تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 13 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 122

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011 | پیش فصل

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

** ملوس کراسیچ در یک قدمی یوونتوس **

بعد از اینکه مدیران یوونتوس از اتمام انتقال په په هافبک ادینزه به یوونتوس خبر دادند در چند روز گذشته روزنامه های ایتالیایی و روسی از انتقال کراسیچ به بانوی پیر خبرداده بودند که امروز این اخبار توسط این بازیکن و مدیر برنام ه هایش تایید شد ، مدیر برنامه های این بازیکن صربستانی در این باره اعلام کرد :

" با یوونتوس مذاکراتی داشتیم و علاوه بر این به خوبی در این مذاکرات پیش رفتیم به گونه ای که توافقاتی نیز حاصلشد ، پیشنهاد یوونتوس برای موکل من عالی و جذاب است و با توجه به تلاش و فداکاری هایی که در تیم زسکا انجام داد قطعآ این باشگاه با خروج وی و پیوستن کراسیچ به یک تیم بزرگ مانند یوونتوس برای پیشرفت موافقت خواهد کرد ، تا کنون تیم هایی مانند منچستر ، اینتر و فنرباغچه در پی جذب کراسیچ بوده اند اما تنها یوونتوس و فنرباغچه پیشنهاد رسمی خود را به من و باشگاه تحویل داده اند ، مبلغ درخواستی زسکا 15 میلیون است و باشگاه فنرباغچه ی ترکیه حاضر است که دو برابر این مبلغ را پرداخت کند اما با این وجود موکل من در پی انتقال به یوونتوس است تا در این تیم بزرگ افتخا آفرینی کند ، بنظرمن تا قبل از شروع جام جهانی این قرارداد رسمی خواهد شد بدلیل اینکه سران یوونتوس هیچگاه ریسک نخواهند کرد و منتظر افزایش قیمت نخواهند بود "

ملوس کراسیچ نیز با مدیر برنامه های خود هم عقیده است :

" مذاکرات در مسکو همچنان ادامه دارد ، امیدوارم که هرچه سریعتر این مذاکرات پایان یابد ، شاید موانعی نیز در سر راه این انتقال قرار گیرد ولی من مطمئن هستم که نمی توانند این از این اتقال جلوگیری کنند بویژه اینکه زسکا نیز بازیکنانی از یوونتوس را مد نظر دارد ، یوونتوس بزرگترین تیم ایتالیاست و بیشترین هوادار در این کشور را دارد و پیوستن من به این باشگاه برای من یک پیشرفت بزرگ حسوب می شود ، سرمربی جدید یوونتوس ( دلنری ) از سیستم 4-4-2 استفاده میکند که برای من بسیار مناسب خواهد بود "

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینتر در فکر قرارداد سه ساله با بنیتس

سایت گل- طبق گزارش منتشره در گاتزتا دلوسپورت، سران باشگاه اینتر آماده اند تا برای به خدمت گرفتن رافائل بنیتس، سرمربی سابق لیورپول وارد عمل شوند و در حال آماده ساختن قراردادی سه ساله به ارزش سالیانه 5 میلیون یورو می باشند.

بنیتس روز یکشنبه ازطریق تلفن با مارکو برانکا، یکی از مدیران اینتر به صحبت پرداخت و پس از مذاکره ای طولانی مدت، توافقات نهایی میان طرفین حاصل شد.

این مربی اسپانیایی مائوریسیو پیگرینو، دستیار مورد اعتمادش را همراه با پاکو د میگل، مربی بدنساز و ژابی والرو،مربی دروازه بانانش را همراه خود به سن سیرو خواهد آورد و البته انتظار می رود تا در مورد وضیعت به په بارسی و دانیله برناتزانی، دستیارهای سابق مورینیو در رختکن اینتر شفاف سازی به عمل بیاید.

گام بعدی این است که استراتژی خاصی برای بازار نقل و انتقالات تعریف شود و بدین ترتیب بنیتس لیست بلندبالایی از بازیکنان مورد نظرش برای خریداری در بازار نقل و انتقالات تابستانی را ارائه کرده است.

خاویر ماسچرانو در صدر این لیست قراردارد و ادینسون کاوانی، مهاجم پالرمو نیز جزو اولویتهای این مربی اسپانیایی است. او به علاوه درخواستهایی برای خریداری داوید سیوا (ستاره والنسیا) و دیه گو کاپل (سویا ) را نیز دارد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ماركو برانكا : بنيتس امروز يا فردا به اينتر مي پيوندد

سايت گل- ماركو براكا، مدير ورزشي باشگاه اينتر، اعلام كرد كه قرارداد بنيتس با قهرمان چمپيونز ليگ امروز يا نهايتا فردا نهايي خواهد شد.

پس از شايعاتي كه در چند روز گذشته در مورد حضور سرمربي سابق ليورپول در اينتر به گوش مي رسيد، سرانجام مسئولان باشگاه ايتاليايي اعلام كردند كه تا 24 ساعت آينده با او قرارداد امضا خواهند كرد.

برانكا در مصاحبه با اسكاي اسپورت ايتاليا گفت:" ما بايد روي بعضي جزييات به توافق برسيم. اين قرارداد امروز يا نهايتا فردا نهايي خواهد شد. "

در حالي مذاكرات بين مدير برنامه هاي بنيتس و باشگاه اينتر در حال انجام است، او تعطيلاتش را در ساردينيا سپري مي كند.

کد:
    پس از به خدمت گرفتن آدريانو؛ رم به دنبال آمائوري

سايت گل- مسئولان باشگاه رم قصد دارند با به خدمت گرفتن آمائوري، مهاجم برزيلي الاصل يوونتوس، قدرت تهاجمي تيم شان را افزايش دهند.

روزنامه گاتزتا دلو اسپورت گزارش داد كه رانيري قصد دارد با به خدمت گرفتن اين مهاجم دومليتي، بار ديگر او را به روزهاي خوبش بازگرداند. رمي ها براي خريد اين بازيكن علاوه بر فيليپ مكسس، مبلغي نيز به بانوي پير پرداخت خواهند كرد.

آمائوري كه در اين فصل در 30 بازي براي يوونتوس تنها 5 گل به ثمر رسانده بود، اعلام كرده بود قصد دارد اين باشگاه را ترك كند. از سوي ديگر گزارش ها حاكي از اين است كه يوونتوسي ها قصد دارند ادين ژكو، مهاجم بوسنيايي وولفسبورگ را به خدمت بگيرند و اين مسئله نيز بيش از پيش آينده اين مهاجم در تورين را در هاله اي از ابهام قرار مي دهد.

در اين بين اسكاي اسپورت گزارش داد كه آدريانو، مهاجم برزيلي سابق اينتر، كه با باشگاه رم به توافق دست پيدا كرده است، امروز در تست پزشكي باشگاه شركت كرد.

او به زودي با روسلا سنسي ملاقات خواهد كرد و قرارداد سه ساله اش را با جيالوروسي به امضا برساند.

کد:
    اینتر، مشتری جدید داوید سیلوا

سایت گل- طبق گزارشهای منتشره،سران باشگاه اینتر برای جذب داوید سیلوا، ستاره باشگاه والنسیا وارد عمل شده اند.

این احتمال وجود دارد که در پی جدایی داوید ویا از رختکن مستایا، داوید سیلوا هم به دنبال دربهای خروجی این باشگاه اسپانیایی باشد. سیلوا در سال سال 2006 توانست از تیم پایه ای والنسیا، به تیم اصلی مستایا راه یابد و در حال حاضر تیمهای منچسترسیتی و رئال مادرید خواهان به خدمت گرفتن او هستند.

طبق گزارش منتشره در کالچومرکاتو، سران باشگاه اینتر پس از اطمینان از حضور رافا بنیتس برروی نیمکت مربی گری تیمشان به دنبال تقویت رختکن نرآتزوری هستند. این در حالی است که داوید سیلوا که در اردوی تیم ملی اسپانیا برای حضور در رقابتهای جام جهانی به سر می برد، از اظهارنظر در مورد تعهدش به والنسیا سرباز زده و از همین رو نبرد برای در اختیار گرفتن امضای این ستاره ریزنقش بیش از پیش خواهد شد.

بنیتس با شناختی که از ستاره اسپانیایی دارد، تمایل زیادی به جذب سیلوا نشان داده و علاوه بر سیلوا، خواهان خرید خاویر ماسچرانو (لیورپول) و ادینسون کاوانی (پالرمو) نیز هست.

کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینتر به دنبال جذب گلن جانسون

سایت گل- طبق گزارش منتشره در کالچومرکاتووب، سران باشگاه اینتر تمایل زیادی دارند تا گلن جانسون ستاره جوان باشگاه لیورپول را به خدمت بگیرند.

رافا بنیتس، سرمربی جدید نرآتزوری به دنبال تقویت رختکن تیم جدیدش است و بدین ترتیب خواهان جذب تعدادی از ستاره های تیم سابقش، لیورپول می باشد.

جانسون که تابستان گذشته از پورتسموث به لیورپول پیوست یکی از نیروهای اصلی بنیتس در رختکن آنفیلد بود و دراولین فصل حضورش در رختکن لیورپول در 35 دیدار برای این تیم به میدان رفت.

انتقال این ستاره ملی پوش انگلیسی به جوزپه مئاتزا، در صورت جدایی مایکون که صحبتهای فراوانی درمورد احتمال پیوستنش به رئال به گوش می رسد، جدی تر خواهد شد.

گزارشهای منتشره حاکی از آن است که خریداری جانسون حدود 15 میلیون یورو برای اینتر هزینه دربر خواهد داشت.هزینه ای که پرداخت آن برای نرآتزوری چندان سخت نخواهد بود، چرا که درصورت فروش مایکون، مبلغی دو برابر عاید مسئولان اینتر خواهد شد

کد:

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

خیلی ناراحت کننده است که بنیتس اومد به اینتر!

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حضور مشروط میليتو در اينتر؛ دستمزدم را افزايش دهيد

سايت گل- فرناندو ايدالگو، مدير برنامه هاي ديه گو ميليتو گفت اين بازيكن آرژانتيني قصد ندارد اينتر را ترك كند و مي خواهد با امضاي قراردادي جديد، آينده حرفه اي اش را در ميلان تضمين كند.

گفته مي شد كه پس از جدايي مورينيو از اينتر، ميليتو نيز اين باشگاه را ترك خواهد كرد اما به نظر مي رسد او و باشگاه ميلاني مي خواهند روابط شان را تقويت كنند.

ايدالگو در مصاحبه با سايت اينتر 1908 گفت:" اولويت اول ميليتو اينتر است. او اميدوار است به دليل آنچه در زمين بازي نشان داد، پيشنهاد بهتري به او ارائه شود. او مي خواهد تغييراتي در شرايط مالي قراردادش ايجاد شود. در حال حاضر او به جام جهاني فكر مي كند. او تا سه سال ديگر با اينتر قرارداد دارد و از بون در اين باشگاه خوشحال است."

هيدالگو تاكيد كرد كه چند باشگاه به دنبال ميليتو هستند اما هيچ كدام پيشنهاد رسمي اي ارائه ندادند.

" چند باشگاه و مدير برنامه با من تماس گرفتند اما هيچ كدام پيشنهادي رسمي به اينتر ارائه نكردند."

کد:

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

خیلی ناراحت کننده است که بنیتس اومد به اینتر!
    ولی برای من که خیلی خوشحال کننده بود حسین جون. ایشاا... میلان قهرمانه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ♠ ♥ ♦ ♣'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    U.S.I

پيش فرض

ولی برای من که خیلی خوشحال کننده بود حسین جون. ایشاا... میلان قهرمانه
    میلان با این مهره ها بعید میدونم بتونه کاری کنه.

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بالوتلي: بنيتس گزينه مناسبي براي اينتر است

سوپر ماريو در انتظار كار كردن با سرمربي اسپانيايي است

سايت گل- ماريو بالوتلي، مهاجم تيم اينتر، اعلام كرد كه در انتظار ورود رافا بنيتس، سرمربي سابق ليورپول، به سن سيرو است.
    بنيتس كه به تازگي از باشگاه ليورپول جدا شده است، به زودي قراردادش را با باشگاه اينتر نهايي خواهد كرد و مسئولان باشگاه ايتاليايي تاكيد كردند كه تنها بايد روي جزئيات با اين مربي به توافق برسند.
    بالوتلي در مصاحبه با اسكاي اسپورت ايتاليا گفت:" نظر من در مورد بنيتس؟ من اكثر بازي هاي ليورپول را دنبال مي كردم و شيوه كاري او را دوست دارم. او گزينه مناسبي براي ادامه دادن مسير ژوزه مورينيو است. "
    بالوتلي كه در اين فصل مشكلات زيادي در باشگاه اينتر داشت، تمايلي به صحبت كردن در مورد آينده اش ندارد.
    " در اين مورد بايد با مدير برنامه هايم صحبت كنيد."

10. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

پاتو: خیلی زود است که از ماندن در میلان بگویم

به نظر می رسد که ستاره برزیلی نقشه هایی در سر دارد.

سایت گل- الکساندر پاتو، مهاجم جوان باشگاه میلان در مورد آینده اش در رختکن سن سیرو با شک و تردید صحبت می کند. این ستاره برزیلی در حال حاضر به آفریقای جنوبی سفر کرده تا به حمایت از تیم ملی کشورش در رقابتهای جام جهانی بپردازد.
    این مهاجم جوان در پاسخ به پرسشی در مورد احتمال جدایی اش از میلان و پیوستن به چلسی در بازار نقل و انتقالات تابستانی گفت:« الان بسیار زود است که بخواهم از ماندنم در میلان بگویم. بعد از بیستم جولای در مورد آینده ام صحبت خواهم کرد.»
    پاتو ادامه داد:« من اکنون برای شرکت در یکی از مراسم تبلیغاتی نایک و حمایت از تیم ملی برزیل ، با بوقم در آفریقای جنوبی هستم. بسیار خوشحالم که اینجا هستم؛ حتی با وجودی که دونگا مرا به تیم ملی دعوت نکرد.»
    تیم ملی برزیل روز سه شنبه و در اولین دیدارش در رقابتهای جام جهانی به مصاف کره شمالی خواهد رفت.

12. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •