سلام
میخوام جنایتی که در حق بشریت تو این تاپیک شده رو نادیده بگیرم اما ...
WHERE THE F*** IS THE WALKING DEAD
?!
!?
...
یعنی واقعا این شاهکار لیاقت اینو نداره تو این لیست قرار بگیره؟
این بازی و The Witcher 1 تنها بازیهایی بودن که توشون انتخابها خاکستری بود...
اشتباه نکنید، من خودم بازی محبوبم از این لیست دراگون ایجه
هیچوقت 'موریگان' و 'شین' و 'الیستر' رو فراموش نمیکنم، هیچوقت اون آهنگی رو که ' للیانا ' بعد از مواجهه با گرگینه ها خوند رو فراموش نمیکنم
اما همیشه ته دلم وقتی بین انتخابهایی که تو این سه بازی جلومون گذاشته میشه فکر میکنم میبینم که چقدر 'ویچر' و 'واکینگ دد' از دراگون ایج جلوترن
شما بد و خوب تو 'واکینگ دد' و 'ویچر 1' ندارید، آقا لولوئه ای وجود نداره، همه خاکسترین
در واقع همه انسانن...
اما تو Elder Scrolls, Dragon Age, ME و ... همیشه انگار بعضیا فقط خلق شدن که بد باشن
البته دراگون ایج کمی تو مسئله ' ترین لوگین ' خاکستری عمل کرد
' ایلوسیو من ' هم یه نشانه هایی از خاکستری بودن داشت هرچند مس افکت بازی ای هست با تم حماسی و نبرد بین خیر و شر
تو Fallout New Vegas سزار و لژیونش یه مسئله ی کاملا خاکستری بودن و بازی کلا مثل Fallout 3 نبود که همه چیز سیاه و سفید باشه
به جرات میگم تو Elder Scrolls تقریبا همه ی مسائل به صورت یا خیلی سیاه یا خیلی سفید مطرح میشه، از کل این سری من تنها شخصیتی که چیزی ازش یادم مونده سیسرو هستش، دلقک محافط الهه ی مادر دارک برادرهود ( اونم بیشتر به خاطر پارودی ای هستش که سازنده ها بین اون و سیسروی معروف دوران جمهوری رم باستان به وجود آوردن)
این بازیها همه اشون از بازیهای مورد علاقه ی من هستن و اگر روزی بتونم حتما دوباره اونا رو بازی میکنم
اما به نظر شخصی خودم این انتقاد بهشون وارد هست
در صورتی که سری ویچر و علی الخصوص واکینگ دد این مسئله رو ازش گذر کردن
هنوز Deus Ex: HR, Dark Souls و Bastion بازی نکردم اما همه شون رو رو هارد دارم و حتما یه روز امتحانشون میکنم
در ضمن به تموم اونایی که مثل من هم از نقش آفرینی و هم از استراتژی لذت میبرن پیشنهاد میکنم که بازی فوق العاده ی Crusader Kings 2 رو یه امتحان کنن
اولش ممکنه سخت باشه ولی وقتی یادش بگیرید پتانسیل فوق العاده بالایی برای نقش آفرینی داره، برای مثال میتونید خاندان خودتونو بوجود بیارید و با نقش آفرینی مستقیم هر عمل حاکمتون تاریخ امپراتوری ایران رو بازنویسی کنید، بازی محشره
اگه هم به دنبال نقش آفرینی با خنده و لذت هستید Tropico 4 رو پیشنهاد میکنم که در عین حال میتونه خیلی آموزنده ام باشه
میتونید دیکتاتوری باشید توی آمریکای لاتین که جزیره اش رو به بهشت توریستا تبدیل میکنه اما مردمش حتی غذاشونم تامین نمیشه و با زور اسلحه و تقلب تو قدرت بمونید
یا میتونید به فکر مردم باشید اما تو یه لحظه ممکنه ارتش کودتا کنه و یا آمریکا و شوروی با کارتون مخالف باشن و...
در عین حال دیالوگهای خنده دار و آهنگهای فوق العاده زیبایی که شما رو به وجد میاره
پست بالا هم امضاش منو باز یاد GoT انداخت
امیدوارم یه روز یه نقش آفرینی فوق العاده از این سری ساخته بشه
دنیای زیبایی داره، به خصوص کتاباش
---
و در آخر آهنگی رو میذارم که به تنها آهنگی بدل شد که اشک منو درآورد!
آهنگ پایان بازی واکینگ دد...
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید