Miley cyrus
مایلی ری سایرس (به انگلیسی: Miley Ray Cyrus) [۱] متولد ۲۳ نوامبر ۱۹۹۲، هنرپیشه، خواننده*ی پاپ و ترانه*سرای آمریکایی است.او پس از بازی در نقش مایلی استیووارت/هانا مونتانا در سریالی به نام هانا مونتانا از تولیدات شبکهٔ دیزنی به شهرت رسید.
مایلی پس از آغاز هانا مونتانا در مارس ۲۰۰۶ بسیار تحت تاثیر قرار گرفته و به وجد آمد.به دنبال موفقیتهای این برنامه تلویزیونی، در اکتبر ۲۰۰۶ یک سی دی شامل ۸ ترک که توسط مایلی سروده شده و مربوط به ترانه*های این سریال می*شد به بازار عرضه شد. او در دسامبر ۲۰۰۷ رتبهٔ هفدهم در رده بندی مربوط به ۲۰ پردرآمد ترین تازه کاران زیر ۲۵ سال را با درآمد سالیانه بالغ بر ۳/۵ میلیون دلار آمریکا به خود اختصاص داد. سایرس در ۲۳ ژوئن ۲۰۰۷ با انتشار آلبوم ملاقات با مایلی سایرس حرفهٔ موسیقی را به طور مستقل آغاز کرد که شامل تک آهنگی با نام «تو را دوباره می*بینم» بود که اولین ترانهٔ وی در ۱۰ ترانهٔ برتر(Top ۱۰) به حساب می*آید. این ترانه به مایلی کمک کرد تا از رادیو دیزنی به ۴۰ ترانهٔ برتر رادیوی اصلی گذار پیدا کند و باعث شد راه برای هنرمندان دیزنی در عرصه*های بالاتر باز شود. دومین آلبوم او با عنوان بریک اوت در ۲۲ جولای ۲۰۰۸ منتشر شد که در حقیقت اولین آلبوم او فاقد ترانه*های متن سریال هانا مونتانا محسوب می*شد. هر دوی این آلبومها با استقبال گرمی از طرف Billboard ۲۰۰ مواجه شده و در صدر این فهرست قرار گرفتند. در سال ۲۰۰۸ او در فیلمی با عنوان Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert ایفای نقش کرد.
محسن چاوشی
محسن چاووشی یکی از خوانندگان جوان و پرطرفدار ایرانی است . او در هشتم مرداد ماه 1358 ، در خرمشهر متولد شد. رشتهً تحصیلی او حسابداری است .او از خانواده ای جنگ زده است و در مصاحبه هایش اعلام کرده که از این کلمه نفرت دارد . فعالیت موسیقی را تقریبا از سالهای 70 شروع کرده و بتدریج بالا آمده تا اینکه در سال 1383 اولین آلبوم خود را منتشر کرد.
من خودم عاشق محسنم و با این کارش خیای هم حال کردم
Original Miley Cyrus - See You Again

Download
Size: 5.5MB
http://jukebox.marky-b.me/mp3/Miley%20Cyrus%20-%20See%20You%20Again.mp3
Fake Mohsen chavoshi- char divari

Download
Size: 3.2MB
http://dl5.ganja2dl.com/Ganja2Music/Masoud/Full%20Albums/Mohsen%20Chavoshi/Mohsen%20Chavoshi%20-%20Jacket%20128/Mohsen%20Chavoshi%20-%20Jacket%20-%2002%20Char%20Divari.mp3