حالا این رقم رو جرئت کردن اعلام کنن! بدبین نیستم ولی رقم واقعی رو فقط خودشون میدونن و خداشون!پس چطور سپاهان 1.2M داده به جان واریو؟؟؟؟؟![]()
حالا این رقم رو جرئت کردن اعلام کنن! بدبین نیستم ولی رقم واقعی رو فقط خودشون میدونن و خداشون!پس چطور سپاهان 1.2M داده به جان واریو؟؟؟؟؟![]()
مهاجم سایپا از توافقش با باشگاه پرسپولیس خبر می دهد و می گوید«گفت: با باشگاه پرسپولیس به توافق نهایی رسیدهام و فصل آینده در این تیم توپ خواهم زد.»
کریم انصاری فرد در گفت و گو با فارس در مورد شایعه حضورش در پرسپولیس می گوید«: با مسئولان باشگاه پرسپولیس مذاکره کردهام و با آنها به توافق نهایی رسیدم. البته قرارداد داخلی امضا نکردهام ولی فصل آینده قطعا در پرسپولیس بازی خواهم کرد.»
مهاجم سایپا در مورد اینکه یک فصل دیگر با باشگاه سایپا قرارداد دارد گفت:« مشکلی نیست و انشاا... رضایتنامهام را از باشگاه دریافت میکنم. با مایلیکهن در این مورد صحبت کردهام.».
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رئیس سازمان لیگ معتقد است با تعیین سقف ، قیمت بازیکنان کنترل می شود.
« قصه ما شده قصه ملانصرالدین و اسبش. سقف می گذاریم می گویند چرا سقف گذاشتید. نمی گذاریم فریاد می زنند وا مصیبتا!» این جمله را یکی از چهره های سرشناس فدراسیون فوتبال می گوید و نمی خواهد نامی از او درکنار جمله اش باشد اما تعیین سقف را او آخرین راهکار برای نجات فوتبال از بحران افزایش نجومی قیمت ها می داند.
تعیین سقف 350 و 400 میلیونی از سوی فدراسیون فوتبال آیا مشکلات فوتبال ایران را حل می کند ؟ این بزرگترین پسرش پیش روی فوتبال ایران است. کم نیستند جماعتی که می گویند حاصل این تصمیم ثبت قراردادهای صوری خواهد بود. استارت این ادعا را هم امیر واعظ در حضور محمدرضا ساکت ، مدیر باشگاه سپاهان زد و گفت:« باشگاه سپاهان رقم ثبت شده در برگه هایش با اصل قرارداد، تفاوت های بسیاری دارد. یک رقم ثبت می شود و خارج از آن تا 200 میلیون تومان بندهای مختلف پاداشی رای بازیکنان در نظر گرفته می شود. »
این نکته ای بود که البته باشگاه سپاهان هیچگاه سپاهان کتمان نکرده. آنها قرارداد سال قبل مهدی رحمتی را 425 میلیون تومان اعلام کردند اما همزمان گفتند که این قرارداد بندهایی دارد که در ازای آن تا رقمی نزدیک به 600 میلیون افزایش پیدا می کند. تابش ، قائم مقام این باشگاه در این باره به خبرآنلاین گفته بود:« ما این قرارداد را امضا کردیم و برای سقف مصوب وزارتخانه با او قرارداد بستیم اما سایر این ارقام از سوی کمک های مردمی تامین می شود.» این ادعا البته مربوط به گذشته است. امسال سپاهان برای تمدید قراردادهای بازیکنانش باید ارقامی بیش از این را بپردازد .
باشگاه استقلال معتقد است این تیم برای جذب جانواریو حداقل سالی 600 میلیون به یار برزیلی سال قبل استقلال پرداخت کرده و در ازای قرارداد دو ساله با او باید رقمی معادل 1.5 میلیارد هزینه کرده باشد. چون رقم سال دوم احتمالا افزایشی 25 درصدی را در رقم ثبت شده ابتدایی داشته اند.
از طرفی بسیاری از بازیکنان مصاحبه می کنند و حرف از قراردادهای یک میلیارد تومانی به میان می آورند. بحث بقدری بالا گرفته که سازمان تربیت بدنی در این زمینه واکنش نشان داده است. حمید سجادی معاون سازمان در این باره گفته است:« من اگر حالا مدیرعامل باشگاه بودم به شدت با رقمهای نجومی مخالفت میکردم، هر چیزی را باید به بهایش بدهی. من با ارقام نجومی و افزایشهای بیرویه مخالفم. مبلغ قرارداد باید معقول باشد. ما در حال مذاکره با فدراسیون هستیم. کاملا با فدراسیون در ارتباط بوده و از امورات فدراسیون مطلعیم. ما دوست داریم یک تعادل برقرار شده تا پیشرفت کاذب مادی در یک رشته باعث تضعیف روحیه دیگر رشته ها نشود. اگر در باشگاهها یا در رشتههای دیگر چشم و هم چشمی رایج شده و تقلید کورکورانه انجام شود و سایر رشتهها هم به طبع و تقلید از فوتبال افزایش مبلغ داشته باشند آن رشتهای که کاذب رشد میکند، متضرر خواهد شد. یعنی باشگاههایی که از عهده هزینهها بر نمیآیند آن رشته را حذف خواهند کرد. ما از این نمونهها قبلا هم داشتهایم، مثلا تکواندو و وزنهبرداری و دوومیدانی را در بعضی باشگاهها حذف کردهاند، چون از پس هزینههای آن رشتهها بر نیامدند و از آنجا که نتوانستند خواستههای ورزشکاران را تامین کنند عطایش را به لقایش بخشیدند. در فوتبال هم بستن قراردادهای نجومی نهایتا به ضرر فوتبال و ورزش تمام میشود.»
و در قبال این ترس است که هیات رئیسه سازمان لیگ اقدام به تصویب سقف قراردادها کرد. عزیز محمدی ، رئیس سازمان لیگ برتر در این باره به خبرآنلاین می گوید:« ما اگر ورود نمی کردیم ، مشکلات بیشتر می شد. این سقف ها بر اساس نظرات کارشناسی تعیین شده اند. ما نشستیم و محاسبه کردیم تا به این ارقام رسیدیم. سال قبل بالاترین قراردادهای مان رقمی نزدیک به 400 میلیون بود و کف بازیکنان تاپ مان در لیگ هم نزدیک به 200 میلیون . بر این اساس آمدیم و گفتیم امسال دیگر افزایش نداشته باشیم و حتی کی این مبلغ را کاهش دهیم . بر همین اساس رقم 350 میلیون را در نظر گرفتیم که نهایتا 20 بازیکن در تمام لیگ می توانند کمی بالاتر بگیرند چون ملی پوش هستند. »
اما آیا این طرح سبب نمی شود تا قراردادهای صوری در فوتبال رایج شوند. اتفاقی از شکل آنچه در قراردادهای تیم دسته اولی نساجی رخ داد؟ در پاسخ به این پرسش ، عزیز محمدی می گوید:« ما فکر می کنیم اگر خود مدیران بخواهند ، این مشکل رخ نمی دهد. آقایان تک به تک از گرانی می نالند. از این پس هم که دیگر ما برای قراردادها سقف گذاشته ایم یعنی اگر بازیکنی با تیمی به مشکل بخورد ، این رقم برای مان ملاک است. اگر برای کسی رقمی بیش از این نوشته شود ما قراردادش را ثبت نمی کنیم. حالا ممکن است تیم هایی بخواهند قانون را دور بزنند و قراردادهای صوری بنویسند . آنها برای ما رسمیت ندارند. به هر حال این تیم ها از نهادی دولتی پول می گیرند و باید در ازای پولی که می گیرند پاسخگو باشند. برای اینکه آنها نتوانند از این قانون گذر کنند ما رقم قراردادهای بازیکنان شان را برای مجامع این شرکت ها می فرستیم تا در حسابرسی های مالی بررسی شوند. اینکه دیگر کسی نتواند قانون را دور بزند. »
او این عبارات را می گوید و تنها ابراز امیدواری می کند که دیران باشگاه ها برای کمک به فوتبال کشور از فروپاشی ، پایبند به هنجارها باشند. عزیز محمدی البته ادعا می کند که این تعیین سقف ها امری رایج در فوتبال آسیا است و می گوید:« آقای سوزوکی که تهران بود تاکید داشت حتی ژاپنی ها که فوتبال شان خصوصی است سقف پرداخت دارند و این بدعتی نیست که ما بخواهیم گذاشته باشیم. »
این راهکار در کنار اعلام آمادگی دیوان محاسبات برای دخالت در بحث قراردادهای بازیکنان راهکارهایی است که سبب می شود تا امیدواری به حل مشکل گرانی بازیکنان حل شود چون عزیز محمدی تاکید می کند این قانون از همین امروز اجرایی خواهد شد. البته نگاه منفی به ماجرا نکته ای است که مهدی تاج ، نایب رئیس فدراسیون فوتبال درباره میزان نقش دیوان محاسبات در بررسی قراردادها می گوید؛« خیلی از تیم ها مالکیتی زیر 51 درصد از سهام دولتی دارندو این آنها را از شمول نظارت دیوان محاسبات خارج می کند و فقط باید به تعامل و همراهی مدیران با قوانین امید داشت.»
طالب لو و قربانی را میخواهم
اگر وحید طالب لو به کرمان بیاید خوشحال می شوم.
«حضور بهزاد غلامپور و نامجومطلق در کرمان میآیند را تکذیب میکنم، چون با وجود دوستی که با این 2 دارم آنها به دلیل مشکلات شخصی تهران را ترک نمیکنند.»
این را صمد مرفاوی می گوید و ادامه می دهد«هر مربی که به تیمی میآید برای موفقیت قدم برمیدارد و من نیز از این قاعده مستثنی نیستم. مربی بیادعایی هستم و تنها به دنبالم موفقیت مس هستم، چون میخواهم مسئولیتی که بر عهده من است را به بهترین نحو انجام دهم.»
وی ادامه می دهد«: هنوز در خصوص دستیارانم صحبتی نشده است، با این حال اینکه گفته میشود غلامپور و نامجومطلق به کرمان میآیند را تکذیب میکنم»
سرمربی مس درادامه در خصوص جذب طالبلو واینکه برای او پیغام فرستاده تا به مس بیاید حرف می زند.او می گوید«: طالبلو سنگربان جوانی است که سابقه درخشانی دارد. من مشکلی با او ندارم و همانطور که میدانید تا قبل از دوران افتش گلر یک تیم من بود. اگر او به مس بیاید خوشحال می شوم.باید بگویم علاوه بر طالب لو پیروز قربانی نیز در لیست من است و دوست دارم که در مس بماند.2 بازیکن استقلالیدیگر انصافی و غنیزاده نیز احتمال دارد که در تیم بمانند. من تا زمانی که ندانم باشگاه چه کسانی را میخواهد نمیتوانم نفرات قبلی تیم را از دست بدهم. اگر قرار باشد باشگاه بازیکنان قویتری جذب کند قطعا در این خصوص تصمیمگیری خواهم کرد واگر قرار است بازیکنان متوسط جذب کند بازیکنان فعلی را از دست نمیدهم.»
امیر عابدینی
بی شک علی کفاشیان طرح تعیین سقف برای قراردادهای فوتبال را از روی دلسوزی برای فوتبال انجام داده است اما اینکه آیا تعیین سقف قراردادها کمکی به فوتبال باشگاهی ما می کند؟ این پرسشی است که به پاسخ آن به عنوان مدیری که سالها در این فوتبال حضور داشته و هم مدیریت دولتی و هم خصوصی را تجربه کرده ام ، امیدوار نیستم.
بدون شک چنین تصمیماتی باید با کار گروهی و کارشناسی نتیجه بخش شود و نه اینکه یکباره اعلام کنیم سقف قرارداد این قدر است. ما با چه متری به این ارقام رسیده ایم؟ حالا مثلا اگر من بگویم چرا 400 میلیون و 450 میلیون نه؟ چه پاسخی برایم وجود دارد؟ یا مثلا اگر بگویم باید می گذاشتید 200 میلیون ، چه جوابی برایم دارند؟ تعیین نرخ که کار ساده ای نیست. این ارقام را باید مدیران باشگاه ها اجرایی کنند پس بهتر بود با خود آنها در این باره حرف می زدند . تازه ما در لیگ تیم هایی خصوصی داریم که از بودجه شخصی هزینه می کنند و الزامی برای اجرای این قوانین ندارند. به شخصه معتقدم این قوانین دردی از فوتبال مان دوا نمی کند و تنها قراردادهای مان را به دو بخش رو میزی و زیر میزی تبدیل خواهد کرد. دیگر قرارداهای ثبتی مان صوری خواهند بود و هیچ راهی هم برای حل این مشکل نخواهیم داشت.
ما که نمی توانیم بازار عرضه و تقاضا را محدود کنیم. وقتی می آییم قانون ممنوعیت استخدام گلر می گذاریم یک گلر معمولی می گوید سالی یک میلیارد و تیم هم که بدون دروازه بان نمی تواند به زمین برود پس ما تورم ایجاد کرده ایم. این یک عرف است که در همه دنیا و در همه صنوف ، نخبه ها بیشتر می گیرند.
خریدار و مشتری خودشان در یک رقابت رودررو با هم به توافق می رسند. بالاخره هر تیمی بازیکن می خواهد و هر بازیکنی برای رسیدن به پول باید بازی کند. حالا اگر بازیکن بگوید دو میلیارد، وقتی 4 تیم او را نخرند چون این رقم را نمی توانند بپردازند ، ناچار است که رقم قراردادش را پایین بیاورد. به همین دلیل است که می گویم در این زمینه باید خود مدیران تصمیم ساز باشند. این عرف ورزش دنیاست که هر بازیکنی به اندازه سطح فوتبالش پول بگیرد. برای مثال هادی عقیلی که بازیکن اصلی خط دفاعی تیم ملی است ، آیا باید به اندازه دیگران پول بگیرد یا خیلی از بازیکنان شاخص دیگر لیگ. باید بپذیریم فوتبال ما در عمل بازده منفی دارد اما می توانیم بگوییم از اینکه در فوتبال هزینه کرده ایم ، برای مان ضرر به بار آمده است؟
مثلا آیا تیم های اصفهانی از این همه هزینه در لیگ ضرر کرده اند؟ واقعا کسی می تواند کتمان کند که آنها ده ها برابر پولی که پرداخت کرده اند از بابت شور و نشاط ایجاد شده در میان مردم اصفهان بدست آورده اند این حقیقت فوتبال است .
به نظرم بحث سقف قراردادها تنها این کاربرد را دارد که هفته ای همه ما را سر کار بگذارد و مدام بگوییم خوب است یا بد. مثلا ما سال قبل که 160 میلیون به بازیکنان مان داده بودیم ، شرم مان می شد این رقم را در مجمع مان اعلام کنیم اما این سقف حالا یک سند رسمی است. این سقف کار را برای من مدیر و بازیکن های معمولی هم راحت تر کرده است. حالا دیگر همه بازیکنان معمولی هم می گویند ما 350 میلیون می ارزیم چون ملی پوشان قیمت شان 400 میلیون است و غیر از آن 20 نفر ، همه ما باید 350 میلیون بگیریم. این یعنی بیشتر دامن زدن به تورم .
ما هم مدتی در این باره بحث می کنیم و قراردادها هم صوری می شوند. از سویی دیگر احتمالا بزودی جامعه پزشکان واکنش نشان می دهند باید شاهد اعتراضات آنها به این ارقام باشیم چون می گویند به ازای همه تحصیلات و کار سختی که انجام می دهند ، حاصل قراردادشان تنها در سال کمتر از 30 میلیون تومان است و یک فوتبالیست می گیرد 350 میلیون تومان!
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
علیرغم شایعات فراوان مایلی کهن یک سال دیگر سرمربی سایپا شد.
محمد مایلی کهن صبح امروز پس از ملاقات با آرش کوشا مدیرعامل باشگاه سایپا قرارداد خود را برای یک فصل دیگر با این باشگاه تمدید کرد تا هدایت این باشگاه را در دهمین دوره رقابتهای لیگ برتر در دست گیرد.
در شرایطی که برخی محافل خبری مدعی بودند باشگاه سایپا کرج قصد دارد با محمد مایلی کهن قطع همکاری کند و برای فصل آینده رقابتهای لیگ برتر با مربی دیگر کار را آغاز کند صبح امروز مدیرعامل باشگاه سایپا به طور رسمی با محمد مایلی کهن وارد مذاکره شد و قرارداد وی را برای یک فصل دیگر تمدید کرد.
محمد مایلی کهن در این جلسه از مدیرعامل باشگاه سایپا درخواست کرده تا در صورت امکان تلاش کند بازیکنان مورد نظر وی را برای بازی در سایپا جذب کند تا او کار راحتی را برای کسب موفقیت در ایم تیم لیگ برتری داشته باشد.
درباره رقم قرارداد محمد مایلی کهن هنوز خبر دقیقی مطرح نشده اما گفته میشود رقم قرارداد وی مبلغی نزدیک به 350 میلیون تومان است که اگر وی بتواند در لیگ برتر با سایپا به موفقیتی چشمگیر دست پیدا کند باشگاه سایپا مبلغ 50 میلیون تومان به وی پاداش خواهد داد.
دروازه بان سابق تیم فوتبال استقلال تهران که این روزها بازیکن آزاد محسوب می شود از پیشنهاد نارنجی پوشان کرمانی برای فصل جدید خبر داد.
وحید طالب لو این خبر را می دهد و می گوید« این روزها خبرهایی مبنی بر پیشنهاد تیم های استیل آذین و سپاهان را از قول من منتشر کرده اند که به هیچ وجه صحت ندارد.شایعات در فصل نقل و انتقالات زیاد است و روزنامه ها هر روز یک بازیکن را به تیم های مختلف می فرستند.من روحم از پیشنهاد این دو تیم خبر ندارد و نمی دانم این شایعات از کجا نشات می گیرد.ن
طالب لو که از میانه های فصل به نیمکت ذخیره استقلال دوخته شد در ادامه حرف هایش خبر جدید می دهد.خبراز پیشنهادی که البته کمی عجیب است.«مرفاوی پیغام داده که به مس بروم»
طالب لو این را می گوید و ادامه می دهد«تا به حال هم فقط اط مس پیشنهاد داشته ام و انتشار نام تیم های دیگر شایعه است.به همین دلیل سعی می کنم به همکاری با مرفاوی در کرمان فکر کنم زیرا با او هیچ مشکلی ندارم!»
البته این اتفاق کمی عجیب است.آیا با حرف هایی که طالب لو می زند نیمکت نشینی در استقلال دلیل دیگری به غیر از مرفاوی داشته است؟
فاطمي در گفتوگو با فارس عنوان كرد:
تكذيب مذاكره با مهابادي و ادامه حضور كمالوند در تراكتورسازي
خبرگزاري فارس: سخنگوي باشگاه تراكتورسازي تبريز گفت: با توجه به اعلام شفاهي سازمان ليگ مبني بر عدم مشكل كمالوند براي سرمربيگري، وي فصل آينده نيز سرمربي تراكتورسازي خواهد بود.
مهدي فاطمي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره اينكه آيا سازمان ليگ جواب استعلام باشگاه تراكتورسازي مبني بر مشخص شدن تكليف فراز كمالوند را داده يا خير، عنوان كرد: آقاي عزيز محمدي هنوز جواب رسمي به باشگاه تراكتورسازي نداده اما به صورت شفاهي اعلام كرده كمالوند براي مربيگري در ليگ برتر مشكلي ندارد و با توجه به همين موضوع ايشان براي فصل آينده سرمربي تراكتورسازي خواهد بود.
وي در مورد اينكه گفته مي شود اين باشگاه مذاكراتي با مهابادي داشته است، گفت: اين خبر دروغ است و باشگاه تراكتورسازي هيچ مذاكره اي با اين مربي نداشته است. منتظر جواب نهايي سازمان ليگ در مورد كمالوند هستيم تا هر چه زودتر يارگيري هاي خود را بر اساس ليست كمالوند انجام دهيم.
---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------
نشست مشترك كاشاني، واعظ و شفق برگزار شد
خبرگزاري فارس: جلسه مديران عامل باشگاههاي پرسپوليس، استقلال و تراكتورسازي شب گذشته برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير واعظ آشتياني، حبيب كاشاني و ناصر شفق شب گذشته در محل دفتر مديرعامل تراكتورسازي نشست مشتركي را برگزار كردند.
در اين نشست سه مديرعامل به عنوان تيم هاي پرطرفدار صحبت هايي در مورد مباحث مالي و جذب اسپانسر داشتند و قرار بر اين شد در صورت هماهنگيهاي لازم اين سه تيم در فصل جديد با اسپانسري مشترك به ميدان بروند.
سرمربي سايپا از رييس سازمان صدا و سيما خواست با توجه به آغاز فصل نقل و انتقالات با "شناسايي باندهايي" كه به "رسانه ملي رخنه كردهاند" با آنها "برخورد" كند.
به گزارش ايسنا، محمد مايلي كهن در نامهاي سرگشاده به رييس سازمان صدا و سيما كه نسخهاي از آن در اختيار ايسنا قرار گرفت، نوشت:
« بسمه تعالي
جناب آقاي مهندس ضرغامي
رياست محترم سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران
با سلام و احترام؛
از آنجايي كه رسانه ملي به عنوان فراگيرترين رسانه كشور ميبايستي تبلور صداقت و شفافيت در امر اطلاع رساني در سطح كشور باشد، برخود لازم ميدانم نكاتي چند را بيان كنم:
اينجانب محمد مايلي كهن طبق روال هميشگي و به خاطر علاقهاي كه به استان سرسبز گيلان و زادگاهم بندرانزلي زيبا دارم از هر فرصتي استفاده كرده و به شهر مورد علاقه و دوستداشتنيام (بندر انزلي) سفر كرده تا ضمن استراحت و فارغ از استرس و اضطرابهاي ناشي از مشغله، به زيارت اقوامم كه اكثريت به اتفاق آنها در شهرستان بندرانزلي و روستاهاي شهرستان خمام حضور دارند، ميروم. اينبار نيز پس از پايان فصل ليگ نهم، پس از حضور در شهرستان انزلي در مورخ ٥/٣/٨٩ در اخبار ورزشي صدا و سيما (در شبكههاي مختلف) شاهد اين خبر در چند نوبت به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان بودم كه اعلام ميگرديد محمد مايلي كهن رسما به عنوان سرمربي تيم فوتبال ملوان بندرانزلي منصوب شد. اين خبر در شرايطي پخش شد كه نه از سوي مسوولان محترم باشگاه ملوان بندر انزلي و نه اينجانب هيچگونه مذاكره و يا حتي تماسي صورت نگرفته بود.
از طرفي چند ماه قبل بنده طي مصاحبهاي هشدار داده بودم كه با كمال تاسف بعضي از تريبونهاي صدا و سيما به اشخاصي واگذار شده است كه كاملا از آن بهرهبرداري شخصي ميكنند. علي ايحال با در كنار قراردادن بسياري از مصاديق ديگر، شاهد شكلگيري باندهايي هستيم كه به هر نحو ممكن در پي آن هستند تا فارغ از رسالت اصلي رسانه ملي كه اطلاع رساني دقيق و شفاف است به قبضه كردن فضاي ورزشي كشور عليالخصوص فوتبال و اعمال نفوذ در لايههاي مختلف آن از طريق كار گروهي برنامهريزي شده به نفع خود و با استفاده از ابزار بسيار قوي به نام رسانه ملي بپردازند.
براي افراد حقيري مانند من كه بيشتر عمر خود را در فضاي ورزشي گذراندهايم، پرواضح است كه اعلام خبر كذب پيوستن بنده به تيم پرآوازه ملوان بندر انزلي (قوي سپيد گيلان، آژاكس گيلان) صرفا به دليل دورشدن و خارج كردن بنده از گرد ساير تيمهايي كه باب مذاكره با آنها باز شده بود و در مقابل، تحميل افراد مرتبط با اين باندها به اين تيمها و باشگاهها بود. حتي نام افراد مورد علاقه خود را نيز براي سرمربيگري تيم سايپا در سايت باشگاه خبرنگاران جوان اعلام كرده بودند كه ميتوان از طريق آرشيو اسامي را مشاهده نمود.
لذا در خاتمه خاطرنشان ميكند در شرايطي كه در فصل نقل و انتقالات مربيان و بازيكنان هستيم، فعاليت اين باندها در اين ايام بسيار بيشتر خواهد شد. مقتضي است دستور فرماييد دقت نظر و مميزي لازم در پخش اخبار رسانه ملي لحاظ گردد. (در اخبارهاي ورزشي يا برنامههاي مرتبط با ورزش) و اينطور نباشد كه با مرجع قراردادن هر منبع خبري، صدا و سيما اخبار آن را منعكس نمايد. زيرا در آن صورت فرقي نخواهد كرد كه مرجع خبر باشگاه خبرنگاران جوان باشد يا باشگاه خبرنگاران (...)!!!
در پايان ضمن تشكر از جنابعالي و ساير همكاران پرتلاشتان، انتظار دارد با شناسايي و برخورد با باندهايي كه متاسفانه به رسانه ملي نيز رخنه كردهاند و درصدد حفظ منافع و مطامع خويش هستند (نه منافع ملي) و هر روز نيز رده پايشان پررنگتر به چشم ميآيد در سالمسازي فضاي ورزش كشور خصوصا فراورزشي به نام فوتبال سهيم باشيد.
با تشكر فراوان
محمد مايلي كهن كارشناس ارشد تربيت بدني»
صالحينژاد به استقلال پيوست
مدافع فصل گذشته تيم فوتبال ذوبآهن با قراردادي 2 ساله به استقلال پيوست. اين خبري است كه برخلاف دو انتقال قبلي باشگاه استقلال ابتدا از سوي سايتها منتشر شده است. اين خبري تعجب برانگيز است، چرا كه صالحينژاد بازيكني با سابقه طولاني در تيم ذوب آهن بود كه در دو سال گذشته موقعيت خود را از دست داده و به نظر نميرسيد كه مشترياي در حد استقلال داشته باشد.
اما طبق آنچه كه دو خبرگزاري ايمنا و فارس گزارش دادند، مصطفي صالحي نژاد کاپیتان ذوب آهن صبح امروز با حضور در باشگاه استقلال پس از توافق نهايي با اين تيم قرارداد داخلي 2 ساله اي امضا كرد. صالحي نژاد سومين خريد استقلال براي فصل جديد است. اما مصطفی صالحی نژاد در مصاحبه ای کوتاه با خبرگزاری ایمنا در رابطه انتقالش به استقلال گفت: از بین پیشنهادهایی که داشتم پشنهاد استقلال را مطلوب تر از بقیه دیدم و از آن جایی که به این تیم علاقه هم داشتم امروز به تهران آمده و مذاکراتم را با این تیم نهایی کردم.
صالحی نژاد ادامه داد: دوست داشتم ذوب آهن را در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا همراهی کنم اما به هر حال این امر محقق نشد. البته من به شکل دوستانه از تیمم جدا شدم و با آقایان دلیلی و ابراهیم زاده هم خداحافظی کردم.
گفتنی است با جدایی مسلمان و اشجاری این سومین بازیکن ذوب آهن است که تا به امروز از این تیم جدا شده و هنوز ذوب آهن بازیکن جدیدی را به خدمت نگرفته است.
پیش از این کاپیتان پیشین ذوب آهن یعنی سپهر حیدری به دیگر تیم پرطرفدار پایتخت یعنی پرسپولیس پیوسته بود.
حسن اشجاري در استيلآذين
به گزارش خبرگزاري فارس، حسن اشجاري كه با پرداخت 350 ميليون تومان به باشگاه ذوب آهن رضايتنامه خود را گرفت عصر امروز با حضور در باشگاه استيل آذين با مسئولان اين تيم به توافق رسيد و قرارداد داخلي دو ساله اي را امضا كرد.
در صورتي كه برگه رضايتنامه وي تا فردا حاضر شود اشجاري فردا قرارداد خود را با استيل آذين ثبت خواهد كرد.
اشجاري از پرسپوليس هم پيشنهاد داشت.
جباری سقف قرارداد استقلال را میشکند؟!
مجتبی جباری هافبک استقلال همچنان با مسئولان این تیم به توافق نرسیده اما به مدیریت این تیم اعلام کرده است که آنها باید خود را با شرایط مالی این بازیکن وفق دهند تا وی با استقلال قرارداد خود را تمدید کند.فریادشیران: ما ماندیم انصاری فرهم باید بماند
بر اساس این گزارش جباری در مذاکره اولیه خود مبلغ 600 میلیون تومان را برای یک فصل به مسئولان استقلال پیشنهاد داد، اما مدیرعامل این باشگاه با پیشنهاد هافبک تیمش مخالفت کرد.
این اتفاق در حالی افتاده است که با توجه به جدایی فابیو جان واریو از استقلال و شرایط میانی میدان این تیم، مسئولان قصد دارند تا بار دیگر با جباری وارد مذاکره شوند.
طبق شنیده ها این بار استقلالی ها مبلغ 500 میلیون تومان را برای یک فصل به جباری پیشنهاد داده اند تا در صورت توافق این بازیکن سقف قرارداد استقلال را پشت سر بگذارد و رکوردار قراردادهای این فصل استقلال لقب بگیرد.
نادر فریاد شیران می گوید که کریم انصاری فر یکسال دیگر با سایپا قرارداد دارد و اگر مایلی کهن و من ماندنی شدیم به طورحتم انصاریفر را حفظ میکنیم.
مربی تیم فوتبال سایپا ضمن اشاره به تمدید قرار داد مایلیکهن در عصر روز هشتم خرداد می گوید«مایلی کهن با مدیران باشگاه جلسه نهایی خود را برگزار کرد و دو طرف خواستههای خود را عنوان کردند که در نهایت یکسال دیگر در کنار سایپا خواهیم بود.»
او اشاره به جدایی انصاری فر از سایپا می کند و ادامه می دهد«اکنون حضور مایلی کهن و من برای یک فصل دیگر نهایی شده است به طور حتم کریم انصاری فر را حفظ خواهیم کرد.
انصاری فرد بازیکن بزرگی است بنابراین حفظ کریم به نفع مجموعه سایپا خواهد بود.»
با این حال اصلا معلوم نیست که در روز های آینمده چه اتفاقی خواهد افتاد.شاید هم این جنگ در آخر به نفع پرسپولیسی ها به اتمام برسد.
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
هدايتي در راه آهنحميد هدايتي بازيكن تيم پيكان با باشگاه راه آهن به توافق رسيد و بعدازظهر امروز قراردادش را در هيئت فوتبال تهران به مدت 2 سال ثبت خواهد كرد.
او پيش از اين عضو تيمهاي پاس و پيكان بود و اولين خريد راه آهن در فصل نقل و انتقالات به حساب ميآيد.
رافخايي، اولين خريد فصل ذوب آهنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سيدجلال رافخايي مهاجم تيم ملوان بندرانزلي امروز قرارداد داخلي دو ساله خود را با تيم ذوب آهن انجام داد و به اين تيم پيوستهمچنين حسن اشجاري مدافع فصل قبل ذوب آهن كه زمرمههاي حضور او در تيم الوحده امارات شنيده ميشد، صبح امروز قرارداد داخلي خود را با باشگاه استيل آذين امضا كرد و حسين كاظمي بازيكن فصل قبل باشگاه استقلال كه زمزمههاي حضور او در تيم سپاهان شنيده ميشد قرارداد خود را با باشگاه استيل آذين به مدت 2 سال ثبت قرارداد داخلي بسته ولي سال دوم توافق مالي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)