نه Crowds یکی از قابلیت های udk هستش که با اون میتونید یه سری کارهای تکراری که معمولا تو پس زمینه نیست رو تعریف کنید. مثلا آدمایی که تو خیابونا راه میرن تو جی تی ای.
نه Crowds یکی از قابلیت های udk هستش که با اون میتونید یه سری کارهای تکراری که معمولا تو پس زمینه نیست رو تعریف کنید. مثلا آدمایی که تو خیابونا راه میرن تو جی تی ای.
آقا من باز هم نفهميدم
... يعني چي آدماي توي خيابون رو تعريف كنيم ؟!
يه منبع ميديد در مورد Crowds من بخونمش ؟
اصلا نه یونیتی نه یو دی کی فقط گیم استدیو (اگر خواستی یه تاپیک بزن مقایسشون کنیم)
من یه خورده اشتباهی توضیح دادم. با این قابلیت میشه هوش مصنوعی جمعی رو کنترل کرد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا يه منبع از خود سايت UDK ميدي ؟
چون هوش مصنوعي جمعي رو با اسكريپت نويسي هم ميشه كنترل كرد حالا اگه منبع خارجي بديد من باز بهتر منظورتون رو ميفهمم
همینم با بدبختی گیر آوردم.کلا خیلی چیزا رو میشه با اسکریپت نویسی ساخت ولی اینکه خود انجین قابلیتش رو داشته باشه با امکانات زیاد یه حسنه.
يعني Crowds يه مجموعه از چندين اسكريپت هست كه مثلا هوش مصنوعي يه جمع كلي رو خودكار كنترل ميكنه ؟
و مثلا فرقي نداره كه اون جمع يه لشكر باشه يا يه جمعيت توي شهر يا تماشاگران ورزشگاه و ... ؟
نه اسکریپت نمیخواد یه جور کار دستی. همون طوری که تو گیم میکر آبجکت تعریف میکنی.
سوال دوم آره هوش مصنوعی جمعی مثل همون نمونه هایی که خودت گفتی.
خوب هر كدوم از اينا اسكريپت هاي مختلف ميخوان بعدش چجوري ميخواد كنترلش كنه ؟!
فكر كنم Crowds منظورتون همون هستش كه به يه لشكر يه اسكريپت بديم و اونها قسمت هاي مختلفش رو اجرا كنن
درست عين اون صحنه ي Gears of War 2 كه لوكاست ها رژه ميرفتن ماركوس قايم شده بود داشت ميديدشون ( ولي در كل بازم نفهميدم چجوري كار ميكنه : دی )
سلام
یه جواب من به این بدم !؟
خوب ببینید به عنوان مثال بازی آلفا پوروتکول چند ده ملیون ( دست کم ) فروش داره اگه بخواد 25 درصد بده به ایپیک خیلی منطقی به نظر نمیرسه در صورتی که میتونه با حداکثر 1 میلیون بخرتش .
شما در نظر بگیر که کم کم 50 ملیون فروش کنخ 25% میشه 12.5 میلیون به نظر شما کدون را درست تره ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)