرکتی): در 904 در هنگام فعال سازی motion flow مقدار 1080 خط و در صورت خاموش کردن motion flow مقدار 300 خط/ در 6450 در صورت فعال سازی motion plus مقدار 1080 خط و در صورت خاموش کرد این قابلیت
    مقدار 300 خط

نویز گیر دیجیتال: در هر دو فعال سازی به شکل اختیاریست و در صورت فعال سازی عملرکرد مناسبی خواهد داشت

sharpness( تیزی لبه اجسام در تصویر): در هر دو یکسان و مناسب

1080p/24( سازگاری با نمایش 24 فریم در وضوح 1080p): در 904 بدون هیچ گونه لرزش شدید تصویر در تصاویر 2 بعدی و 3 یعدی/ در 6450 بدون لرزش در تصاویر دو بعدی

luma/chroma bandwith 2d blu-ray( پهنای باند رنگ ودرخشش در محتوای دو بعدی blu-ray): در 904 در درخشش کامل: رنگ ها به صورت اففی دچار تاری میشود به جز در مود گیم و گرافیک / در 6450 در درخشش کامل رنگ به شکل افقی دچار تاری میشود===== در کل 904 بهتر عمل میکند

input lag( تاخیر داخلی): در 904 مقدار 20 میلی ثانیه/ در 6450 مقدار 42 میلی ثانیه====== 904 در game تاخیر کمتری دارد و بهتر عمل میکند هر چند فاحش نیست

با سلام
    دوست عزیز تست ازمایشگاهی اینجا به درد نمی خوره
    اونی که موقع تماشا یک ال ای دی مهمه یک کیفیت تصویر دو زیبایی خود تیوی و سوم عمر محصول هستش
    حالا اگه یک تیوی معمولی هم تو ازمایشگاه از 904 بهتر باشه
    ولی تو واقعیت و موفع تماشا نتیجه چیزه دیگهایی
    هر وقت کیفیت تصویر سامسونگ رسید به حد الجی میگم چه برسه به سونی و عمر محصول رسید به سونی بیا ...
    فعلا کل محصولات سامسونگ در اول کار نیاز به کالیبره دارن
    دوم این شفافیت بیش از حد و غیر واقعی سامسونگ که بزرگترین مشکل خستش رو حل کنید بازم بعد .........
    در خدمتم
    من saeidcz

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام خدمت همه عزیزان بنده یه led سونی مدل w904 سایز 55 اینچ از بانه خریدم و قصد آپدیت و کالیبره کردن این تلویزیون را دارم چون تنظیمات پیش فرض اون نتونست بنده را ارضاء کنه و به دلم ننشست از دوستان خواهش دارم لینک آپدیت واسه این مدل را برام بزارن و تنظیمات کالیبره کردن این مدل را هم زحمت بکشن قرار بدن ما بریم انجام بدیم بلکه بتونه ما را از ناراحتی در بیاره تشکر
    دوست عزیز تنظیمات پیشفرض اصلا جالب نیست

اپدیت کردن هم روی کیفیت تصویر تاثیری نداره . اپدیت هم از طریق خود TV بصورت انلاین انجام میشود ( توسط اتصال مودم به TV )

شما طبق چیزی که اینجا نوشتم تنظیمش کنید از نهایت کیفیت لذت میبرید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 2 کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز تست ازمایشگاهی اینجا به درد نمی خوره
    اونی که موقع تماشا یک ال ای دی مهمه یک کیفیت تصویر دو زیبایی خود تیوی و سوم عمر محصول هستش
    حالا اگه یک تیوی معمولی هم تو ازمایشگاه از 904 بهتر باشه
    ولی تو واقعیت و موفع تماشا نتیجه چیزه دیگهایی
    هر وقت کیفیت تصویر سامسونگ رسید به حد الجی میگم چه برسه به سونی و عمر محصول رسید به سونی بیا ...
    فعلا کل محصولات سامسونگ در اول کار نیاز به کالیبره دارن
    دوم این شفافیت بیش از حد و غیر واقعی سامسونگ که بزرگترین مشکل خستش رو حل کنید بازم بعد .........
    در خدمتم
    من saeidcz
    شما متاسفانه بازاری فکر میکنی
    و برای زیبایی و یکسری زرق و برق علاقه دارید که هزینه کنید خوب مشکلی نیست میتونید هزینه کنید
    ولی واقعیت چیز دیگه هست و اجازه بدبد افرادی که برای کیفیت تصویر ارزش قائل هستن و نه برای زرق و برق. براساس تست های معبر خرید اشون رو انجام بدن
    90 درصد LCD های نیاز به کالیبره داره از جمله 904. شما یک LCD نام ببر که نیاز به کالیبره نداشته باشه؟ و لطفا ریپورت کالیبره اش رو هم ارائه بده.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شما متاسفانه بازاری فکر میکنی
    و برای زیبایی و یکسری زرق و برق علاقه دارید که هزینه کنید خوب مشکلی نیست میتونید هزینه کنید
    ولی واقعیت چیز دیگه هست و اجازه بدبد افرادی که برای کیفیت تصویر ارزش قائل هستن و نه برای زرق و برق. براساس تست های معبر خرید اشون رو انجام بدن
    90 درصد LCD های نیاز به کالیبره داره از جمله 904. شما یک LCD نام ببر که نیاز به کالیبره نداشته باشه؟ و لطفا ریپورت کالیبره اش رو هم ارائه بده.
    سلام
    دوست عزیز اشتباه نکن
    من هم گفتم اول تصویر
    اگه یه سری به فذوم بزنی کل تاپیک ها پر شده از مشکلات سامسونگ
    برادر خدایی من از خود کره ایی ها پرسیدم
    تکنسین و مهندس نصاب بودن که برا نصب اینجا بودن دوستان در مورد سامسونگ پرسیدن و الجی اونا گفتن
    شرکت سامسونگ اصلا تو قدرت و کیفیت به پای الجی نمی رسه
    دوتا از بچه ها گوشی گالاکسی داشتن خود اونا خیلیاشون از اپل و گوشی الجی استفاده می کردن

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز اشتباه نکن
    من هم گفتم اول تصویر
    اگه یه سری به فذوم بزنی کل تاپیک ها پر شده از مشکلات سامسونگ
    برادر خدایی من از خود کره ایی ها پرسیدم
    تکنسین و مهندس نصاب بودن که برا نصب اینجا بودن دوستان در مورد سامسونگ پرسیدن و الجی اونا گفتن
    شرکت سامسونگ اصلا تو قدرت و کیفیت به پای الجی نمی رسه
    دوتا از بچه ها گوشی گالاکسی داشتن خود اونا خیلیاشون از اپل و گوشی الجی استفاده می کردن
    صحبت های شما بیشتر شبیه افراد اجیر شده از نمایندیگ های LG میونه و کلا فاقد اعتبار هست( حیف که مدیریت در این تایپک دیگه چندان معنایی نداره و هر شخصی میتونه جولان بده )
    مسائل مختلف رو با هم قاطی نکنید
    سامسونگ چه مشکلاتی داره؟
    دوست من یه سر بزنی به تاپیک ها میبینی اتفاقا پر شده از مشکلات پانا نه سامسونگ.
    دوستان نصاب هم مثل شما فکر میکنن متاسفانه. با حداقل بار فنی
    به هر حال شخص خریدار خودش قدرت درک رو داره و میتونه قضاوت کنه. از روی عقل نه جو زدگی.
    Last edited by magiteq1; 23-04-2014 at 01:14.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان 46 اینچ دقیقا میشه چند سانتی متر ؟ دقیقا صفحش منظورم هست

چون روی کارتن مدل 904 نوشته 116.8 سانتی متر

ولی خود این TV با قابش 105 سانتی متره !

؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •