تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 93

نام تاپيک: گپ و گفتگو: نسخه ی مخصوص گیمرها

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

مراد من م1 بار بازی رو رو نرمال تموم کردم،حدود 7-8 تا لجندری برام دراپ شد تو نرمال ولی حتی 1 دونه blacksmith page (درسته؟! ) هم پیدا نکردم :| بعد روی Nightmare - master i شروع کردم و تا وسطای act 1 حدود 30-40 تا از این برگه های آهنگری برام دراپ شد :| بازی واقعا خیلی سرگرم کننده و خوبی هست،مخصوصا اگه چند نفره بازی کنی،من الان demon hunter لول 42 هستم،حیف این gta v اومد وگرنه تا الان پاراگون 10-15 بودم 100% بعدا بازی رو ادامه میدم........

2. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یعنی ممکنه ؟؟؟؟؟
    Half-Life 3, Confirmed یعنی ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

( رفتم دیدم اخبار کوتاه اصن خبری نیست توش اومدم اینجا )
    Last edited by manuelcalavera; 01-10-2013 at 23:19.

4. 3 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

یعنی ممکنه ؟؟؟؟؟
    Half-Life 3, Confirmed یعنی ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

( رفتم دیدم اخبار کوتاه اصن خبری نیست توش اومدم اینجا )
    هنوز چیزی نمیشه گفت پارسا، فعلا در حد ثبت حقوق اسم HL3 بوده و به احتمال خیلی زیاد دوباره سکوت پشت سکوت
    اما به طور غیر رسمی که از مرحله confirm رد شده، بیشتر منتظر اعلام رسمی، تاریخی، اگه یه وقت شد در آینده شاتی، تریلری چیزی هستیم

6. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

Gordon is alive?
    پس كاملا مشخص شد كه ولو در حال كار روي بازي هست......احتمالا هم يا ٢٠١٤ و با steam os لانچ ميشه يا حداكثر ٢٠١٥

.

8. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

خب مثه اینکه ثبت اسم HL3 در OHIM قیک بوده و از روی وبسایت برداشته شده

trademark's listing was more than likely a hoax intended to generate fake buzz
    در ادامه اون اقدام اینبار نام Portal 3 هم در OHIM ثبت شده و تا این لحظه برداشته نشده، البته طبق همون اطلاعات پراکنده
    قبلی مثل پست بالایی مراد، HL3 در حال ساخت هست، بر خلاف Portal 3 که هیچ نشانی از کار بر روی اون نیست.
    +
    در همین راستا طبق US Patents and Trademark (بر خلاف همتای اروپاییش) Valve حقوق این عناوین و حتی DotA 3 رو قبلا
    مال خود کرده و حتی مالکیت دومِین Half-Life3.com رو سالانه تمدید کرده.

10. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

با این سیستمهایی که برای بازیهای جدید داره اعلام میشه ، ما پی سی گیمرها باید چه کار کنیم ؟!
    واقعا باید یکسالی صبر کنیم تا استیم ماشین بیاد ؟
    فکر می کنم با اومدن بحث استیم ماشین و این قیمت دلار کلا ارتقا دادن زیاد منطقی نباشه.
    *البته اینم هست بخاطر مسائلی که در جریان هست تا یکسال اینده قیمتها منطقی تر بشه .
    موضوع اینه این یکسالو چه باید کرد ؟
    (اندر مصائب یک پی سی گیمر)

12. 3 کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

با این سیستمهایی که برای بازیهای جدید داره اعلام میشه ، ما پی سی گیمرها باید چه کار کنیم ؟!
    واقعا باید یکسالی صبر کنیم تا استیم ماشین بیاد ؟
    فکر می کنم با اومدن بحث استیم ماشین و این قیمت دلار کلا ارتقا دادن زیاد منطقی نباشه.
    *البته اینم هست بخاطر مسائلی که در جریان هست تا یکسال اینده قیمتها منطقی تر بشه .
    موضوع اینه این یکسالو چه باید کرد ؟
    (اندر مصائب یک پی سی گیمر)
    فلسفه استیم ماشین بازی روی TV به شکل و قالب کنسول اما با قابلیت های یه PC تمام عیار و تبعا با بودجه بالاتر هست، برای همین توی این مقطع اگه بودجه یاری نمی کنه اولیت با کنسوله.
    استیم ماشین درست مثل شکل گیری استیم بیشتر یه پروژه طولانی مدت هست و با گذر زمان می تونه از نظر توجیه قیمت و ارائه سرویس های خاص رقیب جدی برای کنسول ها باشه اما در
    شرایط حاضر اینجوری که گفته میشه بیشتر از اونکه اختلاف قیمت زیادی با یه PC هم رده خودش داشته باشه، از نظر طراحی(اشغال فضای کم، مصرف کم) گزینه بهتری هست و بقیه موارد مثل
    سیستم عامل Open Source و آزادی عمل بیشتر برای دیولوپرها خصوصا شرکت های مستقل، استفاده از Big Picture Mode استیم و کنترلر مخصوص استیم اینجوری که گفته میشه الزامی به
    استفاده از استیم ماشین ندارند.

خلاصه صحبت ها اینکه برای انتخاب بین PC به شکل معمول یا استیم ماشین، با گذشت فقط یک سال هم شاید به جواب دقیقی نرسیم

14. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

فلسفه استیم ماشین بازی روی TV به شکل و قالب کنسول اما با قابلیت های یه PC تمام عیار و تبعا با بودجه بالاتر هست
    اره کاملا درسته اما بخش آخرش اینطور نیست استیم ماشین یک کیس PC با سخت افزارها و قیمتهای مختلف هست البته شخصا فکر می کنم وضعیت سخت افزارهاش مثل وضعیت سخت افزارهای کنسولهاست یعنی کاملا هماهنگ و بهینه شده برای بازی مثل داشتن ویژگی HUMA.
    برای همین توی این مقطع اگه بودجه یاری نمی کنه اولیت با کنسوله
    کنسول خودش خوبه اما مشکل اصلی قیمت گیم هاست که مسلما به این زودی ها هم ه.ک نخواهند شد هر چند ما به دلایل خودمون حاضر به مهاجرت به کنسول نیستم.
    استیم ماشین درست مثل شکل گیری استیم بیشتر یه پروژه طولانی مدت هست و با گذر زمان می تونه از نظر توجیه قیمت و ارائه سرویس های خاص رقیب جدی برای کنسول ها باشه اما در
    شرایط حاضر اینجوری که گفته میشه بیشتر از اونکه اختلاف قیمت زیادی با یه PC هم رده خودش داشته باشه، از نظر طراحی(اشغال فضای کم، مصرف کم) گزینه بهتری هست و بقیه موارد مثل
    سیستم عامل Open Source و آزادی عمل بیشتر برای دیولوپرها خصوصا شرکت های مستقل، استفاده از Big Picture Mode استیم و کنترلر مخصوص استیم اینجوری که گفته میشه الزامی به
    استفاده از استیم ماشین ندارند.
    در واقع فکر می کنم استیم ماشین چیز خیلی متفاوتی نسبت به PC نیست فقط هدف قدرتمندترکردن و اضافه کردن ویژگیهای جدید به PC هست .
    خلاصه صحبت ها اینکه برای انتخاب بین PC به شکل معمول یا استیم ماشین، با گذشت فقط یک سال هم شاید به جواب دقیقی نرسیم .
    امروز لیست درخواست برای بتای استیم ماشینها در شبکه استیم بسته می شه ، احتمالا زودتر از یکسال جواب خیلی از سوالاتمون را بیابیم.
    Last edited by Dark Soul; 25-10-2013 at 18:40.

16. این کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اره کاملا درسته اما بخش آخرش اینطور نیست استیم ماشین یک کیس PC با سخت افزارها و قیمتهای مختلف هست البته شخصا فکر می کنم وضعیت سخت افزارهاش مثل وضعیت سخت افزارهای کنسولهاست یعنی کاملا هماهنگ و بهینه شده برای بازی مثل داشتن ویژگی HUMA.

در واقع فکر می کنم استیم ماشین چیز خیلی متفاوتی نسبت به PC نیست فقط هدف قدرتمندترکردن و اضافه کردن ویژگیهای جدید به PC هست .
    ببينيد استيم ماشين بخشي از پروژس.....

قبل از استيم ماشين سيستم عامل استيم يا همون steam os هست كه pc gamer ها ميتونن استفاده كنن يعني رو همون كامپيوتر موجود خودتون steam os نصب كنيد و تجربه بهتري از خدمات گيمينگ از جمله استيم و پرفرمانس بازيها داشته باشيد
    اگر هم نمي خواهيد با همون استيم خودتون رو ويندوز ادامه بدين

حالا اگر ميخواهيد سخت افزار كاستوم شده براي اتاق نشيمن بگيريد هم اونوقت ميتونيد برين سراغ استيم ماشين

+

يعني خواستم بگم استيم ماشين يكي از بخشهايي هست كه ولو روش حساب باز كرده و بدون اون هم خيلي ها ميتونن از steam os بصورت رايگان هم استفاده كنن و بازيهاشونو رو كامپيوتر خودشون اجرا كنن(مثل ايكس باكس و پلي استيشن نيس كه بدون خود كنسول يا ماشين نشه از خدماتش استفاده كرد سيستم عامل ماشين رو كامپيوتر خودتون هم ارايه ميشه)

.
    Last edited by halflife g; 26-10-2013 at 00:38.

18. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

ببينيد استيم ماشين بخشي از پروژس.....
    قبل از استيم ماشين سيستم عامل استيم يا همون steam os هست كه pc gamer ها ميتونن استفاده كنن يعني رو همون كامپيوتر موجود خودتون steam os نصب كنيد و تجربه بهتري از خدمات گيمينگ از جمله استيم و پرفرمانس بازيها داشته باشيد
    اگر هم نمي خواهيد با همون استيم خودتون رو ويندوز ادامه بدين
    حالا اگر ميخواهيد سخت افزار كاستوم شده براي اتاق نشيمن بگيريد هم اونوقت ميتونيد برين سراغ استيم ماشين
    +
    يعني خواستم بگم استيم ماشين يكي از بخشهايي هست كه ولو روش حساب باز كرده و بدون اون هم خيلي ها ميتونن از steam os بصورت رايگان هم استفاده كنن و بازيهاشونو رو كامپيوتر خودشون اجرا كنن(مثل ايكس باكس و پلي استيشن نيس كه بدون خود كنسول يا ماشين نشه از خدماتش استفاده كرد سيستم عامل ماشين رو كامپيوتر خودتون هم ارايه ميشه)
    .
    وقتی روی استیم ماشین میشه یه سیستم عامل دیگه نصب کرد ،از موس و کیبورد و سایر گیم پدها استفاده کرد ،سخت افزارهاشو عوض کرد خب این یه جورایی کیسه دیگه نه ؟
    و البته به قول شما خیلی راحت هم میشه بردش تو اتاق نشیمن و گیم زد .
    ?Can I ha.ck this box? Run another OS? Change the hardware? Install my own software? Use it to build a robot
    .Sure
    +++++

و اینکه گفتم سخت افزارش بهینه شدست نظر شخصی خودم با توجه به یک مقاله است که خونده بودم و یا به نوعی دیگه چیزیه که دوست دارم اتفاق بیفته.
    استیم او اس و گیم پد مخصوص خودش و ... هم میشن همون ویژگیهایی که منظورم بود .

در ضمن من یک اشتباه بزرگ اول بحث کردم و اون اینه که خودشون گفتن اوایل 2014 میشه استیم ماشینها رو خرید و بتاها هم همین امسال توزیع میشن پس نیاز به یکسال انتظار نیست اما به قول دوستمون که در بالا اشاره کردن شاید برای جواب دادنش به مدت زمان بیشتری احتیاج باشه.
    ?!When can I buy one
    .Beginning in 2014, there will be multiple SteamOS machines to choose from, made by different manufacturers

نقل قولها از ...+ سوال و جوابهای بیشتر در...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Dark Soul; 26-10-2013 at 03:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •