این free to play مال بتا بود که تموم شد.اینم یک اسکرین شات که برای یک بازی تمام انلاین مثل wow گرافیک قابل قبولی داره...
![]()
این free to play مال بتا بود که تموم شد.اینم یک اسکرین شات که برای یک بازی تمام انلاین مثل wow گرافیک قابل قبولی داره...
![]()
Last edited by don mohsen; 28-07-2010 at 19:46.
راستی جناب که میگی گیم اور نید فور اسپید باید بگم که شاید nfs دیگه مثل قبل نیست و بازی هایی مثل froza motrsport 3 جاشو گرفتند اما این بازی فقط برای کامپیوتر برای انلاین بودنش هست که نسخه ی اصلی که برای پلتفرم های دیگه میاد
need for speed hot pursuit هستش که ببینیم چه جوریه به نظر من که اصلا گند نیستش این WORLD
دوستان چند تا بازی ماشین معرفی کنین مخصوصا از اونایی که ادیت ماشین توش هست .............!
نه اصلا لن نداره فقط آنلاین از طریق اینترنته و وصل شدن به سرورهای خود سایت .
حدودا 40 تومن . ولی نمیرزه .
بعد یک سوال دیگه این هم مثل wow باید برای سرور هاش ماهیانه پول بدی یا نه منظورم اینه که گیم کارد داره؟؟؟
فکر کنم با سریاله . فقط باید یه بار بخریش
خیلی خوبه واقعا عالیه!!!!!!!!!!مثل بلیزارد نیست که برای 60 روز بازی 40 هزار تومن پول بدی خیلی خوبه فعلا دارم تو سایت ها رو چک می کنم ببینم کجا دارن می فروشن از خارج اگه کردیت کارد قبول می کنند!!!!
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
راستی دوستان فروشگاه خود ea این بازی رو 19.99 $ دلار میده واقعا خوبه!!!!
راستی دوستان لیست ماشین ها چون بازی انلاین MMO هست همیشه آپدیت میشه!!!
آخه EA اگه می خواست مثل بلیزارد پول بگیره که کسی سراغش نمی رفت .در ضمن شاهکارهای بلیزارد رو هم نمیشه با این بازی مقایسه کرد .
بليزارد اينجوريم نيستا!اول كار 100 تومن ميدي يه 2 ماه بازي ميكني بعدش هر دو ماهي 32 تومن ميدي.
بعدشم WOW و نميشه با اين مقايسه كرد.هر كي WOW زده حالشو برده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)