خیلی ممنون......بررسی میشود!بزودی از parvizamd.server جواب خواهید گرفت !میگم چقدر پیجیده نوشتی !
اگر جوابمو بدید واقعا ممنون میشم![]()
خیلی ممنون......بررسی میشود!بزودی از parvizamd.server جواب خواهید گرفت !میگم چقدر پیجیده نوشتی !
اگر جوابمو بدید واقعا ممنون میشم![]()
پست قبلی ام در صفحه 6 ویرایش شد !چک کن
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
گفتم یک اسپم بدم ماشا... تو پست دادن تو چهار هسته ای هست( core i7 intel)
راستی یه پیشنهاد. تو بازی چیزای مخفی بزار مثل پری چیزی به تعداد زیاد. اگه یارو پیداشون کرد یه چی واکنه لباس اضافه آواتار س... سلاح جدید و غیره
کیان تو هم هر جا میشه میخوای س... درست کنی؟؟؟!!
به قول حق دان دوست داری؟؟؟(حق معلم دینیمونه)
نه ولی خودایی خوب گفتی.ماشین ها و چیزای مخفی بذار.
راستی یه پیشنهاد. تو بازی چیزای مخفی بزار مثل پری چیزی به تعداد زیاد. اگه یارو پیداشون کرد یه چی واکنه لباس اضافه آواتار س... سلاح جدید و غیرهاگر یه کم تو برنامه نویسی بهتر بشم حتما از تیرکمان استفاده میکنم یا چیزای دیگه.........نه ولی خودایی خوب گفتی.ماشین ها و چیزای مخفی بذار.
بعد همه ی کدهایی که شما دادید رو اجرا کنم؟میگم تو کازرون سیتی گفتم pan یکی از خصویت های شی هست پس میشه کد:
my.pan=camear.pan;
speed تعریف کن با
کد:
var speed;
به جای pan خالی بزار my.pan
دیگه خطایی نمی بینم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by AMIR REZAs; 18-05-2010 at 08:14.
آقا پرویز تقریبا مشکلم حل شد ولی میخواد بره سمت چپ کراکتر می لرزه! نمیدونم مشکل از کجاست؟!
یه شات دیگه ( به زودی کراکتر جدید به جای این کراکتر گذاشته میشود)
آدرس شات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
فکر کنم از کالیژنش باشه . البته زیاد مطئن نیستم. البته کدها هم time_step نداره شاید از اون باشه.آقا پرویز تقریبا مشکلم حل شد ولی میخواد بره سمت چپ کراکتر می لرزه! نمیدونم مشکل از کجاست؟!
یه شات دیگه ( به زودی کراکتر جدید به جای این کراکتر گذاشته میشود)
متغیرهای حرکتیت رو در time_step ضرب کن اینکار باعث می شه اولا حرکت یکنواخت باشه دوما رو سیستم های مختلف با تعداد فریم مختلف با یک سرعت حرکت کنه. وگرنه ممکن روی سیستم قوی مثل جت حرکت کنه روی یک سیستم ضعیف مثل لاکپشت
پرنس جان درست نشد!
در عوض آسمانش رو دارم روش کار میکنم
دقیقاtime_step باید کجا ضرب کنم؟
من اینطوری کردم:
اینم آسمون. دیگه این یکی جدا حرف ندارهالبته تعریف از سازنده هاش نباشه
:
اونجا خوبه ولی باید همه جاهایی که مقداری برای حرکت در نظر می گیری اضافه کنی .در عوض آسمانش رو دارم روش کار میکنم
دقیقاtime_step باید کجا ضرب کنم؟
من اینطوری کردم:
مثلا این یکیش
از این کد هم اول صفحه استفاده کن که فریم رو روی 60 قفل می کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)