تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 87

نام تاپيک: مشاوره جهت خرید و فروش املاک (مسکن، مغازه و ...)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

درود
    شما یه سر برید صدرا اونجا توی بازارچش چندینتا مشاور املاک هست اونها زیاد سراغ دارن هم گویوم هم باغشهری صدرا
    واسه غلات هم باید برید تو خود غلات

Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
    سلام دوست عزيز

ممنون بابت راهنماييتون ولي من بودجه رو نداشتم و فقط مي خوام قيمت دستم بياد و شريكي با چند نفر اين كار رو انجام بدم

با تشكر

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

يك سوال : تفاوت ثبت قرارداد رهن و اجاره در بنگاه هاي معاملات ملكي و دفاتر ثبت اسناد رسمي در چي هست ؟ مزايا و معايبشون چي هست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

9 با 25 تومن کجا تو حومه تهران خونه بخرم که تا قبل یک سال برد کنه؟

دوستان من الان 25 نقد دارم. طبق تحقیقی که کردم با این پول تو یه جایی مثل اندیشه میشه خونه وام دار گرفت باقیشم از طریق رهن جبران کرد.
    چون میخوام یکسال دیگه ازدواج کنم الان تمرکزم اینه که این پولو صرفا صرف ملک بکنم و جایی بگیرم که حداکثر تا یکسال دیگه که خواستم بفروشم حسابی برد کرده باشه یعنی الان چون خودم نمیخوام بشینم امکانات محیط اونجا واسم مهم نیست فقط مهم اینه که یکسال بعد خوب سود کنم. شما کدوم شهرک یا کجا رو واسه اینکار پیشنهاد میکنید. لطفا اسم دقیق اونجارو بگید. ممنونم.

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    من مدتی هست اومدم تو کار ساختمون سازی. مدتیه تو شهرستان درحال ساخت یه آپارتمان هستم که تقریبا کارش تموم شده و تو این مدت
    پدرم یه خونه یک طبقه هم خرید به قیمت 58 میلیون و الان گرون تر شده ولی من با اینکه خودم میخوام به زودی واحدهای آپارتمانم رو بفروشم پیشنهاد میکنم
    با این قیمت های حجومی نخرید بابا این قیمت های حبابی هست و قیمت واقعی نیست

گرچه با گرون شدن قیمت مصالح واقعا سازنده ها هم خیلی اذیت میشن اما بازم این قیمت ها حبابی هست مخصوصا تو تهران که واقعا غیر منطقیه این قیمت ها

تا وقتی آدم هایی هستن که با این قیمت های غیر طبیعی بیان رو ملک و املاک سرمایه گذاری کنن وضعیت همین میمونه

حتی اگه چادر زدید تو خیابون اجازه ندید این ساختمون های زشت و کثیف تهرانو با این قیمت های وحشتناک بهتون بندازن
    من خودم کارم ساخت و سازه و میدونم یه ساختمون چقدر خرج داره و قیمت ساخت و فروش با هم جور در نمیاد
    خلاصه بازم میگم به هیچ وج تو تهران با این قیمت های زیاد خونه نخرید و اجازه ندید اینجوری ازتون سوء استفاده بشه

من خودم دوست دارم یکی بیاد واحدهای منو با قیمت بالاتر از قیمت واقعی بخره اما از طرفی دوست ندارم یکی مجبور بشه تمام زندگیش کار کنه
    که بتونه یه خونه کوچیک تو شهرستان بخره. واقعا ظلمه

5. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

دوستان من الان 25 نقد دارم. طبق تحقیقی که کردم با این پول تو یه جایی مثل اندیشه میشه خونه وام دار گرفت باقیشم از طریق رهن جبران کرد.
    چون میخوام یکسال دیگه ازدواج کنم الان تمرکزم اینه که این پولو صرفا صرف ملک بکنم و جایی بگیرم که حداکثر تا یکسال دیگه که خواستم بفروشم حسابی برد کرده باشه یعنی الان چون خودم نمیخوام بشینم امکانات محیط اونجا واسم مهم نیست فقط مهم اینه که یکسال بعد خوب سود کنم. شما کدوم شهرک یا کجا رو واسه اینکار پیشنهاد میکنید. لطفا اسم دقیق اونجارو بگید. ممنونم.
    به نظر من پولت رو دلار یا سکه بخر که چند وقت دیگه که قیمتش رفت بالا سود خوبی کرده باشی احتیاجم نیستش 1 سال صبر کنی چند وقت دیگه که گرونتر شد بفروش بعدش با سودی که کردی برو ملک بخر

7. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان

من مي خوام توي شيراز با بودجه تقريبا 60 تا 70 ميليون خونه با متراژ زير 140 متر خريداري كنم و اسكلت اون رو تقويت كنم و دو طبقه يا سه طبقه بكنم مي خواستم دوستاني كه در اين زمينه تجربه دارن نظرات و پيشنهادشون رو بگن و سوالات زير رو داشتم

1- قيمت تقريبي ساخت هر متر در طبقه دوم و طبقه سوم چقدره؟؟؟
    2- آيا اين كار كه منازل يك طبقه خريد كنم و دوطبقه و سه طبقه بكنم مقرون به صرفه هست يا نه؟؟؟
    3- مي خوام با چند نفر شريكي كار رو انجام بدم حالا اگر ملكي به نام شركت خريداري بشه آيا تو ماليات و مجوز ساخت و چيزهاي اينطوري اذيت نمي شم؟؟؟

با تشكر
    Last edited by aria_electric_fars; 12-07-2012 at 12:23.

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

با سلام
    یکی از دوستانم می خواهد یک واحد آپارتمان 40 متری حداکثر 10 سال ساخت به مبلغ 70 میلیون تومان در تهران خریداری کند (فقط در تهران) که پول نقدش 50 تومان میباشد و باید 20 تومان هم خانه را رهن دهد تا پول خرید جور بشه سوالی که دارم اینه که :
    با توجه به تورم سالیانه آیا از لحاظ بالا رفتن قیمت آپارتمان در تهران آیا تورم منطقه با منطقه فرق میکند؟
    به نظر شما در کدام منطقه یا محدوده از تهران خریداری کند که تا یک سال آینده با توجه به نرخ تورم قیمت آپارتمانش نسبت به سایر مناطق بیشتر شود؟
    آیا این پیشنهاد خوبی است که با توجه به بالا رفتن نرخ تورم سالانه در قسمت مسکن و افزایش اجاره بهای مسکن سالیانه تا یک سال آینده هم روی قیمت آپارتمانش میرود و هم میتواند در سال بعدی با مبلغ 20 تومان رهنی که گرفته است از مستجر اجاره نیز دریافت کند؟
    دوستان اگر پیشنهاد بهتری دارید بفرمایید ؟
    با تشکر

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

با سلام
    دوستان من یه چند تا سوال دارم فکر کنم همینجا دوستان بتونن راهنمایی کنن خیلی برام مهم هست
    راستش میخوام توی محلمون یه مغازه اجاره کنم و خدمات کامپیوتری بزنم
    و حالا سوال ها
    وقتی میرم بنگاه میگم مغازه دارید میگن برای چه کاری میخواهید ؟؟؟من میگم میخوام خدماتی بزنم بعد که ازشون میپرسم جواز داره مغازه و یا نه میگن باید خودتون جواز کسب برای خدماتی بگیرید
    آیا همچین چیزی درسته ؟؟؟؟ اصلاً چه چیزهایی رو وقت اجاره مغازه برای کار خدمات کامپیوتری باید مد نظر داشته باشم و چه چیز هایی لازم هست؟؟؟
    یه جا دیگه رفتم گفتن که باید حتماً مدرک ICDL داشته باشی و از این حرفها
    ترخدا راهنمایی کنید خیلی کارم گیر هست یعنی اینقدر مشکل سر ر اه یه خدمات کامپیوتری هست ؟؟؟؟
    با تشکر

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام
    ببخشید سوالی داشتم
    حق کمیسیون مشاور املاک چقدر هست؟
    ما یک خانه اجاره کردیم 20 تومان رهن ماهی 300تومان اجاره. حالا چقدر باید حق کمیسیون بدهیم؟

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام / اگر اشتباه نکنم کميسيون اجاره نامه برابر با يک چهارم مبلغ کل اجاره هست ( يعني مبلغ وديعه هم بايد ابتدا با حساب صدي سه تبديل بشه و به اجاره اضافه بشه و بعد يک چهارم مبلغ کل اجاره حساب بشه)

Sent from my E15i using Tapatalk 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •