تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 88

نام تاپيک: asus ml238 یا samsung px2370

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آره عزیزم خیلی واضح هست خیالت راحت راحت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

از چی خیالم راحت باشه!
    بین ml239 و ml238 موندم
    یعنی شما میگی خیلی تاثیر داره و همون ml238 رو بخرم بهتره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سوال: ml238 با ml239 چه فرقی داره؟

اتفاقا این 2 میلی ثانیه خیلی اذیت میکنه. همون 5 میلی ثانیه بهتر تر است.

---------- Post added at 08:56 AM ---------- Previous post was at 08:52 AM ----------

یکی لطفا سامسونگ 2285 یا 23720 یا همون مدلهای اصلی 2370 و 2350 رو با asus 238 و asus 239 مقایسه کنه از لحاظ وضوح و کیفیت رنگ و تصویر و اذیت نشدن چشم و ریز و درشت شدن نوشته ها. کدوم واسه وبگردی و متن text بهتره؟ به هیچ عنوان برای بازی و فیلم لازمش نداریم و اون 5 میلی ثانیه نه تنها بد نیست بلکه میخوام دقیقا 5 میلی ثانیه باشه.

به اضافه تست بالا اگه مدلهای مشابه اینا رو توی LCD بگین منون میشم.

گمون نکنم کسی جواب این پست رو بده. یعنی چشمم اب نمیخوره!!

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

---------- Post added at 08:56 AM ---------- Previous post was at 08:52 AM ----------

یکی لطفا سامسونگ 2285 یا 23720 یا همون مدلهای اصلی 2370 و 2350 رو با asus 238 و asus 239 مقایسه کنه از لحاظ وضوح و کیفیت رنگ و تصویر و اذیت نشدن چشم و ریز و درشت شدن نوشته ها. کدوم واسه وبگردی و متن text بهتره؟ به هیچ عنوان برای بازی و فیلم لازمش نداریم و اون 5 میلی ثانیه نه تنها بد نیست بلکه میخوام دقیقا 5 میلی ثانیه باشه.

گمون نکنم کسی جواب این پست رو بده. یعنی چشمم اب نمیخوره!!

من مقایسه های تجربیم رو n مدت پیش اینجا عنوان کردم!!!!فکر کنم خودتون هم یادتون بیاد!
    سامسونگ نسبت به ایسوس تابش LED از پهلوهای تصویرش بیشتره!!!
    ایسوس بخاطر شفافیت بیش از حدش خیلی چشم رو در طولانی مدت اذیت میکنه و این شفافیت هم تا حد زیادی قابل تنظیم نیست و در پایین ترین حد باز همینطوره!!
    از لحاظ دیده شدن متن و این موارد تفاوت چندانی ندارن! 5میلی پانیه و 2میلی بودنشون هم بیشتر تو بازی و صحنه هایی با فریم بالا خودشو نشون میده که به نظر من 2میلی بودن خیلی بهتره ه آدمم خیالش راحت میشه!

5. 2 کاربر از Amirrezaajalli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یعنی میگی ml239 بدرد نمیخوره و چشم رو اذیت و ضعیف میکنه ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

یعنی میگی ml239 بدرد نمیخوره و چشم رو اذیت و ضعیف میکنه ؟؟؟

من همچین چیزی نگفتم!!!!
    گفتم شفافیت تصویر بیش از حد زیاده که حتب تو حالت night mode که تصویر تاریکه باز شفافیت زننده اس!
    باز بستگی به نظر شخصی افراد داره!
    بهترین روش واسه خرید اینه که چند مدل مشابه کنار هم مقایسه بشن و هر کس بسته به سلیقه و استفاده اش خریداری کنه!
    من چون طولانی مدت پشت pc میشینم ایسوس به کارم نمیاد!ولی در کل مانیتور خوبیه!

8. این کاربر از Amirrezaajalli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام بین دو مایتور samsung bx2285 و ml239h asus ml229h کدوم پیشنهاد میشه فقط برای بازی با ps3 میخواهم با دلیل بگید کدوم بهتره مرسی

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

نوشته شده توسط 900913

Amirrezaajalli
    من مقایسه های تجربیم رو n مدت پیش اینجا عنوان کردم!!!!فکر کنم خودتون هم یادتون بیاد!
    سامسونگ نسبت به ایسوس تابش LED از پهلوهای تصویرش بیشتره!!!
    ایسوس بخاطر شفافیت بیش از حدش خیلی چشم رو در طولانی مدت اذیت میکنه و این شفافیت هم تا حد زیادی قابل تنظیم نیست و در پایین ترین حد باز همینطوره!!
    از لحاظ دیده شدن متن و این موارد تفاوت چندانی ندارن! 5میلی پانیه و 2میلی بودنشون هم بیشتر تو بازی و صحنه هایی با فریم بالا خودشو نشون میده که به نظر من 2میلی بودن خیلی بهتره ه آدمم خیالش راحت میشه!
    سلام
    بله کمی تا قسمتی یادم میاد امیر رضا جان کاش بقیه هم میامدن حرف میزدن در مورد اینا که گفتم

البته این شدت نور که میگید در شسعs‌مشاهده کردین من هم در سامسونگ 2285 دیدم و به هیچ وجه نمیشد از طریق مانیتور تنظیمش کرد. شدت نور به حدی بود که رنگهای روشن رو سفید نشون میداد مثلا در یک تصویر ابری تمام ابرها را سفید و رنگهای زرد رو محو میکرد. بنابر این هم نور رو از مانیتور هم کارت گرافیک آوردم پایین. اگه گرافیک تنظیم نکنیم با میانیتور خالی نمیشه!× یکی میگفت مشکل از ویندوزته!!!!!!!!!!!! مگه ویندوز میتونه خود به خود بدون در نظر گرفتن درایوری که ما برای مانیتور نصب کردیم نور صفحه رو تغییر بده!؟؟؟ البته به دلایل کاری فعلا از ورژنهای 7 استفاده نمیکنیم.

اون دو تا تصویر که گرفتم در صفحه کاملا سیاه مشخصه چقدر نشت نور داره اما در محیط کاری ویندوز قابل احساس نیست زیاد و اختلالی نداره. شاید تو بازی و فیلم اذیت کنه!

من اینو وقتی میزارم روی 2 میلی ثانیه تصویر موقع عوض شدن اذیت میکنه و مثل رعد و برق عوض میشه.. چه جوری بگم! نرم نیست!!!

بازی نکردم باهاش اما یکی از این برنامه های تست رو گرفتم تو حالت جابه جاییش در بازی دیدم خیلی ضعیف عمل میکنه.

فعلا که گذاشتم روی normal فکر کنم همون 5 میلی ثانیه شده و اینطور بهتره برای کارهای عادی.

حالا غیر از اینها مقایسه دیگری نیست؟؟؟؟؟ اونا هم خیلی همه.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

چی بگم والا!!!!!
    من که فعلا خیلی راضی هستم و با اینکه بعضی روزها بالای 15 ساعت کار میکنم (فیلم-بازی-اینترنت) فعلا به مشکلی بر نخوردم!
    همونطور هم که گفتم نه تو فیلم نه بازی نه ..... با رنگ مشکی خالص مواجه نشدم که نشت نور تو ذوق بزنه!

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز امیررضا شما 2285 دارید که گفتید راضی هستید؟؟؟ منم میخام 2285 بخرم گفتم سوال کنم برای پی اس3 میخام راضی هستید از اندازش و کیفیش و تصویر کش نمیاره که؟ مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •