ساعت نه و نیم می بینم شما رو
بازی چلسی و ویگان رو ساعت 7:30 نشون میده![]()
ساعت نه و نیم می بینم شما رو
بازی چلسی و ویگان رو ساعت 7:30 نشون میده![]()
البته همه ما ميدانيم كه ده سال پيش، وقتي يوونتوس احتياج به شكست پروجا داشت تا قهرمان شود، بازي را به اين تيم واگذار كرد اما من فكر نميكنم كه اين اتفاق دوباره رخ بدهد.
سايت گل – روبرتو مانچيني سرمربي منچسترسيتي عقيده دارد كه چلسي جام قهرماني ليگ برتر انگلستان را بهدست خواهد آورد.
مانچو كه در اينترميلان نبرد سختي با آنجلوتي داشت، درباره رقيب سابقش در ايتاليا ميگويد: «كارلو يك مرد بزرگ و يك سرمربي بسيار خوب است. مسلم است وقتي شما بهعنوان يك سرمربي كار ميكنيد، در دوران حرفهاي شما پيروزي و شكست وجود دارد اما مهم اين است كه آدمي مثل آنجلوتي از بهترينهاي فعلي دنياست.»
او كه با شبكه اسكاي صحبت ميكرد، درباره احتمال قهرماني چلسي گفت: «كارلو يك برنده هميشگي است و اگر در اولين فصل حضورش در انگليس قهرمان بشود، دستاورد فوقالعادهاي داشته چون موفقيت در اينجا بسيار دشوار است.
وقتي گزارشگر شبكه اسكاي درباره احتمال وقوع اتفاقي مثل آنچه كه قهرماني را از يوونتوس گرفت، سوال كرد، مانچيني اينطور پاسخ داد: «البته همه ما ميدانيم كه ده سال پيش، وقتي يوونتوس احتياج به شكست پروجا داشت تا قهرمان شود، بازي را به اين تيم واگذار كرد اما من فكر نميكنم كه اين اتفاق دوباره رخ بدهد. شما به اين نكته توجه كنيد كه آنچه ده سال پيش رخ داد، كارلو را ويران نكرد. حتما همه ميدانيد كه او بعد از آن اتفاق چقدر جام برده است.»
او حرفهايش را اينطور تمام ميكند كه: «و البته نكته مهم اين است كه او چلسي را براي هر مدل اتفاقي آماده كرده است؛ چرا كه از آن مسابقه درسهاي خوبي را در ذهن دارد.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمالا امروز چلسی از لباس جدیدش استفاده میکنه ... نکته جالبش استفاده از رنگ قرمز در این لباسه!:
![]()
Last edited by MORINIO; 09-05-2010 at 14:15.
چقدر قرمز تابلوییه ، خیلی بد جایی هم هست![]()
دم چلسی گرم
گل زود هنگام نشون میده بازی پر گلی هستش.
لمپارد خیال مارو راحت کرد. همیشه بازیکن محبوب من بوده
امیدوارم چلسی نیمه دوم گل بزنه تا رکورد رو هم بزنه.
نیمه اول 2-0 جلوییم
تبریک به همه
امسال منچستر با1000تومن دوم شد.......
چیزه قهرمان جام اتحادیه هم شد........
علی.
Last edited by Advanced Ali-001; 09-05-2010 at 19:39.
علی جان یکمی اطلاعاتت رو بالا ببری خیلی خوبه
این که چلسی خوب کار کرده ربطی اصلا به این چیزا نداره. از نظر خرج کردن امسال خیلی چلسی و منچستر با هم فرق نداشتن.
منچستر3تا وزرده ای تو این زات ویگان دوتا بزن دیگه
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
ول کن بابا چلسیم3نتا شد:د ی
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
خسته نباشی خسته نباشی آره من اطلاعات ندارم تو ته اطلاعاتی خب دیگه چی؟علی جان یکمی اطلاعاتت رو بالا ببری خیلی خوبه
این که چلسی خوب کار کرده ربطی اصلا به این چیزا نداره. از نظر خرج کردن امسال خیلی چلسی و منچستر با هم فرق نداشتن.
من درباره چلسی حرف نزدم گفتم منچستر........
درضمن منچستر 1000پول داره....اصلا باچلسی قابل مقایسه نیس اصلا امسال منچستر نابوده هیچی نداشت .......
ول کن بابا 4رمی رو هم کوبید......![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)