تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 74

نام تاپيک: کدام pmp بهتره ؟ (تا 250 تومن -- iPod Touch یا Cowon S9)

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد فیلم بذارید سوالم رو جور دیگه ای مطرح کنم . اصولا در LCD های 3 اینچی فیلم دیدن لذت بخش هست ؟

از این جهت آیپاد تاچ رو در نظر ندارم چون حوصله جیلبریک و این چیزا رو ندارم و در ضمن 32 گیگش هم از بودجه من بالاتره .

بحث من اینه که خوب اگه نشه روی سونی برنامه نصب کرد و با مرورگر هم نشه فارسی تایپ کرد پس عملا وایفای مار کرد خودشو حداقل برای من از دست میده . و اگه باز با تجربه شما فیلم دیدن روی همچین LCD جالب نباشه اونوقت مجبورم که فقط صرفا به چشم یک پلیر موزیک به وسیله ای که میخوام بخرم نگاه کنم با این شرایط ترجیح میدم نانو با کلاسیک اپل رو بخرم . نظر شما چیه ؟

راستی ZUNE HD چند هست که ببینم میشه به این فکر کرد یا نه ؟
    باز بستگی به انتظار و توقع شما داره .. ببین بهرحال یه چیز قابل حمله ... مثلاً یکی جایی هستش که دسترسی به Pc نداره (مثلاً مسافرتی، چیزی) یا اصلاً حوصله Pc رو نداره .. فرض کن توی رختخواب!! .. اصطلاحاً میگم" توش نمیشه بن هور دید!" .. یعنی بهرحال واسه اینکه بشینی یه فیلم 2 ساعته که بیشترش هم نماهای دور باشه مناسب نیست .. اما مثلاً در حد یه کلیپ و اینا خیلی هم خوبه .. من خودم با PMP ی که دارم، فیلمهای زیادی هم دیده ام...

//

بله - آیپاد بخاطر یه سری ویژگی هایی داره از شما پول می گیره که شاید بدرد خیلی ها نخوره ..

//

سونی: بله - خیلی روی بحث مرور وب اش حساب نکن ... اگه هم بحث فیلم دیدن روش باشه که خب با کارای cowon و کریتیو هم میشه همون کار رو کرد و کمتر هم هزینه اش میشه...

//

نانو آپیاد: بله - اگه یه نفر یه پلیر موسیقی بخواد که شیک و ظریف باشه و خوشدستی و مدیریت آرشیو مدنظرش باشه، نانو گزینه خیلی خوبیه... کلاسیک هم همینطور ، منتها برای کسی که آرشیو و حافظه بالاتر مدنظرشه.

//

zune hd: ایران دیده نشده و باز وضعیتی مشابه تاچ داره .. یعنی بابت چیزایی پول میدی که اینجا خیلی کارآیی نداره.

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ممنونم از جواب های کامل و بی نقصتون .

والا انتظار :

من چون موسیقی زیاد گوش میدم

1-یک پلیر با کیفیت عالی میخوام .

2-قیمت تا 200 تومن .

3-lcd داشته باشه . که تو این رنج قیمت حتما داره

4-انتقال داده ها ساده باشه

5-شیک و ظریف باشه

6-حتی الامکان بشه کلیپ یا فیلم دید .

قیمت Sony NWZ-X1050 16GB و iPod Nano 16gb چنده ؟

مورد دیگه اینکه حملش چندان مهم نیست . چون واسه پیاده روی یا ورزش که میرم یه دونه COWON E2 میخرم . حالا با این شرایط شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟
    Last edited by Vah!d; 21-04-2010 at 23:17.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنونم از جواب های کامل و بی نقصتون .

والا انتظار :

من چون موسیقی زیاد گوش میدم

1-یک پلیر با کیفیت عالی میخوام .

2-قیمت تا 200 تومن .

3-lcd داشته باشه . که تو این رنج قیمت حتما داره

4-انتقال داده ها ساده باشه

5-شیک و ظریف باشه

6-حتی الامکان بشه کلیپ یا فیلم دید .

قیمت Sony NWZ-X1050 16GB و iPod Nano 16gb چنده ؟

مورد دیگه اینکه حملش چندان مهم نیست . چون واسه پیاده روی یا ورزش که میرم یه دونه COWON E2 میخرم . حالا با این شرایط شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟
    سری X سونی که بالای 300 تومنه تا اونجا که می دونم--- نانو هم 16 گیگش باید حدود 250 تومن باشه.

با این حال اگه بحث فیلم دیدن هم مطرح باشه، و با این حساب که بحث حمل مساله ای نباشه، پس یعنی بحث سایز رو میشه بیشتر روش مانور داد، به نظرم روی D2+ از cowon فکر کن اگه هنوز گیر بیاد گزینه خیلی خوبیه هم از نظر کیفیت و هم از نظر امکانات... بعد هم xfi2 از کریتیو که به همین ترتیب با قیمت مناسب کیفیت بسیار خوب صدا و تصویر رو در اختیارت میذاره.

5. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سری X سونی که بالای 300 تومنه تا اونجا که می دونم--- نانو هم 16 گیگش باید حدود 250 تومن باشه.

با این حال اگه بحث فیلم دیدن هم مطرح باشه، و با این حساب که بحث حمل مساله ای نباشه، پس یعنی بحث سایز رو میشه بیشتر روش مانور داد، به نظرم روی D2+ از cowon فکر کن اگه هنوز گیر بیاد گزینه خیلی خوبیه هم از نظر کیفیت و هم از نظر امکانات... بعد هم xfi2 از کریتیو که به همین ترتیب با قیمت مناسب کیفیت بسیار خوب صدا و تصویر رو در اختیارت میذاره.
    سری x بالای 300 تومن ؟ حتی 16 گیگش ؟ چقدر گرون !!!

اون مدل cowon که گفتید رو دیدم . چندان جذاب نبود . حالا چند سوال دیگه :

1- نانو چرا اینقدر گرونه ؟ و اگه بخوام 250 بدم بابت نانو به نظرتون خرید کلاسیک با 160 گیگ حافظه بهتر نیست ؟

2- ای مدل کریتیو که گفتید خوبه ؟ صدای پخش شفافی داره ؟ صدای پخشش تیز نیست ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سری x بالای 300 تومن ؟ حتی 16 گیگش ؟ چقدر گرون !!!

اون مدل cowon که گفتید رو دیدم . چندان جذاب نبود . حالا چند سوال دیگه :

1- نانو چرا اینقدر گرونه ؟ و اگه بخوام 250 بدم بابت نانو به نظرتون خرید کلاسیک با 160 گیگ حافظه بهتر نیست ؟

2- ای مدل کریتیو که گفتید خوبه ؟ صدای پخش شفافی داره ؟ صدای پخشش تیز نیست ؟
    آخرین قیمتی که من دارم این بوده؛ میتونی خودت روی وب بگردی یا از نمایندگی ها بپرسی ... حالا شاید الان اندکی پایین تر اومده باشه، اما بهرحال همیشه محصولات سونی یه مقدار از محصولات هم رده شون گرونتر هستند.

//

1. محصولات هم Apple هم یه چیزی شبیه کارای سونی، با فرض اینکه اغلب مخاطب سطح بالاتر طرفشون میره، فروشنده ها گاهاً بی انصافی می کنن و پیش خودشون میگن "کسی که علاقه مند به این باشه، حاضر میشه درصدی اضافه قیمت رو هم بپردازه"

این قضیه صرفه، فقط مساله حافظه نیست... در نظر بگیر که نانو حافظه فلش داره، و واسه همینه که به نظر میاد کلاسیک با حافظه هارد دیسکی اش بیارزه .. اما در عوض نانو جمع و جورتره و امکانات بیشتری هم داره .. بنابراین مساله سایز و امکانات هستش.

2. بله - xfi2 از کریتیو یکی از محصولات خوش صدای بازاره و صدای خیلی خوبی داره.

8. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

در نظر بگیر که نانو حافظه فلش داره، و واسه همینه که به نظر میاد کلاسیک با حافظه هارد دیسکی اش بیارزه .. اما در عوض نانو جمع و جورتره و امکانات بیشتری هم داره .. بنابراین مساله سایز و امکانات هستش.
    حافظه کلاسیک چه تفاوتی با نانو داره ؟

و اینکه کیفیت عکس نانو چطوره ؟ کیفیت دوربینش منظورمه . نانو چه برتری به کلاسیک داره ؟ همین دوربینش ؟

ممنون میشم بین این مدل کریتیو و نانو و این مدل سامسونگ Samsung YP-P2 16GB تیر خلاص رو شما بزنین ! قیمت خوبی داشته باشه ترجیحا جمع و جور باشه و با امکانات و پخش با کیفیت داشته باشه .

ویرایش : تو سایت دیجی کا لا قیمت نانو رو 220 زده . تجربه نشون داده قیمت های این سایت 20-30 تومن از بازار گرونتره . پس شاید بشه نانو رو 200 یا 190 هم خرید .

ویراایش 2 : من الان این مدل از سامسونگ رو هم دیدم . نظرتون در مورد این مدل چیه ؟ Samsung YP-P2 16GB . مدل YP-P3 چی ؟ وارد ایران نشده ؟
    Last edited by Vah!d; 24-04-2010 at 01:40.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حافظه کلاسیک چه تفاوتی با نانو داره ؟

و اینکه کیفیت عکس نانو چطوره ؟ کیفیت دوربینش منظورمه . نانو چه برتری به کلاسیک داره ؟ همین دوربینش ؟

ممنون میشم بین این مدل کریتیو و نانو و این مدل سامسونگ Samsung YP-P2 16GB تیر خلاص رو شما بزنین ! قیمت خوبی داشته باشه ترجیحا جمع و جور باشه و با امکانات و پخش با کیفیت داشته باشه .

ویرایش : تو سایت دیجی کا لا قیمت نانو رو 220 زده . تجربه نشون داده قیمت های این سایت 20-30 تومن از بازار گرونتره . پس شاید بشه نانو رو 200 یا 190 هم خرید .

ویراایش 2 : من الان این مدل از سامسونگ رو هم دیدم . نظرتون در مورد این مدل چیه ؟ Samsung YP-P2 16GB . مدل YP-P3 چی ؟ وارد ایران نشده ؟
    کلاسیک حافظه اش هارد دیسکه و نانو حافظه اش فلشه ... هارد ارزونتره و واسه همینه که به نظر میاد کلاسیک "میارزه"، در واقع فلش هستش که گرونتره!! ...
    //
    دقت کن که نانو فیلم می گیره فقط، و عکس نمی گیره... vga هست کیفیت فیلمش.
    //
    مزیت های نانو همین قابلیت های اضافه اش هستند که در نسل اخیر بهش اضافه شده: ضبط صدا و رادیو و دوربین فیلمبرداری و سایز قابل قبول تر و اینا ...
    //
    انتخاب با شماست البته ... بهرحال xfi2 کیفیت صدای بهتر داره و قیمت بهتر نسبت به حافظه و امکانات .. P2 امکانات در حد یا بهتر از xfi2 و کیفیت صدای تقریباً مشابه در عوض گرونتر نسبت به حافظه ... کلاسیک و نانو هم بیشتر با تاکید روی مدیریت فایل و ظرافت و خوشدستی هستند... بخصوص کلاسیک که برای فرد آرشیو باز مناسبه و غیر از اون شاید نیارزه.
    //
    قیمت نانو: چند گیگ؟ .. شاید.
    //
    P3 دیده نشده در ایران.. باید بگردی.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اول ممنون بابت جوابهاتون و ببخشید که من اینقدر اذیتتون میکنم

حافظه نانو رو میشه به عنوان کول دیسک استفاده کرد ؟ همین 16 برای من کافیه .

خوب اگه کیفیت فیلمش vga باشه که واسه همچین وسیله ای خیلی خوبه ( خوب نیست ؟ ) در واقعا میشه گفت نانو کاربردی تر هست .

اون قیمتی که گفتم مربوط به نانو 16 گیگ بود . P2 چنده ؟ 16 گیگش ؟

حالا با این شرایطی که گفتم من خودم نظرم بیشتر نانو یا سامسونگ هست . البته خوبی کریتیو اینه که مموری هم میخوره . پیشنهاد شما چیه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اول ممنون بابت جوابهاتون و ببخشید که من اینقدر اذیتتون میکنم

حافظه نانو رو میشه به عنوان کول دیسک استفاده کرد ؟ همین 16 برای من کافیه .

خوب اگه کیفیت فیلمش vga باشه که واسه همچین وسیله ای خیلی خوبه ( خوب نیست ؟ ) در واقعا میشه گفت نانو کاربردی تر هست .

اون قیمتی که گفتم مربوط به نانو 16 گیگ بود . P2 چنده ؟ 16 گیگش ؟

حالا با این شرایطی که گفتم من خودم نظرم بیشتر نانو یا سامسونگ هست . البته خوبی کریتیو اینه که مموری هم میخوره . پیشنهاد شما چیه ؟
    بله - میشه.
    //
    دیگه خوب و بدش رو شما باید تشخیص بدی.. با فرض اینکه دیگه الان همه یه موبایل هم همراهشونه، نمیشه گفت "خیلی خوبه" .. ضمن اینکه بحث کیفیت با بحث رزولوشن فرق داره و انقدرها هم از کیفیت اش تعریف نشده .. اما با این حال، درسته: بالاخره اینم یه قابلیتی هستش که بودنش بهتر از نبودنشه.
    //
    قیمت خیلی مناسبیه به نظرم .. فکر می کردم 8 گیگ این قیمت باشه ...
    //
    P2 همیشه گرون بوده متاسفانه ... آخرین قیمت هایی که ازش دارم انصافاً بالاست و مثلاً 8 گیگش 235 تومن بوده و 16 گیگش 300 تومن -- شاید بخاطر کمیابی اشه .. نمی دونم.
    //
    والا من نظرم رو در پست های قبلی گفته ام.. اگه ابهامی هست در خدمتم:
    انتخاب با شماست البته ... بهرحال xfi2 کیفیت صدای بهتر داره و قیمت بهتر نسبت به حافظه و امکانات .. P2 امکانات در حد یا بهتر از xfi2 و کیفیت صدای تقریباً مشابه در عوض گرونتر نسبت به حافظه ... کلاسیک و نانو هم بیشتر با تاکید روی مدیریت فایل و ظرافت و خوشدستی هستند... بخصوص کلاسیک که برای فرد آرشیو باز مناسبه و غیر از اون شاید نیارزه.

13. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من یه بار دیگه این پاراگراف رو خوندم . خوب من به دنبال صدای با کیفیت هستم با باس قوی . اگه xfi2 این ویژگی ها رو داره خوب میتونه گزینه برتر باشه . بذارید سوالات آخر رو بپرسم تا به یک جمع بندی نهایی برسیم :

تاچ xfi2 چطوره ؟ کند عمل نمیکنه که ؟

این مدیریت فایل که در نانو میگید هست منظور چیه ؟

الان I9 کووان و این مدل آی ریور رو دیدم اینها چطورن ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب از این بحث که بگذریم یک پلیر صرفا موزیک برای وقتی که میرم ورزش زیر 100 تومن چی پیشنهاد میدید ؟ من نظرم بین شافل اپل و cowon e2 هست . نظر شما چیه ؟
    Last edited by Vah!d; 26-04-2010 at 01:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •