فامیلیاشون مهم نیست !!از طرف نشریه ی نسیم سبز بودن که قراره یه گزارش از همایش چاپ کنه.نفر اول حسین بابایی ( نینجا) و 3 نفر از دوستاش که من اخرم فامیلهاشون رو نفهمیدم
فامیلیاشون مهم نیست !!از طرف نشریه ی نسیم سبز بودن که قراره یه گزارش از همایش چاپ کنه.نفر اول حسین بابایی ( نینجا) و 3 نفر از دوستاش که من اخرم فامیلهاشون رو نفهمیدم
فقط بازیهای سه بعدی نشون داده شد امید جان.پس بازی ما چی شد!
عزیز تریلر هر کدوم بازیها جداست و بعد هم تریلر از گیم پلی بازیها بود. حجمش هم هر کردوم 200 مگ بود که نمی شه آپلودش کردراستی گفتین از بعضی بازی ها مثل دزدان دریایی و شر زنده و... تریلر نشون دادین!!!یه تریلر بود همه رو داشت یا از هر کدوم جدا گذاشتین؟؟؟
اگه یدونه بوده بی زحمت بتونین آپلودش کنین فکر میکنم خوب باشه(اینجوری کل پک یه تریلر هم داره و نه تنها اونا که نیومدن میتونن درصدی در همایش سهیم باشن بلکه هر جا خواستیم از بازیمون بگیم لینک این تریلر رو میذاریم برای کل مجموعه هم تبلیغ میشه
دوستان تشكر تغدير از همه دوستان كلي خوش گذشتو كلي به دانشمون اضافه شد
خيلي تشكر ميكنم از دوستاني كه زحمت كشيدن اومدن و قدمشون رو رو چشم مهديار گذاشتن (خودمم هستما )
كلا خوب بود ممنون
راستي مصطفي بميري الان تازه شناختمت يه عمري رفيق بوديم ما![]()
ممنونم از گذارش دوستان
منتظر سميناراي بعدي باشيد![]()
ایا تیم بازی سازی هم توی این سایت هست ؟
خیلی خوبه احسان جان حتما خبرش بده .راستي مصطفي بميري الان تازه شناختمت يه عمري رفيق بوديم ما
ممنونم از گذارش دوستان
منتظر سميناراي بعدي باشيد
این بچه ها جمع شند خودش می شه یک تیم دیگه. بله فکر کنم یکی دو تایی باشند.ایا تیم بازی سازی هم توی این سایت هست ؟
آقا با اجازه من یه اعلامیه اینجا بزنم
آقا امیر بیگی من ایدیت رو از دست دادم اگه این پست رو خوندی ایدیت رو دوباره واسم پیغام خصوصی کن ...
من همونم که برگشتنی از سمینار با هم اومدیم
آقا من نمیدونم اینجا این سوال رو مطرح کنم یا نه ولی نمایشگاهی که الان تو تهران تو برج میلاد برگزار میشه برا ورود هم باید پول بدم!!؟
اینجا که جاش نبود ولی جواب میدم دیگه:
پولی نیست برای عموم آزاده.
کلاس های بازی سازیش هم مجانی هست میتونید شرکت کنید.
برای اطلاعات بیشتر به IRGF.ir مراجعه فرمایید.
منم میخوام بیام اینو...............![]()
لیست کلاس ها:
لینک ثبت نام رایگان:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)