تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 91

نام تاپيک: مهارتهای ارتباطی / چگونه با دیگران برخورد کنیم ؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

البته دوست عزیز بهتر راه اینکه اول به یه مشاوره خانواده مراجعه کنید و مشکلات رو باهاشون درمیون بزارید

بعد از دوستان و آشنایان قابل اعتماد که مشکل مشابه شما دارن مشورت بگیرید

با شوهرتون درباره رفت و آمد زیاد خانوادشون صحبت کنید و بگید که از این وضع رنج میبرید

رفت و آمد با خونواده خودتون چطوره.یعنی پدر و مادر و برادر و خواهراتون زیاد مهمونی میان خونتون یا اینکه رفت و آمدتون کمه؟

تازه ازدواج کردید؟کلا تو خانواده شوهرتون رفت و آمد زیاده یا اینکه خونه شما زیاد میان؟

2. 4 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    یه سوال : شوهر شما از این احساس شما (که از این حرکت برادر و خواهرهایش رنجور شده اید) خبر دارند یا نه ؟
    شاید مطلع شدن شوهرتان از این موضوع ، کمکی خوبی به رفع مسئله تان بکند .
    موفق باشید
    اولا تشکر میکنم از همه دوستان بابت وقتی که اختصاص دادن
    ثانیا بله ایشون مطلع هستن

شما عرض کردید که شوهر شما 8 خواهر و برادر دارند ،
    چرا هر کدومتون به صورت ماهیانه از مادر شوهرتون پذیرایی نمیکنید ؟ اینجوری هر 8 ماه نوبتِ شما میشه و خیلی کار شما سبک میشه ! میتونید بهونه هایی نظیر اینکه مادر شوهرتون دوست داره هر ماه توی خونه ی یکی باشه و هر ماه با یک فرزند باشه تا تنوع ایجاد بشه استفاده کنید تا کسی ناراحت نشه .

البته این چیزی که شما میگید ، واقعا ظلم هست ! من هیچوقت توی همچین موقعیتی نبودم و دوست هم ندارم توی همچین موقعیتی باشم ! واقعا سخت که آدم نه تنها حریم خصوصی نداشته باشه ، بلکه دم به دم هم مزاحم داشته باشه ! اما ، اگه راهِ چاره ای نیست ، شما مجبور هستید به قول معروف جدی ترین حرف ها رو در شوخی هاتون بزنید ، مثلا با لبخند به صورتی غیر مستقیم به طرفِ مقابل تفهیم کنید که فقط 5 شنبه و جمعه ها میتونن بیان خونه ی شما ، به هر حال اونها هم دوست دارند مادرشون رو ببینند .

امیدوارم موفق بشید ...
    ممنون نه ایشون از همون اول قرار شد با ما زندگی کنه و من نه تنها مشکلی باهاش ندارم بلکه خیلی هم دوستش دارم (این قضیه بحثش جداست بحث فقط سر راهکارهای مختلف هستش که چطور با این مهمونا برخورد خوب و منطقی بشه که دوستان راههای خوبی رو پیشنهاد کردند)

البته دوست عزیز بهتر راه اینکه اول به یه مشاوره خانواده مراجعه کنید و مشکلات رو باهاشون درمیون بزارید

بعد از دوستان و آشنایان قابل اعتماد که مشکل مشابه شما دارن مشورت بگیرید

با شوهرتون درباره رفت و آمد زیاد خانوادشون صحبت کنید و بگید که از این وضع رنج میبرید

رفت و آمد با خونواده خودتون چطوره.یعنی پدر و مادر و برادر و خواهراتون زیاد مهمونی میان خونتون یا اینکه رفت و آمدتون کمه؟

تازه ازدواج کردید؟کلا تو خانواده شوهرتون رفت و آمد زیاده یا اینکه خونه شما زیاد میان؟
    ممنون میدونم که راهنمایی دوستان کافی خواهد بود
    ما تو آپارتمان زندگی میکنیم و خونه ی پدرم طبقه پایین هستش و بله رفتو آمد با اونا هم داریم
    کلا خانواده های ما خیلی صمیمی هستش و اصلا مشکلی نیست فقط میخواستم رفتار مناسب و منطقی و بجا و سنجیده رو انجاام بدم که این مهربونی و خوشی و صمیمیت به هم نخوره
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

يه سوال ديگه هم داشتم من يه نامزدي دارم، كه هركاري ميكنم نميتونم قانعش كنم كه زياد آرايش نكنه. البته زياد نيست! ولي خب همون مقدار كم هم دوس ندارم آرايش كنه. هرچي دليل منطقي و غير منطقي بود بهش گفتم ولي اصلآ!
    انگار اين تو ذات خانم ها هست. چه جوري ميشه اين موضوع رو كنترل كرد و بهترين راه چيه؟ اين كار به اين دليل نيست كه به من علاقه اي نداره يا واقعآ اين يه چيزه ذاتيه؟
    مهارتي رو ياد بديد تا بهتر بشه اين موضوع رو كنترل كرد اين سوال خيلياست مطمئنم....

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

انگار اين تو ذات خانم ها هست. چه جوري ميشه اين موضوع رو كنترل كرد و بهترين راه چيه؟ اين كار به اين دليل نيست كه به من علاقه اي نداره يا واقعآ اين يه چيزه ذاتيه؟
    مهارتي رو ياد بديد تا بهتر بشه اين موضوع رو كنترل كرد اين سوال خيلياست مطمئنم..
    بله تو ذات خانومهاست
    اما باید کنترل شده باشه.دقت کنید بهش بگید که آرایش از حالت منطقی اون خارج نشه و زننده نباشه
    خوب خانومها در هر شرایطی باید خودشون رو نشون بدن.حتی بعضی از خانومها بعد از ازدواج آرایش کردنشون بیشتر میشه و دلایل مختلفی دارن از جمله اینکه ما بعد از ازدواج هم میتونیم تو چشم و مورد پسند دیگران باشم و.....

ولی اگه شما بابت این موضوع ناراحت هستید باید قبل از ازدواج به خانومتون این رو میگفتید تا کار به اینجا نکشه

6. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید گرامی
    عرض شود که والا خوش نداریم میزبان میهمانانی باشیم که با آمدن مکرر و بی جهت و بی دلیل آرامش و آسایشمونو بهم بزنن. راستش ما تازه ازدواج کردیم و همراه مادر شوهرم تو خونه ی خودمون زندگی میکنیم
    شوهر بنده تقریبا 8 خواهرو برادرند حالا فرض کنید اینا همشون با بهانه ی دیدن مادر شوهرم به خونه ی ما میان و مجلس حمام زنانه راه میندازن. من نمیخوام که چیزی بگم که دلخور بشن و نیان . فقط میخوام که برخور مناسب رو بدونم که چطوری برخورد کنم تا بدونن که زیاد هم نباید با این بهانه اینکارو بکنن
    ممنون

راستش در این مورد کار زیادی نمیشه خودت بکنی.چون عروس اگر یک فرشته هم باشه با کوچکترین حرفی در این مورد بد میشه.بهترین کار اینه که خیلی با آرامش به همسرت بگی که این مشکل رو داری.بعد از اون بخوای که به برادر و خواهراش بگه که عوض اینکه اونا برای دیدن مادر شوهرت بیان خونتون .اونا بیان و مادرشوهرت رو ببرند خونشون.چون به نظر من هر کاری کنی نمیتونی حتی شوهرت هم نمیتونه بگه نیایید.چون اونا میگن ما میخواهیم مادرمون رو ببینیم.پس بهتره برای دیدن مادرشان یا بیاییند و ایشان را ببرند خانه خودشان یا مادرشوهرت خودش برود خانه ی انها

8. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

يه سوال ديگه هم داشتم من يه نامزدي دارم، كه هركاري ميكنم نميتونم قانعش كنم كه زياد آرايش نكنه. البته زياد نيست! ولي خب همون مقدار كم هم دوس ندارم آرايش كنه. هرچي دليل منطقي و غير منطقي بود بهش گفتم ولي اصلآ!
    مهارتي رو ياد بديد تا بهتر بشه اين موضوع رو كنترل كرد اين سوال خيلياست مطمئنم....

من خودم یک زن هستم.اگر خواستید در مورد این کارهایی که میگویم انجام دهید دلیل می اورم.در پ.خ
    الان اگر بگویم خانم ها مرا میزنند

الان شاید کمی کنترلش سخت باشد.از ایشان بخواهید هر وقت در خانه شان به ملاقاتشان میروید برایتان ارایش کند.وقتی که این کار را کرد به شدت از او تعریف کنید.ایراد نگیرید.اضهار نظر در مورد رنگ ها نکنیدوفقط تعریف کنید.بعد یک مدت کم کم به او بگویید که زیباترین دختر دنیاست.و...
    بعد کم کم بگویید دلتان نمیخواهد که گوهرتان را کسی ببیند.به او بگویید وقتی بی ارایش با هم بیرون میروید خوشحالتر هستید.تشویقش کنید.فقط کار را به لج و لج بازی نکشانید.به او پی در پی نگویید ارایش نکن.کلا این کار نیاز به سیاست داره.با زور حل نمیشه

10. 4 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

ببین دوستِ من ، این که توی یک جمعی که افراده زیادی در اون هستند ، به شما توجهی نشه ، کاملا عادی هست !

مثلا توی یک جمع دو نفره ، وقتی با فرد داری صحبت میکنی ، 100% توجهش به شما هست ، اما توی یک جمع 3 نفره ، این توجه میشه 50% یا مثلا توی یک جمع 10 نفره ، این توجه نسبت به شما میشه 10% ، بنابراین خیلی عادی هست که شما سوالی از جمع بپرسید و کسی جواب نده ، بهترین کار در این جور مواقع این هست که ضربه به بقلیتون بزنین و سوال رو از اون بپرسین !

درضمن ، سوالِ شما خیلی کلی بودش ، میشه بیشتر توضیح بدید ؟ همراه با مثال و ...
    اینجوری بیشتر میشه کمک کرد

ممنونم
    دوست من حرفت رو کاملا قبول دارم.ولی مثلا من و دوستام که 7 یا 8 نفر هستیم نشستیم.هر کسی از مثلا همسرش میگوید که خوب است یا بدهست یا...همه میگویند نوبت من که میرسد بحث عوض می شود .یا مثلا همه داریم در مورد موضوعی حرف میزنیم .هرکسی نظرش را میگوید و دیگران ان را تایید یا رد میکنند من که نظرم را میگویم انگار کسی نمی شنود.توی همین متفرقه هم بارها سوالی پرسیده ام که کسی جوابش را نداده بعد چندین پست دوباره نوشته ام که کسی جواب اینو نمیده؟؟؟اون وقت تازه جواب سوالم را میدهند.

بر خلاف انچه که دیگر دوستان گفتند من اصلا شوقی به مورد توجه قرار گرفتن ندارم.من فقط میخواهم مثل بقیه باشم.توی جمع 10 نفره به قول شما سهم من 10% هست ولی این 10% هم به من نمیرسد.در اخر هم من سکوت میکنم ولی حتی کسی از من نمیپرسه چرا ساکتی.

12. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست من حرفت رو کاملا قبول دارم.ولی مثلا من و دوستام که 7 یا 8 نفر هستیم نشستیم.هر کسی از مثلا همسرش میگوید که خوب است یا بدهست یا...همه میگویند نوبت من که میرسد بحث عوض می شود .یا مثلا همه داریم در مورد موضوعی حرف میزنیم .هرکسی نظرش را میگوید و دیگران ان را تایید یا رد میکنند من که نظرم را میگویم انگار کسی نمی شنود.توی همین متفرقه هم بارها سوالی پرسیده ام که کسی جوابش را نداده بعد چندین پست دوباره نوشته ام که کسی جواب اینو نمیده؟؟؟اون وقت تازه جواب سوالم را میدهند.

بر خلاف انچه که دیگر دوستان گفتند من اصلا شوقی به مورد توجه قرار گرفتن ندارم.من فقط میخواهم مثل بقیه باشم.توی جمع 10 نفره به قول شما سهم من 10% هست ولی این 10% هم به من نمیرسد.در اخر هم من سکوت میکنم ولی حتی کسی از من نمیپرسه چرا ساکتی.
    براي گفتن هر كلمه بايد اون كلمه رو با سياست خاصي به كار برد. بايد با كلمات به خوبي بازي كرد. اين موضوع در جذب شدن ديگران تاثير داره. احتمالآ ايراد كار اينه كه شما نميتونيد به خوبي راجع يك موضوع اظهار نظر كنيد. چند راه فوق العاده هست.
    اول اينكه تر هر بحثي شركت نكنيد . اين خودش بهتون شخصيت ميده دليلي نداره تو هر بحثي باشيد.
    دوم اينكه هميشه لبخند به لب داشته باشيد جدي ميگم اين يخلي تاثير داره و باعث ميشه همه بخوان نظر شماي خندان رو هم بدونن.
    سوم اينكه حرفهاتونو خيلي ارام و اهسته و گاهي با بازي با اواها در ميان جمله هاتون مثل (مممم- اِِِم و ..) به كار ببريد اين هم تاثير داره. حتي اگر وسط حرفتون يك فرد بي شخصيت ناگهان بحثتونو قطع كرد ناراحت نشيد و سريع جبهه نگيريد كه چرا حرفمو قطع كردي و... اين به شدت باعث پايين اومدن مرتبه شما ميشه. وقتي كسي از روي كم بودن فرهنگ ناگهان وقتي حرف زدن شما رو قطع كرد و بحث رو با يك سوال از بقيه عوض كرد اصلآ جدي نگيريد يه لبخند ساده بزنيد و همون لحظه حرفتونو ببريد اين باعث ميشه نشون داده بشه كه زياد مشتاق براي حرف زدن نيستيد و بيشتر اهل فكر كردن هستيد. يعني حرف زدنتون ارزش داره و وقتي كسي قطعش ميكنه خودش لايق شنيدنش نيست. خودتونو دست بالا بگيريد.
    چهارم اينكه اگر وقتي نوبت اظهار نظرتون شد و همون لحظه بحث عوض شد نه خودتونو ناراحت نشون بديد نه خوشحال عادي رفتار كنيد و در ميان نظرات باقي افراد از جملاتي مثل (صحيح- درسته و...) استفاده كنيد اين شما رو كم كم وارد جمع ميكنه طوري كه خود به خود تو گفتن نظرتونو قرار ميگيريد....
    موفق باشيد

14. 6 کاربر از bolka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

از bolka عزیز تشکر میکنم بابت جوابی که دادند ، ایشون بسیار عالی و کامل گفتند ، با اجازه ایشون من به جزییات حرف هایی که زدند میپردازم :

سوم اينكه حرفهاتونو خيلي ارام و اهسته و گاهي با بازي با اواها در ميان جمله هاتون مثل (مممم- اِِِم و ..) به كار ببريد اين هم تاثير داره.
    این خیلی تایید میشه !
    اگر شما یکهو وسطِ یک جمع سوال بپرسید ، ممکنه بعضی ها غافلگیر بشند و بعضی های دیگه در ذهنشون بگن این چرا اینجوری هست ! اما اگر با یه لبخند و یک لحن دوستانه بگین : ممم ، بچه ها ، یه سوال : ...
    اینجوری ، شما همه ی افراد رو مخاطب قرار میدین و باعث میشین که همه به شما توجه کنند ، این نکته رو رعایت میکنید دوست عزیز ؟

حتي اگر وسط حرفتون يك فرد بي شخصيت ناگهان بحثتونو قطع كرد ناراحت نشيد و سريع جبهه نگيريد كه چرا حرفمو قطع كردي و... اين به شدت باعث پايين اومدن مرتبه شما ميشه.
    بله ، کاملا درسته .

مثلا توی مازندران ، ما چند تا تیکه کلام داریم که وقتی کسی حرفمون رو قطع کرد ، اون تیکه رو میگیم و باعث میشیم که همه بخندن و کسی هم که حرف رو قطع کرد خجالت بکشه و چیزی نگه ، مودبانه ترینشون این هست :
    دارم صحبت میکنم ، گِل لگد نمیکنم که ! ( البته این توی مازندران رواج داره ، توی محلِ زندگی شما رو نمیدونم )

دوست داشتم بقیه رو هم بگم ولی متاسفانه شما خانم هستید ، اگر آقا بودید شاید یک راهی پیدا میکردم ! : دی

چهارم اينكه اگر وقتي نوبت اظهار نظرتون شد و همون لحظه بحث عوض شد نه خودتونو ناراحت نشون بديد نه خوشحال عادي رفتار كنيد و در ميان نظرات باقي افراد از جملاتي مثل (صحيح- درسته و...) استفاده كنيد اين شما رو كم كم وارد جمع ميكنه طوري كه خود به خود تو گفتن نظرتونو قرار ميگيريد....
    دقیقا ، شما باید جزو اولین کسایی باشید که نظرشون رو با اشتیاق ابراز میکنن ، نه اینکه کسانی که منتظر هستند تا نوبتشون بشه ، اینجوری هیچوقت نوبتتون نمیشه ...

و در مورد سوالی که کردید که در پی سی ورلد جواب شما رو نمیدند :

سعی کنید بیشتر به پست هاتون رنگ و لعاب بدید ، قسمت های مهم رو بولد یا قرمز کنید و از نثر زیبایی استفاده کنید ، این باعث میشه که گاها 4-5 نفر هم به شما جواب بدهند !

16. 5 کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان.
    من در ارتباط برقرار کردن با دخترها مشکل دارم . این چیزی که میگم برای دوستی و اینها نیست بلکه برای سوال پرسیدن و صحبت کردن درمورد درس و ... با دخترها میشه . تو دانشگاه وقتی یک دختری میاد سمتم و یک بحثی باهام میکنه اولش خوب میرم جلو اما بعد فک میکنم که این دختر تو ذهنش در مورد من چی فک میکنه یا دارم حرف های بیربطی میزنم و اینجا که میشه اعتماد بنفسم رو از دست میدم و سریع مثل این آدمهای دست و پا چلفتی بحث رو تموم میکنم و میرم و بعد تا 2 ساعت با خودم فک میکنم که چرا من اینجوریم . در مورد ارتباط برقرار کردن با خانومهایی که تا بحال ندیدم و غریبه هستن مشکل ندارم اما اگه تعداد این ملاقات ها به دو یا چند بار برسه خراب میکنم و تا بحال بابت این قضیه فرصتهای زیادی در رابطه با کار از دست دادم . میشه لطفا راهنماییم کنید چطور از این حالت در بیام.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •