سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز این قهوه جوش موکا رو چند خریدی از کجا
مارکی چیزی داره ؟
گفتی که واسه مصرف قهوه ت هفته گی خرید میکنی چند گرم هر هفته و قیمت ش ؟ روزانه چند لیوان کوچیک کاپ میزنی ؟
سلام
عزیز این قهوه جوش موکا رو چند خریدی از کجا
مارکی چیزی داره ؟
گفتی که واسه مصرف قهوه ت هفته گی خرید میکنی چند گرم هر هفته و قیمت ش ؟ روزانه چند لیوان کوچیک کاپ میزنی ؟
Last edited by VAHID; 22-04-2014 at 22:13. دليل: فونت مناسب استفاده کنید
یه سوال دیگه میخوام قهوه ساز بخرم یه سری میگن از این قهوه جوشایه چند کاره که اسپرسو فرانسه کاپوچینو بخر همه رو با کیفیت درست میکنه یه سری دیگه هم این موکا رو پیشنهاد میکنن از طرفی قیمت این موکا کمتره که بهتره از طرفی میگن قهوه یه اون چند کاره ها بهتره نظرت چیه تا حالا قهوه اون دستگا هارم امتحان کردی کدوم بهتره کدومو بگیرم عاشق اون قهوه تلخم که گفتی و اللخصوص جمله اخرت در کنار اعصاب خوردییه روزمره
به شخصه دیگه لذتی در جهان برام باقی نمانده جز نوشیدن قهوه تلخ و گوش دادن به موسیقی... مثل تحمل درد هست که لذت بخشه!
خیر ضرری نداره
با فاصله ی طولانی از هم باشن و سعی کنید بعد از 6 بعد از ظهر نخورید که به روند خوابتون لطمه نزنه.
مال من ساخت چین هست و از جنس استیل ضد زنگ. 30 تومن خریدم البته سایز بزرگشه که یکم بیشتر از یک لیوان پر میده (لیوان های قرمز شرکت Nestle رو میزان قرار بدید که روش نوشته 'Nescafe). میشه 3 فنجان.
برید قهوه فروشی هایی مثل قهوه ی آرام (میدان هفت تیر - قائم مقام) یا قهوه فروشی چهار راه استانبول، جنسای به قول خودشون "ایتالیایی" هم دارن که قیمتشون از 100 هزار تومن شروع میشه ولی به قول خود فروشنده که به من گفت اصولاً هیچ فرقی توی مزه ی این و مشابه چینیش نیست و این فقط برای قشنگی خوبه...
البته چینی با ظاهر قشنگ هم هست ولی کمی گرونتره! باید بگردید توی مغازه هایی که لوازم آشپزخونه (مثل قوری و کتری و غیره میفروشن) پیدا کنید.
همونطور که توصیه کردم، طبق گفته ها در اینترنت، استیل بخرید از نظر سلامتی بهتر از انواع آلومینیومی هست در دمای بالا.
- - - - - -
من حدوداً هر یک ماه یه بار خرید میکنم و معمولاً اندازه ی 250 گرم (حدود 10 هزار تومن) از چند نوع مختلف میگیرم.
یکی میکس
یکی روبوستا کنیا
حدود 100 گرم هم یکی روبوستا قرمز و یکی روبوستا آبی که رنگ پوست دانه هاشونه. طعم قرمز تلخ تره و به نظرم کفئین بالاتری داره از اثرش.
بیشترین مصرفم، از میکس و کنیا هست و شاید مجبور بشم هر 2-3 هفته یه بار برم بخرم. روزی یک تا معدود اوقات دو "لیوان".
اگر چیزی برای آسیاب قهوه ندارید و میدید مغازه براتون آسیاب کنه، اولاً دستگاه مورد نظر رو بگید که برای چه چیزی میخواید که درجه رو تنظیم کنه. دوماً زیاد نخرید. یه 250 گرم شاید راحت 2 هفته روزی یکی دو لیوان رو جواب بده (مثلاً برای هر دفعه، 3-4 قاشق مربا خوری قهوه بریزید).
دیگه اینکه همونطور که گفتم، قهوه ی اسیاب شده رو توی ظرف ترجیحاً شیشه ای دربسته که کاری کردین که توش هوا رد و بدل نشه (مثل گذاشتن کیسه نایلونی بین در و شیشه) نگهداری کنید. چون پس از آسیاب شدن، به سرعت قهوه شروع میکنه به از دست دادن بو و طعم و عطرش که این رو به راحتی مشاهده میکنید وقتی بوی قهوه ی تازه آسیباب شده، تمام خونه رو برمیداره وقتی حتی توی پاکت دربسته ـس! ولی اگر نگذاریدش توی یک بسته بندی ضد تبادل هوا، در عرض چند روز دیگه عطری باقی نمیمونه و وقتی طبخش میکنید، مزه ی گندی میده...
قیمتا رو هم داره
البته قهوه های مارکدار از امریکا و اروپا هم وارد میکنه و توی مغازه داره (مثل قهوه های Starbucks که خود استارباکس "میگه" از همین دانه ها توی فروشگاهاش استفاده میکنه). ولی قیمت بالایی دارن و نمیصرفن...
کاغذ فیلتر اینائم داره که اگر قهوه جوش معمولی دارید نیازتون میشه.
Last edited by Zeitgeist; 22-04-2014 at 21:14.
قهوه جوش های برقی (حالا چه تک منظوه چه چند کاره) کیفیت کارشون بالاتره و در بسیاری مدل ها، میتونید کارهای متفاوت برای ساختن کاپ های متفاوت کنید (مثلاً گرفتن کف قهوه و شیر یا درست کردن کاپوچینو و اسپرسو گشبیه" به مغازه ها).
متأسفانه در داخل ایران مدل های روز چندانی نیست و اغلب مدل های قدیمی، با قیمتی چند برابر واقعیت از برندهای کم-کیفیت هستن مثل مولینکس و امثالهم...
تنها برندهای کیفیت بالایی که الان توی ایران محصولات خوبی دارن و حضور دارن، یکی دلونگی هست و یکی گاستروبک که جدیداً وارد میکنن.
البته جنس خوب، الان قیمتش بالای 1 میلیون تومنه برای چندکاره ها (و حتی تک کاره ی خوب استیل و فلان)... مثلاً یکی از محصولات چندکاره ی دلونگی فکر کنم با شماره مدل ec 250 رو توی اینترنت سرچ کنید میبینید به خاطر قیمت پایینش، در واقع یه زباله ی پلاستیکیه که بعد یه مدت زوارش درمیره (literally)!
مدلای استیل خوب بخواید، باید زیاد خرج کنید.
از طرفی بسیاری معتقدند که در moka pots، میزان کافئین استخراجی بالاتر هست (با اینکه از نظر طعم به دستگاهای الکتریکی نمیرسه).
به نظرم با یه moka pot شروع کنید و بعد از چند سال و یکم تجربه-دار شدن، یه دستگاه برقی خوب انتخاب کرده و بخرید...
حذف شد
این Princess هم جالب به نظر میاد. طبق سایتش، شرکتش آلمانیه
Last edited by VAHID; 22-04-2014 at 22:14. دليل: قرار دادن لینک ممنوع//
زمانی که من می خواستم moka pot یا همون قهوه جوش بگیرم رفتم مغازه ای تو جمهری که قهوه هم میفروخت ولی قهوه جوش برای فروش نداشت اما اکیدا توصیه کرد که جنس چینی نخر بعد هم چند تا نمونه نشون داد که ته تمامش یه سولفاته آبی رنگ بود .مسئله طعم اصلا مطرح نیست مسئله مواد سمیه که تو قهوه شما پس میده.اون زمان من مارک ایتالیایی bialettiگرفتم حدو د سی هزار تومن که الان خیلی گرونتر شده ولی ارزشش را داره شما یک دفعه جنس بهتر بگیرید حتی با پول بیشتر.
نظر دوستمون کاملا درسته جز نمونه های گرون قیمت تر دلونگی بقیه مارک ها افتضاحه به تمام معنی.چون خودم یک نمونه مارک بوش را خریدم اینقدر افتضاح بود که خود فروشنده هم تصدیق کرد و پسش گرفت![]()
اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام یه سوال من روزی 4 تا فنجون قهوه میخورم نمیتونم ترکش کنم ( قهوه ترک ) حالا بنظرتون چیکار کنم من که زیاد دوست دارم همین قهوه رو بخورم یا چون زیاد میخورم از قهوه فرانسه استفاده کنم ؟
نمیدونم باید با یک متخصص تغذیه صحبت کنید که بگه بهتون این میزان مصرف صحیحه یا خیر...
برای تهییه ی قهوه ای که ازش به نام فرانسه یاد میکنید، نیازمند یک دستگاه دستی بدون نیاز به برق French Press (فشار فرانسوی) هستید.
تنها جاهایی که روی اینترنت دیدم میفروشن یکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود و یکی فروشگاه chare. بنده از کیفیتشون اطلاعی ندارم.
در ویکی درینک، زیر صفحه لینک آموزش استفاده از french press رو گذاشته.
- - -
همچنین میتونید از دستگاه های برقی Drip Brewer (دم کردن قطره ای) یا همون Drip Coffee Makers استفاده کنید.
اینا همونایی هستن که بیشتر از همه در فروشگاها میبینید که یه قوری در زیره و قهوه رو در کاغذ صافی بالا میریزید و یه مخزن آب دارن که آب پس از جوش آمدن، میاد روی این قهوه از داخل دستگاه و میره توی قوری. چیز ساده ایه، خودتونم میتونید انجامش بدید به جای خرید این دستگاها... البته خوبی دستگاه برقی اینه که "اگر" قابلیت برنامه ریزی داشته میشه، میتونید مثل ساعت کوکش کنید که سر فلان ساعت قهوه رو آماده کنه و معمولاً سیستم "گرم نگه دار" هم دارن که خوبه برای تنبلا! البته بیشتر به درد مصرف عمده میخوره؛ یعنی به خاطر قهوه ی زیادی که میشه در قوریش تولید کرد و نگه داشت، ایده آله برای شرکتا و فروشگاها و غیره؛ یا شایدم معتادین قهوه که روزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لیوان قهوه میخورن...!
- - - - - -
- توجه داشته باشید که برای به عمل آوردن قهوه ی فرانسه، باید به فردی که براتون آسیاب میکنه بگید که برای دم کردن به صورت قهوه ی فرانسه با مثلاً french press میخواید.
- میزان ریز کردن در قهوه ی فرانسه، کمی بیشتر از قهوه ی اسپرسو هست.
- در داخل دستگاه برقی که بالا گفتم (یا به صورت دستی که انجامش میدین که در هر صورت نیازمند فیلتر کاغذی هستید مگر اینکه دستگاهتون از اون گرونا باشه که فیلتر دائمی فلزی دارن!)، میتونید از درجات مختلف آسیاب قهوه (ریز و درشت) استفاده کنید.
- در صورت استفاده از روش drip brewing از فیلترهای کاغذی مرغوب استفاده کنید که هم بهداشتی و استریل باشن و هم دارای طعم نباشن که قهوه رو بدمزه کنن (با اینکه کاغذن ولی مزه ی کاغذ و چوب ندن که این حرفه ی سازندگان این فیلترهاس و تفاوتشون با یه کاغذ نازک معمولی در همین تکنیک های تولیدشونه)...
Last edited by Zeitgeist; 25-04-2014 at 21:51.
ممنون
از دوستای که تهران هستن میتونن یه قیمت از قهوه جوش موکا ایتالیایی یا ...... خلاصه مارک معتبر بگیرن ممنون میشمشم کسی این لطف و بکنه
همون طور که گفتم من خودم مارک بیالتی حدود 30 هزار تومن خریدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین بار که قیمتش را دیدم حدود 100 تومن بود (روش نوشته 6 نفره ولی به زور برای دو نفر میشه)حالا باز براتون قیمت جدیدش را می گیرم البته همین مارک را چون زیاد تنوعی نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)