سلام ممنونم كه گفتيد چگونه دانلودشان كنم خدا خيرتان بدهد اگر شد فايلهاي تصويري نيز بگذاريد من دو سه فايل دارم اما نمي دانم چگونه بگذارم. با تشكر
سلام ممنونم كه گفتيد چگونه دانلودشان كنم خدا خيرتان بدهد اگر شد فايلهاي تصويري نيز بگذاريد من دو سه فايل دارم اما نمي دانم چگونه بگذارم. با تشكر
خيلي ممنون كه راهنمائي كردي كاش مي شد نوحه تصويري نيز مي گذاشتيد من دوسه تا دارم اما نمي دانم چطور بذارم . خدانگهدار
چطور فايل هاي تصويري را بفرستم
دوست من شما باید بری تویکی از سایتهای اپلود سنتر مثل همونی که من گذاشتم...برو تو صفحه اولش روی اپلود کلید کن بعد از سیستم خودت فایلها رو منتقل کن البته به نظر من اول ثبت نام کنی بهتره چون کنترل پانل بهت میده وتوهمیشه با ورود به این سایت وزدن نام کاربری و رمز خود میتونی فایلها را ویرایش وهمچنین میتونی از تعداد دانلودها خبر دار بشی....
در ضمن چرا اینقدر بزرگ تایپ میکنی سایز 4 از همه بهتر هستش....
سلام دوستان پس از گذشت چند هفته موفق شدیم کارهای ابتدایی سایت اقای فخری را اماده وطراحی کنیم ... همینک این سایت به صورت ازمایشی در حال تست هستش به امید خدا فکر کنم جمعه یا شنبه برای همه گان قابل بازدید باشد ...البته به مرور این سایت بهتر از الان خواهد شد فکرهای خوبی داریم که با خود اقای فخری در میان گذاشتیم وایشان هم در این امر بسیار به ما کمک کردند...وتمام کارهای سایت اول با ایشان هماهنگ میشود.....
![]()
سلام داداش خیلی ممنون از بابت مداحی ها اگه می شه ادرس سایت اقای فخری که داری طراحیش می کنی بگو[quote=ali6803;3433894]
سلام دوستان پس از گذشت چند هفته موفق شدیم کارهای ابتدایی سایت اقای فخری را اماده وطراحی کنیم ... همینک این سایت به صورت ازمایشی در حال تست هستش به امید خدا فکر کنم جمعه یا شنبه برای همه گان قابل بازدید باشد ...البته به مرور این سایت بهتر از الان خواهد شد فکرهای خوبی داریم که با خود اقای فخری در میان گذاشتیم وایشان هم در این امر بسیار به ما کمک کردند...وتمام کارهای سایت اول با ایشان هماهنگ میشود.....
[/quote]
سلام دوستان سایت ایشان 20 بهمن شروع به فعالیت میکنه....سایت هم فعلا در حال تغییر وکم و زیاد شدن وتست هستش ...وسواس داریم چه میشه کرد....
سلام من عضو جديد هستم و فقط بخاطر دانلود نوحه آسمان غرق به خون ثبت نام كردم. اميدوارم هواي منو داشته باشيد
متا سفانه بنا به دلایلی سایت ایشان فعالیت نخواهد داشت تا ببینیم بعد چه میشود.....بنا به در خواست خود ایشان این سایت که تمام کارهای ان انجام شده بود تا اطلا ع ثانوی به روز نخواهد شد....به زودی برمیگردیم....
پس فعلا نوحه ها را همین جا کم و بیش قرار میدم....
Last edited by ali6803; 09-02-2009 at 20:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)