تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما بهترین بازی نقش افرینی (Role-Playing) نسل کدام عنوان است؟

راي دهنده
66. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Bastion

1 1.52%
  • Crisis Core: Final Fantasy VII

0 0%
  • Diablo III

1 1.52%
  • Dark Souls

6 9.09%
  • Demon's Souls

0 0%
  • Deus Ex: Human Revolution

3 4.55%
  • Dragon Age: Origins

13 19.70%
  • The Elder Scrolls V: Oblivion

2 3.03%
  • The Elder Scrolls V: Skyrim

21 31.82%
  • Fallout 3

3 4.55%
  • Fable II

0 0%
  • The Last Story

0 0%
  • Mass Effect

2 3.03%
  • Mass Effect 2

6 9.09%
  • Torchlight II

1 1.52%
  • Valkyria Chronicles

0 0%
  • The Witcher 2: Assassins of Kings

7 10.61%
  • Xenoblade Chronicles

0 0%
صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567
نمايش نتايج 61 به 69 از 69

نام تاپيک: به نظر شما بهترین بازی نقش افرینی (Role-Playing) نسل کدام عنوان است؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خانم Lindsey Stirling یکی از نوازندگان حرفه ای ویالون هستش و خودش هم یک گیمره و برای چند تا از گیم های معروف موزیک ویدئو هایی با تم اصلی اهنگ مخصوص بازی ها ساخته (از جمله AC III و Zelda ) که برای اسکاریم هم همچین کاری رو انجام داده. در این ویدئو اقای Peter Hollens نیز همراه این خانم حضور داره.
    من یک سالی میشه این موزیک ویدئو رو دارم و خیلی دوستش دارم چون واقعا عالی کار شده و وقتی بهش گوش میکنم مستقیم میرم به ته سیاه چاله های اسکاریم : دی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البومشم داشتم خیلی قشنگ بود . کلا ویولون زن خیلی خوبیه . من اول با همین ویدئو باهاش اشنا شدم و فکر کردم یکی همینجوری یه ویدئو ساخته و روش فقط یه اهنگ گذاشته . بعدا البومش رو که دیدم فهمیدم نه بابا طرف الکی نیست و واقعا کارش خوبه و اسکایریم هم کار خودش بوده .

یه اهنگ ریمیکس از اسکایریم هم هست اونم جالب بود حتما بگیرین ویدئوش رو . تصاویر زیبایی از اسکایریم نشون میده و اهنگ تم اصلی اسکایریم که ریمیکس شده . عاشق این اهنگ ریمیکس شدم .

در زمینه آهنگ به خصوص برای اسکایریم هیچ چیزی به کاور های خانم Malukah نمی رسه !
    در پست زیر هم فیدبک خودم و دوستان رو می بینید که روانیمون کرده بودن آهنگاش :
    برای اسکایریم آهنگای زیر رو کاور کرده :
    Age of Oppression
    Tale of the Tongues
    The Age of Aggression
    The Dragonborn Comes
    آخریش به خصوص محشره !
    برای بازی های Halo ، ME و چند بازی دیگه هم کاور کردن . آهنگ خیلی خیلی خیلی قشنگ Beauty of Dawn رو هم برای The Elder Scrolls Online خودشون نوشتن و خوندن .

به شدت توصیه میکنم گوش بدید !
    خوب منم یکی رو معرفی میکنم فکر کنم شنیده باشین اسمش رو . البته خیلی مثل maluka تو کار گیم نیست ولی خواننده ی گیمریه و همین اهنگ Dragonborn comes رو خونده که وقتی شنیدم بیشتر از اهنگ maluka خوشم اومد ازش . اونم حتما بگیرین . Christina Grimmie خونده اش که کم معروف نیست .

چیزشکن دسترسی ندارم فعلا وگرنه لینک میزاشتم .

2. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سلام

میخوام جنایتی که در حق بشریت تو این تاپیک شده رو نادیده بگیرم اما ...

WHERE THE F*** IS THE WALKING DEAD
    ?!
    !?
    ...

یعنی واقعا این شاهکار لیاقت اینو نداره تو این لیست قرار بگیره؟
    این بازی و The Witcher 1 تنها بازیهایی بودن که توشون انتخابها خاکستری بود...

اشتباه نکنید، من خودم بازی محبوبم از این لیست دراگون ایجه
    هیچوقت 'موریگان' و 'شین' و 'الیستر' رو فراموش نمیکنم، هیچوقت اون آهنگی رو که ' للیانا ' بعد از مواجهه با گرگینه ها خوند رو فراموش نمیکنم
    اما همیشه ته دلم وقتی بین انتخابهایی که تو این سه بازی جلومون گذاشته میشه فکر میکنم میبینم که چقدر 'ویچر' و 'واکینگ دد' از دراگون ایج جلوترن
    شما بد و خوب تو 'واکینگ دد' و 'ویچر 1' ندارید، آقا لولوئه ای وجود نداره، همه خاکسترین
    در واقع همه انسانن...

اما تو Elder Scrolls, Dragon Age, ME و ... همیشه انگار بعضیا فقط خلق شدن که بد باشن

البته دراگون ایج کمی تو مسئله ' ترین لوگین ' خاکستری عمل کرد
    ' ایلوسیو من ' هم یه نشانه هایی از خاکستری بودن داشت هرچند مس افکت بازی ای هست با تم حماسی و نبرد بین خیر و شر
    تو Fallout New Vegas سزار و لژیونش یه مسئله ی کاملا خاکستری بودن و بازی کلا مثل Fallout 3 نبود که همه چیز سیاه و سفید باشه
    به جرات میگم تو Elder Scrolls تقریبا همه ی مسائل به صورت یا خیلی سیاه یا خیلی سفید مطرح میشه، از کل این سری من تنها شخصیتی که چیزی ازش یادم مونده سیسرو هستش، دلقک محافط الهه ی مادر دارک برادرهود ( اونم بیشتر به خاطر پارودی ای هستش که سازنده ها بین اون و سیسروی معروف دوران جمهوری رم باستان به وجود آوردن)

این بازیها همه اشون از بازیهای مورد علاقه ی من هستن و اگر روزی بتونم حتما دوباره اونا رو بازی میکنم
    اما به نظر شخصی خودم این انتقاد بهشون وارد هست

در صورتی که سری ویچر و علی الخصوص واکینگ دد این مسئله رو ازش گذر کردن

هنوز Deus Ex: HR, Dark Souls و Bastion بازی نکردم اما همه شون رو رو هارد دارم و حتما یه روز امتحانشون میکنم

در ضمن به تموم اونایی که مثل من هم از نقش آفرینی و هم از استراتژی لذت میبرن پیشنهاد میکنم که بازی فوق العاده ی Crusader Kings 2 رو یه امتحان کنن
    اولش ممکنه سخت باشه ولی وقتی یادش بگیرید پتانسیل فوق العاده بالایی برای نقش آفرینی داره، برای مثال میتونید خاندان خودتونو بوجود بیارید و با نقش آفرینی مستقیم هر عمل حاکمتون تاریخ امپراتوری ایران رو بازنویسی کنید، بازی محشره

اگه هم به دنبال نقش آفرینی با خنده و لذت هستید Tropico 4 رو پیشنهاد میکنم که در عین حال میتونه خیلی آموزنده ام باشه
    میتونید دیکتاتوری باشید توی آمریکای لاتین که جزیره اش رو به بهشت توریستا تبدیل میکنه اما مردمش حتی غذاشونم تامین نمیشه و با زور اسلحه و تقلب تو قدرت بمونید
    یا میتونید به فکر مردم باشید اما تو یه لحظه ممکنه ارتش کودتا کنه و یا آمریکا و شوروی با کارتون مخالف باشن و...
    در عین حال دیالوگهای خنده دار و آهنگهای فوق العاده زیبایی که شما رو به وجد میاره

پست بالا هم امضاش منو باز یاد GoT انداخت
    امیدوارم یه روز یه نقش آفرینی فوق العاده از این سری ساخته بشه
    دنیای زیبایی داره، به خصوص کتاباش

---

و در آخر آهنگی رو میذارم که به تنها آهنگی بدل شد که اشک منو درآورد!
    آهنگ پایان بازی واکینگ دد...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by I3 E L O \/ E D; 26-08-2013 at 23:15.

4. 3 کاربر از I3 E L O \/ E D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام

میخوام جنایتی که در حق بشریت تو این تاپیک شده رو نادیده بگیرم اما ...

WHERE THE F*** IS THE WALKING DEAD
    ?!
    !?
    ...

یعنی واقعا این شاهکار لیاقت اینو نداره تو این لیست قرار بگیره؟
    این بازی و The Witcher 1 تنها بازیهایی بودن که توشون انتخابها خاکستری بود...

اشتباه نکنید، من خودم بازی محبوبم از این لیست دراگون ایجه
    هیچوقت 'موریگان' و 'شین' و 'الیستر' رو فراموش نمیکنم، هیچوقت اون آهنگی رو که ' للیانا ' بعد از مواجهه با گرگینه ها خوند رو فراموش نمیکنم
    اما همیشه ته دلم وقتی بین انتخابهایی که تو این سه بازی جلومون گذاشته میشه فکر میکنم میبینم که چقدر 'ویچر' و 'واکینگ دد' از دراگون ایج جلوترن
    شما بد و خوب تو 'واکینگ دد' و 'ویچر 1' ندارید، آقا لولوئه ای وجود نداره، همه خاکسترین
    در واقع همه انسانن...

اما تو Elder Scrolls, Dragon Age, ME و ... همیشه انگار بعضیا فقط خلق شدن که بد باشن

البته دراگون ایج کمی تو مسئله ' ترین لوگین ' خاکستری عمل کرد
    ' ایلوسیو من ' هم یه نشانه هایی از خاکستری بودن داشت هرچند مس افکت بازی ای هست با تم حماسی و نبرد بین خیر و شر
    تو Fallout New Vegas سزار و لژیونش یه مسئله ی کاملا خاکستری بودن و بازی کلا مثل Fallout 3 نبود که همه چیز سیاه و سفید باشه
    به جرات میگم تو Elder Scrolls تقریبا همه ی مسائل به صورت یا خیلی سیاه یا خیلی سفید مطرح میشه، از کل این سری من تنها شخصیتی که چیزی ازش یادم مونده سیسرو هستش، دلقک محافط الهه ی مادر دارک برادرهود ( اونم بیشتر به خاطر پارودی ای هستش که سازنده ها بین اون و سیسروی معروف دوران جمهوری رم باستان به وجود آوردن)

این بازیها همه اشون از بازیهای مورد علاقه ی من هستن و اگر روزی بتونم حتما دوباره اونا رو بازی میکنم
    اما به نظر شخصی خودم این انتقاد بهشون وارد هست

در صورتی که سری ویچر و علی الخصوص واکینگ دد این مسئله رو ازش گذر کردن

هنوز Deus Ex: HR, Dark Souls و Bastion بازی نکردم اما همه شون رو رو هارد دارم و حتما یه روز امتحانشون میکنم

در ضمن به تموم اونایی که مثل من هم از نقش آفرینی و هم از استراتژی لذت میبرن پیشنهاد میکنم که بازی فوق العاده ی Crusader Kings 2 رو یه امتحان کنن
    اولش ممکنه سخت باشه ولی وقتی یادش بگیرید پتانسیل فوق العاده بالایی برای نقش آفرینی داره، برای مثال میتونید خاندان خودتونو بوجود بیارید و با نقش آفرینی مستقیم هر عمل حاکمتون تاریخ امپراتوری ایران رو بازنویسی کنید، بازی محشره

اگه هم به دنبال نقش آفرینی با خنده و لذت هستید Tropico 4 رو پیشنهاد میکنم که در عین حال میتونه خیلی آموزنده ام باشه
    میتونید دیکتاتوری باشید توی آمریکای لاتین که جزیره اش رو به بهشت توریستا تبدیل میکنه اما مردمش حتی غذاشونم تامین نمیشه و با زور اسلحه و تقلب تو قدرت بمونید
    یا میتونید به فکر مردم باشید اما تو یه لحظه ممکنه ارتش کودتا کنه و یا آمریکا و شوروی با کارتون مخالف باشن و...
    در عین حال دیالوگهای خنده دار و آهنگهای فوق العاده زیبایی که شما رو به وجد میاره

پست بالا هم امضاش منو باز یاد GoT انداخت
    امیدوارم یه روز یه نقش آفرینی فوق العاده از این سری ساخته بشه
    دنیای زیبایی داره، به خصوص کتاباش

---

و در آخر آهنگی رو میذارم که به تنها آهنگی بدل شد که اشک منو درآورد!
    آهنگ پایان بازی واکینگ دد...

کد:
    TWD که RPG نبود ژانرش . Advanture بود . درسته انتخابها کمی توی بازی تاثیر داشت ولی در زمره RPG ها قرار نمیگیره .

6. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

TWD که RPG نبود ژانرش . Advanture بود . درسته انتخابها کمی توی بازی تاثیر داشت ولی در زمره RPG ها قرار نمیگیره .
    به نظر من این بازی اگر انخابها رو ازش بگیرید هیچی نمیمونه

95% اوقات بازی شما در حال انتخاب بودید ( اونم چه انتخابهای سختی!)
    خود کمپانی TellTale هم اگه یادتون باشه تو تبلیغاتش بیشتر رو نقش آفرینی تو بازی مانور میداد

اگه این بازی نقش آفرینی نباشه، پس مس افکت که دیگه عمرا نقش افرینی بشه!

هر چند بستگی به تعریف شما از RPG هم داره، شاید برای شما تو نقش آفرینی حتما باید لول آپ و اسلحه عوض کردن و ... باشه
    اما برای من داستان و انخابها اینو معلوم میکنه

به هر حال به نظر شما احترام میذارم

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

مرسی از توضیحات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، با بیشتر صحبت ها موافقم.

فقط در مورد ژانر ببینید روی ME هم بارها بحث شده که میشه گفت RPG و همزمان میشه گفت یک TPS با قدرت انتخاب، حتی بعضی از پایگاه ها ژانر اون رو TPS ثبت کردند. اما بالاخره قدرت انتخاب کلاس، آزادی عمل نسبی و ... یعنی چندین المان RPG رو داشت، در حالی که TWD با هر تعریفی که پیش بریم یک ادونچر هست و صرفا قدرت انتخاب در دریالوگ ها و موارد مرتبط با اون نمی تونه یک بازی "اشاره و کلیک" رو به RPG تبدیل کنه

9. این کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

به نظر من این بازی اگر انخابها رو ازش بگیرید هیچی نمیمونه

95% اوقات بازی شما در حال انتخاب بودید ( اونم چه انتخابهای سختی!)
    خود کمپانی TellTale هم اگه یادتون باشه تو تبلیغاتش بیشتر رو نقش آفرینی تو بازی مانور میداد

اگه این بازی نقش آفرینی نباشه، پس مس افکت که دیگه عمرا نقش افرینی بشه!

هر چند بستگی به تعریف شما از RPG هم داره، شاید برای شما تو نقش آفرینی حتما باید لول آپ و اسلحه عوض کردن و ... باشه
    اما برای من داستان و انخابها اینو معلوم میکنه

به هر حال به نظر شما احترام میذارم
    شرمنده ولی حرف من نظر شخصی نبود و تعریف هم از RPG ارائه ندادم . خوب ژانرش RPG نیست که بخواد توی این لیست باشه و ادونچر حساب میشه . من چه کار کنم . میخواست RPG باشه . هر چی هم باشه چه RPG چه ادونچر بهترین بازی دنیاست واسه من .

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

@ Beloved :
    آخه TWD واقعا" RPG نیست. یک Point and Click هست که "یکی از خصوصیات ِ RPG رو به بهترین نحو ارائه کرده".

-------

آف تاپیک : اگه aSoIaF میخونی ، بیا فرومش. خیلی بحث میشه راجع بهش.

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

خوب این یه مقدار سخته برام ....
    اوولین بازی ای که ار پی جی بود بازی کردم مس افکت ۲بود ... واقعا از شدت هیجان گیج شده بودم که این بازی این قدرت زیاد رو به من می ده که می تونم تصمیم بگیرم ( توی یه سری از بازی های دیگه مثل GTA وقتی ۲ تا راه پیش پام می زاشت همیشه لذت عجیبی برام داشت ... دیگه چه برسه به این ) ... واقعا دوسش داشتم ... همون موقع ۲ بار تمومش کردم ...
    بعدش با درگن ایج اشنا شدم ... چه محیط خارق العاده ای داشت ... چه داستان شگفت انگیزی داشت ... اون جا بودش که لذت بازی ار پی جی رو حس کردم ... چند وقت پیش بود که اومدم ۲ باره درگون ایج ۲ رو بازی کنم ... وقتی یه سری حرفا توش در مورد قبلی می زدن ... واقعا دلم برای اون تنگ می شد ... چه قدر خوب بودش ...
    بقیه ی بازی ها اون قدر منو راضی نکردن ... اسکایریم ( از بزرگیش حوصلم سر رفت ) . ویچر . دئوس اکس . فالاوت .
    البته فالاوت رو خوشم اومد ...

درگن ایج رو انتخاب کردم ...

13. این کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

من شخصا 2 The witcher

رکوردی زد که فکر نکنم کسی بتونه بهش دست پیدا کنه !

50 جایزه در عرض چند هفته ! در اواخر سال

همرو CD Projektدرو کرد

کد:
    بهترین بازی تاریخ RPG از نگاه Gamer ها ( جز ایرانیان )
    Last edited by Public Enemy; 01-09-2013 at 21:59.

15. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •