من که همه عنوان هایی که دیدم ضعیف بودن
این صنعت بازی سازی ایران حالا حالاها کار داره
کار اساسی هم داره که باید با دقت بیشتری پیش برن
و علم این صنعت رو بیشتر کنن
من که همه عنوان هایی که دیدم ضعیف بودن
این صنعت بازی سازی ایران حالا حالاها کار داره
کار اساسی هم داره که باید با دقت بیشتری پیش برن
و علم این صنعت رو بیشتر کنن
من خودم بازی نکردم ولی شنیدم لطف علی خان زند زیاد بد نبوده
همه اینها که دوستان گفتن درسته.
ولی اگه این مثلا بازی ساز ها بجایه لطفعلی و کماندویه لبنانی و... یه بازی با گرافیک و گیم پلی معمو لی در باره
کوروش بزرگ و تاریخ ایران و یا شاهنامه که پتانسیل وحشتناکی برایه بازی سازی داره بسازن و دوبله حرفه ای هم
بشه برایه ما ایرانی ها خیلی جالب تر از پرنس یوبی سافت و دیابلو بلیزارد میشه.نه؟
من خودم یه وطن پرستم ولی میگم بهتره به جا اینکه به این پشتوانه ی تاریخیمون تو هر چیزی بنازیم و ازش بگیم یه ذره نو اوری کنیم. گذشته هرچی بوده دیگه تموم شده حالا چی داریم .........
فکر نمیکنم blizard بازی wow رو از رو تاریخ کشورش ساخته باشه و خیلی مثال های دیگه.......
البته این نظر منه
تایید میشه.
ما نیاز به خلاقیت داریم نه تکرار
نه خلاقیت نه تکرار ما بودجه میخوایم یالا.ما بودجه میخوایم یالا.یالا یالا یالا
ولی ما هم خلا قیت هم بوجه و هم تلاش می خواهیم
پستهای قبلی رو وقت نکردم بخونم ولی نظر من اینه:
چه نیازی و ضرورتی هست در همون ابتدای کار بیایم از موتور گرافیکی ساخته دست خودمون استفاده کنیم؟
ساخت یک موتور گرافیکی در حد خوب کار بسیار پیچیده ای هست و نمیگم از دست متخصصان ایرانی بر نمیاد ولی وقت و هزینه خیلی زیادی رو میگیره و فعلا بهتره ازموتورگرافیکی های دیگر شرکتها استفاده کنن
درسته یکمی قیمتشون گرونه ولی خوب بهتر از این گرافیکهای در حد 10 سال پیشی هست که دارن خودشون واسه بازی هاشون میدن.
وقتی از یک موتور گرافیکی اماده استفاده کنن میتونن به جای برنامه نویسی ها بلند مدت وقتشون رو بزارن روی کاراهای خلاقانه توی بازی.
اگه یک بازی خوب از آب در بیاد میتونه خودشو تو جهان معرفی کنه ولی خوب کی میاد مثلا لطفعلی خان زند رو با وجود بازهای خفن بازی کنه توی خارج از ایران
Last edited by H M R 0 0 7; 16-04-2009 at 16:24.
از مهم ترین ها می توانیم به وجود بازی های خارجی-گیم پلی بدو.. اشاره کنم.مثلا یه نفر میره 2 تا دی وی دی دویل می کرای4 رو می خره 2000 تومن کلی هم کیف می کنه بعد میره عصر پهلوانان 2سی دی رو می خره 4 هزار تومن بازی می کنه حالش بهم می خوره.همی یکی خیلی مهمه وقتی بازی های خارجی با کیفیت بالا هست خوب معلومه که بازی های داخلی فروش نمیره؟ موافقید؟؟؟
بله!!
بسیار جالب است!
حتی یک بازی هم نتونستن بسازن که به اندازه ی بازیه Zuma یا World of GOO محبوبیت داشته باشه!!!
فکرشو بکنین من ظوما بازی میکنم خیلی حال میکنم اما وقتی یک بازی ایرانی بازی میکنم
حالا هیچی نشده اومدن میخوان برای ما تقلید بازی هایه خارجی رو بکنن!!
" بازیه مبارز برگرفته از بهترین گرافیک و موتور در سطح بازی هایه روز و ... "
حتمی یک شبه هم می خوان EA Iran یا Iranian Montreal هم بزنن!!!!!!!!!
IRAGAM ( برگرفته از Iran و Game ( به تقلید از Capcom![]()
))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)