ببخشید یس اون دختر فسقلا هویجن ؟!! خو تماشاچین دیگه![]()
ببخشید یس اون دختر فسقلا هویجن ؟!! خو تماشاچین دیگه![]()
عزیز دل وقتی دوستان آیتم می زنن، صدای دست زدن چند نفر میاد؟
اونا کار تدوین هستش.(اگر هم باشن فقط یه مدت کوتاه هستن یا اصلا همزمان نیست.)
آره
ورزشکارا هم دیگه اونقدر انگیزه ندارن
مثلا قدیما امکان نداشت محراب از آیتمی انصراف بده حتی اگه 2 برابر همه امتیاز داشته باشه
ولی خدایی من قبلا خیلی طرفدار محراب بودم
امسال ازش نا امید شدم
اونم حق داره این دختر کوچولو ها قراره تشویقش کنن و بهش انگیزه بدن؟؟
من از روزي كه رضا قرايي مصدوم شد
ديگه گفتم به درد بخور نيست
اوايل يه جاذبه اي داشت الن ديگه ...
من طرفدار رضا قرائی هستم. اگر زور خودش را بزند هیچ کس حریفش نمی شود. حتی بعد از آیتم ها هم نفس نفس نمی زند !
موافقم
رضا قرائی تو ایران رغیب نداره به هیچ وجه!
بابا بخدا تو این مسابقات احساس میکنم نصف زورش رو میزنه
یادتون اون سال باید قطار رو تا آخر مکیشید؟تازه اون سال سرباز بود...همون سال که ملکی دوم شد...
یادتون رضا چه قدرتی داشت؟
در ضمن
رضا تو بلند کردن گوی رکورد جهانی دستشه!این شوخی نیس.خود یارو جاودانی هم گفت اینو.به قول همون یارو جاودانی یه نابغه هست تو این ورزش!حیف که مصدوم شد...
اصلا دیگه برام جذابیت نداره
راستی
اوایل امیر هم بود بینشون!اون چرا شرکت نکرد؟
چرا نداره محراب فاطمی رو دست کم نگیرید...رضا قرائی تو ایران رغیب نداره به هیچ وجه!
محراب قوی هست ولی بهترین نیست . قرائی خیلی راحت آیتم ها را می زنه در صورتی که محراب زور زیادی می زنه .
دور آخر که قرائی شرکت کرده بود آیتم های فینال را کاملا برنامه ریزی شده می زد تا داداشش هم رتبه بهتری بگیرد این یعنی اصلا این آیتم ها برای قرائی مشکل ساز نیست.
اگر هم اشتباه نکنم قرائی مقام سومی و پنجمی جهان را هم دارد. و در گوی هم رکورد دار جهان هست .
قدرت قرائی را همه سالی که واگن را کشید شناختند . کارش فوق العاده بود متاسفانه این مرحله دیگه اجرا نشد و تفاوت کرد. آن سال واگن را نشسته با یک طناب به سمت خود می کشیدند با شیب 16 درصد ولی در سال های اخیر مرد آهنین از شانه تا انگشت های پا و 2 تا طناب برای کشیدن کمک می گیرد و همانطور هم که می بینید خیلی ها موفق می شوند.
امسال و سال قبل سال روح الله داداشي هست و محراب هم پنج مي شه
اون منسابقات قويترين مردان ايران كه از شبكه 3 پنج شنبه ها پخش مي شد خيلي مهيج تر و ديدني تر بود تا اين مسابقات در ضمن اگر محراب فاطمي شركت نمي كرد و پنجم نميشد براي هميشه يك اسطوره در اين رشته مي موند
هفتم شد نه پنجم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)