تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 25 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 248

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی F.C. Internazionale Milano | نراتزوری ها

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

احتمال جدایی مایکون با آمدن یک پیشنهاد خوب

اختصاصی Inter.ir - ظاهرا سران نراتزوری آماده اند تا با آمدن یک پیشنهاد خوب و البته در صورت پرداخت نقدی، مدافع برزیلی خود را بفروشند. جیانپیرو گاسپرینی در این مورد به پرزیدنت موراتی گفته است که حضور مایکون در اینتر بسیار ضروری نیست.

از مشتریان جدی مایکون، می توان به رئال مادرید اشاره کرد ولی با توجه به این که مایکون در چندین مقطع پیشنهاد اسپانیایی ها را رد کرده است و از سوی دیگر مورینیو نیز برای این پست در تیمش بازیکنانی را به خدمت گرفته است، دیگر نمی توان رئال را مشتری جدی مایکون 30 ساله دانست.

مسیر دیگری که می توان برای مایکون در نظر گرفت، منچستر سیتی است. با توجه به این که اینتری ها خواهان کارلوس توز مهاجم منچستر سیتی هستند، می توانند با دادن مایکون به آنها راه آمدن توز به ایتالیا را باز کنند.

توز مشتاق ترک انگلیس است و اینتری ها می خواهند از این فرصت نهایت استفاده را ببرند و در این موضوع با کیا جورابچیان، مدیر ایرانی هم صحبتهایی را داشته اند. قرارداد فعلی مایکون تا سال 2012 اعتبار دارد و اینتری ها از همین امسال با آوردن جاناتان می خواهند جانشینی مناسب برای مایکون داشته باشند و همین باعث می شود که احتمال خروج مایکون از جوزپه مه آتزا بیشتر شود.

به نقل از:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اشنایدر: شکستشان می دهیم

اختصاصی Inter.ir - وسلی اشنایدر که این روزها تا حدودی شایعات پیرامون خروج او از جوزپه مه آتزا کمتر شده است، سرشار از انگیزه به نظر می رسد و میخواهد که در اولین دربی میلان و اینتر در این فصل که در قالب سوپر کاپ ایتالیا برگزار می شود، برنده از زمین خارج شود.

هردو باشگاه برای دیدار با هم به نظر کاملا آماده می رسند و هافبک 27 ساله ی اینتر بسیار هیجان زده شده است چون برای اولین بار در طول زندگی خود به چین سفر کرده است.

"اطمینان دارم که اینتر می تواند خوب ظاهر شود و من هم هر کاری را می کنم تا موفق شویم. ما میخواهیم پیروز شویم و اصلا برای برد به چین آمده ایم. ما اینجا هستیم برای یک بازی بسیار مهم و خاص و دو دلیل برای خاص بودن این بازی وجود دارد: اول چون این دربی است و دوم این که ما در چین هستیم. این اولین بار است که من در چین هستم و افتخار میکنم. بسیار هیجان زده شده ام."

به نقل از:
    کد:

کاپیتان هم آمد

اختصاصی Inter.ir - پس از این که بازیکنان و کادر فنی وارد چین شدند، امروز کاپیتان بزرگ اینتر، خاویر زانتی افسانه ای و لوئیس فیگو نیز وارد پکن شدند. پس از این که هوادارن چینی اینتر از بازیکنان و کادر فنی استقبال بسیار خوبی را کردند، آنها برای کاپیتان اینتر نیز سنگ تمام گزاشتند و به شدت از او استقبال کردند.

کاپیتان زانتی پس از ورود به پکن به سرعت خود را به هتل محل اقامت تیم رساند تا برای اولین جلسه ی تمرینی برای رویارویی با میلان در سوپر کاپ به بقیه بازیکنان اضافه شود. کاپیتان زانتی پس از حضور در هتل به همراه سایر بازیکنان به سمت زمین تمرین رفتند و اولین جلسه ی تمرینی را برگزار کردند. از این تمرین بیش از 1000 نفر دیدن کردند و نکته ی جالب در مورد هواداران، تشویق بازیکنان به سبک هوادارن ایتالیایی بود.

به نقل از:
    کد:

2. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

کاپیتان زانتی: آماده هستیم

اختصاصی Inter.ir - "من برگشته ام و آماده خدمت هستم." کاپیتان زانتی از این که دوباره به هم تیمی هایش پیوسته است بسیار خوشحال است. " به محض این که با من تماس گرفته شد خودم را آماده کردم و به چین آمدم."

"این اولین تمرین من با تیم بود و بسیار خوب پیش رفت. احساس خوبی دارم. امیدوارم بتوانم به شرایط آرمانی برسم و همچنین هم تیمی هایم نیز کاملا آماده شوند چون بازی بسیار مهمی پیش رو داریم. پس از این که با آرژانتین از گردانه ی رقابتهای کوپا آمریکا حذف شدیم؛ با گاسپرینی به صورت تلفنی صحبت کردم و به او گفتم که هر وقت که به ما نیاز داشته باشد فقط کافیست تماس بگیرد. او به من گفت که با توجه به خستگی رقبتهای کوپا بهتر است که فعلا استراحت کنیم تا در بازیهای مهمی که پیش رو داریم بتوانیم بهترین حالت خود را داشته باشیم و نمی خواهد هیچ گونه ریسکی را بپذرید. من هم قبول کردم و گفتم که در هر شرایطی که نیاز باشد حاضرم تعطیلات را رها کنم و به تمرینات اضافه شوم.با وجود این که از تیم دور بودم ولی تمام بازی های دوستانه را از طریق تلویزیون تماشا کردم."

کاپیتان متعصب اینتر با وجود این که از تیمش دور بود و در تعطیلات به سر می برد ولی نمی توانست حتی یک لحظه فکر اینتر را از سرش دور کند و تمام بازیها و اخبار را دنبال می کرد.

به نقل از:
    کد:

4. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

گاسپرینی: اشنایدر در دیدار سوپرکاپ مقابل میلان بازی خواهد کرد
    سرمربی اینتر علی رغم شایعات در مورد اشنایدر اعلام کرد این بازیکن در دیدار سوپرکاپ مقابل میلان به میدان خواهد رفت

سایت گل - جیان پیرو گاسپرینی سرمربی اینتر اعلام کرد وسلی اشنایدر هنوز بازیکن این تیم است و در دیدار سوپرکاپ ایتالیا مقابل میلان که در ورزشگاه لانه کبوتر شهر پکن پایتخت چین برگزار خواهد شد حضور دارد.

این روزها خبرهایی مبنی بر پیوستن احتمالی این بازیکن به منچستریونایتد به گوش می رسد. این در حالی است که اشنایدر هم احتمال پیوستنش به لیگ برتر را تکذیب نمی کند.

اما گاسپرینی در گفتگو با خبرنگاران می گوید:" او با ما تمرین می کند و برای ما بازی خواهد کرد. اشنایدر در دیدار شنبه به میدان خواهد رفت. هیچ مشکلی در مورد آینده او وجود ندارد."

سرمربی اینتر همچنین امیدوار است شاگردانش جدال مقابل میلان را با پیروزی پشت سر بگذارند.

" ما به اینجا آمده ایم تا جامی را که دو سال قیل مقابل لاتزیو از دست دادیم را پس بگیریم. بازی در مقابل میلان بسیار حساس و سخت خواهد بود اما ما تمام تلاش خود را برای کسب پیروزی انجام خواهیم داد."

لینک منبع خبر:
    کد:

6. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اسنایدر بازیکن اینتر است
    اولین کنفرانس خبری گاسپرینی در پکن برگزار شد. سرمربی اینترمیلان به طور مختصر به سوالات خبرنگاران چینی پاسخ داده است و از وضعیت تیم و ویزلی اسنایدر می گوید

اختصاصی Inter.ir - سرمربی اینتر مصاحبه مطبوعاتی اول خود را در چین انجام داد. جیانپیرو گاسپرینی مختصرا به چند سوال خبرنگارهای چینی پاسخ داد.

پاسخ گاسپرینی در جواب خبرنگاری که پرسیده بود، آیا اینتر می تواند جامی که دو سال پیش را از دست داد به خانه ببرد، چنین بود: "من یک گوی جادویی ندارم ولی ما اینجا هستیم که برای پیروزی تلاش کنیم تا اینتر بتواند جامی که دو سال پیش از دست داد را به خانه بیاورد و بازی برابر آ.ث میلان این موضوع را حساس تر می کند."

سپس در مورد زانتی از او پرسیده شد: " او در دو هفته پیش در کوپا امریکا بازی می کرد، پس در شرایط خوبی است."

گاسپرینی در مورد تفاوت اینتر و جنوآ گفت: "اهمیتِ تیم! یک قدم بزرگ برداشتن در زندگی حرفه ای من."

از سرمربی اینتر پرسیده شد که با آب و هوای پکن چگونه مقابله خواهند کرد. او پاسخ داد: "فوتبال در باران و یا در آفتاب برگزار می شود. در رطوبت، در آب و هوای گرم و سرد! در هر شرایطی که باشد. برای همین ما زودتر به اینجا آمده ایم تا از گرما و رطوبت اینجا استفاده کنیم. در هر صورت این برای هر دو تیم برابر خواهد بود."

گاسپرینی در جواب خبرنگاران چینی که از او در مورد آینده نامشخص اسنایدر سوال کرده بودند گفت: "او برای ما بازی می کند، با ما تمرین می کند و شنبه برای ما بازی خواهد کرد. هیچ آینده نامشخصی وجود ندارد."

وقتی موضوع سوالات به "اهمیت سوپرکاپ امسال ایتالیا در چین" برده شد گاسپرینی گفت: "این یک تبلیغ برای فوتبال ایتالیا و همچنین برای فوتبال در چین می باشد."

سرانجام، گاسپرینی راجع به تاریخ بازی های این فصل نظر داد که این طور برداشت می شود بعضی از بازیکنانی که در کوپا امریکا حضور داشتند را بعد از تورنومنت به تعطیلات طولانی فرستاده است: "تقویم ما را مجبور کرد که بعضی چیزها را کمی به جلو بیاوریم، تمرینات آماده سازی ما زودتر شروع شد و باعث فداکاری های خاصی شد که ما می توانیم به تمام تعهداتمان که در سطح بالایی باقیمانده احترام بگذاریم. ما رقابت خواهیم کرد و قادر خواهیم بود کارنامه خوبی از خودمان بر جای گذاریم حتی اگر چند بازیکن را در اختیار نداشته باشیم."

به نقل از:
    کد:
    آلوارز: اینتر مصمم به شکست دادن میلان است

اختصاصی Inter.ir - ریکی آلوارز روشن کرد که اینتر کاملا با اعتماد به نفس است و روحیه ی خوبی برای شکست میلان دارد و افتخار می کند که دی چین برای اینتر می خواهد بازی کند.

آلوارز که به تازگی به اینتر پیوسته است اولین بازی رسمی خود را در شرایطی بسیار حساس آغاز خواهد کرد. اینتر به دنبال این است که علاوه بر گرفتن انتقام دو شکستی که پارسال از میلانی ها متحمل شدند، از عنوان قهرمانی خود در سوپر کاپ ایتالیا نیز دفاع کند.

"امیدوارم اینتر در بازی سوپر کاپ موفق شود، بهتر است که بگویم مطمئنم که من و هم تیمی هایم موفق می شویم و من به شخصه هر کاری را برای موفقیت انجام می دهم. ما به شدت مصمم به شکست میلانی ها هستیم. بازی کردن برای اینتر یک دستاورد بسیار بزرگ برای من است. باعث افتخارم است که در چین به میدان می روم و اتحاد چین و اینتر قابل احترام است چون چین یک کشور قابل احترام است."

روز شنبه دو تیم میلان و اینتر دربی دلا مادونینا را برگزار خواهند کرد و از همین حالا طرفداران فوتبال در سراسر جهان برای شروع این دربی بزرگ لحظه شماری می کنند.

به نقل از:
    کد:

8. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

نایب رئیس باشگاه اینتر: اگر پیشنهاد مناسبی برای اشنایدر ارائه شود، او را می فروشیم
    به نظر می رسد در حال حاضر بزرگرین مانع برای انتقال این ستاره هلندی به منچستریونایتد، مبلغ دستمزد درخواستی اوست

سایت گل - ارنستو پائولیلو، نایب رئیس باشگاه اینتر، تایید کرد که این باشگاه پیشنهاد های قابل توجه برای وسلی اشنایدر را مورد بررسی قرار خواهد داد.

شنبه گذشته این هافبک هلندی تمایلش برای بازی در الدترافورد را اعلام کرد و گفت که همچنان احتمال جدایی اش از اینتر وجود دارد، در حالی که جان پیرو گاسپرینی، سرمربی اینتر، اعلام کرد این باشگاه همچنان روی اشنایدر حساب می کند.

به نظر می رسد در حال حاضر بزرگرین مانع برای انتقال این ستاره هلندی به منچستریونایتد، مبلغ دستمزد درخواستی اوست.

از سوی دیگر، سرالکس فرگوسن، سرمربی شیاطین سرخ، همچنان تلاش می کند علاقه این باشگاه به خرید اشنایدر را تکذیب کند و بار دیگر تاکید کرد که چیزی در مورد مذاکرات دو باشگاه برای انتقال این بازیکن نمی داند.

اما پائولیلو تاکید کرد که یک پیشنهاد قابل توجه از باشگاه انگلیسی مورد بررسی قرار خواهد گرفت و احتمال فروش این بازیکن در صورت ارائه یک پیشنهاد مناسب را رد نکرد.

او در گفتگو با نشریه گاتزتا دلو اسپورت گفت:" اگر یک پیشنهاد که نتوان آن را رد کرد، ارائه شود، برای اشنایدر یا هر بازیکن دیگری، آنگاه به دنبال یک جانشین برای آن بازیکن خواهیم بود.

اشنایدر الگویی برای باشگاه ماست اما در فوتبال ممکن است هر اتفاقی رخ دهد.

اما تاکنون هیچ مذاکره ای انجام نشده بنابراین ما به فروش او فکر نمی کنیم."

لینک منبع خبر:
    کد:

رونمایی از کت و شلوار رسمی اینتر

اختصاصی Inter.ir - امروز در چین باشگاه اینتر به همراه ورساس طی مراسمی در یکی از فروشگاه های ورساس در سانلیتون از کت و شلوار رسمی اینتر رونمایی کردند. بازیکنان نراتزوری نیز در این مراسم حضور داشتند و این کت و شوارها را به تن کردند. از چهره های شاخص این مراسم می توان به جیانپائولو پاتزینی، وسلی اشنایدر، لوییس فیگو و کریستین چیوو نام برد.

در لینک زیر می توانید تعدادی عکس از این مراسم را مشاهده بفرمایید:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

احتمال پیوستن گاگو به اینتر
    مدیر برنامه های فرناندو گاگو اعلام کرد اگر پیوستن او به بوکاجونیورز منتفی شود احتمال دارد به اینتر بپیوندد

سایت گل - سیمونه پیکوتی مدیربرنامه های فرناندو گاگو اعلام کرد او ممکن است به باشگاه اینتر بپیوندد.

هافبک 25 ساله رئال مادرید جایی در برنامه های فصل آینده ژوزه مورینیو ندارد و اکنون به دنبال راهی برای خروج از این تیم است.

گاگو که مورد توجه باشگاه بوکا جونیورز قرار گرفته ممکن است به این تیم بپیوندد اما در حالی که مهلت نقل و انتقال بازیکن در آرژانتین تا روز جمعه است و تنها دو روز به پایان این مهلت باقی مانده ممکن است این انتقال انجام نشود.

اما پیکوتی می گوید:" گاگو بازیکن بسیار خوبی است و می تواند به اینتر بپیوندد. در اینتر بازیکنان آرژانتینی زیادی حضور دارند و آنجا برای گاگو همانند خانه اوست."

" باید ببینیم مذاکره با مسئولان اینتر به کجا می رسد. اینتر باشگاه بزرگی است و گاگو از پیوستن به این تیم مطمئنا خوشحال خواهد شد."

ملی پوش آرژانتین در سال 2006 با رقم 20.4 میلیون یورو از بوکاجونیورز به رئال مادرید پیوست و با وجود درخشش در فصل اول حضورش در این تیم به دلیل مصدومیت های متوالی نتوانست انتظارات مسئولان مادریدی را برآورده کند.

لینک منبع خبر:
    کد:

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ساندرو ماتزولا: اینتر می تواند با جدایی اسنایدر کنار بیاید
    مدیر سابق نقل و انتقالات اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که جدایی اسنایدر ضربه بزرگی به اینتر وارد نخواهد کرد

سایت گل - ساندرو ماتزولا، اسطوره باشگاه اینتر معتقد است که در صورت جدایی وسلی اسنایدر از رختکن اینتر، نرآتزوری می تواند با نبود او کنار بیاید.

این در حالی است که در روزهای اخیر صحبتهای متفاوتی درمورد احتمال انتقال وسلی اسنایدر به منچستریونایتد به گوش می رسد و خود این ستاره هلندی هم اعلام کرده که یونایتد را به سیتی ترجیح می دهد.

ماتزولا به گل دات کام گفت:« فکر می کنم که اسنایدر پیشنهاد خیلی خوبی از منچستریونایتد دارد و در حال حاضر مشغول بررسی آن است. از سوی دیگر حس می کنم که اینتر می تواند بدون اسنایدر هم موفق باشد، چون این ستاره هلندی فصل گذشته هم فوق العاده نبود. او می تواند برود و این کاملا ممکن است.»

پیش از این اریک کانتونا در صحبتهایی امیدواری اش را از نهایی شدن پرونده انتقال اسنایدر از اینتر به یونایتد ابراز کرده بود

ماتزولا در طول سالهای 1960 تا 1977 در اینتر بازی می کرد. او دو بار با تیم النیو اررا، قهرمان اروپا شده بود و در سه جام جهانی برای تیم ملی ایتالیا بازی کرد.

لینک منبع خبر:
    کد:

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

رونمایی از پیراهن دوم اینتر
    سایت رسمی باشگاه، همچنین اعلام کرد که لباس دوم تیم از اواسط آگوست قابل خریداری است

سایت گل - دقایقی پیش، سایت رسمی باشگاه اینترمیلان، لباس دوم تیم را به طور رسمی رونمایی کرد.

سایت رسمی باشگاه، همچنین خاطر نشان ساخته است که لباس دوم تیم از اواسط آگوست قابل خریداری است.

به نقل از سایت رسمی باشگاه، لباس دوم اینترمیلان را می توان از فروشگاه اختصاصی اینتر در جوزپه مه آتزا و همچنین نمایندگی های کمپانی نایک تهیه کرد.

لینک منبع خبر:
    کد:
    پ.ن: به نظرم پیراهن دوم فصل پیش زیباتر بود.

13. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سه اینتری در آتزوری
    تیم ملی فوتبال ایتالیا در تاریخ دهم آگوست سال جاری، در یک دیدار دوستانه به مصاف تیم ملی اسپانیا خواهد رفت. چزره پرندالی در همین راستا، لیست بازیکنان دعوت شده را اعلام کرده است که در میان آنها نام آندری رانوکیا، تیاگو موتا و جیامپائولو پاتزینی از تیم اینتر به چشم می خورد

اختصاصی Inter.ir - در روز دهم آگوست سال جاری، تیم قهرمان جام جهانی 2010 به مصاف تیم قهرمان جام جهانی 2006 خواهد رفت!

دو تیم ایتالیا و اسپانیا در یک دیدار تدارکاتی با یکدیگر بازی خواهند کرد. چزره پراندلی، سرمربی تیم ملی ایتالیا، لیست بازیکنان دعوت شده را اعلام کرده است.

در این میان نام سه اینتری دیده می شود:

دروازبانان: بوفون (یوونتوس)، دی سانتس (ناپولی)، سیریگو (پاریسن ژرمن)

مدافعین: بالزارتی (پالرمو)، بونوچی (یوونتوس)، کاسانی (پالرمو)، کیه لینی (یوونتوس)، کریشیتو (زنیت)، ماجیو (ناپولی)، اوبیونا (تورینو)، رانوکیا (اینتر)

هافبک ها: آکیولانی (لیورپول)، ده روسی (رم)، مارکیزیو (یوونتوس)، مونتولیوو (فیورنتینا)، تیاگو موتا (اینتر)، نوچرینو (پالرمو)، پالومبو (سامپدوریا)، پیرلو (یوونتوس)

مهاجمین: بالوتلی (منچستر سیتی)، کاسانو (میلان)، جیووینکو (پارما)، پاتزینی (اینتر)، روسی (ویارئال)

شاید استانکویچ به دربی نرسد
    اخبار نگران کننده ای از کمپ اینتر در پکن به گوش می رسد. پس از مصدومیت هایی که اینتر طی هفته گذشته تجربه کرده است، این بار دژان استانکویچ از ناحیه زانو دچار آسیب دیدگی شده است و ممکن از دربی روز شنبه را از دست بدهد

اختصاصی Inter.ir - دژان استانکویچ به خاطر آسیب دیدگی هنگام تمرین، ممکن است اولین بازی مهم فصل تیمش را از دست بدهد.

گزارشات رسیده از پایتخت چین تائید می کنند که حضور هافبک با تجربه نراتزوری در دربی مقابل رقیب همشهریشان آ.ث میلان در روز شنبه، در هاله ای از ابهام قرار دارد.

همچنین روزنامه کوریره دلو اسپورت گزارش می دهد که در تمرینات روز سه شنبه اینتر در استادیوم آشیانه پرنده پکن، زانوی چپ استانکویچ دچار ضرب دیدگی شده است.

میزان آسیب دیدگی او نامشخص است و باشگاه اینترمیلان تا کنون هیچ جزئیاتی از مصدومیت او را منتشر یا تائید نکرده است.

در روزهای گذشته، سایر شاگردان جیان پیرو گاسپرینی قادر به ادامه تمرین و تمرکز در کنترل توپ و تناسب اندام بودند. این در حالی است که ایوان کوردوبا، مدافع کلمبیایی اینتر به طور جداگانه به تمرین پرداخت.

مصدومیت دژان می تواند برای اینتر بسیار خطرناک باشد. اینتر استیبان کامبیاسو را به همراه نخواهد داشت. این در حالی است که به دلیل نبودن مایکون در کمپ اینتر، زانتی باید جای خالی او را پر کند. در صورت نرسیدن استانکویچ به دربی، کار اینتر بسیار دشوار خواهد شد.

هر دو خبر به نقل از:
    کد:

15. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

نایب رئیس باشگاه اینتر: با هیچ باشگاهی برای فروش اشنایدر مذاکره نکرده ایم
    شیاطین سرخ به دنبال خرید این بازیکن برای پر کردن جای خالی اسکولز هستند اما اینتری ها تنها در صورتی این بازیکن را می فروشند که پیشنهادی قابل توجه برای او ارائه شود

سایت گل - ارنستو پائولیلو، نایب رئیس باشگاه اینتر، بار دیگر تاکید کرد که این باشگاه در حال مذاکره با منچستریونایتد برای فروش وسلی اشنایدر نیست.

شیاطین سرخ به دنبال خرید این بازیکن برای پر کردن جای خالی اسکولز هستند اما اینتری ها تنها در صورتی این بازیکن را می فروشند که پیشنهادی قابل توجه برای او ارائه شود.

پائولیلو در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه اینتر گفت:" من این را قبلا هم گفتم و بار دیگر تکرار می کنم. این چیزی است که تنها روزنامه ها در مورد آن می نویسند اما دو باشگاه صحبتی در این مورد نداشته اند. او یکی از ارکان اصلی تیم ماست و ما مذاکره ای برای فروش او انجام نمی دهیم.

اگر یک پیشنهاد خیره کننده ارائه شود؟ من این را بارها گفته ام؛ اگر ما چنین پیشنهادی دریافت کنیم، چه برای اشنایدر و چه برای یک بازیکن دیگر، اگر واقعا پیشنهادش غیر قابل رد کردن باشد، آنگاه در مورد آن فکر می کنیم. اما باز هم تکرار می کنم. ما با هیچ باشگاهی مذاکره نکرده ایم."
    اشنایدر تا سال 2015 با اینتر قرارداد دارد اما یک پیشنهاد 40 میلیون یورویی می تواند اینتریها را متقاعد به فروش او کند.

لینک منبع خبر:
    کد:

اتوئو: هیچ مشاجره ای با گاسپرینی نداشتم
    به گزارش رسانه های ایتالیایی، این مهاجم کامرونی در آستانه دیدار سوپرکاپ ایتالیا مقابل میلان، با سرمربی تیمش درگیری لفظی پیدا کرد

سایت گل - ساموئل اتوئو، مهاجم اینتر، شایعات اخیر در مورد مشاجره اش با جان پیرو گاسپرینی، سرمربی تیمش را به شدت تکذیب کرد.

به گزارش رسانه های ایتالیایی، این مهاجم کامرونی در آستانه دیدار سوپرکاپ ایتالیا مقابل میلان، با سرمربی تیمش درگیری لفظی پیدا کرد.

اما اتوئو این شایعات را تکذیب کرد و اعلام کرد هرگز مشکلی با سرمربی تیمش نداشته است.

او در گفتگو با لا رپوبلیکا گفت:" من هرگز با گاسپرینی هیچ مشاجره ای نداشتم. ما تنها در مورد مسائل تاکتیکی و تکنیکی صحبت کردیم که بین مربی و بازیکن طبیعی است، به ویژه اینکه زمان اندکی است با هم کار می کنیم و باید یکدیگر را بشناسیم.

هر دو ما نیازهای تکنیکی تیم را می دانیم و می خواهیم آن را برای تیم فراهم کنیم."
    اینتری ها فردا در دیدار سوپر کاپ ایتالیا در استادیوم ملی پکن، مقابل میلان قرار خواهند گرفت.

لینک منبع خبر:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •