پارس بهتر شده .. خیلی...........
تایید میشه . پارس مثل اینکه به خودش اومده . سرعت دانلود شبانه خیلی بهتر شده دیشب دوباره 1 GB گرفتم . خدا کنه همین طوری بمونه .
ولی هنوز با دانلود سنتر ها مشکل دارم.
سلام دوستان
این تست هم ماله منه
چطوره؟
سرویس من 128 هستش!
من از عید تا حالا دارمش و در اوایل عید (حدود 2هفته ) سرعتش حدود 150 بود و حتی تا 1 مگ هم میرفت ولی الان سرعت زیر 60 و با نوسان هم 15 میشه و شبه باسرعت 10 تا 30 هم تا 400 مگ تونستم دانلود کنم و الان هم کمی خوبه ولی ابتدا میره روی 80 و بعد با نوسان شدید و ضعیف می ره می رسه به 15
سلام . من که سپنتا دارم هیچ !! مدرسه ما در جمهوری است . پارس آنلاین داره .
1 سایت . مدیر . کتابخانه استفاده می کنند باور کنید از دایلاپ کمتر هست.
هه هه
در کل نسبت به چند هفته پیش بهتر شده........
من باور میکنم ودر تایید فرمایشات حضرت جنابعالی اقرار میکنم که این مقدار مصرفی که ملاحظه میفرمایید توسط دایال آپ ببخشید ADSL سپنتا نماینده دایمی و غیر قابل تعویض کویر یزد بدست آمده.
ایضا این جمله شمس تبریزی مصداق حال سپنتا و پیشگامان کویر یزدی هست که میفرماید: دیو خود چه باشد که خیال دیو.
متاسفا من که حسابی ازخدمات پارسانلاین راضی بودم و حتی راه نفوذ به شبکه پارس انلاین برای تغییر پهنای باند رو بلدم بایدبگم ازدو - سه هفته پیش دچار مشکلات زیادی با پارس شدم که ممکنه دیگه اشتراک نگیرم.................
شاید خدا حافظ پارس............![]()
اصلا متوجه منظور و صحبت های شما نشدم .![]()
منظور نظرم این بود که چیکار داری به این پارس آنلاینی های بیچاره که دایال دارن فکر میکنن ADSL هست همه که نمیتونن مثل شما و من سپنتای کویر یزد داشته باشن بذار دلشون خوش باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)