تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 77

نام تاپيک: Live For Speed شبیه ساز رانندگی

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

من بازی رو دانلود کردم
    فقط لطف کن بگو از چه کرکی استفاده ککنم که دیه اون مشکل پیش نیاد
    مرسییییی

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

پس چی شد آقا حمزه
    قرار بود کرک رو بزارین برامون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    خوشحالم که اینجا از lfs استقبال شد . من هم از بچه های Tuningtalk هستم و با همکاری حمزه عزیز یک لیگ هم تو ایران راه انداختیم .
    این شبیه ساز فوق لعاده است . نکته ای هم که داره اینه که هر چی حرفه ای تر بشین ازش بیشتر لذت میبرین . ضمنا اکثر قهرمانهای اتومبیلرانی با این شبیه ساز برای تمرین کار میکنند .

برای گسترش و آموزش و اطلاع رسانی این نرم افزار سایتی به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم راه اندازی کردیم .
    این سایت الان حدود 50% تکمیله و به مرور کامل خواهد شد. به این سایت حتما سر بزنین و نظراتتونو هم بگین .
    این لینک هم برای شروع به کار و لینک کرک و ... کمکتون خواد کرد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون و موفق باشید

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    خوشحالم که اینجا از lfs استقبال شد . من هم از بچه های Tuningtalk هستم و با همکاری حمزه عزیز یک لیگ هم تو ایران راه انداختیم .
    این شبیه ساز فوق لعاده است . نکته ای هم که داره اینه که هر چی حرفه ای تر بشین ازش بیشتر لذت میبرین . ضمنا اکثر قهرمانهای اتومبیلرانی با این شبیه ساز برای تمرین کار میکنند .

برای گسترش و آموزش و اطلاع رسانی این نرم افزار سایتی به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم راه اندازی کردیم .
    این سایت الان حدود 50% تکمیله و به مرور کامل خواهد شد. به این سایت حتما سر بزنین و نظراتتونو هم بگین .
    این لینک هم برای شروع به کار و لینک کرک و ... کمکتون خواد کرد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون و موفق باشید
    من این شبیه ساز رو 2 سال پیش بازی کردم ، بی شک شبیه سازیش به دقت FMS3 یا GT5 نیست ، گرافیک داغونیم داره ، فیزیک تصادف هم کلا نداره اما برای کسایی که سیستم های ضعیف دارن حدودا توصیه میشه (طرح بازی با ماوس کلا عاقلانه نیستش نمی دونم چرا اینا یه همچین فکری برا بازی کردن)
    +
    دوستان میگن رانندگان بزرگ این بازی رو تایید کنن
    1 - میشه اسم اون راننده ها رو بگن
    2-ما خودمونم ماشین داریم سوارش میشیم اما هیچ ربطی به این بازی نداره !!!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

والا ما که حدودا 3 ماهه درخواست دادیم واسه کرک تو این تاپیک کسی جواب نداده
    خوب یکی یه کرک سالم بده دیگه

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

یکی به من کمک کنه
    من به جز XR و xf و XR-GT TURBO هر ماشینی رو انتخاب میکنم اینجوری میشه

مشکل از چیه ؟ کرک ؟ چندین بار تا حالا کرک دانلود کردم
    بازیم تا حالا نسحه Z رو تا حالا 4 بار دانلود کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    ببخشید با تاخیر جواب میدم.
    پوریا جان شما از این کرک استفاده کن ببین این مشکل ات حل میشه یا نه . 2 تا کرک داخل فایل Rar هست، هر دو تا رو امتحان کن .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من این شبیه ساز رو 2 سال پیش بازی کردم ، بی شک شبیه سازیش به دقت FMS3 یا GT5 نیست ، گرافیک داغونیم داره ، فیزیک تصادف هم کلا نداره اما برای کسایی که سیستم های ضعیف دارن حدودا توصیه میشه (طرح بازی با ماوس کلا عاقلانه نیستش نمی دونم چرا اینا یه همچین فکری برا بازی کردن)
    +
    دوستان میگن رانندگان بزرگ این بازی رو تایید کنن
    1 - میشه اسم اون راننده ها رو بگن
    2-ما خودمونم ماشین داریم سوارش میشیم اما هیچ ربطی به این بازی نداره !!!
    امین جان به نظرم قضاوت منصفانه ای نمی کنی ! شما داری نسخه دو سال پیش LFS رو با آخرین نسخه gran turismo مقایسه می کنی !
    برای من که کاربر PC هستم GT5 اصلا معنی نداره چون من نمی تونم اجراش کنم، اگر قراره که LFS با یه شبیه ساز دیگه مقایسه بشه بهتره که بین شبیه سازهای کامپیوتر مثل RFactor مقایسه بشه .
    در مورد گرافیک و فیزیک تصادف تقریبا حق با شماست. البته گرافیکش داغون نیست ولی در مقایسه با GT5 مسلما خیلی ضعیف تره ولی من از همون اول هم گفتم که با دید یک شبیه ساز به LFS نگاه کنید نه یک بازی. گرافیک و افکتهای صوتی و تصویری هم یکی از مواردی هست که بازی رو به واقعیت نزدیک می کنه، ولی همه چیز فقط گرافیک و افکت نیست. برای من فیزیک و حرکات ماشین خیلی مهم تره .
    در مورد طرح بازی با موس هم ، فقط یک راه کاره برای کسایی که Wheel ندارن. مسلما کار با موس و کنترل آنالوگ روی فرمون و گاز و ترمز خیلی بهتر از کنترل دیجیتالی کیبرد هست.
    و اما برای اون دو مورد آخری، حقیقتش اینه که من از تایید راننده های بزرگ خبر ندارم، ولی چند تا از دوستام که راننده حرفه ای داخل کشور هستن و توی مسابقات داخلی هم مقام داشتن تایید کردن که LFS خیلی به واقعیت نزدیک هست و با توجه به تجربه شون از من هم خیلی بهتر کار می کنن توی LFS .
    و اینکه مطمئنا نیاز به توضیح نیست که رفتار و عکس العملهای ماشین توی کوچه و خیابون و اتوبان با پیست خیلی فرق می کنه. من 4-5 سال پیش وقتی با LFS آشنا شدم اولین چیزی رو که توی این شبیه ساز امتحان کردم Oversteer و Understeer توی سرعتی بود که خودم با ماشین تجربه کرده بودم و عکس العمل مشابه دیدم از LFS !
    Last edited by حمزه; 31-05-2011 at 07:43.

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با نسخه دمو این بازی رو انلاین میکنم. حیف فقط سه تا ماشین بیشتر نمی تونی انتخای کنی.
    حداقل سرعت شبکه برای انلاین 56kb نه lag داره نه delay.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سوال : قيمت اين بازي چند دلار هست ؟ تا چه اندازه در قسمت آنلاين سرورها پر هستند ؟

من بيش از چند سال از rFactor استفاده مي كنم . حقيقتا شبيه ساز كم نظيريه !‌ آيا اين LFS هم مثل rFactor مي مونه يا تفاوت زيادي داره ؟ rFactor كه براي من بيشتر يه دنياي جداگانه هست . راحت ميشه مود تراك و يا Addon اضافه كرد . از گرافيك و صدا و فيزيكش هم كاملا راضيم ... سوال شد براي من چرا تو ي فروم rFactor تاپيك نداره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

قیمت LFSحدود 50 دلار هست. (24 یورو )
    من با Rfactor خیلی کار نکردم ولی کلا فیزیک Rfactor و LFS حدودا در یک حد هست. LFS امکان اضافه کردن پیست و ماشین رو نداره. در این جور موارد امکانات Rfactor بیشتره . خیلی وقته دانلودش هم کردم ولی فرصت نکردم خیلی باهاش کار کنم ببینم چطوریاست.
    توی فروم LFS که میری میگن Rfactor خیلی خوب نیست و فقط LFS . طرف مقابل هم به همین شکل ولی در کل هر دوشون با هدف ساخت یه شبیه ساز رانندگی دارن کار می کنن، نه یک بازی !

کلا Rfactor و LFS چون صرفا هدفشون ساخت یک شبیه ساز هست برای همین از نظر گرافیکی خیلی قوی نیستن و گرافیک نسبتا پایین و زیادی واقعی بودنشون معمولا توی ذوق Gamer ها میزنه . طرفدارهای اینها بیشتر کسایی هستن که فیزیک بازی براشون اهمیت خیلی بیشتری داره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •