به نظرتون برای خونه g10 که پلاسما است بهتره یا b690 البته توی w550 هم شک دارم
من گیمر نیستم ماهواره هم نداریم فقط در حد همین تلویزیون خودمون و گاه گداری فیلمای معمولی
لطفا راهنمایی کنید ممنون![]()
به نظرتون برای خونه g10 که پلاسما است بهتره یا b690 البته توی w550 هم شک دارم
من گیمر نیستم ماهواره هم نداریم فقط در حد همین تلویزیون خودمون و گاه گداری فیلمای معمولی
لطفا راهنمایی کنید ممنون![]()
اگه گیمر نیستی، ماهواره نداری و اچ دی هم نمیبینی، پس چرا اصلا w550 یا b690 میخوای بگیری؟
یه سری 4 یا 5 سامسونگ یا سری S یا V سونی بگیر.
آخه میخام یه چیز درست حسابی بگیرم که بعدا اگه خاستم هرکدوم از این کارا رو بکنم مشکلی نداشته باشم
منطقی نیست که 200 300 تومن کمتر خرج و بعدان به مشکل بخورم
مبارك باشه.ايا منو و تله تكس فارسي داره
اگر ميخواي يه چي درست حسابي بگيري پس LED شارپ بگير. 1570 قيمتشه. ژاپني همه چي پرفكت:
تصویری پانل /سایز صفحه نمایش40"FHD ASV superlucent X-Gen Panelدرجه تفكيك پذيريFULL HD (1920x 1080)روشنایي تصوير450 cd/m²نسبت كنتراست دینامیک 2M:1 زاويه ديد H:176° V:176° Backlight SystemLED Array BacklightBacklight Lifespan100.000 Hours (Std mode and 25° room temp)تفکیک پذیری رنگ 10Bit صوتی خروجي10W X2استريوNICAM / A2Bass Enhancer YES SurroundSRS TruSurround XTویژگی ها100Hz/120Hz Fine Motion AdvancedYES 1080/24P YESOSD LanguageTBC صفحه تله تکست YES تصویر در تصویر YES Optical Picture Control YES AQUOS Link YES سیستم تلویزیون سيستم گيرندهPAL-B/G , DK, I, NTSC-M,SECAM-B/G, D/K, K/K1سيستم رنگPAL / SECAM /NTSC 3.58/ NTSC 4.43/ PAL 60ورودي ها خروجي ها HDMI 4 Component In 2 S-Video In YES Video In 3 AV output - هدفون 1 PC-input Analog 15-pin D-sub Digital Audio output1(optical)RS-232C 1 Tuner in UHF/VHF 75 Din Type منبع تغذيه110-240V 50/60Hzمقدار مصرف 134W ابعاد (Cm)
WxHxD با پايه964 x 664 x 309بدون پایه964 x 664 x 95
اينم لينك مشخصات
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام منو فارسی داره در ضمن تله تکس نداره که با یک ستاپ باکس می توان تله تکس را هم راه انداخت اما الان بفکر یک دی وی دی رکوردر سامسونگ مدل hr 897 هستم این دی وی دی رکوردر خودش تیونر دیجیتال داره و راخت شبکه های دیجیتال رو می گیره بعدش هم 320 گیگ حافظه داره و..... ومهم تر اینکه باسیستم انی نت تلویزیون هماهنگه یعنی وقتی با کنترل تلویزیون روشن می کنی هردو روشن واتوماتیک روی اچ دی ام ای میرود اما مشکل اینه که این دستگاه ورزن اروپا است و در ایران موجود نیست ودر سایت امازون وجود داره که اگه بخوای سفارش بدی 450 چوب باید پول بدی
منم سامسونگ b650 (که میشه همون b690 سام سرویس) ساخت مالزی و خرید از بانه دارم، هم منو فارسی داره و هم تله تکس فارسی.
البته اولش نداشت ولی با تغییر دادن منوی مخفی اون تلتکس فارسی شد.
حاجی دمت گرم ما که هرچی با منو مخفی ور رفتیم تله تکس فارسی نشد که نشد اساتید گفتند ورزن 2006 که فقط سام سرویسی ها دارند با ید باشه تا تله تکس فارسی بشه حالا اگه میشه یه عکس از منو مخفی ات بذار تا ببینیم چه خبره اما فک کنم ورزن نرم افزاری شما با ما فرق داره حالا اگه بذاری حداقل روی این سام سرویسی ها کم میشه
تو منوی مخفی pnp language رو بزار per
سلام
اینجا کسی sony EX500 خریده؟
اگه میشه بگین چطور تلوزیونیه در مقایسه با LCD هایی که اینجا در موردشون بحث شده؟
اینم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)