Android OS 1.6
Android OS 1.6
يعني بدرد نميخوره و مثلا دوربين 8 مگاپيکسلي ويواز و نبايد ول کنم و برم سراغ آندرويد 1.6.
بسيار ممنون.![]()
ببخشيد يه سوال ديگه داشتم: اين سامسونگ Wave رو من تابحال بهش دقت نکرده بودم. فوق العاده است. منتها فقط يه ايراد داره: سيستم عاملش (بادا).
يعني ميگن برنامه و بازي زيادي براش نيست. صادقانه بگم، يکي از انتظاراتم از گوشي موبايل اينه که مثلا مواقعي که بيکارم باهاش مشغول بازي شم.
با اين حساب شما از بين سيمبيان 9.4 (که رو ويواز و ايکس 6 هست) و بادا کدومشو بمن پيشنهاد ميکنين؟ به آينده بادا چقدر ميشه اطمينان کرد؟ آيا ممکنه سامسونگ رهاش کنه و تعداد نرمافزارها و بازيهاش به سيمبيان نرسه؟
ممنون ميشم پاسخ بديد.![]()
بادا سیستم عامل جدید سامسونگه اما سیمبین سیستم عاملیه که روگوشی های سونی اریکسون نوکیا سامسونگ استفاده می شه وطرفدار وکاربر بسیار بیشتری داره
به نظر من همین سیمبین بهتره
به نظر من سیمبین نگیر اگه بادا هم نمی خواهی برو تو کار آندروید
آخه ميدونين، يه مسئلهاي هست. اونم اينه که سامسونگ خيلي ظاهرا سرمايهگذاري کرده روي اين گوشي. اينه که ميگن ممکنه در آينده، بادا دستهکم به شصت هفتاد درصد کارايي آندرويد و حتي مکينتاش برسه. اين درحاليه که سيمبيان انگار داره ميره که کم کم کنار گذاشته بشه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
راستش من دنبال آندرويد هم نيستم. بخاطر اينکه بايد بخاطرش از خيلي چيزها (نظير دوربين و رزولوشن) بزنم.
بيشتر ميخوام بپرسم در زمينه برنامههايي که براي سيمبيان و بادا هست، فرق در چه حده.
و سپاسگزار هم هستم از پاسختون.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)