سلام
موفق باشید
سلام
موفق باشید
خدمتت که عرض کردم !!!
تو علوم کامپیوتر به هیچ وجه دروسی که جنبه الکتریکی و الکترونیکی داشته باشه ندارید (( اگر هم داشته باشید حداکثر شش واحد یعنی دوتا درس )) در صورتی که حتی تو مهندسی نرم افزار هم باید مدار یک و مدار منطقی و مدار الکترونیکی رو بخونید و مهندسی سخت افزار هم که دیگه نصف بیشترش با مهندسی الکترونیک مشترکه !!!
لیکن تو علوم کامپیوتر برنامه نویسی هم جایگاه خوبی داره !!! اکثر فارق التحصیل های این رشته برنامه نویس های خوبی هستند!!!
جان کلام اینکه تفاوت علوم کامپیوتر با مهندسی کامپیوتر اینه که تو مهندسی کامپیوتر دروسی مرتبط با برق و الکترونیک میخونید و تو علوم کامپیوتر بجای اون دروس ریاضیات پیشرفته میخونید !!!
شباهتشون هم اینه که تو جفتشون برنامه نویسی رو باید فول بشید تا بهتون مدرک بدن !!!
در ضمن بنده هم با بچه های علوم کامپیوتر ضنعتی امیرکبیر صحبت کردم و نظرشون و درباره رشته شون جویا شدم و هم اینکه خودم رشته ام مهندسی کامپیوتر هست و تفاوت بین این دو رشته رو خوب میفهمم !!!
موفق باشی
رابرت جان شما راضی هستید که اومدید مهندسی کامپیوتر؟؟؟؟یا با خودتون میگید که ای کاش رفته بوید علوم کامپیوتری؟؟؟؟در ضمن رشته ی شما توی دبیرستان چی بوده؟؟؟؟
البته که رضایت دارم!!! رشته مهندسی کامپیوتر رشته ای هست که تو هر زمینه ای (( برنامه نویسی - شبکه - دیجیتال- الکترونیک )) بیکاری توش خیلی کمه و درآمدش هم بد نیست !!!
در ضمن خوب یادم میاد دوسال پیش که رفته بودم دانشگاه امیرکبیر برای مشاوره انتخاب رشته خود بچه های علوم کامپیوتر امیرکبیر معتقد بودند که مهندسی کامپیوتر صنعتی اصفهان میارزه به صد تا علوم کامپیوتر امیرکبیر !!!
به نظر من علوم کامپیوتر رشته ای هست که بیشتر بدرد لیسانس به بعد میخوره !!!
چون جنبه تحقیقاتی و نظری این رشته خیلی زیاده !!
علاوه بر اینها مهندسی کامپیوتر رشته ای هست که بدلیل وجود دروس متنوع دست دانشجو برای انتخاب رشته تو فوق لیسانس خیلی باز هست !!!
برای مثال رشته خودم (( سخت افزار )) اینقدر از نظر الکترونیک و برنامه نویسی و شبکه به آدم چیز یاد میدن که تو فوق لیسانس هم میشه مهندسی نرم افزار خوند و هم همین سخت افزار رو ادامه داد و همینطور میشه iT خوند یا اینکه اصلا میتونی بری مهندسی برق (( الکترونیک - مخابرات )) بخونی و یا اینکه همین علوم کامپیوتر رو انتخاب بکنی !!!
البته لازم به ذکر هست که تو کارشناسی ارشد هر رشته ای چند واحد پیشنیاز میخونی ولی بدلیل تنوع درسی که در مقطع لیسانس وجود داره کمتر پیش میاد که دانشجویی که با کارشناسی مهندسی کامپیوتر تو رشته های گفته شده ادامه تحصیل بده با مشکل مواجه بشه !!![]()
خیلی ممنون!پس مهندسی کامپیوتر تصویب شد!!حالا باید ببینم شرایط این رشته توی هند چطوره!!!!
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من سال آخرم رشته ی بدی نیست راضیم
چرا پشیمونی؟
ببخشید جناب DrXoX جریان پست شمارۀ 23 و این نقل قولی که فرمودید چیه ؟؟؟!!!
دوبس دوبس دوبس!!برای اولین بار به جوابهای یکسانی رسیدم!به خاطر همین دوبس دوبس دوبس!دیس ایز دی جی الیگیتور دوبس دوبس دوب........
اول بگم كه از نظر من رشته كامپيوتر بهترين رشته جهان هست
ولي درسهاي پيام نور سختند در واقع هيچ درس اسوني وجود نداره
من ترم دوم هستم و اين ترم رياضي عمومي دارم در مورد سختيش همين بس كه استادمون كه
رشتش رياضي بود گفت اونا با اينكه رشتشون رياضيه تو دانشگاه ازاد اين كتاب و تو 2 ترم خوندن
و من شب و روز دارم مي خونم و نمي تونم برسونم
اما خواستن توانستن هست و من هم عاشق دروس سخت در مورد كامپيوتر هستم (البته فقط كامپيوتر نه رياضي و ....)
ترم پيش هم معدلم 15.18 اومد اگه مي خواي معدلت بالاي 15 بياد فكر 16 واحد بيشتر و از سرت بيرون كن
كتابهاي پيام نور هم تو اصلا پيدا نمي شه مخصوصا اگه شهرستان باشي مثلا من الان مجبور شدم كتابهاي ترم بعدكه مي خوام بردارم رو بخرم چون ممكنه تموم شه
پي نوشت:اي بابا شرمنده نمي دونم چي شد فكر كردم شما مي خواي بري پيام نور سر صبحي حسابي قاطي كردما
پس شما زياد پستم و جدي نگير تو دانشگاه هاي ديگه (دولتي و ازاد و .....) حتما براتون اسونتر خواهد بود زياد نترس و
همين رشته رو انتخاب كن
Last edited by Mehran NZ; 11-12-2007 at 03:47.
robert جان تا جايي كه يادمه شما c++ كار مي كردي!!!
يعني تو سخت افزار c++هم ياد ميدن بهتون؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)