سلام
من بازی رو گرفتم نمیدونم چرا یهو وسط بازی هنگ می کنه بدون هیچ پیغامی
سیستم :
cpu : 3.2
vga : 8500 gt
ram : 1 gb
فکر می کنید مشکل از چیه ؟؟؟
جایی که هنگ می کنه مشخص نیست یهو اول یازی یهو وسطاش و .....
سلام
من بازی رو گرفتم نمیدونم چرا یهو وسط بازی هنگ می کنه بدون هیچ پیغامی
سیستم :
cpu : 3.2
vga : 8500 gt
ram : 1 gb
فکر می کنید مشکل از چیه ؟؟؟
جایی که هنگ می کنه مشخص نیست یهو اول یازی یهو وسطاش و .....
- در صورتی که ویندوز شما XP باشه ... نصب آخرین پچ بازی به ورژن 1.00.2 و کرکش میتونه به شما کمک کنه که میتونید از این آدرسهای دریافت کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید- ولی در صورتی که ویندوز شما Vista باشه ... بازی Scarface: The World Is Yours متاسفانه به هیچ وجه با ویندوز ویستا سازگار نیست و حتی پچ رسمی هم برای سازگاری با ویستا منتشر نشده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین پچ ورژن 1.00.2 هم تاثیری در این امر نداره. شما مجبور هستید که قید این بازی رو در Vista بزنید...
مشکلم حل شد ...فقط یه چیزی ...من گرافیکم 8500 gt هستش ولی با پایین ترین تنظیمات هم تیک میزنه..چرا؟
با سلام
من تازه عضو شدم
و تنها چیزی که میخوام اینه که چطوری میشه تو بازی Scarface کنترل بازی را با کلیدهای دلخواه عوض کرد مثلا Arrowkey به جای WASD
البته می دونم این کلیدها خیلی خوبه ولی من اصلا نمی تونم باهاشون کار کنم
خواهش می کنم هر چه سریعتر راهنماییم کنید آخه این بازی رو خیلی دوست دارم و خیلی دنبالش بودم ولی با کنترل خودش اصلا نمی تونم بازی کنم
خیلی ممنون میشم
از تایپیک خوبتون ممنون
موفق باشید
خیلی راحت، برید Options/Controls و برای هر اکشن یک دکمه انتخاب کنید.
همون اول بازی هم که یک تاتوریال داره، جایی که تونی پشت میزش هست و اونجا هم میتونید انتخاب کنید.
ممنون از راهنماییتون
ولی وقتی میرم تو controlsفقط یه جا تو keyboard confition دکمه ها رو معرفی کرده که تو اونم دکمه ها با هیچ کلیدی عوض نمیشن
می شه اگه میدونید بگید دقیقا کجا برم و با چی عوضشون کنم ؟
خیلی ممنون میشم
آیا این بازی ارزش خریدن رو داره ؟ البته قدیمیه.
من عاشق فیلمشم به نظرم اول فیلمشو اگه ندیدی ببین بعد بازیش کن اینجوری خیلی فاز می ده
کاراکتر تونی مونتانا عین تو فیلمش شاخ بازی در می یاره من که خیلی حال می کردم
بازیش تو مایه های جی تی ای سن آندریاس هستش فقط نمی تونی هواپیما و هلی کوپتر سوار شی
خشونتش خیلی بالاست هم آدم می کشی هم مواد می فروشی یه گنگستر واقعی![]()
ببخشید تو این بازی اونجایی که باید تو یکی از این جزایر تو ساحل مسابقه بدی و از بین سنگا اینا رد شی و 1:19 وقت داره،چجوری میشه این مرحله رو رد کرد؟
من هر کاری میکنم وقت کم میارم.
یکی کمک کنه لطفا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)