تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 84

نام تاپيک: *.+/ کدامین یک ازین 2 : پژو پارس یا 206 صندوقدار *./+

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

آقا شرمنده Off میزنم، میخواستم بدونم قیمت 206 تیپ 2 و 3 الان چنده ؟
    ممنون .

پ.ن: از من میشنوی الان 405 و پارس وقتی که از کارخونه تحویل میگیری کلی مشکل دارن چه برسه که یه 20 تایی هم بدوئن. یکی از بچه ها یدونه 405 گرفته بود، روشن نکرده آب و روغن قاطی کرده بود یعنی تو همون کارخونه ترتیبش داده شده بود !
    Last edited by fade2amin; 09-07-2009 at 09:11.

2. این کاربر از fade2amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

باشه
    ممنون از همه ی دوستان
    همون 206 اس دی میگیرم
    فقط میخام بدونم که قیمت ثبت نامی اس دی وی 8 بالای 17.2 که نیست ؟

از همه ی دوستان و اساتید سرشار . کوری . محمد زند . هر کی نظر داد و نداد بالایی صفحه قبلی . پسین پیشین . خونده و نخونده
    ممنون

فقط یه سوال این اس دی مشکی هم داره ؟؟ سفیدش قشنگتره یا مشکی یا قرمزه قشنگو قشنگتره ؟

علی ای حال

یاحق

4. این کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب دوست عزيز من خودم به شخصه از سفيد خيلي خوشم نمياد ولي از اون تا فكر كنم بهتر باشه . اگه من بخوام از بين اون سه رنگ به ترتيب شماره گذاري كنم :
    1 - سفيد ( فكر كنم دو پوششه هست و كيفيتش بالاست )
    2 - مشكي
    3 - قرمز
    راستي من خاكستريشو ديدم خيلي ناز بود .

6. این کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

ممنون

همه چیزو گفتید جز 3چیز :

1.این اس دی وی8 ثبت نامش بالای 17 که نیست ؟؟ امکاناتش رو هم بذارید ./.
    سوال دوم :.206 ماشینه جون سقت تریه یا پارس ؟؟
    آقا این 206 اس دی با قد ما سازگاری داشته باشه ها . ما قدمون 189-90 و وزنمون هم 95-6 هست . برای پشت سریا مکل نشها
    3.خاکستری که نازه میگید چه رنگیه ؟؟/ آره البته من مشکیشو ندیدم ولی سفیدش بهتر بوده

ممنون***یاحق
    Last edited by brad pitt; 09-07-2009 at 10:17.

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون

همه چیزو گفتید جز 3چیز :

1.این اس دی وی8 ثبت نامش بالای 17 که نیست ؟؟ امکاناتش رو هم بذارید ./.
    سوال دوم :.206 ماشینه جون سقت تریه یا پارس ؟؟
    آقا این 206 اس دی با قد ما سازگاری داشته باشه ها . ما قدمون 189-90 و وزنمون هم 95-6 هست . برای پشت سریا مکل نشها
    3.خاکستری که نازه میگید چه رنگیه ؟؟/ آره البته من مشکیشو ندیدم ولی سفیدش بهتر بوده

ممنون***یاحق
    1- براي مشاهده ي مشخصات خودرو برو اينجا ikco.com
    2- 206 بدليل كيفيت مونتاژ بسيار بهتر
    3- سازگاري داره خيالت راحت !
    4- خاكستري چه رنگيه ؟؟؟ سفيدش تاپ تر از خاكستريشه ! خاكستري خيلي زياده واسه 206 .

9. این کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

ایول ./ مرسی / من هم عاشق سفیدشم/ان شالله سال دیگه یه رینگ و لاستیک پهن میندازیم روش بشه توپ

اینو نگفتی خوشتیپ تیکه اولشو :

1.این اس دی وی8 ثبت نامش بالای 17 که نیست ؟؟ امکاناتش رو هم بذارید ./

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

مشخصات sd v8 این میشه ؟
    چون زده بود کلاس 8:

مشكي متاليك , نقره اي متاليك , بژ متاليك , خاكستري متاليك , قرمز متاليك , سفيد , گيلاسي متاليك

اين خودرو مجهز به موتور 1360 سي سي انژكتوري (TU3A) ، گيربكس دستي 5 دنده ، آئينه هاي جانبي برقي ، شيشه بالابرهاي برقي جلو و عقب ، راديو پخش مجهز به MP3 PLAYER ، كولر قابل تنظيم ، كيسه هواي سرنشينان جلو ، سيستم ترمز ضد قفل (ABS) ، زيرسريهاي عقب و تعليق تقويت شده بوده و تفاوت آن با خودروي كلاس 3 فقط در تبديل موتور TU3 به TU3A ميباشد.

رنگهاشو اون مشکی متالیک/قرمزمتالیک/سفید/گیلاسی متالیک میشه یه عکسی چیزی ازش بذارید ؟:

فقط در مورد قیمت نهایی نگفته : بیش از 17میلیون که نمیشه ؟؟

ممنون***یاحق

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ببین دوست من برو تو سایت تیونینگ تالک این سوال را بکن ببین 100 درصد بهت میگند 206(افراد حرفه ای در اون فروم هستند) متاسفانه بعضی از دوستان استهلاک 206 را بیشتر از پارس میدوننند که این در نوع خودش جالبه و خنده آور
    آخه موتور پارس مال 20 سال پیشه در صورتی که موتور 1600 سی سی 206 عمرش کمتر از 5 ساله و تکنولوژی روزه
    بعضی از دوستان هم گفتند پارس 210 تا میره که من اینو قبول ندارم (هرچند که حتی اگه 210 تا بره دلیل بر برتریش نیست)
    خود ایران خودرو حداکثر سرعتش را 186 با موتور معمولی و با موتور 16 سوپاپ 192 کیلومتر زده
    تازه ایرانخودرو دروغ میگه سوزوکی گرند را حدا اکثر سرعتش را زده 175 که من خودم با زور تخته گاز 160 تا میرفت

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین دوست من برو تو سایت تیونینگ تالک این سوال را بکن ببین 100 درصد بهت میگند 206(افراد حرفه ای در اون فروم هستند) متاسفانه بعضی از دوستان استهلاک 206 را بیشتر از پارس میدوننند که این در نوع خودش جالبه و خنده آور
    آخه موتور پارس مال 20 سال پیشه در صورتی که موتور 1600 سی سی 206 عمرش کمتر از 5 ساله و تکنولوژی روزه
    بعضی از دوستان هم گفتند پارس 210 تا میره که من اینو قبول ندارم (هرچند که حتی اگه 210 تا بره دلیل بر برتریش نیست)
    خود ایران خودرو حداکثر سرعتش را 186 با موتور معمولی و با موتور 16 سوپاپ 192 کیلومتر زده
    تازه ایرانخودرو دروغ میگه سوزوکی گرند را حدا اکثر سرعتش را زده 175 که من خودم با زور تخته گاز 160 تا میرفت
    دوست عزيز نيازي نيست كه دوستمون به سايت تي تي تشريف ببرن چون توي همينجا اساتيد بسيار زيادن .
    منظور دوستان از استهلاك اينه كه اگه خراب بشه هزينش بيشتره .
    اون 210 تا هم درسته . بهتون پيشنهاد ميكنم كه شما اگه ماشين داريد با اين سرعت بريد و GPS رو هم اندازه بگيريد اونوقت متوجه ميشيد كه 210 ميره يا نه !! ما خودمون توي جاده مشهد 212 تا با سمند ال ايكس رفتيم كه GPS گوشي 204.2 نشون داد ( نگو GPS اشتباه ميكنه كه خندم ميگيره ) در مورد اون 186 هم بايد بگم اون سرعتيه كه ماشين بدون اينكه بهش فشاري بياد ميتونه بره !!!
    در مورد اون 160 تا با سوزوكي ممكنه شما جادتون تخت نبوده باشه يا باد به صورت مخالف ميومده باشه .
    موفق باشيد .
    Last edited by MoHaMaD ZaNd; 09-07-2009 at 13:35.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اولا بحث ما سمند ال ایکس نبود (هرچند موتوری فرق ندارند ولی سمند مثلا از 405 بیشتر میره با اینکه سنگین تره)
    دوما هزینه تعمیرات چه ربطی به استحلاک داره
    والا تیپ 5 من حدا اکثر 200 تا میره با بنزین سوپر با جی پی اس هم اندازه گرفتم 190 تا میرفت(بخاطر تغییر سایز رینگ کیلومتر شمار زیاد نشون میده) ولی خوب تا حالا یاد نمیدم تو کورسی پارس منو گرفته باشه که البته سمند شما استثناست
    باشه سمند شما 250 تا میره خوبه
    من نمیخوام کل کل کنم اگه به اولین پست من در این تاپیک مراجعه کنید من گفتم پارس بخره چون از قیافه 206 صندوقدار متنفرم و هیچ تعصبی هم رویه 206 ندارم ولی خوب اینکه بگیم مثلا پارس از 206 بیشتر میره یا استحلاکش کمتره و یا ایمنیش بیشتر از 206 هست دروغ محضه
    Last edited by s-b; 09-07-2009 at 13:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •