تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 73

نام تاپيک: s8300 یا i8510 یا N86

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما دوست دارين يه چيز را چند بار بگين؟
    ساپورت دايويكس براي 8300 مزيته
    اما ان86 و بقيه گوشيهاي سيستم عامل دار مشكلي ندارند
    با يك كور پلير همه چيزو باز ميكنند ....
    اون تكس
    شما ايرادي واسه ان86 نميتونين پيدا كنين
    و الكي به يك تكست گير ميدين
    اگه به اين ريزه كاريها توجه كنيم گوشيهاي سامسونگ خيلي از اين ايرادها دارند
    براي اجراي تكست ساده با يك برنامه هم ميشه كار كرد
    ولي من موضوع را خاتمه ميدم
    ان86 چون يك تكس فارسي را نميخونه ضعيفه

اخرين چيزي كه بهت ميتونم بگم اينه كه gps در جاوا آنچنان بدرد نميخوره
    چون جاوا برنامه درست و حسابي براي gps نداره
    براي اينكه شكت از بين بره ميتوني صفحات قبلي را بخوني
    فكر نميكنم ديگه نيازي به مطالب بيشتر باشه
    به همه چيز اشاره شد از ساپورت دايويكس تا تكست
    تاپيك بزودي بسته خواهد شد

گل محمدی جان دعوا که نداریم ! چرا تاپیکو ببندی ! کسی ناسزا گفته ؟ یا مشکلی پیش امده ؟ اینم یه تاپیک مثل تاپیکهای دیگه اگه دوستمون سوالش جواب داده بشه دیگه سوال نمیپرسه خود به خوداز گردونه کنار میره ...

اما در مورد اینکه میگید چند بار یه چیزو تکرارا میکنم ! به نظرت خودت اینکارو نکردی؟ وقتی یه مطلبیو توضیح میدم ! شما میگی که این مزیت نیست ... ولی جک 3.5 که 8300داره چون تبدیله پس ضعفه ! در حالی که در عمل هیچ فرقی با سوکت 3.5 نداره .. اما اگه همین مزیت هارو 8300 داشته باشه نه تنها برتری نیست بلکه به نوعی یا دیده نمیشه یا اینکه به کل انکار میشه ...

این فیلمو دانلود کنید بریزید رو گوشی نه d1 نه چیز دیگه ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عقب جلو کنید ببینید چجوری نشون میده خش دار ! یا نه ...

تو 8300 روونه و مشکلی نداره یه فیلم دیگه هم هست ....

در مورد gps 8300 هم شما باهاش کار کردی؟ ! گوگل مپ نرم افزار بدیه ؟! اصلا باهاش کار کردی؟ با گوگل مپ یا 8300 ؟ سرعت وصل شدنش به اینترنت رو دیدی؟اگه ندیدی گل محمدی جان بهتر نیست او یکم در موردش اطلاعات بگیری بعد بندرو متهم کنی!

و شما دوست عزیز که میخوای گوشی رو بخری شما حق داری با اطلاعات کامل یه گوشی رو بخری !

2 مورد دیگه هم هست که در پست اول اشاره نکردم ... ان 86 به دلیل وزن زیاد وقتی اسلاید رو باز میکنی اس ام اس دادن با یه دست مشکله و خستت میکنه .. به این صورت که باید گوشی رو محکم تو دستت بگیری .. و اگر شل تر بگیری به عقب برمیگرده ...

و دومی اینکه در اجرای نرم افزارها کند هستش ... و بیش از اندازه فکر میکنه ...
    Last edited by pulp_152; 03-01-2010 at 03:04.

پروفشنال RaS0oL.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ندامتگاه دختر بازان فروم های تخصصی

پيش فرض

یوتیوب شیلتر شده........

3. این کاربر از RaS0oL.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

گل محمدی جان دعوا که نداریم ! چرا تاپیکو ببندی ! کسی ناسزا گفته ؟ یا مشکلی پیش امده ؟ اینم یه تاپیک مثل تاپیکهای دیگه اگه دوستمون سوالش جواب داده بشه دیگه سوال نمیپرسه خود به خوداز گردونه کنار میره ...

اما در مورد اینکه میگید چند بار یه چیزو تکرارا میکنم ! به نظرت خودت اینکارو نکردی؟ وقتی یه مطلبیو توضیح میدم ! شما میگی که این مزیت نیست ... ولی جک 3.5 که 8300داره چون تبدیله پس ضعفه ! در حالی که در عمل هیچ فرقی با سوکت 3.5 نداره .. اما اگه همین مزیت هارو 8300 داشته باشه نه تنها برتری نیست بلکه به نوعی یا دیده نمیشه یا اینکه به کل انکار میشه ...

این فیلمو دانلود کنید بریزید رو گوشی نه d1 نه چیز دیگه ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عقب جلو کنید ببینید چجوری نشون میده خش دار ! یا نه ...

تو 8300 روونه و مشکلی نداره یه فیلم دیگه هم هست ....

در مورد gps 8300 هم شما باهاش کار کردی؟ ! گوگل مپ نرم افزار بدیه ؟! اصلا باهاش کار کردی؟ با گوگل مپ یا 8300 ؟ سرعت وصل شدنش به اینترنت رو دیدی؟اگه ندیدی گل محمدی جان بهتر نیست او یکم در موردش اطلاعات بگیری بعد بندرو متهم کنی!

و شما دوست عزیز که میخوای گوشی رو بخری شما حق داری با اطلاعات کامل یه گوشی رو بخری !

2 مورد دیگه هم هست که در پست اول اشاره نکردم ... ان 86 به دلیل وزن زیاد وقتی اسلاید رو باز میکنی اس ام اس دادن با یه دست مشکله و خستت میکنه .. به این صورت که باید گوشی رو محکم تو دستت بگیری .. و اگر شل تر بگیری به عقب برمیگرده ...

و دومی اینکه در اجرای نرم افزارها کند هستش ... و بیش از اندازه فکر میکنه ...
    همه ميدونند كه سوكت 3.5 در صورتي معني داره كه در خود گوشي تعبيه بشه و نه با يك تبديل ....
    اون قسمت قرمز را فعلا داشته باش
    ظاهرا يوتيوب فيلتره يه سايت ديگه اپ كن تا تستش كنم
    در مورد gps
    اين گوگل مپ كه ميگي بمراتب بهتر از نسخه جاواشو در پاكت پي سي داشتم
    پس نيازي نيست بهم معرفي كني
    اما در جاوا برنامه اي مثل گارمين و يا اسمارت كام جي پي اس آيا وجود داره ؟

مشكل نوشتن اس ام اس را قبول ميكنم
    موقع تايپ كردن كمي مشكله
    البته نه زياد
    بعد از مدتي عادت ميكنيم
    در مورد اجراي نرم افزارها ميتوني بيشتر توضيح بدي؟
    اگه ميتوني يه برنامه بده تستش كنم
    موفق باشيد

5. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همه ميدونند كه سوكت 3.5 در صورتي معني داره كه در خود گوشي تعبيه بشه و نه با يك تبديل ....
    اون قسمت قرمز را فعلا داشته باش
    ظاهرا يوتيوب فيلتره يه سايت ديگه اپ كن تا تستش كنم
    در مورد gps
    اين گوگل مپ كه ميگي بمراتب بهتر از نسخه جاواشو در پاكت پي سي داشتم
    پس نيازي نيست بهم معرفي كني
    اما در جاوا برنامه اي مثل گارمين و يا اسمارت كام جي پي اس آيا وجود داره ؟

مشكل نوشتن اس ام اس را قبول ميكنم
    موقع تايپ كردن كمي مشكله
    البته نه زياد
    بعد از مدتي عادت ميكنيم
    در مورد اجراي نرم افزارها ميتوني بيشتر توضيح بدي؟
    اگه ميتوني يه برنامه بده تستش كنم
    موفق باشيد

گل محمدی جان صحبتم سر اینه که اگر سوکت 3.5 زمانی محسوب میشه ! که خود گوشی روش تعبیه شده باشه و یه مزیته خوب پس خوندن فایل divx و d1 و غیره بدون کانورت و نرم افزار هم زمانی ارزش داره که روی خودش تعبیه شده باشه نه با تبدیل چون در نهایت ! هیچ فرقی بین این 2 نیست ... اگر اون عیبه اینم عیبه اگر نیست پس اینم نیست ! ...

در حالی که ! وقتی اون تبدیل3.5 رو میزنی شما هیچ تفاوتی با 3.5 خود گوشی در کیفیت ارائه شده و ...احساس نمیکنی ! ولی ان 86 بدلیل cpu ضعیفتر نسبت به 8300 و ضعیفتر بودن در کل از لحاظ پخش کدک قدرت پخش 8300 رو نداره حتی اگه با core player بتونه پخش کنه و در بعضی جاها قطع یا خش دار نشون میده مخصوصا در عقب جلو کردن ...

نه برنامه ای در جاوا به نام گارمین و اسمارت کام وجود نداره ! ولی همون گوگل مپ مگه بده ؟! نیازتو براورده میکنه و مشکلی هم نداره ...هم در سرعت اتصال که a-gps هستش و در داخل خونه هم میتونی وصل بشی هم از لحاظ کامل بودن نقشه ! ..

در مورد اس ام اس نوشتن والا من که نمیتونم عادت کنم اگر کسی باشه که هر روز بخواد 100 تا اس ام اس حداقل بده کلافه میشه ... از نظرم

از لحاظ اجرای نرم افزارها به نظرم خوبه ولی سرعت اجراشون کنده منظورم اینه که وقتی روی یه نرم افزار کلیک میکنی که باز کنی حتی جاوا فکر زیادی میکنه اولش تا شروع به کار کنه ... در مورد اون فیلم هم چشم

7. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

در خوب بودن 8300 شکی نیست ولی باید قبول کرد که 8300 در حد یک گوشی با سیستم جاوا خوبه و نباید با گوشی ای مثل ان86 که در بین سیمبین ها یکی از بهترین ها به حساب میاد مقایسه بشه.
    هر دو گوشی های خوبی هستن.
    ان86 به عنوان یک گوشی دارای سیستم عامل سیمبین در بین سیمبین دار ها گوشیه خوبیه و 8300 هم به عنوان یک گوشی دارای جاوا میتونه در بین جاوا ها خوب باشه.
    نظره کلیه منم با توجه به علاقه ای که به سیستم عامل دارم ان86 میباشد و به نظره من ان86 درکنار سیستم عامل و امکاناتی که داره میتونه گزینه ی بهتری باشه

9. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

گل محمدی جان صحبتم سر اینه که اگر سوکت 3.5 زمانی محسوب میشه ! که خود گوشی روش تعبیه شده باشه و یه مزیته خوب پس خوندن فایل divx و d1 و غیره بدون کانورت و نرم افزار هم زمانی ارزش داره که روی خودش تعبیه شده باشه نه با تبدیل چون در نهایت ! هیچ فرقی بین این 2 نیست ... اگر اون عیبه اینم عیبه اگر نیست پس اینم نیست ! ...

در حالی که ! وقتی اون تبدیل3.5 رو میزنی شما هیچ تفاوتی با 3.5 خود گوشی در کیفیت ارائه شده و ...احساس نمیکنی ! ولی ان 86 بدلیل cpu ضعیفتر نسبت به 8300 و ضعیفتر بودن در کل از لحاظ پخش کدک قدرت پخش 8300 رو نداره حتی اگه با core player بتونه پخش کنه و در بعضی جاها قطع یا خش دار نشون میده مخصوصا در عقب جلو کردن ...

نه برنامه ای در جاوا به نام گارمین و اسمارت کام وجود نداره ! ولی همون گوگل مپ مگه بده ؟! نیازتو براورده میکنه و مشکلی هم نداره ...هم در سرعت اتصال که a-gps هستش و در داخل خونه هم میتونی وصل بشی هم از لحاظ کامل بودن نقشه ! ..

در مورد اس ام اس نوشتن والا من که نمیتونم عادت کنم اگر کسی باشه که هر روز بخواد 100 تا اس ام اس حداقل بده کلافه میشه ... از نظرم

از لحاظ اجرای نرم افزارها به نظرم خوبه ولی سرعت اجراشون کنده منظورم اینه که وقتی روی یه نرم افزار کلیک میکنی که باز کنی حتی جاوا فکر زیادی میکنه اولش تا شروع به کار کنه ... در مورد اون فیلم هم چشم
    ببين وقتي گوشي سوكت 3.5 نداره
    يعني نداره
    تموم شد
    ديگه بحثي نياز نيست
    فقط ميشه گفت كه بهمراه هندزفري سوكت 3.5 وجود داره
    يعني بايد همه جا اين هندزفري را حمل كني تا گوشي سوكت 3.5 داشته باشه
    ديگه خواهشا از سوكت 3.5 چيزي نگو

اما خواندن تكست و يا فيلمها
    اين يه چيز سخت افزاري نيست كه قابل جبران نباشه
    وقتي يك كورپلير نصب ميكني و همه چيزو باز ميكنه چه مشكلي هست ؟
    البته قبول دارم ساپورت دايويكس يك مزيت خوبي هست
    ولي در هر صورت اين ساپورت در گوشيهاي بدون سيستم عامل مهمه
    نه سيمبيان و ... كه براحتي ميشه با يك برنامه همه چيزو جبران كرد ...

شما برنامه گوگل مپ را با برنامه هاي جي پي اس مقايسه نكن
    چون نميتونه جاي اونا را پر كنه ...

در مورد اجراي برنامه و بازيها
    من الان تست كردم
    وقتي اجراش ميكنم فوري باز ميشه
    نميدونم شما رو چه حسابي اين مطالبو نوشتين

بعد يه چيزي
    اون لينك كه دادي يك فيلم flv از ان86 بود درسته ؟
    گفتي با تيك نشون ميده ؟
    من با كورپلير باز كردم بدون مشكل باز كردن
    فيلم d1 هم اگه خواسشتي اپ كن تا تستش كنم
    Last edited by golmohammadi; 04-01-2010 at 22:50.

11. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

محمد رضا خان بعضی از قسمتارو گل محمدی حان راست میگه

مثلاً همین فیش 3.5 میلیمتری چیز به درد بخوریه و رو خود گوشی باشه خیلی بهتره چون همیشه همراهته
    برنامه گوگل مپ به نظر من نقشه های خیلی خوبی داره حتا از اسمارت کام بهتر ولی بدیش اینه که از اینترنت استفاده میکنه و این باعث میشه کاربرد زیادی نداشته باشه
    پخش فرمتهای مختلف روی اس8300 به عنوان یه گوشیه جاوا خیلی خوبه ولی روی سیمبین میشه با کور پلیر همه فرمتهارو با حجم حتا بیشتر از اس8300 پخش کرد
    سرعت ان86 به نظرم بد نیست و تو این زمینه مشکل خاصی نداره
    چند تا برتری مهمم داره که نمیشه ازشون گزشت مثله وای فای و فرستنده اف ام و مموری داخلی ینی حتا اگه سیستم عامل مهم نباشه هنوزم برتری های زیادی داره

اس8300 هم برتریهایی داره
    مثه فیلم برداری بهتر
    و تاچ بودن
    و صفحه بزرگتر
    برتری خاص دیگه نداره

پس در مجموع ان86 بهتره

البته 8510 از هر دوشون بهتره که اگه خاسین توضیح میدم

13. 3 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

محمد رضا خان بعضی از قسمتارو گل محمدی حان راست میگه

مثلاً همین فیش 3.5 میلیمتری چیز به درد بخوریه و رو خود گوشی باشه خیلی بهتره چون همیشه همراهته
    برنامه گوگل مپ به نظر من نقشه های خیلی خوبی داره حتا از اسمارت کام بهتر ولی بدیش اینه که از اینترنت استفاده میکنه و این باعث میشه کاربرد زیادی نداشته باشه
    پخش فرمتهای مختلف روی اس8300 به عنوان یه گوشیه جاوا خیلی خوبه ولی روی سیمبین میشه با کور پلیر همه فرمتهارو با حجم حتا بیشتر از اس8300 پخش کرد
    سرعت ان86 به نظرم بد نیست و تو این زمینه مشکل خاصی نداره
    چند تا برتری مهمم داره که نمیشه ازشون گزشت مثله وای فای و فرستنده اف ام و مموری داخلی ینی حتا اگه سیستم عامل مهم نباشه هنوزم برتری های زیادی داره

اس8300 هم برتریهایی داره
    مثه فیلم برداری بهتر
    و تاچ بودن
    و صفحه بزرگتر
    برتری خاص دیگه نداره

پس در مجموع ان86 بهتره

البته 8510 از هر دوشون بهتره که اگه خاسین توضیح میدم

تمام مطالب را خوب اومدي
    اما اخريش را كمي .....
    تو اين تاپيك كسي هم 8510را تائيد نكرده با وجود 86
    با اين حال مايل به ادامه بحث در اين مورد نيستم
    هر چند بحث در اين مورد نيز موضوع تاپيك هست

15. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

البته حسن جان با توجه به فرق های کوچکی که بین 8510 و ان86 وجود داره به نظره من انتخاب بین این دو سلیقه ای میباشد
    ولی به غیر از سلیقه به نظره من ان86 به دلیل سی پیو قویتر همچنین باطریه قویتر در کنار ال سی دیه با کیفیت تر و فرستنده ی اف ام میتونه گزینه ی بهتری باشه(دکمه های مخصوص موسقی هم چیزه خوبیه که در ان86 موجود میباشد)
    ببخشید اگه خارج از بحث حرف زدم.

17. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

البته حسن جان با توجه به فرق های کوچکی که بین 8510 و ان86 وجود داره به نظره من انتخاب بین این دو سلیقه ای میباشد
    ولی به غیر از سلیقه به نظره من ان86 به دلیل سی پیو قویتر همچنین باطریه قویتر در کنار ال سی دیه با کیفیت تر و فرستنده ی اف ام میتونه گزینه ی بهتری باشه(دکمه های مخصوص موسقی هم چیزه خوبیه که در ان86 موجود میباشد)
    ببخشید اگه خارج از بحث حرف زدم.
    .
    s8300 یا i8510 یا N86
    .
    نه فريد
    خارج از بحث هم نيست

19. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •