اصلا با يه بار گوش دادن نميشه اظهار نظر كرد اين البوم بهترين البوماز2 سال قبله واقعا عاليه همه اهنگاش عاليند
اصلا با يه بار گوش دادن نميشه اظهار نظر كرد اين البوم بهترين البوماز2 سال قبله واقعا عاليه همه اهنگاش عاليند
من که خیلی خوشم نیومد اصلا در حد و اندازه های البوم قبلیش نبود
به نظر من 88 بد نیست . خود بنیامین گفته که سعی کرده که باز هم موفق باشه و 3 سال رو این آلبوم کار کرده ، با این حال به نظر من 85 بهتر بود .
اما یه مسئله ای که به نظر من توی کارهای بنیامین ضعفه ، ترانه هاشه . فرید احمدی شاعر ترانه ها که شعرهایی مثل خاطره و فاصله های فریدون آسرایی هم اثر اونه ، به نظر من در کارهای بنیامین بسیار بسیار ضعیف عمل کرده . شما اگه دقت کنید می بینید که طولانی ترین اثر بنیامین هم ترانه اش فقط چند بیته ، چه برسه به اون کوتاهها . علاوه بر کوتاه بودن ، معنی و مفهوم جالبی هم نداره .(به جز چند مورد)
تایید میشه
آهنگ هاي "اينترو" و "پايان" يه ايده ي نو بود تو آلبوم ولي با سبك آلبوم زياد جور در نميومد.
كلا آلبوم از ترك 9 به بعد داستاني شد و اين هم واسه من جالب بود ...
آهنگ "كجاي دنياي" خيلي خوب بود در سبك R&B ولي بعضي جاهاي شعر زياد جالب نبود مثل "نيستي و خستمو به تو وابستمو"!
كلا تا آهنگ 9 در سبك R&B بود تقريبا ولي R&B هاش در بعضي جاها خوب تنظيم نشدن (بيت هاي رپي كه رو آهنگهاي پاپ گذاشته شد مثل "بيا عشقم كن" يا "خواب" اعصاب هركس رو بهم ميريخت مخصوصا تو آهنگ "بيا عاشقم كن" كه اولش خوب شروع شد ولي بازم بخاط مشكل در شعر و تنظيم زياد موف نشد.
آهنگ "من لعنتي" ، "شومينه" بهمراه آهنگ "رفيقا ميگن" از بهترين آهنگاي اين آلبوند.
اين آلبوم هم مثل آلبوم قبل بنيامين از شعراي قوي اي برخردار نبود مثل آهنگ "آهاي تو" ، يا "من و تنها" قسمتي از شعر "من و تنها : من رو حرف تو حساب كرده بودمو ، همه عشقا رو جواب كرده بودمو ..."!! آهنگ "عاشقي با تو" هم كه اصلا جالب نبود با اون بيت رپي كه روش گذاشت ؟!؟؟
و در آخر هم تنظيم هاي پيام شمس كه در بيشتر موارد كليشه اي بود !
جمع بني شما چيه از اين آبوم؟؟؟
به نظر من آهنگ بیا عاشقم کن و عاشقی با تو از همه آهنگاش قشنگ تر بودن....
من اوایل "آهای تو" رو زیاد گوش میدادم،ریتم آشنا و تندش زودتر از بقیه منو جذب خودش کرد؛ بعد کم کم از "بیا عاشقم کن"، "رفیقا میگن"، "شومینه" و "تموم شد" بیشتر خوشم اومد.متن ترانه "بیا عاشقم کن" از همه پرمغزتر بود، ضمن اینکه اون سه تای آخری که اسم بردم به خاطر ریتم ملایمشون و شعرهایی که راحت روی ذهن میشینه قابلیت اینو دارن که آدم تو یه نوبت چند بار گوش بده بهشون.
قشنگ ترین آهنگاش بیا عاشقم کن،آهای تو،صدای قلب تو،لیلی در پاییز،کجای دنیای هست به نظر من
من كه همه آهنگاشو دوست دارم....
مخصوصاً شومينه...
در كل عالي بود...من همه رو دوست دارمممممممممممممممممممممم ممممممممم
خودشم دوست دارم... D: البته بعد از اين آلبوم تو فكرش رفتم! D:
به نظرم بنیامین بره گفتار درمانی آلبوم بدیش شاید بهتر بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)