تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 30 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 297

نام تاپيک: ✔ تاپیــک جـامــع مــهندســی کامپـیـوتــر و گرایشــهای آن

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

سلام

1 - ریاضی باید کاملا پایه تون رو قوی کنید . برای شما که قصد شرکت در کارشناسی رو دارید فقط همین قدر عرض کنم که در کارشناسی یه درس دارید به نام معادلات دیفرانسیل ، که استفاده از انتگرال در اون کاملا پیش و پا افتاده و یه کار عادیه !!!

ما اومدیم رشته کامپیوتر که از دست ریاضی یک کم راحت بشیم بد تر شد

2 - اگه تمارین هالیدی رو کامل حل کنید و کار کنید ، احتمال اینکه به مشکل بخورید خیلی کمتر میشه . به جزوۀ استاد تو دانشگاهها کمتر میشه اکتفا کرد .

مگر کارشناسی هم فیزیک داره؟!!

3 - در کل اصلا این مطلب رو که زبان رو فقط برای پاس کردن بخونید کنار بگذارید لطفا . حتما زیان انگلیسی رو در حد خیلی خوب یاد بگیرید ، به نفع خودتونه .

زبانم خوبه فقط مشکلم مکالمه هستش

4 - بیشتر به C اهمیت بده تا پاسکال . البته پاسکال رو اگر خوب یاد بگیرید ، در یادگیری Delphi خیلی کمکتون میکنه ، C اما به نظرم خیلی مهمتره .

من دلفی رو تقریبا خوب بلدم ولی به گفته یک دوست خوب جاوا رو چند وقتیه شروع کردم و بیخیال وی بی ، دلفی و C و ...شد یه خورده سخته ولی ...

دلیلتون برای یاد گیری C ؟
    موفق باشید

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دست شما درد نکنه!من به مهمترین جواب سوالم که فرق بین علوم کامپیوتر و مهندسی کامپیوتر بود رسیدم!با پرس و جو متوجه شدم که دانشگاههای هند نیز مهندسی کامپیوتر دارند!فقط مطمئنی علوم کامپیوتر برای محاسبه ی ریاضیاته از طریق کامپیوتر ولی مهندسی کامپیوتر در مورد سخت افزار و نرم افزار و برنامه نویسی و.... هست؟/؟؟؟؟یه دفعه برعکس نگفته باشید/؟؟
    خدمتت که عرض کردم !!!
    تو علوم کامپیوتر به هیچ وجه دروسی که جنبه الکتریکی و الکترونیکی داشته باشه ندارید (( اگر هم داشته باشید حداکثر شش واحد یعنی دوتا درس )) در صورتی که حتی تو مهندسی نرم افزار هم باید مدار یک و مدار منطقی و مدار الکترونیکی رو بخونید و مهندسی سخت افزار هم که دیگه نصف بیشترش با مهندسی الکترونیک مشترکه !!!
    لیکن تو علوم کامپیوتر برنامه نویسی هم جایگاه خوبی داره !!! اکثر فارق التحصیل های این رشته برنامه نویس های خوبی هستند!!!
    جان کلام اینکه تفاوت علوم کامپیوتر با مهندسی کامپیوتر اینه که تو مهندسی کامپیوتر دروسی مرتبط با برق و الکترونیک میخونید و تو علوم کامپیوتر بجای اون دروس ریاضیات پیشرفته میخونید !!!
    شباهتشون هم اینه که تو جفتشون برنامه نویسی رو باید فول بشید تا بهتون مدرک بدن !!!
    در ضمن بنده هم با بچه های علوم کامپیوتر ضنعتی امیرکبیر صحبت کردم و نظرشون و درباره رشته شون جویا شدم و هم اینکه خودم رشته ام مهندسی کامپیوتر هست و تفاوت بین این دو رشته رو خوب میفهمم !!!
    موفق باشی

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

رابرت جان شما راضی هستید که اومدید مهندسی کامپیوتر؟؟؟؟یا با خودتون میگید که ای کاش رفته بوید علوم کامپیوتری؟؟؟؟در ضمن رشته ی شما توی دبیرستان چی بوده؟؟؟؟

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رابرت جان شما راضی هستید که اومدید مهندسی کامپیوتر؟؟؟؟یا با خودتون میگید که ای کاش رفته بوید علوم کامپیوتری؟؟؟؟در ضمن رشته ی شما توی دبیرستان چی بوده؟؟؟؟
    البته که رضایت دارم !!! رشته مهندسی کامپیوتر رشته ای هست که تو هر زمینه ای (( برنامه نویسی - شبکه - دیجیتال- الکترونیک )) بیکاری توش خیلی کمه و درآمدش هم بد نیست !!!
    در ضمن خوب یادم میاد دوسال پیش که رفته بودم دانشگاه امیرکبیر برای مشاوره انتخاب رشته خود بچه های علوم کامپیوتر امیرکبیر معتقد بودند که مهندسی کامپیوتر صنعتی اصفهان میارزه به صد تا علوم کامپیوتر امیرکبیر !!!
    به نظر من علوم کامپیوتر رشته ای هست که بیشتر بدرد لیسانس به بعد میخوره !!!
    چون جنبه تحقیقاتی و نظری این رشته خیلی زیاده !!
    علاوه بر اینها مهندسی کامپیوتر رشته ای هست که بدلیل وجود دروس متنوع دست دانشجو برای انتخاب رشته تو فوق لیسانس خیلی باز هست !!!
    برای مثال رشته خودم (( سخت افزار )) اینقدر از نظر الکترونیک و برنامه نویسی و شبکه به آدم چیز یاد میدن که تو فوق لیسانس هم میشه مهندسی نرم افزار خوند و هم همین سخت افزار رو ادامه داد و همینطور میشه iT خوند یا اینکه اصلا میتونی بری مهندسی برق (( الکترونیک - مخابرات )) بخونی و یا اینکه همین علوم کامپیوتر رو انتخاب بکنی !!!
    البته لازم به ذکر هست که تو کارشناسی ارشد هر رشته ای چند واحد پیشنیاز میخونی ولی بدلیل تنوع درسی که در مقطع لیسانس وجود داره کمتر پیش میاد که دانشجویی که با کارشناسی مهندسی کامپیوتر تو رشته های گفته شده ادامه تحصیل بده با مشکل مواجه بشه !!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

خیلی ممنون!پس مهندسی کامپیوتر تصویب شد!!حالا باید ببینم شرایط این رشته توی هند چطوره!!!!

آخر فروم باز 4MaRyAm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به نظر من اصلا کامپیوتر نیا

من خودم که پشیمونم
    چرا؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من سال آخرم رشته ی بدی نیست راضیم
    چرا پشیمونی؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببخشید جناب DrXoX جریان پست شمارۀ 23 و این نقل قولی که فرمودید چیه ؟؟؟!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

دوبس دوبس دوبس!!برای اولین بار به جوابهای یکسانی رسیدم!به خاطر همین دوبس دوبس دوبس!دیس ایز دی جی الیگیتور دوبس دوبس دوب........

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اول بگم كه از نظر من رشته كامپيوتر بهترين رشته جهان هست
    ولي درسهاي پيام نور سختند در واقع هيچ درس اسوني وجود نداره
    من ترم دوم هستم و اين ترم رياضي عمومي دارم در مورد سختيش همين بس كه استادمون كه
    رشتش رياضي بود گفت اونا با اينكه رشتشون رياضيه تو دانشگاه ازاد اين كتاب و تو 2 ترم خوندن
    و من شب و روز دارم مي خونم و نمي تونم برسونم
    اما خواستن توانستن هست و من هم عاشق دروس سخت در مورد كامپيوتر هستم (البته فقط كامپيوتر نه رياضي و ....)
    ترم پيش هم معدلم 15.18 اومد اگه مي خواي معدلت بالاي 15 بياد فكر 16 واحد بيشتر و از سرت بيرون كن
    كتابهاي پيام نور هم تو اصلا پيدا نمي شه مخصوصا اگه شهرستان باشي مثلا من الان مجبور شدم كتابهاي ترم بعدكه مي خوام بردارم رو بخرم چون ممكنه تموم شه

پي نوشت:اي بابا شرمنده نمي دونم چي شد فكر كردم شما مي خواي بري پيام نور سر صبحي حسابي قاطي كردما
    پس شما زياد پستم و جدي نگير تو دانشگاه هاي ديگه (دولتي و ازاد و .....) حتما براتون اسونتر خواهد بود زياد نترس و
    همين رشته رو انتخاب كن
    Last edited by Mehran NZ; 11-12-2007 at 03:47.

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

robert جان تا جايي كه يادمه شما c++ كار مي كردي!!!
    يعني تو سخت افزار c++هم ياد ميدن بهتون؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •