ببین دوست من فکر نمی کنم کسی بهتر از من بتونه بهت کمک کنه
اگه دانش آموز فوق العاده خوبی هستی تجربی بخون.تعجب نکن چون اگه بخوای تو رشته تجربی موفق بشی حتما باید رتبه زیز هزار بیاری و تازه بعد از 7 سال درس خوندن تو آزمون تخصصی قبول بشی وبعد از2 سال مشکلی برای آیندت نداری.که اینا خیلی سخته.ولی اگه ریاضی بخونی حتی بارتبه زیر 5000 میتونی بعد از 4 سال وارده بازاره کار بشی.البته این رو هم بگم که رشته ریاضی خیلی سختتر از تجربیه.ولی یه چیزی بهت بگم من ریاضی خوندم و دانش آموز خیلی خوبی هم بودم ولی اگه برگردم به 3 سال پیش حتما فنی و حرفه ای میخوندم.چون یه سال کمتر میخونن و درساشون خیلی آسونتره و به راحتی وارده دانشگاه میشن و راحتتر از اون وارده بازاره کار میشن مثل برادر من.خلاصه من اگه جای تو بودم خیلی روش فکر میکردم.درضمن جنسیت هم خیلی مهمه. اگه سوالی داشتی در خدمتم.سعید
شما میگی ریاضی سختتره اینطور نیست چون تو تجربی بچه ها رو ول میکنن تو در سهای ریاضی و فیزیک شاید آسون بیاد ولی موقع کنکور چی؟تو بعضی از مبحث های مشترک سوال های تجربی از ریاضی ها سخت تره
من یه توصیه برادرانه به همه کسایی که میخوان بیان تجربی میکنم::
1.شما ریاضی و فیزیکتون رو خیلی قوی میکنید اگه میخوایید بیاید تجربی و کنکورو راحت رد میکنید
2.یا به هوای علاقه به زیست شناسی مایید تجربی و رو فیزیک و ریاضی زیاد کار نمیکنید و فیتیله پیچ میشید.میرید یه سری رشته درپیت مثل بازرسی گوشت یا مدیریت ها

اگه از دسته دوم هستید حتما برید ریاضی چون معلم هایی که برای تجربی ها میزن تو ریاضی و شاید هم فیزیک به بچه ها زیاد فشار نمیارن و بچه ها با پایه ضعیف میان بالا.شما میتنوید برید ریاضی بعد تو پیش اگه خواستید تجربی کنکور بدید.