دوست عزیز
کسی که ام اس داره دست و پاش سوزن سوزنی هم میشه ؟babelirani
دوست عزیز
کسی که ام اس داره دست و پاش سوزن سوزنی هم میشه ؟babelirani
بله من افسردگی دارم هنوزم همیشه میترسم به بیماری های خطر ناک مبتلا بشم خودم میدونم اثر افسردگی هست مثلا یه بار تو آرایشگاه صورتم یه خراش کوچیک برداشت تو یه سال حدود 6 تا تست بیماری های عفونی رو دادم که همه منفی بود به قول دکتر ازمایشگاه گفت ویروس اصلی تو مغزتهبه صورت مستقیم نه هیچ دارویی حملات ام اس رو تشدید نمیکنه بیتشر اثر غیر مستقیم داره .
بعد شما اول برید ببنید بیمار هستید بعدش بگید حملاتم شروع میشه .
شما افسردگی شدید دارید که خانواده SSRI مصرف میکنید ؟
کلا میترسم دکتر برم دوست دارم اگه هم دارم نفهمم
تشخیص ام اس فقط با رادیو گرافی انجام میشه هیچ معاینه دیگه ای نمیتونه ام اس رو تشخیص بده
کسی که ام اس داره دست و پاش سوزن سوزنی هم میشه ؟
Last edited by sanaz.joon; 06-09-2011 at 23:21.
یادمه از 7 سالگی هر سال تو گرما یا سرما سرگیجه میشدم تابستون یا موقع امتحانات اخر سال سرگیجه میشدم تا یک ماه استراحت میکردم 10 روز اول نمیتونستم بلند شم میترسیدم سرگیجه بدتر بشه بعد گفتم هر سال سرگیجه میشیم این تلقین و ترس باعث تشدید سرگیجه شد از وقتی کتابهای انتونی رابینز رو خوندم دیگه سرگیجه هر ساله سراغم نیومد![]()
خوب شما کلا" حساسیت شدیدیی دارید اگه پیش راون شناس برید خیلی کمک میکننبله من افسردگی دارم هنوزم همیشه میترسم به بیماری های خطر ناک مبتلا بشم خودم میدونم اثر افسردگی هست مثلا یه بار تو آرایشگاه صورتم یه خراش کوچیک برداشت تو یه سال حدود 6 تا تست بیماری های عفونی رو دادم که همه منفی بود به قول دکتر ازمایشگاه گفت ویروس اصلی تو مغزته
کلا میترسم دکتر برم دوست دارم اگه هم دارم نفهمم
از علائم مشخص کننده ام اس نیست ولی به سوزن سوزنی میشه ولی این دلیلی واسه ام اس داشتن نیستکسی که ام اس داره دست و پاش سوزن سوزنی هم میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)