راهی پیدا کردی به ما هم بگو درمانش به این زاحتیا نیست
راهی پیدا کردی به ما هم بگو درمانش به این زاحتیا نیست
دوستان من نمیدونم خجالتی هستم یا نه !!!
کلا با آشناها خوب حرف میزنم ولی توی یه جمع که میرم موضوع برای حرف زدن کم میارم !
کلا مغزم قفل میکنه.. هیچی برای حرف زدن پیدا نمیکنم............با دوستایی که چن ساله دوست هستیم هم باز همین طور میشه .....
حرفم نمیاد !!!
بعضب موقع ها خودم از خودم تعجب میکنم... مثلا من مطمئنم فلان چیز درسته یه نفر میاد میگه نه ! دلبلاش یاادم میره که به طرف اثبات کنم نه حرفت غلطه تا جایی که به حرف خودم شک میکنم...........
ولی وقتی میام بیرون همه چی یادم میاد ..........
Last edited by Rhodes; 12-01-2013 at 22:52.
کم حرفی فکر نکنم ربطی به خجالت داشته باشه...اونی ک به خجالت ربط دداره حرفهایی هست ک داری بزنی اما نمیتونی(شاید ترس از حرف زدن تو جمع و یا اظهار نظر باشه) ک اگه اینطوره بهتره روی اعتماد به نفستون کار کنید...معمولا عدم اعتماد به نفس باعث ترس از صحبت و اظهار نظر میشه
احساس رضایت درونی دارین از خودتون؟
من مشکل کم حرفی با غریبه ندارم اتفاقن خیلی ام خوب حرف میزنم ولی مثلن اگه برم
مغازه یه چیزی بخرم بقیش رو اشتباهی بده یا کم بده دیگه روم نمیشه بگم![]()
بعضی کارها رو به خاطر حیا یا احترامی ک برای دیگران قائل هستیم شاید نتونیم انجام بدیم..اما یکبار اینکارو انجام بدیم ترسمون میریزه و میفهمیم ک کار بیهوده ای انجام ندادیم
من به شخصه همیشه از این کار که بخوام جنسی رو ک خریدمو پس بدم خجالت میکشیدم..اما یکبار این کارو انجام دادم و فهمیدم مشکلی پیش نمیاد...باید تو این مواقع با شجاعت به دل ترس رفت
آخ زدی به هدف ، یه مدت با پس دادن جنس خیلی مشکل داشتم ولی مامانم اینقدر منو با زور فرستاد که بالاخره یه جوری میرم پس میدم
من خودم فک میکنم بیشتر به خاطر همون حیا باشه ... نمیدونم... چون اگه واقعن بخوام حرفمو بزنم ، میگم هرچی باشه .... ولی اکثرن
میزنم به بیخیالی..
رضایت درونی ؟ نه....اصلا.....
بعضی موقع ها از اینکه نمیتونم با دوستام مثل خودشون بگم بخندم خیلی بدم میاد......احساس خیلی بدیه.....
Sent from my Nexus 7
Last edited by Rhodes; 12-01-2013 at 23:29.
یه مشاوره برین خیلی خوبه و تاثیرات مثبت داره
متاسفانه تو کشور ما مشاوره و روانشناس خیلی بد جا افتاده مردم فک میکنن هر کی بره مشاوره یا روانشناس دیگه حتما روانپریشه
باید در این مورد فرهنگ سازی بشه
وقتی حق باهاتونه یا اعتماد به نفس بالا و صدای رسا اعلام حق کنیداعتماد به نفس داشتن تو اینجور مواقع خیلی کمک میکنه .. یادمه یه لپ تاپ خریده بودم هیچ مشکلی نداشت
ولی من احساس میکردم لپ تاپ مشکل داره ! با اعتماد به نفس و شجاعت کامل انقدر پا فشاری کردم که مجبور شدن لپ تاپ رو 1-2 روز بعد با یه لپ تاپ آکبند عوض کنن ..ولی بعدا
فهمیدم لپ تاپ مشکلی نداشته اعتماد به نفس من زیادی بالا بوده
کلا تو خجالتی بودن به سمت چیزی برین که ازش میترسین و سعی کنید چیزی که میترسونتون رو تجربه کنید اهل ریسک باشین اهل به هم زدن روال عادی باشین خیلی به کم کردن خجالت
کمک میکنه ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)