Dead Space چون بنظرم بازی F.E.A.R. ترسناک نبود و Dead Space رو به علت گرافیک و نورپردازیش دوست دارم.
Doom 3 یا DOOM 3 BFG Edition
Dead Space چون بنظرم بازی F.E.A.R. ترسناک نبود و Dead Space رو به علت گرافیک و نورپردازیش دوست دارم.
Doom 3 یا DOOM 3 BFG Edition
.........
mw3 multi یا bf3 multi؟
این سوال فقط مخصوص قسمت چندنفره ی بازیه که ببینیم به نظرتون کدوم بهتره...خواستم بگم با سوال محمدجان فرق داره
(هرچند پرسیدن ندارهولی خواستم تاپیک خاک نخوره
)
BF3 . به نظر من تو قسمت مالتی هیچ بازیی قابل مقایسه با بتلفیلد نیس.
Resident Evil 5 or Crysis ؟؟؟
کرایسیس
باز به دلیل همون قضیه گرافیک
mass effect or dragon age
سخت ترین سوال رو گذاشتین ....
بدون شک هر دو شون شاهکار هستند....
اما من Dragon Age I رو ترجیح داستان فوق العاده جذب، موزیک حماسی عالی، 30 هزار خط دیالوگ برای شخصیت ها، وجود کمبو های مختلف تیمی و.....
Dragon Age I یک شاهکار در RPG بود فقط کافی به دیالگو بین اعضای گروه توجه کنید، مطالبی ردو بدل میشه که منفجر می شه آدم از خنده
MoW2 یا
Black ops
کلا سری بازیهای MW یه سر و گردن از تمام بازیهای شوتر بالاتر بود حتی از BO !
Mario یا Sonic ؟
Mario
GOW یا اساسین ؟
دوست عزیز جواب دادن سوالت فقط و فقط بر مبنای سلیقه ی شخصی میتونه باشه چون سری بازیهای اساسینز همه اکشن ادونچر حالت طبیعی و تاریخی هستند اما خدای جنگ اکشن ادونچر فانتزی هست .
من بخوام بین این 2 تا انتخاب کنم God Of War رو انتخاب میکنم چون من به این کچل خان خودمون یه نگاه خاصی دارم و واقعا عاشقشم . نه اینکه همیشه اکشن ادونچر فانتزی رو ترجیح بدما اما این کچل خان قضیش فرق داره
Need For Speed یا Forza ؟
ببخشید دوست عزیز توجه نکرده بودم که باید بر اساس سبک سوال بپرسیم !
حالا بین FORZA و Need For Speed من Need For Speed رو انتخاب می کنم !کلا با سری ماست وانتد ( بقیه حالا به کنار ) خیلی بیشتر حال می کنم تا بلور و فرزا و ...
BadPiggies یا انگری بردز ؟!
انگری بردز به علت این که در زمینه گذران وقت خیلی بهتر عمل کرده برام!
Torchlight II یا Diablo III ?
Last edited by Arrowtic; 02-01-2013 at 21:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)