تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 80

نام تاپيک: نـــــــــــسخه اصلــــــــــی آهنگ های معروف

آخر فروم باز yas_6969's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

Love&Emotion
    عشق و احساس یا عشق و هیجان: این ترانه رو شاید خیلیا شنیدن، شایدم خیلیا نشنیده باشن! این ترانه یه ترانه ی تکنوئه ملایم بسیار زیباست که دی جی یاهل موزیکشو ساخته و ملانی (خانومه) روش خونده

بی من برو
    0111
    تشکیل شده از سه جوان اهل شمال به نام های رپ(نیما،اشکان) و پاپ(ماهان بهرام خان) که اسم گروه خودشون رو کد شهرشون انتخاب کردن.که با اون آهنگ معروف وعده دیدار... واقعا ترکوندن.

Original Yahel&Melanie-Love&Emotion

Download
    Size: 3.19MB

http://www.mediafire.com/?4t0ammzkgyq

Fake 0111 - Bi man boro

Download
    Size:
    4.19MB

http://www.mediafire.com/?2wyojxkgnfy

آخر فروم باز L O V A B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Dallas, TX

پيش فرض

هر دو آهنگ فوق العاده هستند :

• Heaven On Their Minds

Andrew Lloyd Webber متولد 1948 در انگلیس است. وی در 6 سالگی شروع به آهنگسازی کرد و در 9 سالگی اول اثر خود را منتشر کرد. فعالیت وی بیشتر در زمینه ی ساند ترک هست و برنده ی جوایز زیر است:

Academy Awards - Golden Globes - Grammy Awards - Tony Awards

Sir Timothy Miles Bindon "Tim" Rice متولد 1944 در انگلیس است. او شاعر آهنگ های کارتون های معروفی چون شیر شاه و علائدین بوده است..

• طلاق

فائقه آتشین معروف به گوگوش خواننده و هنرپیشه مشهور ایرانی است. او از محبوب‌ترین خوانندگان تاریخ موسیقی در ایران به شمار رفته و در سایر کشورهای آسیای میانه و خاورمیانه نیز هواخواهان بسیاری دارد.

در سالهای دهه هفتاد میلادی و پیش از انقلاب ایران وی را «شاه‌ماهی موسیقی ایران» می‌نامیدند. این لقب بعد از بازگشت وی به آمریکا دوباره بر سر زبانها افتاد و در تبلیغات رادیو تلویزیونی تور بازگشت از این نام بسیار استفاده شد.

Original
    Andrew Lloyd Webber & Tim Rice - Heaven On Their Minds

Download
    Size: 6.76MB
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Fake
    Googoosh - Talagh

Download
    Size: 3.85MB
    کد:

آخر فروم باز L O V A B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Dallas, TX

پيش فرض

• Dorogoj Dlinnoju

Helmut Lotti یا Helmut Barthold Johannes Alma Lotigiers متولد 1969 در بلژیک است.

او توانایی خواندن به زبان های Dutch و Afrikaans, English, French, German, Russian, Hebrew, Italian, Latin, و Spanish را دارست.

وی دارای بیش از 20 آلبوم موفق می باشد و او سفیر یونیسف نیز هست.

• افسانه برگ ها

بهار غلامحسینی معروف به الهه (۱۳۱۳ - ۲۴ مرداد ۱۳۸۶) از خوانندگان ایرانی دهه هفتاد میلادی بود. وی نزدیک به پنجاه سال در عرصه موسیقی ایران فعال بود و بیش از یکصد قسمت از مجموعه قدیمی و مشهور برنامه گل‌ها را در رادیو ایران اجرا کرد.

الهه در طول دوران خوانندگی خود با آهنگسازانی مثل پرویز یاحقی و همایون خرم و نیز تعداد زیادی از شاعران و ترانه سازان مشهور همکاری کرد.

الهه در طول فعالیت هنریش بیش از ۷۰۰ ترانه اجرا کرد. الهه در بیشتر برنامه‌های موسیقی رادیوی زمان خود حضوری فعال داشته‌است.

Original Helmut Lotti - Dorogoj Dlinnoju

Download
    Size: 1.62MB
    کد:

Fake
    Elahe - Afsane Barg Ha

Download
    Size: 1.2MB
    کد:

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

Miley cyrus

مایلی ری سایرس (به انگلیسی: Miley Ray Cyrus) [۱] متولد ۲۳ نوامبر ۱۹۹۲، هنرپیشه، خواننده*ی پاپ و ترانه*سرای آمریکایی است.او پس از بازی در نقش مایلی استیووارت/هانا مونتانا در سریالی به نام هانا مونتانا از تولیدات شبکهٔ دیزنی به شهرت رسید.

مایلی پس از آغاز هانا مونتانا در مارس ۲۰۰۶ بسیار تحت تاثیر قرار گرفته و به وجد آمد.به دنبال موفقیتهای این برنامه تلویزیونی، در اکتبر ۲۰۰۶ یک سی دی شامل ۸ ترک که توسط مایلی سروده شده و مربوط به ترانه*های این سریال می*شد به بازار عرضه شد. او در دسامبر ۲۰۰۷ رتبهٔ هفدهم در رده بندی مربوط به ۲۰ پردرآمد ترین تازه کاران زیر ۲۵ سال را با درآمد سالیانه بالغ بر ۳/۵ میلیون دلار آمریکا به خود اختصاص داد. سایرس در ۲۳ ژوئن ۲۰۰۷ با انتشار آلبوم ملاقات با مایلی سایرس حرفهٔ موسیقی را به طور مستقل آغاز کرد که شامل تک آهنگی با نام «تو را دوباره می*بینم» بود که اولین ترانهٔ وی در ۱۰ ترانهٔ برتر(Top ۱۰) به حساب می*آید. این ترانه به مایلی کمک کرد تا از رادیو دیزنی به ۴۰ ترانهٔ برتر رادیوی اصلی گذار پیدا کند و باعث شد راه برای هنرمندان دیزنی در عرصه*های بالاتر باز شود. دومین آلبوم او با عنوان بریک اوت در ۲۲ جولای ۲۰۰۸ منتشر شد که در حقیقت اولین آلبوم او فاقد ترانه*های متن سریال هانا مونتانا محسوب می*شد. هر دوی این آلبومها با استقبال گرمی از طرف Billboard ۲۰۰ مواجه شده و در صدر این فهرست قرار گرفتند. در سال ۲۰۰۸ او در فیلمی با عنوان Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert ایفای نقش کرد.

محسن چاوشی

محسن چاووشی یکی از خوانندگان جوان و پرطرفدار ایرانی است . او در هشتم مرداد ماه 1358 ، در خرمشهر متولد شد. رشتهً تحصیلی او حسابداری است .او از خانواده ای جنگ زده است و در مصاحبه هایش اعلام کرده که از این کلمه نفرت دارد . فعالیت موسیقی را تقریبا از سالهای 70 شروع کرده و بتدریج بالا آمده تا اینکه در سال 1383 اولین آلبوم خود را منتشر کرد.

من خودم عاشق محسنم و با این کارش خیای هم حال کردم

Original Miley Cyrus - See You Again

Download
    Size: 5.5MB

http://jukebox.marky-b.me/mp3/Miley%20Cyrus%20-%20See%20You%20Again.mp3

Fake Mohsen chavoshi- char divari

Download
    Size: 3.2MB

http://dl5.ganja2dl.com/Ganja2Music/Masoud/Full%20Albums/Mohsen%20Chavoshi/Mohsen%20Chavoshi%20-%20Jacket%20128/Mohsen%20Chavoshi%20-%20Jacket%20-%2002%20Char%20Divari.mp3

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

Despina Vandi

محسن یگانه

هر دو خواننده قبلا معرفی شده اند.

Original Despina Vandi - Ola Odigoun Se Esena

Download
    Size: 6.12MB

http://www.mediafire.com/?cltzmgzkmye

Fake Mohsen Yegane- Dighe Chi Mikhay

Download
    Size: 3.3MB

http://dl5.ganja2dl.com/Ganja2Music/Masoud/Full%20Albums/MOhsen%20Yeganeh/Mohsen%20Yeganeh%20-%20Benevis%20Az%20Sarekhat%20-%2085/03%20-%20Deghe%20Che%20Mekhay.mp3

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام...

ادامه نمیدین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMAN-JEEZY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Miley cyrus

مایلی ری سایرس (به انگلیسی: Miley Ray Cyrus) [۱] متولد ۲۳ نوامبر ۱۹۹۲، هنرپیشه، خواننده*ی پاپ و ترانه*سرای آمریکایی است.او پس از بازی در نقش مایلی استیووارت/هانا مونتانا در سریالی به نام هانا مونتانا از تولیدات شبکهٔ دیزنی به شهرت رسید.

مایلی پس از آغاز هانا مونتانا در مارس ۲۰۰۶ بسیار تحت تاثیر قرار گرفته و به وجد آمد.به دنبال موفقیتهای این برنامه تلویزیونی، در اکتبر ۲۰۰۶ یک سی دی شامل ۸ ترک که توسط مایلی سروده شده و مربوط به ترانه*های این سریال می*شد به بازار عرضه شد. او در دسامبر ۲۰۰۷ رتبهٔ هفدهم در رده بندی مربوط به ۲۰ پردرآمد ترین تازه کاران زیر ۲۵ سال را با درآمد سالیانه بالغ بر ۳/۵ میلیون دلار آمریکا به خود اختصاص داد. سایرس در ۲۳ ژوئن ۲۰۰۷ با انتشار آلبوم ملاقات با مایلی سایرس حرفهٔ موسیقی را به طور مستقل آغاز کرد که شامل تک آهنگی با نام «تو را دوباره می*بینم» بود که اولین ترانهٔ وی در ۱۰ ترانهٔ برتر(Top ۱۰) به حساب می*آید. این ترانه به مایلی کمک کرد تا از رادیو دیزنی به ۴۰ ترانهٔ برتر رادیوی اصلی گذار پیدا کند و باعث شد راه برای هنرمندان دیزنی در عرصه*های بالاتر باز شود. دومین آلبوم او با عنوان بریک اوت در ۲۲ جولای ۲۰۰۸ منتشر شد که در حقیقت اولین آلبوم او فاقد ترانه*های متن سریال هانا مونتانا محسوب می*شد. هر دوی این آلبومها با استقبال گرمی از طرف Billboard ۲۰۰ مواجه شده و در صدر این فهرست قرار گرفتند. در سال ۲۰۰۸ او در فیلمی با عنوان Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert ایفای نقش کرد.

محسن چاوشی

محسن چاووشی یکی از خوانندگان جوان و پرطرفدار ایرانی است . او در هشتم مرداد ماه 1358 ، در خرمشهر متولد شد. رشتهً تحصیلی او حسابداری است .او از خانواده ای جنگ زده است و در مصاحبه هایش اعلام کرده که از این کلمه نفرت دارد . فعالیت موسیقی را تقریبا از سالهای 70 شروع کرده و بتدریج بالا آمده تا اینکه در سال 1383 اولین آلبوم خود را منتشر کرد.

من خودم عاشق محسنم و با این کارش خیای هم حال کردم

Original Miley Cyrus - See You Again

Download
    Size: 5.5MB

http://jukebox.marky-b.me/mp3/Miley%20Cyrus%20-%20See%20You%20Again.mp3

Fake Mohsen chavoshi- char divari

Download
    Size: 3.2MB

http://dl5.ganja2dl.com/Ganja2Music/Masoud/Full%20Albums/Mohsen%20Chavoshi/Mohsen%20Chavoshi%20-%20Jacket%20128/Mohsen%20Chavoshi%20-%20Jacket%20-%2002%20Char%20Divari.mp3

بزرگترین توهینی که میتونستی به سلطان بکنی همین بود.قبول دارم کمی شبیهن ولی اصلا کاور نیستش

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

عزیزم من ذکر کردم خودم عاشق محسنم ولی این 2 ترک و به هرکسی بدی گوش کنه میفهمه کاور
    مخصوصا اون قسمت آخرش که میگه "تا روی ماه تو نمیبینه با من و دلتنگی تو این 4 دیواری.... "
    من قصد جسارت به خواننده ای رو ندارم اینجا فقط قصد معرفی نه ضایع کردن کسی همون طور که میبینی از خواننده های بسیار بزرگ مثل گوگوش هم معرفی شده.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

بزرگترین توهینی که میتونستی به سلطان بکنی همین بود.قبول دارم کمی شبیهن ولی اصلا کاور نیستش
    تا جایی که من شندیم ایشون خود صداش کاور هست دیگه آهنگش نباشه؟(البته وقتی گوش دادم چندین سال پیش تو تاکسی بود از اون موقع نشنیدم شاید صداش رو عوض کرده باشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMAN-JEEZY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزم من ذکر کردم خودم عاشق محسنم ولی این 2 ترک و به هرکسی بدی گوش کنه میفهمه کاور
    مخصوصا اون قسمت آخرش که میگه "تا روی ماه تو نمیبینه با من و دلتنگی تو این 4 دیواری.... "
    من قصد جسارت به خواننده ای رو ندارم اینجا فقط قصد معرفی نه ضایع کردن کسی همون طور که میبینی از خواننده های بسیار بزرگ مثل گوگوش هم معرفی شده.
    حرف شما درسته.ولی من میگن این آهنگ فقط شبیه اهنگ مایلیه و کاور کامل نیست.همین.
    تا جایی که من شندیم ایشون خود صداش کاور هست دیگه آهنگش نباشه؟(البته وقتی گوش دادم چندین سال پیش تو تاکسی بود از اون موقع نشنیدم شاید صداش رو عوض کرده باشه)
    اونوقت از رو کی کاور کرده؟خود سیاوش گفته سبک و صدای چاوشی زمین تا اسمون با من فرق داره.در کل بهتره تاپیکو منحرف نکنیم.منم از دوستان معذرت میخوام که یه خورده عصبانی شدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •