ببينيد استيم ماشين بخشي از پروژس.....
قبل از استيم ماشين سيستم عامل استيم يا همون steam os هست كه pc gamer ها ميتونن استفاده كنن يعني رو همون كامپيوتر موجود خودتون steam os نصب كنيد و تجربه بهتري از خدمات گيمينگ از جمله استيم و پرفرمانس بازيها داشته باشيد
اگر هم نمي خواهيد با همون استيم خودتون رو ويندوز ادامه بدين
حالا اگر ميخواهيد سخت افزار كاستوم شده براي اتاق نشيمن بگيريد هم اونوقت ميتونيد برين سراغ استيم ماشين
+
يعني خواستم بگم استيم ماشين يكي از بخشهايي هست كه ولو روش حساب باز كرده و بدون اون هم خيلي ها ميتونن از steam os بصورت رايگان هم استفاده كنن و بازيهاشونو رو كامپيوتر خودشون اجرا كنن(مثل ايكس باكس و پلي استيشن نيس كه بدون خود كنسول يا ماشين نشه از خدماتش استفاده كرد سيستم عامل ماشين رو كامپيوتر خودتون هم ارايه ميشه)
.
وقتی روی استیم ماشین میشه یه سیستم عامل دیگه نصب کرد ،از موس و کیبورد و سایر گیم پدها استفاده کرد ،سخت افزارهاشو عوض کرد خب این یه جورایی کیسه دیگه نه ؟
و البته به قول شما خیلی راحت هم میشه بردش تو اتاق نشیمن و گیم زد .
?Can I ha.ck this box? Run another OS? Change the hardware? Install my own software? Use it to build a robot
.Sure
+++++
و اینکه گفتم سخت افزارش بهینه شدست نظر شخصی خودم با توجه به یک مقاله است که خونده بودم و یا به نوعی دیگه چیزیه که دوست دارم اتفاق بیفته.
استیم او اس و گیم پد مخصوص خودش و ... هم میشن همون ویژگیهایی که منظورم بود .
در ضمن من یک اشتباه بزرگ اول بحث کردم و اون اینه که خودشون گفتن اوایل 2014 میشه استیم ماشینها رو خرید و بتاها هم همین امسال توزیع میشن پس نیاز به یکسال انتظار نیست اما به قول دوستمون که در بالا اشاره کردن شاید برای جواب دادنش به مدت زمان بیشتری احتیاج باشه.
?!When can I buy one
.Beginning in 2014, there will be multiple SteamOS machines to choose from, made by different manufacturers
نقل قولها از ...+ سوال و جوابهای بیشتر در...
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید