تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 26 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 251

نام تاپيک: مداحی مداح بزرگ ومعروف جنوب حسین فخری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام ممنونم كه گفتيد چگونه دانلودشان كنم خدا خيرتان بدهد اگر شد فايلهاي تصويري نيز بگذاريد من دو سه فايل دارم اما نمي دانم چگونه بگذارم. با تشكر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان یه نوحه واحد بسیار زیبا بدستم رسیده بسیار زیباست به نام عجب صبری خدا دارد...پیشنهاد میکنم حتما اینو دانلود کنین....(خدا حسین فخری را از ما نگیره واقعا نعمت بزرگیه دوستان صدای او خیلی ها رو زیرورو کرده)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام دوست من لینکها همه سالم هستند من همین الان چک کردم مشکلی نداشتند...اون لینکهای که میبینیcopy کن وبعدش در مرورگرت وارد کن...تا سایت مورد نظر باز بشه بعد بگرد دنبال لینک دانلود حتما پیداش میکنی....

خيلي ممنون كه راهنمائي كردي كاش مي شد نوحه تصويري نيز مي گذاشتيد من دوسه تا دارم اما نمي دانم چطور بذارم . خدانگهدار

3. این کاربر از javadKOOCHAK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوست من لینکها همه سالم هستند من همین الان چک کردم مشکلی نداشتند...اون لینکهای که میبینیcopy کن وبعدش در مرورگرت وارد کن...تا سایت مورد نظر باز بشه بعد بگرد دنبال لینک دانلود حتما پیداش میکنی....

چطور فايل هاي تصويري را بفرستم

5. این کاربر از javadKOOCHAK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali6803's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض اپلود کردن

دوست من شما باید بری تویکی از سایتهای اپلود سنتر مثل همونی که من گذاشتم...برو تو صفحه اولش روی اپلود کلید کن بعد از سیستم خودت فایلها رو منتقل کن البته به نظر من اول ثبت نام کنی بهتره چون کنترل پانل بهت میده وتوهمیشه با ورود به این سایت وزدن نام کاربری و رمز خود میتونی فایلها را ویرایش وهمچنین میتونی از تعداد دانلودها خبر دار بشی....

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

در ضمن چرا اینقدر بزرگ تایپ میکنی سایز 4 از همه بهتر هستش....

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

10 راه اندازی سایت حسین فخری

سلام دوستان پس از گذشت چند هفته موفق شدیم کارهای ابتدایی سایت اقای فخری را اماده وطراحی کنیم ... همینک این سایت به صورت ازمایشی در حال تست هستش به امید خدا فکر کنم جمعه یا شنبه برای همه گان قابل بازدید باشد ...البته به مرور این سایت بهتر از الان خواهد شد فکرهای خوبی داریم که با خود اقای فخری در میان گذاشتیم وایشان هم در این امر بسیار به ما کمک کردند...وتمام کارهای سایت اول با ایشان هماهنگ میشود.....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام داداش خیلی ممنون از بابت مداحی ها اگه می شه ادرس سایت اقای فخری که داری طراحیش می کنی بگو[quote=ali6803;3433894]سلام دوستان پس از گذشت چند هفته موفق شدیم کارهای ابتدایی سایت اقای فخری را اماده وطراحی کنیم ... همینک این سایت به صورت ازمایشی در حال تست هستش به امید خدا فکر کنم جمعه یا شنبه برای همه گان قابل بازدید باشد ...البته به مرور این سایت بهتر از الان خواهد شد فکرهای خوبی داریم که با خود اقای فخری در میان گذاشتیم وایشان هم در این امر بسیار به ما کمک کردند...وتمام کارهای سایت اول با ایشان هماهنگ میشود.....[/quote]

10. این کاربر از lowara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

10 سایت حسین فخری .....

سلام دوستان سایت ایشان 20 بهمن شروع به فعالیت میکنه....سایت هم فعلا در حال تغییر وکم و زیاد شدن وتست هستش ...وسواس داریم چه میشه کرد....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام من عضو جديد هستم و فقط بخاطر دانلود نوحه آسمان غرق به خون ثبت نام كردم. اميدوارم هواي منو داشته باشيد

13. این کاربر از shinoobi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض سایت اماده به کار شد.....

متا سفانه بنا به دلایلی سایت ایشان فعالیت نخواهد داشت تا ببینیم بعد چه میشود.....بنا به در خواست خود ایشان این سایت که تمام کارهای ان انجام شده بود تا اطلا ع ثانوی به روز نخواهد شد....به زودی برمیگردیم....

پس فعلا نوحه ها را همین جا کم و بیش قرار میدم....
    Last edited by ali6803; 09-02-2009 at 20:35.

15. این کاربر از ali6803 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •