تا یه بحثه فرهنگی میشه میگن زشته![]()
تا یه بحثه فرهنگی میشه میگن زشته![]()
قضیه چیه !
نکنید اینکارارو !
ببینید این تاپیکو میزنیدو میگید دارید سعیتونو میکنید بازی سازیو گسترش بدید ، بعد میاین توش حالو احوال میپرسید ؟ : دی
خوب تبریک میگم ، ما رسما توی مسیر پیشرفتیم
عاشق ایرانم X-(
اشکال نداره هادی داداش احسان گفت خودتون رو خالی کنید . ما مگه غیر اون داریم می کنیم . در ضمن بازم احسان گفت بحث رفاقتیه ماهم داریم رفاقتی حساب می کنیم دیگهمی گیم شما هم بیا واستون جا هست و به اندازه کافی بزرگه می گی نه . اقا من نخواستم سهمم رو واگذار می کنم به دیگران
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
هادی داداش شما نمی تونی حذفش این تاپیکو ؟
چیه هادی متحول شدی از Fu..c Iran کشیدی بیرونعاشق ایرانم X-(![]()
هادی جون قربونت دستت حذفش کن این تاپیک رو .
دو روز خداست تو این انجمن دعوا واقعا اعصاب خورد کن بود شدید باید یکم باید حال و هواش عوض میشد.
اما قضیه پیشرفت یکم تو قسمت گالری و آموزش انصافا نگاه کن بعد اینطوری بگو ما به طرف پیشرفت نمی ریم.
درسته یه غریبه بیاد تایپیکو ببینه ابرومون میره
دقیقا ماهم یکم بی جنبنه بازی در آوردیم.
همینجا بعد از امتحان میان ترم معادلات دینفرسیل قول استارت یه بازی طولانی جدید رو بهتون میدم![]()
چی چی رو تاپیک رو پاک کنید ؟ تاپیک صاحب داره صاحبشم اینجاس
اسپم بدید ولی بی مزه بازی درنیارید . میخوام چند سال بعد وقتی تو قسمت تاپیک های ایجاد شدم میرم این تاپیکو دوباره بخونم خاطراتم زنده بشه
اطفاقا خیلی هم پاستوریزه بازی در اوردیمدقیقا ماهم یکم بی جنبنه بازی در آوردیم.![]()
تایپیک پاک نشه تا دو روز دیگه کله انجمنو قیلتایر میکنناسپم بدید ولی بی مزه بازی درنیارید . میخوام چند سال بعد وقتی تو قسمت تاپیک های ایجاد شدم میرم این تاپیکو دوباره بخونم خاطراتم زنده بشه![]()
دوستان دیگه بهتره جدی باشیم .
رضا اینجا جاش نیست ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)