خیلی دیر وارد کرده این ها مدل 2013 هستن در حالی که مدتی پیش مدل های 2014 رو معرفی کردن.
این یعنی هر چی ته ماند انبار دارن میفرستن برای ایران.البته بازهم جای شکرش باقیه.
خیلی دیر وارد کرده این ها مدل 2013 هستن در حالی که مدتی پیش مدل های 2014 رو معرفی کردن.
این یعنی هر چی ته ماند انبار دارن میفرستن برای ایران.البته بازهم جای شکرش باقیه.
از اواخر شهريور SONY با دستگاه FMP-X1 براى اولين بار در جهان فيلم و سريالهاى 4K رو براى دانلود ارائه كرده.
حداقل بيش از 80 عنوان فيلم و سريال .
البته هر فيلم بطور بسيار فشرده شده حدود 40 گيگابايت هست.
از اواخر سال 2014 هم ريسيورهاى 4K بطور عمومى بفروش خواهد رسيد . هم اكنون دو كانال 4K در حال پخش هست.
خرداد ماه موقع لانچش 55 اينچش رو خريدم 25 ميليون با اينكه خيلى گرون خريدم ولى فقط ميتونم بگم محشره.
مبارکتون باشه. خوب یک تایپک براش ایجاد کن ویا همین جا تی وی رو معرفی کن و چند تا عکس از تی وی هم بزار.قطعا استقبال خوبی ازش میشه.خیلی از دوستان میخوان بدونن کیفیت این فورکی ها چجوریه اونم توی محیط خونه نه یک محیط تجاری با سورس های با کیفیت بالا. یا تصاویر تبلیغاتی در سایت ها. میتونی باهاش سورس sd و fhd پخش کنی و ازش عکس بگیری تا ببینیم این تی وی چقدر قدرت داره تا خودش رو به رخ بکشه.
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=622549
اين تاپيك رو بيش از 6 ماهه پيش زدم.
متاسفانه من با IPHON ميام اينجا و بلد نيستم عكس بگذارم.
اگه كسى بلد هست به ما آموزش بده.
سلام. دوست عزیز از پاسخ گویت خیلی ممنونم.توی لینکی که میزارم به صورت تصویری اموزش دادم البته با ایفیون رو نمی دونم ولی برای عکس گذاشتن توی انجمن باید این کار رو بکنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کیفیت سونی بهتره یا سامسونگ ؟؟؟
دوستان من قصد خرید تلویزیون دارم با این مشخصات:
- 4k
- حداقل 65 اینچ
- اولویتم اول کیفیت صفحه بعد ظاهرش
- قیمت تا 25 ملیون
لطفا راهنمایی کنید. ممنون
راستی کانال های 4k یی که گفتید در حال پخشه چیا هستن و با چه رسیوری میشه دریافتش کرد / ممنون
سلام دوست عزیز
مدل های جدید تلویزیون 4k میتونید در لینک زیر مشاهده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)