تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 19 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 185

نام تاپيک: کلوپ NOKIA N97 mini

داره خودمونی میشه gh7reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مقایسه صدا تو اسپیکر و هدفون گوشیهای N900 و N97 و N97 MINI.

صدای اسپیکر:

تو صدای اسپیکر صدای N97 MINI از همه بلندتر هستش.و N97 و N900 تقریبا با هم برابرند.
    پس:
    1:N97 MINI.
    2:N900 و N97 .

صدای هدفون:

تو صدای هدفون هم N97MINI و هم N97 صدای یکسانی دارن و واقعا صداشون تو هدفون بیس خوبی داره.
    N900 هم صداش تو هدفون بلندتر از هر دو تای بالاست ولی مدیا پلیر خودش اکولایزر نداره و با برنامه ای که جدیدا بهش بیرون دادن و میتونین اکولایزرا رو تنظیم کنین صداش فوق اعاده بلند میشه تا جایی که به هیچ مجه نمیشه صدا رو تا آخر بلند کرد.
    پس تو هدفون :

1:N900.
    2:N97 MINI و N97.
    مینی با تنظیمات فابریکش صدای هدفون مزخرفه اما اگه بالانس صدا رو بذاری روی چپ یا راست توپ میشه.از هر دو تا هم صدا میاد!!!
    مال من دکمه های هندز فری کار نمی کنه چرا؟

2. این کاربر از gh7reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه OMID_TANHA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    گرگان

12

کیفیت صداش چه جوریه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستانه عزیز.من می‌خوام n97 mini بگیرم جاهای زیادی راجع‌بش خواندم و کسیو ندیدم بگه کنده یا گیر می‌کنه ولی‌ امروز با یکی‌ از دوستام که n97 گرفته البته ممولیشو نه mini گفت خیلی‌ کنده گیر می‌کنه دکمهٔ lock کنده شده fm transmitterکار نمی‌کنه کلا خیلی‌ بد گفت و به شدتم گفت اصلا نگیر حالا می‌خوام از دوستانی که مدتیه این گشیو دارن یا باهاش کار کردن بپرسم ببینم واقعا اینقد بده یا شایعست اینا؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستانه عزیز.من می‌خوام n97 mini بگیرم جاهای زیادی راجع‌بش خواندم و کسیو ندیدم بگه کنده یا گیر می‌کنه ولی‌ امروز با یکی‌ از دوستام که n97 گرفته البته ممولیشو نه mini گفت خیلی‌ کنده گیر می‌کنه دکمهٔ lock کنده شده fm transmitterکار نمی‌کنه کلا خیلی‌ بد گفت و به شدتم گفت اصلا نگیر حالا می‌خوام از دوستانی که مدتیه این گشیو دارن یا باهاش کار کردن بپرسم ببینم واقعا اینقد بده یا شایعست اینا؟
    نه اینجوری ها هم نیست.
    من که تا حالا هنگ نکرده البته بیشتر از 3 گیگ پر نشده ولی فکر نکنم هنگ بکنه.
    این گوشی دوتا مشکل داره:
    1-قلم توی جعبه اش نداره
    2-کابل tV توی جعبه اش نداره

سوالی داشتی در خدمتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آقا ممنون.فقط یه سوال دیگه اینکه touchesh نسبت به آیفون خیلی‌ بدتره یا خیلی‌ اعصاب خورد کن نیست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آقا ممنون.فقط یه سوال دیگه اینکه touchesh نسبت به آیفون خیلی‌ بدتره یا خیلی‌ اعصاب خورد کن نیست؟
    من در مورد آیفون اطلاعات کاملی ندارم اما فکر کنم که تاچش خازنیه اما مینی و خیلی گوشی های دیگه تاچش مقاومتیه.خوب تاچ های خازنی بهتره اما توی اونها از قلم نمیشه استفاده کرد و فقط باید با دست کار کرد.
    اینطوری هم نیست که خیلی عذاب باشه

داره خودمونی میشه Vahid579's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بچه ها کیفیت صدای اسپیکر N97 mini در مقایسه با 5800 چطوره ؟؟؟ هم از نظر کیفیت هم بلندی صدا.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها کیفیت صدای اسپیکر N97 mini در مقایسه با 5800 چطوره ؟؟؟ هم از نظر کیفیت هم بلندی صدا.
    من تازه خریدم .کیفیتش واقعآ بهتره از هر دو جهت ...تنها مشکل این گوشی به نظر من باتریشه که خییلی خییلی قوی نیست! در کل جزء بهترین گوشی های نوکیا هست.................................

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان تو منو گوشی یه قسمت برای آپدیت دستگاه است اگه از طریق خود گوشی با استقاده از wi-fi آپدیت کرد زبان فارسی گوشی از بین میره؟ در مورد برنامه گوشی چی میشه همه چی نصب کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من در مورد آیفون اطلاعات کاملی ندارم اما فکر کنم که تاچش خازنیه اما مینی و خیلی گوشی های دیگه تاچش مقاومتیه.خوب تاچ های خازنی بهتره اما توی اونها از قلم نمیشه استفاده کرد و فقط باید با دست کار کرد.
    اینطوری هم نیست که خیلی عذاب باشه
    ممنون از کمکت در نهایت گوشیا راضی‌ کنندهٔ از نظر خودت؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •