مینی با تنظیمات فابریکش صدای هدفون مزخرفه اما اگه بالانس صدا رو بذاری روی چپ یا راست توپ میشه.از هر دو تا هم صدا میاد!!!
مال من دکمه های هندز فری کار نمی کنه چرا؟
مینی با تنظیمات فابریکش صدای هدفون مزخرفه اما اگه بالانس صدا رو بذاری روی چپ یا راست توپ میشه.از هر دو تا هم صدا میاد!!!
مال من دکمه های هندز فری کار نمی کنه چرا؟
سلام دوستانه عزیز.من میخوام n97 mini بگیرم جاهای زیادی راجعبش خواندم و کسیو ندیدم بگه کنده یا گیر میکنه ولی امروز با یکی از دوستام که n97 گرفته البته ممولیشو نه mini گفت خیلی کنده گیر میکنه دکمهٔ lock کنده شده fm transmitterکار نمیکنه کلا خیلی بد گفت و به شدتم گفت اصلا نگیر حالا میخوام از دوستانی که مدتیه این گشیو دارن یا باهاش کار کردن بپرسم ببینم واقعا اینقد بده یا شایعست اینا؟
نه اینجوری ها هم نیست.
من که تا حالا هنگ نکرده البته بیشتر از 3 گیگ پر نشده ولی فکر نکنم هنگ بکنه.
این گوشی دوتا مشکل داره:
1-قلم توی جعبه اش نداره
2-کابل tV توی جعبه اش نداره
سوالی داشتی در خدمتم
آقا ممنون.فقط یه سوال دیگه اینکه touchesh نسبت به آیفون خیلی بدتره یا خیلی اعصاب خورد کن نیست؟
من در مورد آیفون اطلاعات کاملی ندارم اما فکر کنم که تاچش خازنیه اما مینی و خیلی گوشی های دیگه تاچش مقاومتیه.خوب تاچ های خازنی بهتره اما توی اونها از قلم نمیشه استفاده کرد و فقط باید با دست کار کرد.
اینطوری هم نیست که خیلی عذاب باشه![]()
بچه ها کیفیت صدای اسپیکر N97 mini در مقایسه با 5800 چطوره ؟؟؟ هم از نظر کیفیت هم بلندی صدا.
من تازه خریدم .کیفیتش واقعآ بهتره از هر دو جهت ...تنها مشکل این گوشی به نظر من باتریشه که خییلی خییلی قوی نیست! در کل جزء بهترین گوشی های نوکیا هست.................................
دوستان تو منو گوشی یه قسمت برای آپدیت دستگاه است اگه از طریق خود گوشی با استقاده از wi-fi آپدیت کرد زبان فارسی گوشی از بین میره؟ در مورد برنامه گوشی چی میشه همه چی نصب کرد؟
ممنون از کمکت در نهایت گوشیا راضی کنندهٔ از نظر خودت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)