تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567
نمايش نتايج 61 به 64 از 64

نام تاپيک: مساله اين است : PC يا سيستمهاي صوتي تصويري

داره خودمونی میشه aminashtari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقایون اساتید هیچکس جواب این سئوال ( پست 59 ) ما رو نداره؟!! فکر میکنم این سئوال خیلی از دوستان باشه.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    حیف این تاپیک که این همه مدته بدون پاسخ داره خاک میخوره!!
    اگه دوستان استقبال کنند دوباره موضوع رو ادامه بدیم.
    آقا یه نفر پیدا نشد یه پاسخ دقیق و منطقی به اصل موضوع تاپیک بده :"pc یا سیستمهای صوتی و تصویری؟"
    من جای دیگه ای هم این سئوال رو پرسیدم. کلی هم توی صفحات فروم جستجو کردم. یه جاهایی مثل " همه چیز در مورد HTPC" بحثهای مشابهی وجود داشت اما هیچ کدوم با قطعیت و علت محکم نتیجه رو اعلام نکرده بودند.
    منظور من دقیقاً کیفیت خروجیه صوت و تصویر روی LED/LCD و یه مجموعه سینمای نسبتا خوب ( مثل پایونیر )هست. البته مشخصه که مثلاً برای دریافت صوت با کیفیت شما میتونید یه کارت صوتیه حرفه ای رو مثلا با قیمت 300 هزار تومن به pc وصل کنید و مسلماً خروجیه خوبی روی ست باندهاتون خواهید داشت.

من دقیقاً میخوام بدونم آیا یه کیس مناسب ( شبیه پیشنهاد هایی که دوستان در صفحات قبلی ارائه دادن که البته الان خیلی از اون قطعات نیاز به آپگرید داره ) نسبت به پلیرهای موجود در بازار ( مثلا بلوری پلیر ) با قیمت حدود 400 که دارای چیپستهای اختصاصی برای پردازش صوت و تصویر HD هستند، عملکرد بهتر و یا حتی برابر داره؟! و آیا این همه پلیرهای با مارکهای تجاریه مرغوب مثل فیلیپس و پاناسونیک وسامسونگ و ال جی تا نسباتاً حرفه ای مثل pioneer , DENON, oppo و ... ( با High endهای گرون قیمت کاری نداریم ) تصویر مشابهی داره با یک کیس که یه کارت گرافیک حدود 200 تومنی داره با سی پی یو مثلاً AMD چهار هسته ای؟!!!
    من که به شخصه فکر میکنم از پلیرهای خوب خروجی های بهتری بتونیم بگیریم.
    البته که یه کیس کاربردهای خیلی بیشتری داره. اما شما در این مورد فرض کنید کارایی های یه پلیر و کیس فقط محدود به پخش فیلم هست.
    خواهشاً دوستانی که هر دو حالت رو تست کردند ( پخش full Hd روی tv حالا یا بصورت اوریجینال ایمیج یا دیسک بلوری ) پاسخ بدند که واقعاً کدوم یکی کیفیت واقعی و شفاف و بدون نویز و گرین اضافی رو براشون پخش کرده. چون فکر میکنم برای کسی که میخواد از تصویر تلویزیون فول اچدیش بیشترین استفاده رو ببره هیچ چیز مهمتر از برترین کیفیت تصویر و صدا نیست...
    -امين جان از نظر من pc يا همون كيس گزينه بهتري هست (اين تجربه شخصيم هست نه منبع معتبري)
    -من لان يك كيس رو به hdtv وصل كردم و دارم ازش استفاده ميكنم
    -خروجي كه از گرافيك گرفتم و تصويري كه از proof 8000 hd ميگيرم خيلي كيفيت بالايي داره ونويزي در كار نيست
    -اجراي صرف وتنهاي فايل هاي ويدئويي از نظر من با هزينه هاي هنگفت دستگاههاي hd media player حرفه اي كار معقولي نيست
    -درد سرهايي مثل اجراي بيت ريت هاي بالا
    -مسائلي در مورد ساپورت كردن ويا نكردن زير نويس ربان فارسي
    -مسائلي مربوط به اجراي كدينگ هاي مختلف
    htcp ها خيلي انعطاف پذير هست
    -در مورد كيفيت خروجي صدا وتصوير اصلا نيازي به هزينه هاي هنگفت نيست
    من خودم با يك كارت گرافيك 55 توماني دارم خروجي بي نظيري ميگيرم كه با خروجي hdmi چند مدلي از hd media player هايي كه برخورد داشتم رقابت ميكنه اگر برتر نباشه
    -در مورد صدا هم همينطور يك كارت گرافيك دالبي چند كاناله نهايت 40 توماني هم ميتونه خروجي با كيفيتي رو بهتون بده (من خودم صدا باز هستم وسيستم هاي بسيار گران قيمتي رو تست كردم ويا داشتم )
    -از نظر كارايي واقعا يك كيس با hdtv لذت تجربه جديدي رو بهتون ميده كه اصلا قابل قياس با media player ها نيست

3. 6 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aminashtari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و ممنون از پاسخ.
    تشکر ویژه دارم از ابراهیم خان عزیز به خاطره راهنمایی های خوب و بی چشم داشت.
    چقدر خوب شد که تجربه شخصیت رو گفتی. من خودم به شخصه اعتماد به سایتها ندارم.
    در صورت خرید htpc نتایج تجربیات و مقایسه با پلیر رو حتماً در اختیار دوستان قرار خواهم داد.

5. این کاربر از aminashtari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    حیف این تاپیک که این همه مدته بدون پاسخ داره خاک میخوره!!
    اگه دوستان استقبال کنند دوباره موضوع رو ادامه بدیم.
    آقا یه نفر پیدا نشد یه پاسخ دقیق و منطقی به اصل موضوع تاپیک بده :"pc یا سیستمهای صوتی و تصویری؟"
    من جای دیگه ای هم این سئوال رو پرسیدم. کلی هم توی صفحات فروم جستجو کردم. یه جاهایی مثل " همه چیز در مورد HTPC" بحثهای مشابهی وجود داشت اما هیچ کدوم با قطعیت و علت محکم نتیجه رو اعلام نکرده بودند.
    منظور من دقیقاً کیفیت خروجیه صوت و تصویر روی LED/LCD و یه مجموعه سینمای نسبتا خوب ( مثل پایونیر )هست. البته مشخصه که مثلاً برای دریافت صوت با کیفیت شما میتونید یه کارت صوتیه حرفه ای رو مثلا با قیمت 300 هزار تومن به pc وصل کنید و مسلماً خروجیه خوبی روی ست باندهاتون خواهید داشت.

من دقیقاً میخوام بدونم آیا یه کیس مناسب ( شبیه پیشنهاد هایی که دوستان در صفحات قبلی ارائه دادن که البته الان خیلی از اون قطعات نیاز به آپگرید داره ) نسبت به پلیرهای موجود در بازار ( مثلا بلوری پلیر ) با قیمت حدود 400 که دارای چیپستهای اختصاصی برای پردازش صوت و تصویر HD هستند، عملکرد بهتر و یا حتی برابر داره؟! و آیا این همه پلیرهای با مارکهای تجاریه مرغوب مثل فیلیپس و پاناسونیک وسامسونگ و ال جی تا نسباتاً حرفه ای مثل pioneer , DENON, oppo و ... ( با High endهای گرون قیمت کاری نداریم ) تصویر مشابهی داره با یک کیس که یه کارت گرافیک حدود 200 تومنی داره با سی پی یو مثلاً AMD چهار هسته ای؟!!!
    من که به شخصه فکر میکنم از پلیرهای خوب خروجی های بهتری بتونیم بگیریم.

البته که یه کیس کاربردهای خیلی بیشتری داره. اما شما در این مورد فرض کنید کارایی های یه پلیر و کیس فقط محدود به پخش فیلم هست.
    خواهشاً دوستانی که هر دو حالت رو تست کردند ( پخش full Hd روی tv حالا یا بصورت اوریجینال ایمیج یا دیسک بلوری ) پاسخ بدند که واقعاً کدوم یکی کیفیت واقعی و شفاف و بدون نویز و گرین اضافی رو براشون پخش کرده. چون فکر میکنم برای کسی که میخواد از تصویر تلویزیون فول اچدیش بیشترین استفاده رو ببره هیچ چیز مهمتر از برترین کیفیت تصویر و صدا نیست...
    سلام
    من هم خیلی به جواب این سوال علاقمند هستم اما هنوز به جواب قاطعی نرسیدم اما تجربه خودم را عنوان می کنم .
    در حال حاضر من حدود ۱۵۰ ایمیج بلوری و بلوری 3D روی هارد دارم . تلوزیون Panasonic VT30 3D 50 inch و AV Receiver Marantz 6005 با اسپیکر های Focal 5.1
    برای پخش ایمیج های بلوری یک دستگاه مدیا پلیر WD Live Hub رو به قیمت ۲۹۰ تومان خریدم . اما دو تا مشکل اساسی با مدیا پلیر دارم . اول اینکه ساپورت 3D نداره و دوم اینکه فقط حدود ۲۰٪ از ایمیج ها ی بلوری رو میتونه باز کنه .
    برای رفع این مشکل در تاپیک ها جستجو کردم با فروشنده های کامپیوتر هم مشورت کردم چون نتیجه درستی نگرفتم باز هم شروع کردم به آزمون و خطا .
    اول با خرید یک رابط برای کامپیوترم (imac 309 ) و نصب نرم افزارهای بلوری پلیر (روی مکینتاش ) و Power DVD 11 ( روی ویندوز ) سعی کردم ایمیج های بلوری رو روی TV پخش کنم .
    نتیجه بد نبود چون هم بلوری و هم بلوری 3D رو پخش کردم اما با توجه به اینکه مجبور بودم برای پخش یک ایمیج از ویندوز به مک و باز برای ایمیج بعدی از مک به ویندوز برم خسته شدم . چون فقط یک نرم افزار برای پخش تمام ایمیج ها جواب نمیده .
    این نتیجه منو به خرید یک کارت گرافیک بار خروجی HDMI 1.4a ترغیب کرد .
    یک کارت گرافیک به قیمت ۱۰۵۰۰۰ تومان xfx 430 2G دارای خروجی HDMI 1.4a خریدم و نصب کردم روی یک کیس pc که حدود دو سال پیش جمعش کرده بودم . اما وقتی pc رو به TV وصل کردم با اینکه این کارت گرافیک
    برای 3D طراحی شده اما متاسفانه ایمیج بلوری های 3D رو با لرزش زیادی پخش کرد .
    فکر می کنم قدرت CPU پایینه . شاید هم باید کارت گرافیک قوی تر از برند معتبر تری می خریدم .
    مشکل دیگه ای که هنگام پخش روی tv داشتم این بود که در ویندوز تصویر با ابعاد تلوزیون تنظیم نمیشد یا بزرگتر بود یا کوچکتر .
    به هر حال من معتقدم برای پخش سورس های با کیفیت مثل بلوری دستگاه های پلیر قطعا بهتر و بی دردسر ترهستند . اما با توجه به اینکه بلوری پلیرها فقط کد منطقه خاصی رو پخش می کنند و اینکه بلوری دیسک ها بسیار گران هستند و دسترسی به ایمیج بلوری بسیار آسانتر و ارزانتر از دیسک بلوری هستش پس نتیجه اینه که PC بهتر از بلوری پلیر هست . ضمن اینکه یک دستگاه بلوری پلیر خوب بالای یک میلیون قیمت داره .
    یک پیشنهاد هم به دوستانی که قصد خرید HTPC دارند :
    اگر ایمیج بلوری ندارید حتما آینده نگر باشید و سیستمتون رو طوری جمع کنید که قدرت پخش ایمیج بلوری و بلوری 3D رو داشته باشه .
    Last edited by benyamin2002; 09-01-2012 at 11:30.

7. این کاربر از benyamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •