تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567
نمايش نتايج 61 به 69 از 69

نام تاپيک: خرید مانیتور full HD

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام بر همه هرچي در انجمن در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوال كرديم كسي درست جواب ما رو نداد تو رو به هر چي دوست داريد من رو راهنمايي كنيد ديگه دارم ديونه ميشم .
    من از شما عزيزان فقط راهنمايي ميخوام :
    من اول ميخواستم برم B650 رو بگيرم ولي وقتي تايپيكها رو خواندم متوجه شدم ال سي دي براي بازي مناسب نيست كارايي من هم بيشتر گيم است و فيلم ديدن با كيفيت اچ دي و تاسقف 1مليون رو ميتونم بدم به نظر شما عزيزان بين اين چهار تا كدوم براي من مناسب تر است :
    1) تلويزيون ال سي دي مدل B650 اينچ 32
    2) مانيتور ال سي دي 2794DP كه تي وي هم هست
    3) مانيتور ال سي دي مدل 2261V
    4) اگه مدلهايي بهتر از مدلهايي كه من معرفي كردم ميشناسيد در زمينه مانيتور ال سي دي و تلوزيون ال سي دي ممنون ميشم معرفي كنيد . ( فقط يك چيزي كه در بازي هاي سريع مثل فوتبال صفحه جا نمنونه و براي گيم مناسب باشد مثلا درحركات سريع در بازي يا موقع فيلم ديدن كم نياره ............ ..............

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    من 23500 دارم و در 800*600 براتون چک کردم و در این رزولوشن کار کردن کمی مشکل بود.همه چیز از جمله تکستها خیلی بزرگ بود.
    ممنونم از پاسختون آیا در این رزولیشن 800 در 600 تکست ها حالت مات نداشتند ؟
    اصلا براي كار مطالعه چشمتون ضعيف ميشه و بهتره از سري هايي كه رزولوشن كمتر دارند استفاده كنيد
    مثلا:
    چون كار مطالعه اگر با رزولوشن بالا باشه چشمتون ممكنه خراب شه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------

بدك نيست؟؟؟
    شما كه داشتي ميگفتي مانيتورت ايراد داره.
    و يه سري P با ايراد به بقيه اضافه شده
    ممنونم از پاسخ ولی فردی که سفارش دادن حتما میخواهند 22 یا 23 باشد و فقط هم برای مطالعه میخواهند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنونم از پاسخ ولی فردی که سفارش دادن حتما میخواهند 22 یا 23 باشد و فقط هم برای مطالعه میخواهند
    اگر فقط برای مطالعه میخواهید بنظرم با مقیاس 16:10 بگیرید.مثل lg w2284 که کم هم شده تو بازار و یا سری led ال جی یا aoc

اگه نباشه جاش خالی می مونه ProGamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام بر همه هرچي در انجمن در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوال كرديم كسي درست جواب ما رو نداد تو رو به هر چي دوست داريد من رو راهنمايي كنيد ديگه دارم ديونه ميشم .
    من از شما عزيزان فقط راهنمايي ميخوام :
    من اول ميخواستم برم B650 رو بگيرم ولي وقتي تايپيكها رو خواندم متوجه شدم ال سي دي براي بازي مناسب نيست كارايي من هم بيشتر گيم است و فيلم ديدن با كيفيت اچ دي و تاسقف 1مليون رو ميتونم بدم به نظر شما عزيزان بين اين چهار تا كدوم براي من مناسب تر است :
    1) تلويزيون ال سي دي مدل B650 اينچ 32
    2) مانيتور ال سي دي 2794DP كه تي وي هم هست
    3) مانيتور ال سي دي مدل 2261V
    4) اگه مدلهايي بهتر از مدلهايي كه من معرفي كردم ميشناسيد در زمينه مانيتور ال سي دي و تلوزيون ال سي دي ممنون ميشم معرفي كنيد . ( فقط يك چيزي كه در بازي هاي سريع مثل فوتبال صفحه جا نمنونه و براي گيم مناسب باشد مثلا درحركات سريع در بازي يا موقع فيلم ديدن كم نياره ............ ..............
    با توجه به مورد آخر كه گفتي و با توجه به كاربردت كه احتياج داري به:
    پورت HDMI براي بازي
    زمان پاسخ گويي 2 ميلي پانيه براي كم نياوردن در بازي
    فول اچ دي بودن براي ديدن فيلم:

2261 بهترين گزينه شماست. اگر دوست داريد سايز بزرگتر بگيريد:
    ميتونيد ال سي دي هم بگيريد و مشكلي ايجاد نميكنه. من با اين LCD TV بازي كردم . كنسول هم بهش وصل كردم و perfect هيچ مشكلي نداره
    کد:
    Last edited by ProGamer; 03-05-2010 at 11:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مرسي از راهنمايي ات دوست عزيز اينجا كسي هست كه با 2794Dp گيم بازي كرده باشه كيفيت اش چطور بوده در بازي سريعي مثل فوتبال مشكل به جا ماندگي تصوير نداشته و..........
    اينجا كسي گيمر حرفه اي است اگه هست به نظر شما بين ال سي دي تي وي يا مانيتور ال سي دي كدامشان براي گيم مناسب تر است .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مرسي از راهنمايي ات دوست عزيز اينجا كسي هست كه با 2794Dp گيم بازي كرده باشه كيفيت اش چطور بوده در بازي سريعي مثل فوتبال مشكل به جا ماندگي تصوير نداشته و..........
    اينجا كسي گيمر حرفه اي است اگه هست به نظر شما بين ال سي دي تي وي يا مانيتور ال سي دي كدامشان براي گيم مناسب تر است .

سلام دوست عزيزم
    بزار روووووشنت كنم
    2794 مانيتوري است بسي پرفكت. همه چيش 20 . فقط نكتش اينه كه مانيتور بزرگيه . ولي زاويه ديدش مثل مانيتور هاي 22 اينچه. براي همين نميتوني جلوش لم بدي و ولو بشي.

بايد قشنگ بشيني جلوش يا با فاصله مناسب بشيني. تنها مزيت LCD TV به monitor همين زاويه ديد هست كه گفتم .

7. این کاربر از RealDesigner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

در مورد مطالعه با alireza موافقم. بايد رزولوشن و كنتراست پايين باشه. در اون سايز: انيكس عاليه براي كاراي مطالعه:

کد:

9. 2 کاربر از RealDesigner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آقا ميتونم بپرسم چي گرفتي؟!؟!؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آقا ميتونم بپرسم چي گرفتي؟!؟!؟!
    بنده توضیحاتی را برایشان گفتم قرار شد خودشان بروند و از نزدیک ببینند پیشنهاد من بهشون یک مانیتور غیر واید 19 اینچ بود ولی خب ایشون حتما 23 یا 22 میخواستن که گفتم بروند از نزدیک ببیند اندازه ریز تکست ها اذیتشان نکند
    هر موقع خریدند برای اطلاع شما عرض میکنم

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •