تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 14 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 134

نام تاپيک: آموزش خواندن DVD Key و رایت کردن LT Plus برای درایوهای Lite On

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

وقتی فریم ور درایو پاک میشه به نظر میاد که مرده! یعنی اصلا بیرون نمیاد و آدم فکر میکنه که بهش برقی نمیاد ولی این طور نیست. از طرف دیگه هم جانگل فلشر درایو رو شناسایی نمیکنه. برای اینکه دوباره قابل شناسایی بشه باید در عرض کمتر از یک ثانیه روشن و خاموش بشه تا بره به وندور مود. برای روشن خاموش کردن درایو هم میتونی از کلید استفاده بکنی که راحت میشه این کار رو انجام داد. بعدش که روی وندور مود رفت کافیه یه دونه فریم ور بهش رایت بکنی تا دوباره درایو زنده بشه! برای اجرای بازی ها باید این فریم ور LT Plus 1.9 سفارشی شده با DVD KEY خودت باشه.
    ممنون فرید جان !

نه اشتباه نکن منظورم این نبود نمیترسم امتحان هم کردم ولی میخوام بدونم یه جوری دستگاه رو دور میزنه و برق بهش میرسه؟ چون درحالتی که همه سیمها وصلن که اصلا برق نداره
    دوست عزیز مگه راهنمایی نمیخوای ؟ چرا به جزئیات میپردازی ؟ من از ته دل میخوام راهنماییت کنم ولی باز حرف خودت رو میزنی !

2. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه prance666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان مشگل من سوختن لنز و برد درایورم در اثر بدجا زدن پاور درایو بود که یه دونه درایو نو لایت آن خریدم و اسپوف کردم و الانم درست شد اینو یادتون باشه که موقع جا زدن سیم پاور درایو حتما دقت کنید که اون خارهای بالای درایو همیشه رو به بالا باشه

4. 2 کاربر از prance666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

از هر دوی شما تشکر میکنم که اینقدر باهوش و دلرحم هستید..واقعا ممنونم.. امروز حتما امتحان میکنم

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

سلام
    امتحان کردم ولی به حالت وندور نمیره... و کلیدش هم سالمه و پورت رو هم درست زدم ولب بازم اونجوریه...

باز بیشتر توضیح میدم: کلید رو وصل کردم و کلید رو به حالت روشن گذاشتم - دستگاه رو روشن کردم و رو پورت مربوطه زدم نوشته بود no drive ditected بعد روی lite on ears زدم و در جا کلید رو خاموش روشن کردم ولی به حالت vendor نمیره چند بار امتحان کردم... ضمنا کلیدمم حالت برعکس داره!
    Last edited by HORROR; 09-07-2011 at 17:20.

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

باید Intro رو بزنی. یه پیغام میده که باید YES بزنی. بعدش کلید رو سریع روشن خاموش بکن تا درایو به وندور مود بره.

8. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

intro رو هم امتحان کردم ولی نرفت به حالت وندور

باید حتما به پورت6 وصل بشه کلید؟
    Last edited by HORROR; 09-07-2011 at 17:44.

داره خودمونی میشه samijavid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان مشگل من سوختن لنز و برد درایورم در اثر بدجا زدن پاور درایو بود که یه دونه درایو نو لایت آن خریدم و اسپوف کردم و الانم درست شد اینو یادتون باشه که موقع جا زدن سیم پاور درایو حتما دقت کنید که اون خارهای بالای درایو همیشه رو به بالا باشه
    دوست عزیز میدونم به اینجا مربوط نیست اما میتونم بپرسم درایو رو از کجا خریدید منم دنبالشم
    زدم درایو رو پوکوندم

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

من چتد بار دیگه امتحان میکنم ولی شما منو تنها نزارید بهتره... نمیدونم چرا بچه های بازیسنتر جواب آدم رو نمیدن تا حالا به 3 نفرشون ایمیل زدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گل و محترم , من برای بدست آوردن dvdkey با توجه به آموزش یک مشکل از جانب کامپیوتر دارم , دقیقا بعد از زدن گزینه phat key از برنامه جانگل طبق آموزش کابل مربوطه رو بیرون میکشم ولی به محض بیرون کشیدن کابل سیستم کلا هنگ میکنه » اشکال کارم کجاست ؟ درایوم 93450c

اگه نباشه جاش خالی می مونه prance666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوسته عزیز آقای هرور گمونم درایو شما هم به رحمت خدا رفته منم هرکاری میکردم به حالت وندور اصلن نمیرفت و توی داس فلاش هم پیغام no atapi میداد اگر شما کی رو داریم غمتون نباشه میتونید یه درایو دیگه بخرید منم این اشتباه رو کردم با این که تا حالا کلی درایو فلش کردم سره این یکی کمی بی دقتی کردم و پورت برقش رو برعکس جا زدم تازه با این سریع فهمیدم و کشیدم ولی برد دستگاه خراب شده بود و با اینکه قابله تعمیر هم هست ولی ارزش نداره چون بعد از تعمیر هم مشگلات پریدن بیرو ن از بازی رو باهاش طرف هستیم درایو رو عوض کردم و یه لایت آن نو خریدم
    دوستانی که میخوان بخرن برن پاساژ رضا طبقه چهارم واحد 401 طرف اسمش میثم هست و توی بازی سنتر هم فعالیت میکنه کارش خیلی درسته

14. این کاربر از prance666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •