تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 74

نام تاپيک: لکسس ائی اس 350 بخرم یا بی ام و 530 ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

چی؟
    لکسوس اصالت نداره؟!
    بعد از 30 سال لکسس به ایران وارد شده!!
    بهتون پیشنهاد میکنم یکم بیشتر در مورد لکسس تحقیق کنید بعد بگید تکونولوژِیشو از بی ام یا بنز تقلید میکنه!!!
    بعد از 30 سال!!!
    لکسوس در اواخر دهه هشتاد تاسیس شده اونوقت چطور 30 سال میشه !
    قطعا اون لذتی که رانندگی با بی ام و داره لکسوس نداره
    و از نظر زیبایی هم که به گرد پای بی او نمی رسه
    قیمت پایینتر لکسوس هم یه مزیت نیست به خاطر ارزش بندی پایینتر هست و همون تقلید کردن
    خوب موهاوه هم از لندکروز ارزونتره پس از لندکروز بهتره!؟

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بعد از 30 سال!!!
    قیمت پایینتر لکسوس هم یه مزیت نیست به خاطر ارزش بندی پایینتر هست و همون تقلید کردن
    اشتباه نکن!
    راجع به لذت رانندگی میشه گفت ب ام و تا یه حدودی اسم درکرده!(تا یه حدودی!)
    از نظر زیبایی هم یه امر سلیقه ایه! چیزی که من خوشم بیاد ممکنه شما خوشت نیاد!
    اتفاقا قیمت پایینتر لکسوس هم یه مزیت بزرگ حساب میشه!(شما ایران رو نیگاه نکن که یه عده نفهمیدن چجوری پولدار شدن براشون فرقی نمیکنه با 100 تومن یه رانندگی لذت بخش داشته باشن یا 300 تومن! تو خیلی از کشورها قیمت یه فاکتور بزرگه!)

3. 2 کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

از نظر تک بودن لکسس خیلی بهتره. من که دیگه اینقدر 530 دیدم جدیدا میبینمش رومو برمیگردونم. ولی وقتی تو خیابون یه gs 430 میبینی محو ظاهرش میشی.
    مگه آدم این همه پول می ده فقط واسه ظاهر؟

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

بعد از 30 سال!!!
    موهاوه کره ای هست اون ژاپنی ولی اصلا اگر بگیم لکسسی که توی ایران هست مدل آمریکایی نیست و ژاپنی هست خب ماشین ژاپنی ماشین بدی که نیست!
    مثلا من خودم X3 داشتم توی سرعتهای بالا مثل 200 یک تکانهای عجیب داشت ولی مورانو هم نسل اول هم 2009 اصلا این عیبو ندارن!

دیدید که زمانی که لکسس مدل LS600Hl را رونمایی کرد اتومبیلی بود که اصلا صدای موتور به داخل کابین نفوذ نداشت اینجا چون بنز نمیتونست این تکنولوژی رو به خوبی انجام بده زورش گرفت از شرکت لکسس شکایت کرد و میگفت راننده برای لذت بردن باید صدای خشن موتور رو بشونه!

زمانی هم که بی ام و زودتر از بنز اتومبیلی با موتور 12 سیلندر ارائه داد بنز گفت جهان به اتومبیل 12 سیلند نیاز نداره که بعدها خودش اتومبیل با موتور 12 سیلندر تولید کرد.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

مقایسه 530 و es350 کلا اشتباهه.

شما اگه میخوایید اینا رو از صفر مقایسه کنید یه همقیمت با 530 رو از لکسس انتخاب کنید یا حداقل اگه پایینتر انتخاب میکنید دیگه حداقل gs430 رو مقایسه کنید... تا ببینم لکسس چیه.

تازشم، اگه قراره 530 دست دوم رو مقایسه کنیم بهتره برای رقیبش هم یه لکسس دست دوم انتخاب کنیم.

(هر چند در حالت عنوان تاپیک باز هم ای اس 350 زیاد جا نمیمونه)

7. 4 کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مثلا من خودم X3 داشتم توی سرعتهای بالا مثل 200 یک تکانهای عجیب داشت ولی مورانو هم نسل اول هم 2009 اصلا این عیبو ندارن!
    دوست عزیز میشه دقیقا بگید منظورتون از تکانهای شدید چیه؟
    چون من خودم x3 دوستم رو در طی مسیر 845 کیلومتری از تهران به؟رانندگی کردم کمترین سرعتم هم 190 بود یعنی اکثرا 220 تا میروندم ولی اصلا صدا یا تکانهای عجیبی تو ماشین حس نمیکردم.

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

منظورم این نیست که مثل پیکان که توی سرعت بالا اتاق شروع به لرزیدن بکنه!
    سرنشین های عقب هم بهتر متوجه این موضوع میشن!
    توی موج جاده بیش از حد عکس العمل نشون میده و همینطور در پیچ ها.

داره خودمونی میشه ali_blue88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض مرسدس و بی ام و

مجله ماشین اگه مرد بود و وجدان داشت 730 رو با 350 مقایسه نمیکرد که 500 سی سی کمتر باشه اگه راست میگن 350 رو 740ه مقایسه کنن تا 500 سی سی بی ام و بیشتر باشه تا ببینیم چطوری بی ام و بنز رو لوله میکنه ها ها ها تازه 730 با ابنکه 500 سی سی از بنز کمتر بود خیلی کم نیاورد
    اگه آسمون به زمین بیاد بهترین ماشین دنیا بی ام و هست و قابل اعتماد ترین ترمز ترمز بی ام و

داره خودمونی میشه ali_blue88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

درسته تا حدودی میشه گفت es نسخه لوکس شده تویوتا کمری هست و ارزونترین ماشین lexus با قیمت حدود 30 هزار دلار، ولی اینکه این چیز بدیه یا خوب جای سواله خودش، در مورد مقایسه با سری 5 خیلی درست نیست چون ارزونترین مدل سری 5 تقریبا 10 هزار دلار از es گرونتره و بهتره با سری 3 مقایسه بشه گرچه از خیلی از جهات بهتر از سری 3 هست!
    در مورد هندلینگ و پرفرمنس اصلا با نظرتون موافق نیستم درسته این ماشین ماشین اسپرتی نیست ولی شما باید اینو با ماشینهای هم کلاس خودش مقایسه کنی، مثلا مسخرست حتی مقایسه این این ماشین با 520 چون موتور 520 خیلی ضعیفتر از این چیزهاست که بشه با es 350 مقایسش کرد شتاب 0 تا 100 این ماشین 6.4 ثانیست و موتورش 272 اسب بخاره که نسبت به موتور 3.5 لیتری کمری کمی قوی تره، 520 موتورش 170 اسبه فقط که اصلا برای ماشینی در این کلاس خوب نیست حتی 530 هم نمیتونی با es دست و پنجه نرم کنه با موتور 230 اسبیش.
    به نظر من es واقعا در کلاس خودش از هر نظری یکی از بهترین هاست و با سلیقه ای ایرانی هم خیلی جور در میاد گارانتی فوق العاده ای هم داره.
    اینم یه review کامل از این ماشین حتی بخونید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از کی تا حالا 530موتورش 230 اسبه بگید ما هم بدونیم ها ها ها ها بهتره پی دی اف سری پنج رو از سایت بی ام دبلیو لگیری تا بفهمی 530 موتورش چند اسبه بعد اضهار نظر کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

doste aziz man khodam 530 modele 2005 dashtam be nazere lexus ham mashine ba celas va modern mahsob meshe faghat be nazare man sesteme compeoteresh shayad betone ba bmw reghabat kone vale to ghodrat va shetabger raghebe khobe baraye bmw nissssst va be ghole bachehaye khodemon bmw soskesh mekone

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •