تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 77

نام تاپيک: به نظر شما کدام lcd بهتره : 1- سونی 40 دبلیو 550 2- سامسونگ 40 بی 690

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    karaj

14 سلام

به نظرتون برای خونه g10 که پلاسما است بهتره یا b690 البته توی w550 هم شک دارم
    من گیمر نیستم ماهواره هم نداریم فقط در حد همین تلویزیون خودمون و گاه گداری فیلمای معمولی
    لطفا راهنمایی کنید ممنون

داره خودمونی میشه Johnny Depp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

اگه گیمر نیستی، ماهواره نداری و اچ دی هم نمیبینی، پس چرا اصلا w550 یا b690 میخوای بگیری؟

یه سری 4 یا 5 سامسونگ یا سری S یا V سونی بگیر.

3. این کاربر از Johnny Depp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اگه گیمر نیستی، ماهواره نداری و اچ دی هم نمیبینی، پس چرا اصلا w550 یا b690 میخوای بگیری؟

یه سری 4 یا 5 سامسونگ یا سری S یا V سونی بگیر.

آخه میخام یه چیز درست حسابی بگیرم که بعدا اگه خاستم هرکدوم از این کارا رو بکنم مشکلی نداشته باشم
    منطقی نیست که 200 300 تومن کمتر خرج و بعدان به مشکل بخورم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان اول اینکه بنده هم b650 یا همون b690 رو دارم هم پلیر wd و از طرفی دوربین فیلم برداری فول اچ دی سامسونگ فیلم هایی که برداشته بودم در هارد ریختم هم با یو اس بی تلویزیون نگاه کردم هم با هارد پلیر هیچ فرقی نداشتند و کیفیت تصاویر خارق العاده است پس نیاز به هارد پلیر نیست ضمنا این تلویزیون ماه رو از بانه خریدم مونتاز مالزی است نه شنگول اباد جاده کرج سام سرویس الان هم شبکه اش را راه اندازی کردم و از امکانات فیلم در سایت یوتیوب و اب و هوا ی کلیه شهرهای کشور ودنیا واخبارو..... استفاه می کنم شبکه شدنش با کامپیوتر هم که یک کار معرکه دیگس حالا سونی یا پانا سونیک اینهمه امکاناتو با 1100 می دن نه والا
    مبارك باشه.ايا منو و تله تكس فارسي داره

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آخه میخام یه چیز درست حسابی بگیرم که بعدا اگه خاستم هرکدوم از این کارا رو بکنم مشکلی نداشته باشم
    منطقی نیست که 200 300 تومن کمتر خرج و بعدان به مشکل بخورم
    اگر ميخواي يه چي درست حسابي بگيري پس LED شارپ بگير. 1570 قيمتشه. ژاپني همه چي پرفكت:
    تصویری پانل /سایز صفحه نمایش
    40"FHD ASV superlucent X-Gen Panel
    درجه تفكيك پذيري
    FULL HD (1920x 1080)
    روشنایي تصوير
    450 cd/m²
    نسبت كنتراست دینامیک 2M:1 زاويه ديد H:176° V:176° Backlight System
    LED Array Backlight
    Backlight Lifespan
    100.000 Hours (Std mode and 25° room temp)
    تفکیک پذیری رنگ 10Bit صوتی خروجي
    10W X2
    استريو
    NICAM / A2
    Bass Enhancer YES Surround
    SRS TruSurround XT
    ویژگی ها
    100Hz/120Hz Fine Motion Advanced
    YES 1080/24P YES
    OSD Language
    TBC صفحه تله تکست YES تصویر در تصویر YES Optical Picture Control YES AQUOS Link YES سیستم تلویزیون سيستم گيرنده
    PAL-B/G , DK, I, NTSC-M,SECAM-B/G, D/K, K/K1
    سيستم رنگ
    PAL / SECAM /NTSC 3.58/ NTSC 4.43/ PAL 60
    ورودي ها خروجي ها HDMI 4 Component In 2 S-Video In YES Video In 3 AV output - هدفون 1 PC-input Analog 15-pin D-sub Digital Audio output
    1(optical)
    RS-232C 1 Tuner in UHF/VHF 75 Din Type منبع تغذيه
    110-240V 50/60Hz
    مقدار مصرف 134W ابعاد (Cm)
    WxHxD با پايه
    964 x 664 x 309
    بدون پایه
    964 x 664 x 95

اينم لينك مشخصات

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 2 کاربر از ساسان مهاجم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مبارك باشه.ايا منو و تله تكس فارسي داره
    سلام منو فارسی داره در ضمن تله تکس نداره که با یک ستاپ باکس می توان تله تکس را هم راه انداخت اما الان بفکر یک دی وی دی رکوردر سامسونگ مدل hr 897 هستم این دی وی دی رکوردر خودش تیونر دیجیتال داره و راخت شبکه های دیجیتال رو می گیره بعدش هم 320 گیگ حافظه داره و..... ومهم تر اینکه باسیستم انی نت تلویزیون هماهنگه یعنی وقتی با کنترل تلویزیون روشن می کنی هردو روشن واتوماتیک روی اچ دی ام ای میرود اما مشکل اینه که این دستگاه ورزن اروپا است و در ایران موجود نیست ودر سایت امازون وجود داره که اگه بخوای سفارش بدی 450 چوب باید پول بدی

9. این کاربر از ra1383 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام منو فارسی داره در ضمن تله تکس نداره که با یک ستاپ باکس می توان تله تکس را هم راه انداخت اما الان بفکر یک دی وی دی رکوردر سامسونگ مدل hr 897 هستم این دی وی دی رکوردر خودش تیونر دیجیتال داره و راخت شبکه های دیجیتال رو می گیره بعدش هم 320 گیگ حافظه داره و..... ومهم تر اینکه باسیستم انی نت تلویزیون هماهنگه یعنی وقتی با کنترل تلویزیون روشن می کنی هردو روشن واتوماتیک روی اچ دی ام ای میرود اما مشکل اینه که این دستگاه ورزن اروپا است و در ایران موجود نیست ودر سایت امازون وجود داره که اگه بخوای سفارش بدی 450 چوب باید پول بدی

منم سامسونگ b650 (که میشه همون b690 سام سرویس) ساخت مالزی و خرید از بانه دارم، هم منو فارسی داره و هم تله تکس فارسی.

البته اولش نداشت ولی با تغییر دادن منوی مخفی اون تلتکس فارسی شد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

منم سامسونگ b650 (که میشه همون b690 سام سرویس) ساخت مالزی و خرید از بانه دارم، هم منو فارسی داره و هم تله تکس فارسی.

البته اولش نداشت ولی با تغییر دادن منوی مخفی اون تلتکس فارسی شد.
    حاجی دمت گرم ما که هرچی با منو مخفی ور رفتیم تله تکس فارسی نشد که نشد اساتید گفتند ورزن 2006 که فقط سام سرویسی ها دارند با ید باشه تا تله تکس فارسی بشه حالا اگه میشه یه عکس از منو مخفی ات بذار تا ببینیم چه خبره اما فک کنم ورزن نرم افزاری شما با ما فرق داره حالا اگه بذاری حداقل روی این سام سرویسی ها کم میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

حاجی دمت گرم ما که هرچی با منو مخفی ور رفتیم تله تکس فارسی نشد که نشد اساتید گفتند ورزن 2006 که فقط سام سرویسی ها دارند با ید باشه تا تله تکس فارسی بشه حالا اگه میشه یه عکس از منو مخفی ات بذار تا ببینیم چه خبره اما فک کنم ورزن نرم افزاری شما با ما فرق داره حالا اگه بذاری حداقل روی این سام سرویسی ها کم میشه
    تو منوی مخفی pnp language رو بزار per

داره خودمونی میشه Drzhivago's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    اینجا کسی sony EX500 خریده؟
    اگه میشه بگین چطور تلوزیونیه در مقایسه با LCD هایی که اینجا در موردشون بحث شده؟
    اینم لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •