تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 359 اولاول ... 345678910111757107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه l36320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مودم gprs/edge قیمت گرفتم از 70 تومان تا 130 تومن
    دو نوع usb و اکسپرس دارن
    نوع usb ارزونتره و در ابعاد یه فلش.سی دی نرم افزاری هم نداشت، فروشنده گفت خودش نصب میشه
    ولی اصلا به قیافش نمیخورد 70 تومن پولش باشه، به نظرم قیمتشش ارزونتر از این حرفاست، الان چون تازه اومده قیمت سر گردنه میدن

2. 2 کاربر از l36320 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

چقدر ایجا سرعتش بالاست!!! آقا اون 3dWacher فکر کنم ورژن من 1.5 هست. قبلی ها دیگه 3G نبوده!!
    ولی خوب الان باز به مشکل برخوردم. باز دچار این ارور مسخره و اعصاب خورد کن شدم. فکر کنم دیشب شانسی رفتم نت!
    فکر کنم دیگه همتون باهاش آشنا شدین!

قضیه مشکوکه

مودم gprs/edge قیمت گرفتم از 70 تومان تا 130 تومن
    دو نوع usb و اکسپرس دارن
    نوع usb ارزونتره و در ابعاد یه فلش.سی دی نرم افزاری هم نداشت، فروشنده گفت خودش نصب میشه
    ولی اصلا به قیافش نمیخورد 70 تومن پولش باشه، به نظرم قیمتشش ارزونتر از این حرفاست، الان چون تازه اومده قیمت سر گردنه میدن
    دستت درد نکنه قیمتش 70 نیس احتمالا 30-40 تومنه چون که نایابه این قیمت رو میده لطف کن ادرسش رو هم بزار برای کسانی که میخوان بخرند به مشکل نخورند.
    مرسی

4. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

6

آره! لپ تاپ من مارکش همونه که توی امضامه. فوجیتسو. تاپیکش رو ساختم ولی فعلا چند روزه بهش سر نزدم خبرهای جدید رو بگم. الان اینو گفتی برو بنویسم توش. یادم رفته بود. باشه .یه عکس هم از صفحه میگیرم. الان که اکانتم تموم شد. باید فردا باز شارژ بگیرم البته باید بسته ها رو فعال کنم. اشتباهم این بود که بسته ها روفعال نکردم زود اکانتم تموم شد!!!

اینم عکس جایی که سیم کار میخوره!!

سلام دوست من
    من نوت بوکم دل 1525 هستش که پشتش جای سیم کارت داره مثل دستگاه شما
    حالا روش استفاده از این درگاه چی هستش و آیا با نرم افزاری چیزی باید ازش استفاده کرد
    ممنون میشم یه کم منو راهنمایی کنید
    مرسی از همه

داره خودمونی میشه l36320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چهارراه ولیعصر بازار رضا پلاک 4
    ولی فعلا باید دست نگه داشت تا قیمت ها بیاد پایین
    فقط میخوان از آب گل آلود ماهی بگیرن، تازه یه مغازه دیگه همینو قیمت 80 داد!!

7. 2 کاربر از l36320 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

چهارراه ولیعصر بازار رضا پلاک 4
    ولی فعلا باید دست نگه داشت تا قیمت ها بیاد پایین
    فقط میخوان از آب گل آلود ماهی بگیرن، تازه یه مغازه دیگه همینو قیمت 80 داد!!
    اونجا که بازار رضا نیست بازار دزدهاست
    پس مطمئن باش 20 تومن بیشتر مایه اش نیست

9. 2 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

یکی توضیح بده از کجا بفهمیم دکل bts edge را ساپورت میکند یا نه؟
    من sony ericsson p1i دارم که edge ندارد

داره خودمونی میشه bachemahal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من 2 روز که دارم از این سرویس استفاده میکنم با استفاده از 2 لپ تاپ(گاهی این و گاهی اون)...
    امروز نمیدونم چطور شد که دیگه اینترنت قطع شد...یعنی رو موبایل اینترنت دارم اما وقتی توسط usb به کامپیوتر وصل میکنم نمینتونم اون رو رو سیستم شیر کنم و ویندوز گوشی رو هم عوض کردم باز نشد..کابل رو هم عوض کرد نشد...همینطور با هر 2 لپ تاپ هم کردم اما باز نشد...فکر کنم میخواسته تا ماهیانه رو اکتیو کردم سرویسم رو قطع کنه...
    ویندوز:vista &seven
    گوشی :سونی اریکسون x1

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

چرا مشکوکه؟
    آخه لپ تاپ من خیلی کوچیکه! در مقایسه با LCD 20 اینجی که دارم هیچی نیست! 14 اینچه!
    واسه همین اصلا نمیخواستم اینو روی لپ تاپ امتحان کنم و اونم فقط همون شب راه داد .دیگه نشد!!
    الان هم که به سیستم میزنم همون اروری که گفتم میده!!! اعصابم رو ریخت به هم. بازم خوبه که 1 روزه شارژ کردم واسه تست و امتحان . چون معملوم نیست کی این مشکل برطرف بشه! تو نت هم سرچ کردم چیز درست حسابی بدست نیاوردم!!!
    شما راح میری؟
    تازه! جالب بدونی من ورژن جدید پی سی استودیو رو که نصب کردم به طور خوددکار مودم رو نشناخت .بعد به صورت دیفالت توی ویندوز رو گشتم و پیدا کرد!!
    اول باید این مشکل رو حل کرد! که با خاموش کردن دوباره بشه رفت. من تو نت که سرچ کردم خیلی ها این مشکل رو داشتن. ولی دلیل خاصی مشخص نیست!!!

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوست من
    من نوت بوکم دل 1525 هستش که پشتش جای سیم کارت داره مثل دستگاه شما
    حالا روش استفاده از این درگاه چی هستش و آیا با نرم افزاری چیزی باید ازش استفاده کرد
    ممنون میشم یه کم منو راهنمایی کنید
    مرسی از همه
    البته مال من دل نیست. باید از نمایندگی بپرسی که واسه این نوع لپ تاپ میشه با سیم کار وصل شد . چون همونطوری که قبلا گفتم باید دستگاهت UMTS یا همون آنتن UMTS رو داشته باشه. معمولا تو لبپتاب قدیمیا بالای ال سی دی یکم برامدگی به بالا داره که محل آنتنش هست!!
    گفتم برای من برنامه ای به نام 3g Watcher اسمشه! لینکش هم پیدا نکردم به خدا!!!! باید بگیرم تو سی دی درایورم ببینم کجاست.اون تو احتمالا هست!! ولی بهترین راه اینه که زنگ بزنین نمایندیگ بگین واستون ایمیل کنن!!! چون فکر کنم واسه لپ تاپ های مختلف فرق داشته باشه!!!

14. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

چرا مشکوکه؟
    آخه لپ تاپ من خیلی کوچیکه! در مقایسه با LCD 20 اینجی که دارم هیچی نیست! 14 اینچه!
    واسه همین اصلا نمیخواستم اینو روی لپ تاپ امتحان کنم و اونم فقط همون شب راه داد .دیگه نشد!!
    الان هم که به سیستم میزنم همون اروری که گفتم میده!!! اعصابم رو ریخت به هم. بازم خوبه که 1 روزه شارژ کردم واسه تست و امتحان . چون معملوم نیست کی این مشکل برطرف بشه! تو نت هم سرچ کردم چیز درست حسابی بدست نیاوردم!!!
    شما راح میری؟
    تازه! جالب بدونی من ورژن جدید پی سی استودیو رو که نصب کردم به طور خوددکار مودم رو نشناخت .بعد به صورت دیفالت توی ویندوز رو گشتم و پیدا کرد!!
    اول باید این مشکل رو حل کرد! که با خاموش کردن دوباره بشه رفت. من تو نت که سرچ کردم خیلی ها این مشکل رو داشتن. ولی دلیل خاصی مشخص نیست!!!
    چی بگم میلادی
    مشکوک از این نظره که چون تو یه بار وصل شدی ولی الان میگی قطع شده و این یه خورده برای من عجیبه که چرا ایرانسل داره اینجوری کار میکنه .
    البته مال من دل نیست. باید از نمایندگی بپرسی که واسه این نوع لپ تاپ میشه با سیم کار وصل شد . چون همونطوری که قبلا گفتم باید دستگاهت UMTS یا همون آنتن UMTS رو داشته باشه. معمولا تو لبپتاب قدیمیا بالای ال سی دی یکم برامدگی به بالا داره که محل آنتنش هست!!
    گفتم برای من برنامه ای به نام 3g Watcher اسمشه! لینکش هم پیدا نکردم به خدا!!!! باید بگیرم تو سی دی درایورم ببینم کجاست.اون تو احتمالا هست!! ولی بهترین راه اینه که زنگ بزنین نمایندیگ بگین واستون ایمیل کنن!!! چون فکر کنم واسه لپ تاپ های مختلف فرق داشته باشه!!!
    اون اقایی که لپتاپ دل داره
    مل لپتاپشو بزاره اینجا ببینم میتونم کاری بکنم یا نه.

---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------

یکی توضیح بده از کجا بفهمیم دکل bts edge را ساپورت میکند یا نه؟
    من sony ericsson p1i دارم که edge ندارد
    همشون EDGE ساپورت میکنند
    گوشیتون مطمئنید که EDGE نداره ؟ عجیبه
    اگر ندارد که سرعتتون همیشه روی 5-6 هستش
    ولی اگر با گوشی EDGE دار تست کنید بیشتر میشه

16. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •