تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما بهترین شوتر اول شخص تاریخ کدام عنوان است ؟

راي دهنده
161. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Battlefield

9 5.59%
  • Bioshock

10 6.21%
  • Borderlands

0 0%
  • Crysis

10 6.21%
  • Call Of Duty

70 43.48%
  • The Darkness

0 0%
  • Doom

4 2.48%
  • Duke Nukem

0 0%
  • Far Cry

9 5.59%
  • F.E.A.R

1 0.62%
  • GoldenEye 007

0 0%
  • Halo

10 6.21%
  • Half life

24 14.91%
  • Killzone

2 1.24%
  • Metroid Prime

0 0%
  • Medal Of Honor

1 0.62%
  • Metro 2033

0 0%
  • Painkiller

1 0.62%
  • perfect dark

0 0%
  • Quake

2 1.24%
  • Resistance

0 0%
  • Red Faction

1 0.62%
  • Serious sam

1 0.62%
  • Star Wars: Jedi Knight

0 0%
  • S.T.A.L.K.E.R

1 0.62%
  • Wolfenstein

5 3.11%
صفحه 7 از 14 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 136

نام تاپيک: به نظر شما بهترین شوتر اول شخص تاریخ کدام عنوان است ؟

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

من نیز رای خود را به صندوق انداختم و به نظر من بهترین شوتر تاریخ عنوان Halo خواهد بود

شخصیت مسترچیف ، کورتانا ، همراه با برخی عناصر خاص و یونیک بازی.
    حتا اگه همه قسمت های سری هیلو رو کنار بزاریم Halo : reach خودش به تنهایی منو قانع میکنه تا بهش رای بدم.

اگه بخوام به صورت لیست بهترین شوترهامو بگم به این ترتیب هستن :

1- هیلو
    2- بایوشاک
    3- متروید
    4- doom
    5- COD و نیمه جان
    6-Wolfenstein
    7-Killzone

و.....
    شاید اگه الیزابتی در کار نبود رده بندی تغییر می کرد
    خب بیکار نشینیم، بالاخره یه کم کل کل کنیم : دی

اول حامد:
    رتبه ی 3 یعنی سری Metroid Prime و اصلا به طور کلی تر سری Metroid (مثل Super Metroid که صحبتشو توی پست قبلی کردم) بیشتر توی ژانر اکشن ماجراجویی
    دسته بندی میشه، حتی نینتندو بارها روی بخش ماجراجویی کار و "شوتر نبودن" این سری تاکید داشته، یعنی مسئله ی اصلی حضور/عدم حضور اون توی این رای گیری
    هست که خودش یه رای گیری دیگه رو می طلبه : دی

می تونم بپرسم دلیلت رو برای انتخاب Doom بعد از مثلا هیلو و بایوشاک و قبل از HL؟ طبیعتا نظر شخصی هست و اصلا لطف این تاپیک به همینه ولی برای گرم تر شدن
    تاپیک می پرسم و دوست دارم دلائلت رو بشنوم.

رتبه ی 5 که دو تا عنوان CoD و HL رو گذاشتی، اون هم با این همه تفاوت ساختاری بین این دو تا عنوان، یعنی واقعا برات در یک رده هستن و به یه اندازه با هردوشون ارتباط
    برقرار کردی؟ یا به قول خودت سیگار کاپیتان پرایس در یک کفه ترازو و Crowbar دکتر در طرف دیگه؟

MW یعنی جنگ واقعی...HL ک سوسول بازیه...

هف لایف و بایوشاک هم در جایگاه خودشون خوبن ولی بازی مردونه فقط MW
    MW نکات مثبت زیادی داره ولی مطمئنا شبیه ساز جنگ یا واقع گرایانه بودن یا اصلا شبیه به "میدان جنگ" بودن جزئشون نیست... بهتره بگیم با یه سطح بالای از کیفیت، با الهام
    از فیلم هایی مثل نجات سرباز رایان، عنوانی با تم جنگی درست شده که برا جذاب تر کردنش برای عوام، خیلی از واقعیت فاصله گرفته... شما مثلا عنوان Operation Flashpoint
    رو اگه تجربه کرده باشی، می بینی که به عنوان یه سرباز توی روند جنگ نمی تونی تاثیر آنچنانی داشته باشی و اون احساس ضعف عینا منتقل میشه، وقتی مثلا یه تانک روبروی
    شماست اون تبدیل میشه به کابوس شما، نه اینکه به ثانیه نکشیده اون تانک منهدم بشه...
    قصدم این بود که بگم CoD همون طوری که چند تا دیگه از بچه ها هم گفتن بیشتر عوام پسندانه هست و درصدبالایی از افرادی که CoD بازی می کنند گیمر به اون معنا نیستند که
    به همه جنبه های یه بازی(داستان، اتمسفر و ...) توجه داشته باشن و دلیل موفقیتش توی فروش هم اینه که روی اون قسمت هایی از جنگ و فیلم های جنگی که جذابیت بیشتری
    دارن یعنی همون تیر اندازی و مهمات جنگی و کشتن و القای احساس "مردونه بودن" که روش تاکید داری و در واقع کاملا خلاف اونه... خیلی تمرکز کرده و موفق هم بوده.

2. 11 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

MW نکات مثبت زیادی داره ولی مطمئنا شبیه ساز جنگ یا واقع گرایانه بودن یا اصلا شبیه به "میدان جنگ" بودن جزئشون نیست... بهتره بگیم با یه سطح بالای از کیفیت، با الهام
    از فیلم هایی مثل نجات سرباز رایان، عنوانی با تم جنگی درست شده که برا جذاب تر کردنش برای عوام، خیلی از واقعیت فاصله گرفته... شما مثلا عنوان Operation Flashpoint
    رو اگه تجربه کرده باشی، می بینی که به عنوان یه سرباز توی روند جنگ نمی تونی تاثیر آنچنانی داشته باشی و اون احساس ضعف عینا منتقل میشه، وقتی مثلا یه تانک روبروی
    شماست اون تبدیل میشه به کابوس شما، نه اینکه به ثانیه نکشیده اون تانک منهدم بشه...
    قصدم این بود که بگم CoD همون طوری که چند تا دیگه از بچه ها هم گفتن بیشتر عوام پسندانه هست و درصدبالایی از افرادی که CoD بازی می کنند گیمر به اون معنا نیستند که
    به همه جنبه های یه بازی(داستان، اتمسفر و ...) توجه داشته باشن و دلیل موفقیتش توی فروش هم اینه که روی اون قسمت هایی از جنگ و فیلم های جنگی که جذابیت بیشتری
    دارن یعنی همون تیر اندازی و مهمات جنگی و کشتن و القای احساس "مردونه بودن" که روش تاکید داری و در واقع کاملا خلاف اونه... خیلی تمرکز کرده و موفق هم بوده.
    شبیه ساز جنگ بنظرت اصلا میشه اجرا بشه تو دنیای گیم؟؟
    همون OP هم شبیه ساز نبود اگه تیر میخوردی زنده میموندی...
    جنگ واقعی مثل فوتبال یا تنیس نیست که بشه براش شبیه ساز ساخت...!!
    و
    مراحلی که با کاپیتان پرایس داشتیم واقعا حس پارتیزانی داشت...
    مرحله ای مثل ترور زاخائف توی MW1 رو کی فراموش میکنه؟؟حسی که به آدم میده فوق العادس...
    توی MW2 مرحله ای که تو ارتفاعات رخ میده و اون اسلحه معروف راداری که دستتون هست..سیر هیجانی که این مرحله داره رو دنبال کن...آخرش با جت اسکی فرار میکنی..
    مرحله ی فرار روی پشت بوم ها که تو برزیل اتفاق میفته...

یا برعکس زشتی های جنگ رو توی BO 1 کی میتونه کتمان کنه؟؟

یا مرحله ای که به یکی از شهرها با هلی کوپتر حمله میکردیم یادت رفته؟؟ من ب اینا میگم حس جنگ...همونجور که بالا گفتم جنگ شبیه سازی نمیشه...ولی عنوانی مثه MW شمارو حداقل با هیجانی که توی جنگ هست آشنا میکنه.

کال آف هیجان جنگ رو منتقل میکنه به نحو احسن..واسه همینم هست که طرفدار داره...

دوستان کسی نگفت اینا برای پیسی اومده یا نه؟:
    The Darkness
    Killzone
    Metroid Prime
    perfect dark
    Resistance
    فقط اولی مال پیسیه...الباقی رتــتــوِِ D
    Last edited by Turok-71; 06-05-2013 at 17:46.

4. 7 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من قبول دارم که COD بیشتر استواره بر جنبه های سینمایی . شما ببین در وسط میدان جنگ این بازی همه کاره ماییم. من بعضی مواقع خسته میشم که همه مسولیت ها رو دوشه منه! سرباز اون تانک بترکون. سرباز اون اسنایپر رو بردار همه رو بکش. سرباز رو اون c۴ هارو بزار رو تانک ها. سرباز همه اینا رو بکش تا ما بیایم جلو! گاهی فکر میکنم اون ۸ نفری که دورمم هیچ کارن! کال اف فقط جذابه چون اکشنش هیجان داره همین!

6. 6 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

شبیه ساز جنگ بنظرت اصلا میشه اجرا بشه تو دنیای گیم؟؟
    همون OP هم شبیه ساز نبود اگه تیر میخوردی زنده میموندی...
    جنگ واقعی مثل فوتبال یا تنیس نیست که بشه براش شبیه ساز ساخت...!!
    و
    مراحلی که با کاپیتان پرایس داشتیم واقعا حس پارتیزانی داشت...
    مرحله ای مثل ترور زاخائف توی MW1 رو کی فراموش میکنه؟؟حسی که به آدم میده فوق العادس...
    توی MW2 مرحله ای که تو ارتفاعات رخ میده و اون اسلحه معروف راداری که دستتون هست..سیر هیجانی که این مرحله داره رو دنبال کن...آخرش با جت اسکی فرار میکنی..
    مرحله ی فرار روی پشت بوم ها که تو برزیل اتفاق میفته...

یا برعکس زشتی های جنگ رو توی BO 1 کی میتونه کتمان کنه؟؟

یا مرحله ای که به یکی از شهرها با هلی کوپتر حمله میکردیم یادت رفته؟؟ من ب اینا میگم حس جنگ...همونجور که بالا گفتم جنگ شبیه سازی نمیشه...ولی عنوانی مثه MW شمارو حداقل با هیجانی که توی جنگ هست آشنا میکنه.

کال آف هیجان جنگ رو منتقل میکنه به نحو احسن..واسه همینم هست که طرفدار داره...
    البرز اینایی که گفتی همه درسته اما از اون ترور بگیر تا فرار با جت اسکی تقریبا همشون روی همون جنبه ی "هالیوودی" کار می چرخن تا شبیه بودن به جنگ.
    مثلا توی Operation Flashpoint شما به عنوان یه سرباز فقط یه قطب نما و یه نقشه داری، اطلاعات زیادی نداری، دستورای لحظه ای نمی گیری، با چند تا تیر کشته میشی، مهماتی که داری خیلی
    محدوده و اگه درست خرجشون نکنی بلافاصله تموم میشه، مهم تر از همه اون احساس ضعفی بود که منتقل میشد، نه اینکه مثه یه ابر قهرمان صدها نفر، ده ها تانک و ... رو بکشی و بری جلو!
    درسته شبیه ساز کامل برای جنگ نمی تونیم داشته باشیم اما مسئله اینجاست که CoD در عمل و در واقعیت تلاش آنچنانی برای این کار نداشته، درست بر عکس، قسمت عمده ی تمرکزش روی
    Epic بودن ماموریت ها و قهرمانی ها و ... هست، من نمیگم نباید به این شکل باشه، میگم این واقعیت کاره و اون احساس جنگ و مردونگی(!) پوشالی هست، حتی خود Activision هم فکر نمی کنم
    همچین قصد و ادعایی داشته باشه، کما اینکه اگه همچین کاری می کرد قطعا این فروش رو نمی داشت.

8. 13 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

البته دوستان از ARMA هم غافل نشيد در زمينه شبيه سازي بسي خفن عمل كرده و مي كنه

10. 6 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    پشت بوم خونه کــــاغذی

پيش فرض

البرز اینایی که گفتی همه درسته اما از اون ترور بگیر تا فرار با جت اسکی تقریبا همشون روی همون جنبه ی "هالیوودی" کار می چرخن تا شبیه بودن به جنگ.
    مثلا توی Operation Flashpoint شما به عنوان یه سرباز فقط یه قطب نما و یه نقشه داری، اطلاعات زیادی نداری، دستورای لحظه ای نمی گیری، با چند تا تیر کشته میشی، مهماتی که داری خیلی
    محدوده و اگه درست خرجشون نکنی بلافاصله تموم میشه، مهم تر از همه اون احساس ضعفی بود که منتقل میشد، نه اینکه مثه یه ابر قهرمان صدها نفر، ده ها تانک و ... رو بکشی و بری جلو!
    درسته شبیه ساز کامل برای جنگ نمی تونیم داشته باشیم اما مسئله اینجاست که CoD در عمل و در واقعیت تلاش آنچنانی برای این کار نداشته، درست بر عکس، قسمت عمده ی تمرکزش روی
    Epic بودن ماموریت ها و قهرمانی ها و ... هست، من نمیگم نباید به این شکل باشه، میگم این واقعیت کاره و اون احساس جنگ و مردونگی(!) پوشالی هست، حتی خود Activision هم فکر نمی کنم
    همچین قصد و ادعایی داشته باشه، کما اینکه اگه همچین کاری می کرد قطعا این فروش رو نمی داشت.

درست میگین...

کاملا درست میگید...

CoD رو اگه رو Esey بذاری میشی مثه یه سوپر قهرمان!!!!!
    !
    اگه رو Hard بذاری دو قدمم نمی تونی جلو بری!!!

یه بچه هفت_هشت ساله هم CoD می تونه بازی کنه ولی می تونه Crysis بازی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد تازه شما تو CoD عین یه قهرمان بزرگیو همه کاره(از زاخایوف تو 3 هم قویتری...)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

چرا Crysis بازی نمی کنید ؟؟؟؟؟؟؟ اصلا Crysis بازی کردین؟؟؟؟

از این همه CoD بازی کردنو Half life خسته نمی شین؟؟؟؟

درسته بازی قدرتمندیه ولی دیگه تو این دوره زمون (به ظر من) افت داره یه نفر تو گیم نت کانتر استریک بازی کنه.....یا CoD WaW بازیکردن...

--------------------)))>>>>Crysis <<<<((((---------------------

12. این کاربر از Harvest_moon_majid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان من همه بازی هارو دوست دارم ولی کالاف دیوتی زدم آخه خیلی موفق بود... الان 15 در اومده

البته کرایسیس رو هم خیلی دوست دارم !!!
    Last edited by Mehran-King; 06-05-2013 at 23:39.

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

درست میگین...

کاملا درست میگید...

CoD رو اگه رو Esey بذاری میشی مثه یه سوپر قهرمان!!!!!
    !
    اگه رو Hard بذاری دو قدمم نمی تونی جلو بری!!!

یه بچه هفت_هشت ساله هم CoD می تونه بازی کنه ولی می تونه Crysis بازی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

--------------------)))>>>>Crysis <<<<((((---------------------
    تغییر درجه سختی بازی در objectives که بازی بهت میده تفاوتی ایجاد نمیکنه! بازم این گیمره که باید یک تنه همه رو بکشه وهمه کارهارو بکنه.فقط تفاوتش اینه که رو درجه هارد تعداد دفعات مردن بیشتر میشه . این دلیل نمیشه که از نظر اکشن و گیم پلی بازی بهتر باشه! یک بازی خوب از نظر من باید بتونه در درجه سختی نرمال و easy موفق باشه چون بیشتر گیمر ها در این دو درجه بازی انجام میدن و درجه های بالاتر برای کساییه که دنبال چالشن و یا خیلی با بازی حال کردن!که تو کشور خودمون به علت نبود کپی رایت و وفور پخش بازی در فصل پخش cod کسی وقت نداره هارد بازی کنه! مثلا بازی rage یا bioshock infinite در درجه نرمال هم واقعا سخته و دشمنان هوش مصنوعی خوبی دارن ولی در cod گاهی جلوشونی ولی نمیزننت!

جالب تر هوش مصنوعی یارامه! گاهی داریم با همه یارام میریم جلو بعد میبینم یکی داره از عقب بهم تیر اندازی میکنه! یعنی یارام اینو نکشتن!!!چطور میشه!بعد دارن میرن جلو

نکته بعدی Crysis هست. این بازی فقط به خاطر گرافیکش معروفه وگرنه نه داستان درست درمونی داره نه اکشن انچنان بهتری نسبت به Cod. حتی سرور های مولتی پلیر این بازی نسبت به سایر بازی های fps خلوت تره. تازه در Crysis بیشتر حس یک سوپر قهرمان میون میدان جنگ به ادم دست میده. یک لباس قدرتمند که بهمون نیروهای زیادی میده که مارو نسبت به دشمنان متمایز میکنه.

15. 6 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

دوست عزیز(اسمتو نمیدونمD)حرفم اینه که حس جنگ انتقال داده میشه...ما که جنگ نرفتیم...فوقش زنگ آخر یه دعوایی کردیم تو مدرسه

OF یا ARMA که آرمین گفت هیچ موفقیتی نمیتونن کسب کنن.میرن رو اعصابت..MW ها بخاطر همون جنبه هالیوودی قدرت نمایی میکنن...

جوری که میگی(مثال OF)قراره که توی یه بازی زجر بکشیم نه اینکه از یه بازی لذت ببریم....

کل بحث من اینه که از بازی لذت ببریم...کال آف هم خبره ی اینکاره....گیر دادین به مردونگی

آقا اصا MW چرت و پرته...

من موندم MW چ حسی رو میده با این اوصاف؟؟؟ حس حذف شدن رئال از چمپیونزلیگ؟؟ یا حتی بالارفتن قیمت ماست گلپایگان؟؟

خب حس جنگ میده دیگه D

17. 5 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مام راُیمونو دادیم یکم دیر البته..
    با اینکه ارادت خاصی نسبت به HL و BF دارم ولی این بایوشاک امان از کَفِ ما بـُــرید نشد به هیچ کدومشون راُی بدم
    انتخاب من Bioshock اونم فقط قسمت آخرش که کلآ نظرم رو نسبت به سبک شوتر عوض کرد.مثل حال و هوای HL رو انتقال میداد با سبکی مدرن تر و آپشن هایی بیشتر ...
    اول Bioshock
    دوم Half Life
    سوم Battlefield که بیشتر رو حساب فیزیک بالای بازی و واقع گرایی محیطش و همینطور صداگذاریش که حس یه جنگ واقعی رو منتقل می کنه.

+
    راستی عنوان برتر از نظر بنده عنوانی هست که بعد از cod دوم باشه( بـــعله عزیزان حالا هی دورِ این ضریحِ cod بچرخین با اتخابتون صـــفا کنید) !!!
    Last edited by B.3.S.T; 06-05-2013 at 23:09.

19. 7 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •