تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 53 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 523

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی 2013 سونی سری w800a

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

دوستانی که سری جدید W رو تهیه کردن یه سر به سایت سونی بزنن چون برا اکثراشون ممکنه آپدیت اومده باشه .
    برا من W670 هست که تا به حال دو تا آپدیت اومده که دومیش مربوط به آگوست هست .
    ولی همچنان مشکل زیرنویس لعنتی پابرجاست ! کی میخوان دست از سر ا یران بردارند

2. این کاربر از 01110362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام منم مدتیه تو فکر خرید اینم...اگه ممکنه شماره تماس اونجایی رو خرید کردید به منم بدید...
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام. من امروز رفتم فروشگاه سونی تو شریعتی. فروشنده گفت 47W804 رو میاره تست میکنه همه چیزشو و وقتی مطمئن شدید دستگاه سالمه برمیداریش. قیمت هم بدون گارانتی 4 تومن میگه. با گارانتی 5 تومن.
    به نظرتون صلاحه که بدون گارانتی بخرم؟ 1 تومن واسه گارانتی واقعا زیاده.

5. این کاربر از pseo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام. من امروز رفتم فروشگاه سونی تو شریعتی. فروشنده گفت 47W804 رو میاره تست میکنه همه چیزشو و وقتی مطمئن شدید دستگاه سالمه برمیداریش. قیمت هم بدون گارانتی 4 تومن میگه. با گارانتی 5 تومن.
    به نظرتون صلاحه که بدون گارانتی بخرم؟ 1 تومن واسه گارانتی واقعا زیاده.
    دوست خوبم

فکر میکنم این مدل رو بدون گارانتی با 3800 یا 3850 هم بتونید پیدا کنید و کمی زیاد گفته فروشنده ..... البته چون تازه داره وارد میشه (توسط عزیزان غیروارد کننده در مرز) و فروشگاههای کمی در سطح شهرها دارن هنوز برای همین قیمتا یه چند صدتومنی بالا تر از اونیه که باید ولی انشاءالله یه مدت کوتاه دیگه درست میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

مشکل 100 -200 تومن نیست. می خوام مشکلی واسم بوجود نیاد. حالا 4 تومن پول بدیم بعدش دستگاه مشکل دار از آب در بیاد. کلا چه باید کرد و قتی می خوای بدون گارانتی بخری؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

معمولا سونی کمتر مشکل پیدا می کنه...فقط می خواد لحظه تست دقت کنی به پنلت...
    ضمنا از گازنتی چی می خوای؟
    چون گارانتی تو ایران اون معنی واقعی رو نمیده..

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستای عزیز من 2 هفته است در مورد این مدل و چند مدل دیگه تحقیق میکنم به جایی نرسیدم شما چه پیشنهاد میدهید بین انتخاب اینها:
    سونی w800 سایز 47
    سونی w900 سایز 47( شاید بگید مسلمه این از بالایی برتره اما من میخام در صورتی اینو انتخاب کنم که واقعا به اندازه گرون بودنش کیفیتش هم بالاتر باشه نه اینکه برای تفاوت نامحسوس الکی پول اضافه بدم)
    ال جی LA 86000
    ال جی LA 74000
    سامسونگ F 6400
    سامسونگ F7100

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستای عزیز من 2 هفته است در مورد این مدل و چند مدل دیگه تحقیق میکنم به جایی نرسیدم شما چه پیشنهاد میدهید بین انتخاب اینها:
    سونی w800 سایز 47
    سونی w900 سایز 47( شاید بگید مسلمه این از بالایی برتره اما من میخام در صورتی اینو انتخاب کنم که واقعا به اندازه گرون بودنش کیفیتش هم بالاتر باشه نه اینکه برای تفاوت نامحسوس الکی پول اضافه بدم)
    ال جی LA 86000
    ال جی LA 74000
    سامسونگ F 6400
    سامسونگ F7100
    با سلام
    تلویزیون سونی مدل w900، سایز 46 داره نه 47
    طبق تحقیقات من تو مدلهای 2013 سونی، اول سری w900 و بعد از اون w800 از لحاظ کیفیت برتر هستن(البته به غیر از تلویزیونهایی که 4k پخش میکنن)
    من خودم تصویر 47w804a رو دیدم و از لحاظ کیفیت تصویر به نظرم کیفیت خوبی داشت حتی کیفیتش از 46hx750 هم بهتر بود(این دوتا تلویزیون رو کنار هم دیدم و داشتن یک تصویرو پخش میکردن)
    در مورد سامسونگ و الجی به نظرم باید از نزدیک تصاویرشون رو دید تا بشه نظر داد.
    ولی طبق قاعده کلی کیفیت محصولات سونی از سامسونگ و الجی بالاتره و واقعا تصاویر تلویزیونهای سونی با بقیه قابل مقایسه نیستند(البته تلویزیونهایی که از لحاظ مدل و رنج قیمت تقریبا برابر هستند.مثلا:سال 2011 سونی تلویزیون hx925 رو داشت و سامسونگ d8000 که d8880 هم بهش میگفتن که سونی کیفیتش بمراتب بالاتر بود.سال 2012 سونی مدل hx855 رو داشت و سامسونگ مدل es8000 که باز هم سونی از لحاظ کیفیت تصویر بهتر بود.)
    Last edited by arashkhan56; 04-09-2013 at 00:34.

11. 3 کاربر از arashkhan56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

با سلام
    تلویزیون سونی مدل w900، سایز 46 داره نه 47
    طبق تحقیقات من تو مدلهای 2013 سونی، اول سری w900 و بعد از اون w800 از لحاظ کیفیت برتر هستن(البته به غیر از تلویزیونهایی که 4k پخش میکنن)
    من خودم تصویر 47w804a رو دیدم و از لحاظ کیفیت تصویر به نظرم کیفیت خوبی داشت حتی کیفیتش از 46hx750 هم بهتر بود(این دوتا تلویزیون رو کنار هم دیدم و داشتن یک تصویرو پخش میکردن)
    در مورد سامسونگ و الجی به نظرم باید از نزدیک تصاویرشون رو دید تا بشه نظر داد.
    ولی طبق قاعده کلی کیفیت محصولات سونی از سامسونگ و الجی بالاتره و واقعا تصاویر تلویزیونهای سونی با بقیه قابل مقایسه نیستند(البته تلویزیونهایی که از لحاظ مدل و رنج قیمت تقریبا برابر هستند.مثلا:سال 2011 سونی تلویزیون hx925 رو داشت و سامسونگ d8000 که d8880 هم بهش میگفتن که سونی کیفیتش بمراتب بالاتر بود.سال 2012 سونی مدل hx855 رو داشت و سامسونگ مدل es8000 که باز هم سونی از لحاظ کیفیت تصویر بهتر بود.)
    دوستای عزیز خودم تا یه حدی با تحقیقاتی که کردم مساله را کمی ساده تر کردم ولی بازم انتخاب سخته. ال جی 86000 را گذاشتن کنار چون نسبت به 74000 هیچ مزیت بخصوصی نداره که پول اضافی بدم. سامسونگ 6400 هم چون رفریش ریت پایین تر از 240 واقعی دارد برای من که یک گیمر هستم کم است و بنابراین اون هم کنار.
    حلا من موندم سری 7000 سامسونگ هنوز نیومده پس نمیشه نظر داد. در مورد ال جی 74000 جزء سه تلویزیون خوب توصیه شده برای گیمه در حالی که w804 و w 904 رده های اول و دوم را دارند. اما از طرفی من با پول مساوی میتونم 55 اینچ ال جی را بگیرم در حالی که برای سونی w804 با این پول باید سایز 47 انتخاب کنم. پس من یا باید سایز بالا را فذای یک کمی کیفیت بالا بکنم یا یک کمی کیفیت بالا را فذای سایز پایینتر؟؟؟!!! اگر شمت نظری داردید که میتونه کمک کنه ممنون میشم کمک کنید.

13. این کاربر از toorajjj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستای عزیز خودم تا یه حدی با تحقیقاتی که کردم مساله را کمی ساده تر کردم ولی بازم انتخاب سخته. ال جی 86000 را گذاشتن کنار چون نسبت به 74000 هیچ مزیت بخصوصی نداره که پول اضافی بدم. سامسونگ 6400 هم چون رفریش ریت پایین تر از 240 واقعی دارد برای من که یک گیمر هستم کم است و بنابراین اون هم کنار.
    حلا من موندم سری 7000 سامسونگ هنوز نیومده پس نمیشه نظر داد. در مورد ال جی 74000 جزء سه تلویزیون خوب توصیه شده برای گیمه در حالی که w804 و w 904 رده های اول و دوم را دارند. اما از طرفی من با پول مساوی میتونم 55 اینچ ال جی را بگیرم در حالی که برای سونی w804 با این پول باید سایز 47 انتخاب کنم. پس من یا باید سایز بالا را فذای یک کمی کیفیت بالا بکنم یا یک کمی کیفیت بالا را فذای سایز پایینتر؟؟؟!!! اگر شمت نظری داردید که میتونه کمک کنه ممنون میشم کمک کنید.
    من همین امروز سفارش 47w804a رو دادم و قراره اگه خدا بخواد تا امشب از بانه برام بیارن.
    من خودم به شخصه به محصولات سونی علاقه دارم و حاضر هم نیستم بخاطر سایز بیشتر کیفیت رو فدا کنم.(اگه میتونستم 46w904a رو میخریدم چون از لحاظ کیفیت تصویر بالاتره ولی امان از بی پولی)
    فکر کنم با همین پول بتونید SONY 50W700A رو بخرید که 50 اینچه ولی فکر کنم سیستم 3d نداره و البته رفریش ریتش هم پایینتره.
    در هر صورت امیدوارم تلویزیون خوبی بخرید.
    Last edited by arashkhan56; 04-09-2013 at 16:46.

15. 2 کاربر از arashkhan56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •