تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 11 اولاول ... 34567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 109

نام تاپيک: دایی: زمانی که جنگ شد،قطبی از کشورش فراری بود!/ کسی درباره من حرف بزند که دلش برای ایران بسوزد

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

شخصا هیچ جوره نمیتونم فکر کنم حضور علی دایی برای تیم ملی (به عنوان بازیکن) مضر بوده! دیگه یه نفر بره بیوی علی دایی رو بخونه، اینو جریان رو میپزیره.
    بعد بعضی از دوستان میگن دایی لابی میکنه... قبول... ولی یه سوال، سال 2002 تو اون بازی ننگ آور ایران در برابر بحرین (همون باخت 3 - 1 معروف) دایی مرض داشت یه گل بزنه... در شرایطی که تو اون بازی قشنگ معلوم بود به خیلی از بازیکنا گفته شده بود که تیم ملی باید بازنده از زمین بیاد بیرون... خوب چرا دایی اون موقع لابی نکرد و از تک و توک بازیکنای خوب تیم ملی تو زمین بود؟
    من خودم طرفدار پرو پا قرص دایی نیستم و خیلی از رفتار ها و کارایی رو که کرده نمیپذیرم... اما نمیتونم دیده های خودم رو از دوران بازیکنی دایی بزارم کنار و به شنیده های دوستان اکتفا کنم... شما برید آمار گلزنی مهاجم های تیم ملی تو این 4 سال رو درآرید و با آمار گلزنی دایی تو 4 سال دوران جوونیش (یا حتی مسنیش) مقایسه کنید... اگه دایی تو بیرون از زمین سبز چمن یزید هم باشه، حداقل من ندیدم تو داخل زمین واسه تیمش و هوادارای اون تیم کم بزاره...
    بیخیال این بحثا فایده نداره...
    از حرفام نقل قول نکنید! مرسی!
    یاعلی

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینقدر نگو فیفا ، فیفا ، همونطور که همه میدونند ، دایی به زبان آلمانی وانگلیسی کاملا مسلط هست وبرای همین عضو فیفاست ( البته عضو بیکار فیفاست ) همون طوری که همه کارکنان فیفا چنین تسلطی دارن
    واقعا این استدلال درسته ؟ یعنی تنها به خاطر تسلط به زبان انگلیسی و آلمانی دایی عضو فیفاست ؟ وقتی گفته میشه مسائل شخصی نباید باعث نفی همه جانبه بشه در این مورد مصداق پیدا میکنه .

در مورد نتایج هم هیچ کسی نمیتونه از دایی دفاع کنه ، سوال من اینه که آیا کسی گفته نتایج دایی درخشان بوده که شما این آمار رو ( که فکر میکنم قبلا هم نوشته اید) می نویسید ؟

ضمنا جواب سوال منو ندادید که چرا دایی بعد از چند ماه به فکر مطالباتش افتاد ؟ چه رفتاری باعث این واکنش متقابل شد ؟

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ضمن اینکه اینجا تاپیک بررسی افتخارات کریمی و ... نیست
    بنده از کریمی حرفی جانبدارانه نزدم ، فقط یکسری حقایق رو که به بحث مربوط هست رو عنوان کردم ، اینکه تیم ملی با نبود کریمی به خاطر عقده بعضی ها نابود شد و .....

در ضمن اگه افتخارات کریمی رو میخوای بهم بگو تا گوشه هایی ازشون رو برات عنوان کنم
    ضمن اینکه در مورد گلهای دایی به مالدیو و گوام و تیمهای درجه دو آسیایی گفتید ، آیا تقصیر دایی بوده که تیمهای آسیایی در سطح پایینی بودند ؟
    قبل از هرچیز بهتره آمار گل هایی دایی رو داشته باشی بد نیست
    كيفيتت گل هاي دايي رو در زير ببينيد

كيفيتت گل هاي دايي رو در زير ببينيد

لائوس..................8

مالديوو .................7.

لبنان....................7

گوام.....................6

سريلانكا..............5

نپال....................5

كويت.................4

سوريه.................4

عمان..................4

تايلند .................3

اردن...................3

تاجيكستان..........3

ازبكستان ...........3

بوسني ..............3

قطر..................2

بحرين..............2

امارات...........1

توگو..............1

مقدونيه.........1

پاناما............1

ليبي............1

دوست عزیز اگه من یا تو با همین تیما بازی میکردیم آقای گل جهان سهله بهترین گلزن کهکشان راه شیری میشدیم

مشکل جوونهای بدبخت تیم ملی هم اینه که با این تیمهای درجه 8 بازی نکردن و گرنه آقای گل زمین سهله ، اقای گل کهکشان میشدن

---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------

آیا همین دایی به جلسی و میلان گل نزد ؟
    اون موقع که دایی به چلسی گل زد چلسی جز تیمهای درجه 2 انگلیس بودهو یادمه بهترین بازیکن اونموقع چلسی زولابود، اچلسی از وقتی که آبراموویچ اومده چلسی شده وگرنه زمانی که دایی باهاش بازی کرده جز تیمهای درجه 2 انگلیس بوده
    چلسی اونموقع تیم درجه 2 انگلیس بوده ، مثل همین تیمهای مقاومت و پیکان و... توکشورخودمون که یکی از اهدافشون ماندون تو لیگه
    تا حالا فکر کردید که علی دایی که در اوایل فروردین اخراج شد چرا همون موقع برای دریافت مطالباتش اقدام نکرد و چرا پس از گذشت چندین ماه و در انتهای سال تصمیم به این کار گرفت ؟ رجوع به حافظه ی ورزشی نا متعصب !!! مطمئنا چرایی این کار رو روشن میکنه .
    این که کاملا مشخص هست
    چون اونموقع حرفی برای گفتن نداشت و فقرار میکرد ،
    چون تیم ملی رو نابود کرده بود
    ، چون بدجوری تحقیر شده بود
    چون با بازیکنان عربستان به رختکن رفته بود
    و....

---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------

واقعا این استدلال درسته ؟ یعنی تنها به خاطر تسلط به زبان انگلیسی و آلمانی دایی عضو فیفاست ؟ وقتی گفته میشه مسائل شخصی نباید باعث نفی همه جانبه بشه در این مورد مصداق پیدا میکنه .
    میشه لطف کنید وبگید ، سب لاتر رئیس فیفا چه افتخاراتی در فوتبال داشته ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کسی دوران بازیکنی دایی رو زیر سوال نمیبره..البته چند سال آخرشو همه به یاد دارن!

اگه امروز محبوبیت دایی پایین اومده بخاطر چند سال آخر بازیش و نتایج افتضاحش بعنوان مربی تیم ملی بوده + رفتار پرخاشگرانه , همیشه حق بجانب و کاملا غیر منطقی ایشون.

بعضی دوستان ظاهرا نطق ارزشی دایی در پست اول رو نخوندن یا چشمشون رو بروی بعضی واقعیتها بستن!

ضمنا جواب سوال منو ندادید که چرا دایی بعد از چند ماه به فکر مطالباتش افتاد ؟ چه رفتاری باعث این واکنش متقابل شد ؟

طبیعتا ایشون بعد از شاهکار بازی با عربستان چند ماهی در فضای فوتبال کشور آفتابی نشد..
    وگرنه بدون شک از اول بفکر مطالباتش( ) بوده...

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان من یه آماری از 9 مربی اخیر تاریخ ایران در آوردم که عملکرد اونا رو نشون داده. ضمنا این ده مربی در اون مقطع مربی گریشون بیش از 10 بازی ملی رو نیمکت نشستند. آمار خوبیه و بد نیست که یه مرورشون کنیم (منبع: ویکیپدیا):

افشین قطبی تا به الان:

علی دایی:

امیر قلعه نوعی:

برانکو ایوانکوویچ:

میروسلاو بلازویچ:

جلال طالبی:

منصور پورحیدری:

محمد مایلی کهن:

علی پروین:

اگر میبینید که دور درصد پیروزی خط قرمز کشیدم به این دلیله که یکی از مهمترین فاکتور های برای نظر دادن درباره عملکرد ی مربی همینه. برای علی پروین هم این آمار حدود 48 درصده.

بعد 90 درصد حرفای اینجا تکراریه (مثل بی ارزش کردن گلزنی دایی به چلسی یا تیمای دیگه و...) و من پاسخ اونا رو تو یه تاپیک قفل شده داده بودم... اینم لینکاش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قربون همتون
    یاعلی

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من یه آماری از 9 مربی اخیر تاریخ ایران در آوردم که عملکرد اونا رو نشون داده. ضمنا این ده مربی در اون مقطع مربی گریشون بیش از 10 بازی ملی رو نیمکت نشستند. آمار خوبیه و بد نیست که یه مرورشون کنیم
    عجب آمار جالبی هست !! واقعا سیابازی هم حدی داره
    اولا طبق آمار دایی بدتریین مربی تاریخ ایران هست که در صفحه قبل به اون اشاره کردم و دوستان میتونن ببینن

....................
    اما درمورد این آماری که دوستمون pcprofile نشون دادم باید بگم ، که وقتی آمار رو دیدم از خنده اشکم درومد ، یعنی خیلی باحال بود

جالبه تو این آمار بردن های دایی در بازیهای غرب آسیا در برابر تیمهای درجه 3 آسیا هم حساب شده ، که البته این بردها هیچ وفت حساب نمیشن در آمار رسمی چون در روز فیفا دی برگزار نشدن و این قبیل تورنومنت ها برای فیفا اعتباری ندارن

جالبه که برد های تیم دایی در بازیهای غرب آسیا در برابر فلسطین ، سوریه ، عراق ، کویت و... حساب شده( تیم دایی قهرمان بازیهای غرب آسیا شد ) و همینطور بازیهای تدارکاتی در برابر کنیا وکویتی که اولی حتی پیراهن دومش رو به تهران همراه خودش نیاورده بود و دومی که یار غار همیشگی دایی بوده .اما همونطور که گفتم این بازیها برای فیفا اعتباری ندارن همونطور که بازیهای کشور های حوزه خلیج فارس برای فیفا اعتباری نداره !!
    پس خواهشا مردم رو گول نزنید و آمارغلط تحویل مردم ندید

من این آمار رو نتو صفحه قبل عنوان کردم ، اما مثل اینکه بعضی دوستان علاقه زیادی به گول زدن مردم دارن

ركورد بدترين مربي جام جهاني برايعلي دايي ***بازهم دايي

ر علي دايي با كسب شكست خانگي برابر تيم ملي عربستان صاحب بدترين بيلان عملكرد در تاريخ مسابقات مقدماتي جام جهاني براي ايران شد. يادش به خير، نوروز 84 بود كه ايران در تعطيلات نوروز ژاپن را دو بر يك شكست داد، بعد هم كه يادتان هست در همان تعطيلات نوروز كره‌شمالي را هم با نتيجه دو بر صفر در پيونگ يانگ شكست داديم و به جام جهاني صعود كرديم. حالا علي دايي بر اساس آمار بدترين مربي ايران در تاريخ مسابقات مقدماتي جام‌هاي جهاني است. تعارف كه نداريم، آمار بر اين واقعيت صحه مي‌گذارد. در تاريخ جام‌هاي جهاني رضا وطنخواه، مهدي مناجاتي، ادمار براگا، محمود ابراهيم‌زاده و والديرا ويرا پنج سرمربي هستند كه بين يك تا سه بار سرمربي ايران در مسابقات بوده‌اند. ما اين پنج سرمربي را مورد مقايسه و بررسي قرار نمي‌دهيم چون مثلا اگر يكي از آنها مثل براگا در دو بازي، صاحب دو برد شده باشد بايد نام او را به عنوان بهترين مربي تاريخ فوتبال ايران محاسبه كنيم اما يادتان باشد كه اين دو برد برابر تيم‌هاي گوام و تاجيكستان به دست آمده است. به عبارتي اين دو برد ارزش مقايسه‌اي ندارد. به هر حال بين مربيان ديگر جز اين پنج نفر مي‌توان به نام‌هايي مثل محمود بياتي، حشمت مهاجراني، علي پروين، محمد مايلي‌كهن، ميروسلاو بلاژويچ، برانكو و دايي اشاره كرد كه در بين آنها عملكرد حشمت‌ا... مهاجراني از همه بهتر و عملكرد علي دايي از همه ضعيف‌تر است. اين هفت نفر را به ترتيب كيفيت در كسب نتايج مورد مقايسه قرار مي‌دهيم. لطفا توجه كنيد: (مقايسه را براساس 10 ديداري انجام مي‌دهيم كه طي آن دايي سرمربي بوده است)

1- حشمت‌ا... مهاجراني / ميانگين 2/6 امتياز: در 10 بازي خود در اين عرصه صاحب هشت برد و دو مساوي شد، امتياز او 26 در 10 بازي و ميانگين كسب امتياز توسط او 6/2 بوده است. در اين مدت تيم ملي برابر عربستان، هنگ كنگ، كره‌جنوبي و استراليا هر كدام دو بار و سوريه و كويت هر كدام يك بار بازي كرده است. به عبارتي نتايج تيم ملي در اين عرصه نسبت به بازي‌هاي سخت برگزار شده بسيار نتايج خوبي بوده است.

2- برانكو ايوانكوويچ / ميانگين 2/5 امتياز: در 10 بازي در اين عرصه هشت برد، يك مساوي و يك باخت بوده است. او در اين 10 بازي در مسابقات مقدماتي جام جهاني 2006 صاحب 25 امتياز شده است، در اين عرصه تيم ملي با قطر، لائوس، اردن و كره‌شمالي دو بار و بحرين و ژاپن، هر كدام يك بار بازي كرد. بازي‌هاي تيم ملي در دوران حضور برانكو، بازي‌هاي تقريبا مشكلي بوده است.

3- محمد مايلي‌كهن / ميانگين 2/4 امتياز: سومين سرمربي برتر تيم ملي در مسابقات فوتبال مقدماتي جام جهاني محمد مايلي‌كهن است كه در مسابقات فوتبال مقدماتي جام جهاني 1998 فرانسه از 10 بازي صاحب هفت برد و سه مساوي شد. البته بازي‌هاي مايلي‌كهن نسبت به مهاجراني و برانكو بازي‌هاي تقريبا آسان‌تري بوده اما به هر حال، كسب هفت برد و سه مساوي برابر تيم‌هاي ملي مالديو، قرقيزستان و سوريه (هر كدام دو بازي) و عربستان، كويت، چين و قطر هر كدام يك بازي نتايج بسيار شايسته و صد البته بسيار قابل تعمقي بوده است. مايلي‌كهن در اين 10 بازي نتايج بسيار خوبي مثل برد چهار بر دو برابر چين، سه برصفر برابر تيم ملي قطر و بالاخره 17 بر صفر برابر تيم ملي فوتبال مالديو به دست آورده بود.

4- ميروسلاو بلاژويچ / ميانگين 2/1 امتياز: در اين عرصه مرد چهارم بوده است. بلاژويچ البته در 10 ديدار اوليه خود نتايج خوبي داشت چرا كه 10 بازي ابتدايي او در فوتبال ايران بسيار سخت بوده است. شما ببينيد، دو بازي برابر عربستان، عراق، تايلند، بحرين و امارات و كسب شش برد، سه مساوي و تنها يك باخت در 10 بازي نتايج فوق‌العاده‌اي بوده كه البته بلاژويچ در جريان مسابقات مقدماتي جام جهاني 2002 به دست آورده است. نتايج بلاژويچ واقعا نتايج سختي بوده است.

5- محمود بياتي/ ميانگين دو امتياز: كل نتايج بياتي همين تعداد بازي در مسابقات فوتبال مقدماتي جام جهاني 1974 بوده است. محمود بياتي در هشت بازي به مصاف حريفان رفت و چهار حريف در اين عرصه داشت. چهار حريف ايران در اين عرصه تيم‌هاي كره‌شمالي، سوريه، كويت و استراليا بودند كه البته از اين هشت بازي، هفت بازي در تهران انجام شد و براين اساس است كه تيم فوتبال ايران، آسودگي خاطر ميزباني را داشت و ما نتايج محمود بياتي را در آن سال جزو نتايج سخت ارزيابي و بررسي نمي‌كنيم.

6- علي پروين/ ميانگين 1/8: بازي‌‌هاي تيم ملي در زمان مربيگري علي پروين بازي‌هاي چندان سختي نبود، اما چون تيم ملي در اين زمان تيم خوبي نبود، نتايجش هم نتايج چندان خوبي نبود. علي پروين در 10 بازي با تيم ملي صاحب پنج برد، سه مساوي و دو باخت شد. در اين 10 بازي تيم ملي فوتبال برابر تيم ملي عمان، سوريه و تايوان هر كدام دو بازي و تيم‌هاي ملي عراق، كره‌جنوبي، ژاپن و كره‌شمالي بازي كرد. تيم ملي فوتبال، در اين مدت محرومان و مصدوماني مثل احمدرضا عابدزاده، فرشاد پيوس و مجتبي محرمي را نداشت و به عبارتي از همراه داشتن تمام بضاعت خود محروم شده بود.

7- علي دايي/ ميانگين 1/7 امتياز: او بدترين نتيجه را بين اين هفت مربي گرفت. علي دايي در 10 بازي با تيم ملي صاحب چهار برد، پنج مساوي و يك باخت شد. د دايي در اين 10بازي تنها 17 امتياز گرفت كه بيلان عملكرد فوق‌العاده ضعيفي براي او بود.
    ..................................................

پ.ن : نمیدونم چراغ بعضی دوستان آمار غلط به مردم میدن؟؟ آیا بازی های غرب آسیا وبازیهای دوستانه اعتباری دارد ؟؟
    Last edited by manreza71; 01-06-2010 at 13:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMAN-JEEZY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثل اینکه شما یه سری پست آماده تو هاردتون دارین.همش همونارو میذارین.100 دفه تا حالا اینا رو خوندم

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حق با شماست ، خیلی از پست ها تکراری هستن ، چون بعضی ها بحثی رو تکرار مکنن و جوابشون همونایی هست کهر قبلا گرفتن.
    البته دوست من بحث بعدی که دوراتن وحشت ناک افتضاح دایی در تیم ملی هست رو به عنوان بحث جدید به شما تقدیم میکنم ، به زودی

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

پ.ن : نمیدونم چراغ بعضی دوستان آمار غلط به مردم میدن؟؟ آیا بازی های غرب آسیا وبازیهای دوستانه اعتباری دارد ؟؟
    دوستان
    به نظرتون به کسی که سایت معتبر ویکیپدیا رو قبول نداره، باید چی گفت؟
    من بدون نیت شخصی رفتم دنبال آمار مربی ها (واسه افزایش اطلاعات خودم) و نهایتا اومد آمار سایت ویکی رو گذاشتم اینجا، بعد اصلا هم نگفتم که آمار یه نفر دیگه اشتباهه یا حتی غیر رسمیه یا بدون منبعه...
    توهین به من به کنار! واقعا متاسفم برای یوزر پست قبل که آمار یک سایت معتبر را خیلی راحت زیر سوال میبره!
    بعد اگه فیفا مسابقات غرب آسیا رو قبول نداشت، اون موقع گل های بازیکنایی مثل همین دایی یا نکونام و کریمی و... رو به گل های ملی این بازیکنا اضافه نمی کرد... بعد روز های فیفا تا جایی که من میدونم به بازی های دوستانه تعلق میگیره...
    ضمنا مربی یه تیم ملی مثل ایران که نمیتونه هر ماه با تیمای بزرگ دنیا مثل برزیل و انگلیس و آرژانتین یا تیمای بزرگ آسیا مثل کره و ژاپن و استرالیا و عربستان بازی کنه و خودشو تیمشو محک بزنه... فدراسیون که پول این هزینه ها رو هیچ وقت نداشته، چه زمان پروین، چه زمان دایی و چه زمان قطبی! اگر همین تورنومنت ها هم نبودن تیم ملی درش تخته میشد و با اردن و عمان و... هم بازی نمیکرد...
    اینم آمار نتایج 24 مسابقه (به روایتی 25 مسابقه) دایی در تیم ملی به عنوان مربی (منبع ویکیپدیا):

دیگه اگه بعضی از دوستان روز روشن رو میبینن و اعلام می کنن که شبه! مشکل از بنده نیست!
    کاش آدم با دو نفر بحث کنه که دو زار اطلاعات مفید ازش بگیره...
    یاعلی

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان
    به نظرتون به کسی که سایت معتبر ویکیپدیا رو قبول نداره، باید چی گفت؟
    من بدون نیت شخصی رفتم دنبال آمار مربی ها (واسه افزایش اطلاعات خودم) و نهایتا اومد آمار سایت ویکی رو گذاشتم اینجا، بعد اصلا هم نگفتم که آمار یه نفر دیگه اشتباهه یا حتی غیر رسمیه یا بدون منبعه...
    مشکل این آمار این هست که همه بازیهای تیم دایی رو حساب کرده ( الخصوص بازیهای دوستانه وغیر رسمی غرب آسیا )
    بعد اگه فیفا مسابقات غرب آسیا رو قبول نداشت، اون موقع گل های بازیکنایی مثل همین دایی یا نکونام و کریمی و...
    خوب همینه ، متاسفانه بعضی دوستان از هیچ جا خبر ندارن و خواسته یا نا خواسته به مردم دروغ میگن ، شما بهتره برید اطلاعاتتون رو کامل کنید و به این نکته برسید که بازیهای با عنوان غرب آسیا در فیفا اعتباری نداره ، وهمونطور که مشخص هست هر نتیجه یا گل یا هر چیز دیگری در این بازیها بدست بیاد جر آمار حساب نمیشه ( البته آمنار دروغین ومجازی که بعضی ها میدن چرا ، از همین بازیهای غیر رسمی میگن ) ، به همین خاطر هر چی گل امثال خلعتبری و... زدن هیچ وقت حساب نمیشه
    ش آدم با دو نفر بحث کنه که دو زار اطلاعات مفید ازش بگیره.........بعد روز های فیفا تا جایی که من میدونم به بازی های دوستانه تعلق میگیره...
    خوب همینه شما دارین به راحتی هر چه تمام تر خودتونو محکوم میکنید ، البته مقصر نیستید چون اطلاعی ندارید !! ولی با یکم مطالعه شما هم میتونید اطلاعاتتون رو کامل کنید
    حالا من برای شما توضیح میدم ، فیفا در تقویم سالنه خود روزهایی رو برای بازیهای دوستانه برای همه کشور های جهان مشخص میکنه ، که هر کشوری تو این روز بازی دوستانه با هر تیمی داشته باشه ، در آمار رسمی قرار میگیره ( حتی اگر با مالدیو باشه )، اما بازیهای دوستانه دیگری وجود دارند که در روز هایی غیر از اونکه فیفا تعیین کرده انجام میدن که هیچ وقت محاسبه نخواهنذد شد ( حتی اگر در برابر برزیل یا آرژانتین یا هر کشوری باشد )

بازیهای غرب آسیا همانند بازیهای کشور های عرب موصوف به جام خلیج فارس هیچ وجهه رسمس ندارن و هیچ وقت فیفا انها را به رسمیت نمیشناسد و همینطور بازیهای دوستانه ای که در روز هایی غیر از اونکه فیفا تعیین کرده ،هیچ اعتباری ندارن

امیدارم به شما کمکی کرده باشم تا با فیفا دی آشنایی داشته باشین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •