تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 74

نام تاپيک: فوبيا و خجالتي بودن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان برای حل این مشکل چکار کنیم ؟! من قبلا خیلی کم میرفتم تو اجتماع و همیشه سعی میکردم از شلوغی دوری کنم واسه همین احساس خجالت زیادی میکردم ولی الان که وارد اجتماع شدم و زیاد بیرون میرم باز هم همین مشکلو دارم یعنی توی اجتماع نمیتونم نظرم را بیان کنم یا بحث کنم ......... راه حل چیه ؟!

راهی پیدا کردی به ما هم بگو درمانش به این زاحتیا نیست

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان من نمیدونم خجالتی هستم یا نه !!!
    کلا با آشناها خوب حرف میزنم ولی توی یه جمع که میرم موضوع برای حرف زدن کم میارم !
    کلا مغزم قفل میکنه.. هیچی برای حرف زدن پیدا نمیکنم............با دوستایی که چن ساله دوست هستیم هم باز همین طور میشه .....
    حرفم نمیاد !!!
    بعضب موقع ها خودم از خودم تعجب میکنم... مثلا من مطمئنم فلان چیز درسته یه نفر میاد میگه نه ! دلبلاش یاادم میره که به طرف اثبات کنم نه حرفت غلطه تا جایی که به حرف خودم شک میکنم...........
    ولی وقتی میام بیرون همه چی یادم میاد ..........
    Last edited by Rhodes; 12-01-2013 at 22:52.

3. 2 کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

کلا با آشناها خوب حرف میزنم ولی توی یه جمع که میرم موضوع برای حرف زدن کم میارم !
    کلا مغزم قفل میکنه.. هیچی برای حرف زدن پیدا نمیکنم............با دوستایی که چن ساله دوست هستیم هم باز همین طور میشه .....
    حرفم نمیاد !!!
    کم حرفی فکر نکنم ربطی به خجالت داشته باشه...اونی ک به خجالت ربط دداره حرفهایی هست ک داری بزنی اما نمیتونی(شاید ترس از حرف زدن تو جمع و یا اظهار نظر باشه) ک اگه اینطوره بهتره روی اعتماد به نفستون کار کنید...معمولا عدم اعتماد به نفس باعث ترس از صحبت و اظهار نظر میشه

5. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

حرفم نمیاد !!!
    بعضب موقع ها خودم از خودم تعجب میکنم... مثلا من مطمئنم فلان چیز درسته یه نفر میاد میگه نه ! دلبلاش یاادم میره که به طرف اثبات کنم نه حرفت غلطه تا جایی که به حرف خودم شک میکنم...........
    ولی وقتی میام بیرون همه چی یادم میاد ..........
    احساس رضایت درونی دارین از خودتون؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

من مشکل کم حرفی با غریبه ندارم اتفاقن خیلی ام خوب حرف میزنم ولی مثلن اگه برم
    مغازه یه چیزی بخرم بقیش رو اشتباهی بده یا کم بده دیگه روم نمیشه بگم

8. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

بعضی کارها رو به خاطر حیا یا احترامی ک برای دیگران قائل هستیم شاید نتونیم انجام بدیم..اما یکبار اینکارو انجام بدیم ترسمون میریزه و میفهمیم ک کار بیهوده ای انجام ندادیم

من به شخصه همیشه از این کار که بخوام جنسی رو ک خریدمو پس بدم خجالت میکشیدم..اما یکبار این کارو انجام دادم و فهمیدم مشکلی پیش نمیاد...باید تو این مواقع با شجاعت به دل ترس رفت

10. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

آخ زدی به هدف ، یه مدت با پس دادن جنس خیلی مشکل داشتم ولی مامانم اینقدر منو با زور فرستاد که بالاخره یه جوری میرم پس میدم

من خودم فک میکنم بیشتر به خاطر همون حیا باشه ... نمیدونم... چون اگه واقعن بخوام حرفمو بزنم ، میگم هرچی باشه .... ولی اکثرن
    میزنم به بیخیالی..

12. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

احساس رضایت درونی دارین از خودتون؟
    رضایت درونی ؟ نه....اصلا.....
    بعضی موقع ها از اینکه نمیتونم با دوستام مثل خودشون بگم بخندم خیلی بدم میاد......احساس خیلی بدیه.....

Sent from my Nexus 7
    Last edited by Rhodes; 12-01-2013 at 23:29.

14. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

رضایت درونی ؟ نه....اصلا.....
    بعضی موقع ها از اینکه نمیتونم با دوستام مثل خودشون بگم بخندم خیلی بدم میاد......احساس خیلی بدیه.....

Sent from my Nexus 7
    یه مشاوره برین خیلی خوبه و تاثیرات مثبت داره
    متاسفانه تو کشور ما مشاوره و روانشناس خیلی بد جا افتاده مردم فک میکنن هر کی بره مشاوره یا روانشناس دیگه حتما روانپریشه
    باید در این مورد فرهنگ سازی بشه

16. این کاربر از مهرسا1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بعضی کارها رو به خاطر حیا یا احترامی ک برای دیگران قائل هستیم شاید نتونیم انجام بدیم..اما یکبار اینکارو انجام بدیم ترسمون میریزه و میفهمیم ک کار بیهوده ای انجام ندادیم

من به شخصه همیشه از این کار که بخوام جنسی رو ک خریدمو پس بدم خجالت میکشیدم..اما یکبار این کارو انجام دادم و فهمیدم مشکلی پیش نمیاد...باید تو این مواقع با شجاعت به دل ترس رفت
    آخ زدی به هدف ، یه مدت با پس دادن جنس خیلی مشکل داشتم ولی مامانم اینقدر منو با زور فرستاد که بالاخره یه جوری میرم پس میدم

من خودم فک میکنم بیشتر به خاطر همون حیا باشه ... نمیدونم... چون اگه واقعن بخوام حرفمو بزنم ، میگم هرچی باشه .... ولی اکثرن
    میزنم به بیخیالی..

وقتی حق باهاتونه یا اعتماد به نفس بالا و صدای رسا اعلام حق کنید اعتماد به نفس داشتن تو اینجور مواقع خیلی کمک میکنه .. یادمه یه لپ تاپ خریده بودم هیچ مشکلی نداشت

ولی من احساس میکردم لپ تاپ مشکل داره ! با اعتماد به نفس و شجاعت کامل انقدر پا فشاری کردم که مجبور شدن لپ تاپ رو 1-2 روز بعد با یه لپ تاپ آکبند عوض کنن ..ولی بعدا
    فهمیدم لپ تاپ مشکلی نداشته اعتماد به نفس من زیادی بالا بوده

کلا تو خجالتی بودن به سمت چیزی برین که ازش میترسین و سعی کنید چیزی که میترسونتون رو تجربه کنید اهل ریسک باشین اهل به هم زدن روال عادی باشین خیلی به کم کردن خجالت

کمک میکنه ..

18. 4 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •