تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما کدوم مدل رو میپسندید ؟

راي دهنده
230. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Samsung I900 Omnia

87 37.83%
  • Sonyericsson XPERIA X1

69 30.00%
  • HTC Touch HD

74 32.17%
صفحه 7 از 15 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 145

نام تاپيک: مقایسهi900 Omnia,X1,HTC touch HD

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوستان من به اين تاپيک يه نگاه سطحي کردم و يه سري موارد که به چشم خورد را ميخام توضيح بدم.
    يه سري از دوستان ميگن که کيبرد مجازي اي900 عاليه و هر چي ما ميگيم که بابا کيبرد ايکس1 يه چيزه ديگست اونا ميگن که کيبرد مجازي اي900 عاليه.اقا حرفه شما قبول ولي هر چه قدر که کيبرد مجازي عالي باشه به پاي يه کيبرد نميرسه به خصوص کيبرد ايکس1 که بسيار عالي ميباشد و اينکه کسي که نياز به کيبرد داره هيچ چيز غير از کيبرد نميتونه مشکلشو حل کنه.
    در مورد ال سي دي هم ديدم که يکي از دوستان ميگفت که ال سي دي هاي شرکت سامسونگ(منظورم ال سي دي به کار رفته در اي900 ميباشد) عالي ميباشد و با اين که اي900 پيکسل پايين تري نسبت به ايکس1 داره ولي فرق زيادي ندارن اخه چه طور ممکنه؟ال سي دي ايکس1 بسيار عالي ميباشد و زمين تا اسمون با اي900 فرق داره و بهتره.
    در مورد رم هم که همان طور که دوستان گفتن حافظه اي که براي باز شدن برنامه ها مورد نيازه در ايکس1 بالاتره که اين يک نکته ي مثبت ميباشد و برنامه ها با سرعت بالاتري انجام ميشن البته در اين جا سي پي يو اي900 هم مياد تو کار که قويتره و اي900 از سرعت بالاتر برخورداره ولي به نظره من بازم به خاطره گرافيک بهتره ايکس1 ميرزه که در اين جا هم قيد اي900 را بزنيم.
    در مورد باطري هم که ايکس1 حرفه اول را ميزنه.
    در کل اي900 فقط سي پي يو بالاتري داره که ان چنان هم بالاتر نيست و فرق چنداني از جهت سرعت با ايکس1 نداره ولي در مقابل ايکس1 چيزايي داره که واقعن ارزش خريدو داره.
    اينکه اي900 هم راي بيشتري اورده به خاطره قيمت پايينشه که باعث ميشه خيلي ها برن بگيرنش و چون خريدنشم ازش دفاع ميکنن.(کي از مال خودش بد ميگه)هر کسي هر گوشي اي را مطابق نيازش ميخره و گوشي اي را که ميگيره براي خودش بهترينه
    در ضمن کليد چهار جهته ي ايکس1 را فراموش نکنيد که خيلي پر کاربرده.
    شايد موارد ديگه اي هم باشه ولي من در خاطرم نيست ديگه.
    فعلن تا بعد

2. 3 کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه PC°BASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

10

دوستان من به اين تاپيک يه نگاه سطحي کردم و يه سري موارد که به چشم خورد را ميخام توضيح بدم.
    يه سري از دوستان ميگن که کيبرد مجازي اي900 عاليه و هر چي ما ميگيم که بابا کيبرد ايکس1 يه چيزه ديگست اونا ميگن که کيبرد مجازي اي900 عاليه.اقا حرفه شما قبول ولي هر چه قدر که کيبرد مجازي عالي باشه به پاي يه کيبرد نميرسه به خصوص کيبرد ايکس1 که بسيار عالي ميباشد و اينکه کسي که نياز به کيبرد داره هيچ چيز غير از کيبرد نميتونه مشکلشو حل کنه.
    در مورد ال سي دي هم ديدم که يکي از دوستان ميگفت که ال سي دي هاي شرکت سامسونگ(منظورم ال سي دي به کار رفته در اي900 ميباشد) عالي ميباشد و با اين که اي900 پيکسل پايين تري نسبت به ايکس1 داره ولي فرق زيادي ندارن اخه چه طور ممکنه؟ال سي دي ايکس1 بسيار عالي ميباشد و زمين تا اسمون با اي900 فرق داره و بهتره.
    در مورد رم هم که همان طور که دوستان گفتن حافظه اي که براي باز شدن برنامه ها مورد نيازه در ايکس1 بالاتره که اين يک نکته ي مثبت ميباشد و برنامه ها با سرعت بالاتري انجام ميشن البته در اين جا سي پي يو اي900 هم مياد تو کار که قويتره و اي900 از سرعت بالاتر برخورداره ولي به نظره من بازم به خاطره گرافيک بهتره ايکس1 ميرزه که در اين جا هم قيد اي900 را بزنيم.
    در کل اي900 فقط سي پي يو بالاتري داره که ان چنان هم بالاتر نيست و فرق چنداني از جهت سرعت با ايکس1 نداره ولي در مقابل ايکس1 چيزايي داره که واقعن ارزش خريدو داره.
    اينکه اي900 هم راي بيشتري اورده به خاطره قيمت پايينشه که باعث ميشه خيلي ها برن بگيرنش و چون خريدنشم ازش دفاع ميکنن.(کي از مال خودش بد ميگه)هر کسي هر گوشي اي را مطابق نيازش ميخره و گوشي اي را که ميگيره براي خودش بهترينه
    فعلن تا بعد
    من قصد ندارم با شما بحث کنم چون خودم رو هم سطح شما نمیدونم شما استاد من هستید .
    ولی خوب بود به این نکته هم اشاره میکردید که با وجود برتری های اکسپریا امنیا دوربین 5 مگاپیکسل داره ... خودتونم میدونید این کم چیزی نیست ... در مقابل کلید 4 جهته ی اکس پریا
    امنیا نشان گر موس داره که کاربریش سریع تر و راحت تر از کلید 4 جهته است ولی برای بازی زیاد مناسب نیست . فیلم برداری امنیا خیلی بهتر از اکسپریا است .
    در بقیه موارد حق کاملا با شماست
    و اکسپریا برتری کامل داره ...

4. 2 کاربر از PC°BASE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ولی خوب بود به این نکته هم اشاره میکردید که با وجود برتری های اکسپریا امنیا دوربین 5 مگاپیکسل داره ... خودتونم میدونید این کم چیزی نیست ... در مقابل کلید 4 جهته ی اکس پریا
    امنیا نشان گر موس داره که کاربریش سریع تر و راحت تر از کلید 4 جهته است ولی برای بازی زیاد مناسب نیست . فیلم برداری امنیا خیلی بهتر از اکسپریا است .
    دوست دارم باز هم یادآوری کنم که در هیچ جای دنیا راجع به سلیقه بحث نمی کنند الا ایران!
    خوب و بد, یعنی پسند و سلیقه. وقتی من میگم خوب یعنی من خوشم میاد. پس, این بحث رو ادامه ندیم.

6. 2 کاربر از دكتر بهرام بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

شما استاد تری ما باید از شما یاد بگیریم.....بگزریم
    درسته.حرفه شما را قبول دارم.من که نگفتم ای900 بده بلکه بیشتر میخاستم برتری های ایکس1 را نام ببرم.البته حواسم به مواردی که شما گفتین هم نبود.
    ای900 هم برتری هایی مثل دوربین و قیمت پایین(البته ایکس1 تا حدودی این قیمتی که داره حقشه اخه یه کیبرد عالی هم داره)........ و یه سری امکانات دیگه که خودتون گفتین در ای900 وجود داره.
    اگه پست ها ی منو ببینید من در خیلی از جا ها هم ای900 را به دوستان پیشنهاد دادم ولی در کل نظرم اینه کسی که کیبرد میخاد و مشکل مالی نداره میتونه روی ایکس1 حساب باز کنه البته واقعن ای900 به خاطر قیمتش خیلی گوشی خوبیه.
    به خاطر توجهتون ممنون
    Last edited by merikh_merikh; 11-04-2009 at 23:05.

8. 2 کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

فعلن تا بعد
    شما هم كه الان اصلاً از روي تعصب اينارو نگفتي كه!
    شما تنها كسي هستي كه نميتوني با كيبرد مجازي كار كني همه دارن ميگن كيبرد مجازيه i900 هيچ مشكلي نداره و اصلاً لازم نيست به خاطر كيبرد به قطر گوشيت 5 ميليمتر اضافه كني و وزنشو 30 گزم بيشتر كني.
    ببين توي كيفيت ال سي دي فقط رزولوشن مهم نيست.قبول دارم كيفيت x1 بالاتره ولي نه انقدر كه فكر ميكني بايد كنار هم بزاري تا بفهمي زمين تا آسمونم فرق نداره.
    در مورد رم بزار يه مثال بزنم.سيستم عامل 32 بيت كامپيوتر 3.25 گيگ رمو بيشتر نميشناسه و بيشتر از اونو نميتونه استفاده كنه.شما اگه كلي برنامه x1 كه رزولوشن بالاتري داره با هم باز كني فقط 40% رمو ميگيره پس بيشتر از 128 مگ رم لازم نيست حتي براي x1 اما سرعت i900 بالاتره و فرقشم با x1 زياده اول به خاطر cpu و دوم به خاطر اينترفيس سبكتر.ببين گرافيك x1 چيز خيلي بزرگي نيست كه بخاطرش قيد سرعت و راحتي كار با i900 رو بزني.
    باتري x1 بهتره ولي بازم فرقشون خيلي زياد نيست مخصوصاً با رامهاي جديد I900.
    كليد 4 جهته روي 1110 هم هست ولي موس يه چيز جديده.بعدشم اگه توجه كني i900 براي اجراي برنامه هاي جاوا بهتره اول بخاطر رزولوشنش چون به 320x240 نزديكتر كه بيشترين رزولوشن جاواست يعني اگه بخاي يه برنامه جاوا رو روي x1 اجرا كني انقدر ريز ميشه كه قابل ديدن نيست.بعدشم i900 كليد مجازي واسه كنترل جاوا داره.
    بعدشم امنيا خيلي برتري داره نسبت به x1 :
    دوربين بهتر
    صداي بهتر
    حساسيت تاچ بيشتر واينترفيس تاچ فرندلي تر
    16 گيگ مموري
    g sensor
    lcd بزرگتر
    سايز مناسبتر و وزن سبكتر
    موس
    cpu قويتر و سرعت بيشتر
    رزولوشن مناسبتر براي جاوا
    و....
    به نظر من خريد امنيا عاقلانه تره مگه اينكه كسي نتونه با كيبرد مجازيش كار كنه ونياز شديد به كيبرد داشته باشه كه اين دفعه touch pro گزينه مناسب تري هست كه تعداد افراديكه با كيبرد مجازي نميتونن كار كنن خيلي كمه در غير اينصورت از i900 لذت ببريد.

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا اگه اطلاعاتتون کمی کاملتر بود متوجه می شدید اون 3 گیگی که ویندوز برا شناخت حجم رم داره فقط در نسخه ی xp- ویندوز مجود داره و در ویستا و سون حجم رم کاملا شناخته می شه
    آره الان رم 128 برا اکسر پاکت پی سی ها کافیه ولی 256 اکسپریا باعث می شه حساب ویژه ای برای اون باز کرد و برنامه نویسها با توجه به کارت گرافیک این گوشی قدرت بیشتری برا نوشتن برنامه و بازی های پر قدرت و با کیفیت دارند (کاربرد این دو قابلیت در آینده معلوم می شه)
    من با کیبرد امنیا کار کردم با اکسپریا هم همینطور اگه شما می گین امنیا عالیه پس من این دوتا رو برابر با هم مقایسه می کنم........خوب کیبورد اکسپریا بهتره
    بله تو کیفیت مانیتور فقط رزولویشن مهم نیست منم قبلا اینو گفته بودم در واقع 30 در صد ماجراست 40 در صد شدت کنتراسته که بازم اکسپریا دو برابر امنیاست 1به 200 امنیا 1به 400 اکسپریا
    تو گوشی های سونی اریکسون کمتر از گوشی های دیگه برق استفاده می شه باسه همین در موارد مشابه استفاده ی بهتری از باطری می شه
    موس هم رو اکسپریا با نصب نرم افزار قابل استفادست با اینم کار کردم اول کار با حاش جالب بود ولی بعد تر جیه دادم با دستم و تاچ صفحه اون کاری که می خواستم انجام بدم
    اینم درسته
    بله
    بله حق با شماست
    اینو شک ارم چون رو صفحه ی امنیا یه لایه ی ضد خش حست که کمی از حساسیت صفحه کم کرده
    این منو ی تاچ فرندلی تر رو اکسپریا هم نصب می شه (کلا به نظر من این اکسپریا یه دزد شریره اول تاچ فلو رو کش رفت بعد منو ی آیفون و بعدش تاچ ویز امنیا بعدن نوبت کدوم بد بخته معلوم نیست) بعدم باید بگم یه تعداد از منو ها یا پنل هلی ی اکسپریا به شدت تاچ فرنلی هستن مثل spb یا مدیا اکسپرینس در سایر موارد که یکین چون هر دو ویندوز موبایلن
    بله البته می شه با یکم خرج بیشتر تو اکسپریا خم داشت ولی خوب از اول بودنش خیلی بهتره
    بله من با شمام
    فکر می کنم رزولویشن دو برابر بتونه 0.2 اینچ کوچیک بودن صفحه رو جبران کنه
    خیلی فرق نمی کنه هر دو شدید ضریفن حالا یکی بیشتر (شما اگه p990 داشتی چی کار می کردی؟)
    بله ولی رو اکسپریا هم می تونی داشته باشی نرم افزارشم تو فرم اکسپریا هست
    خیلی فرق نمی کنن 87 تا
    بله ولی جاوا دیگه قدیمی شده من ویندوز موبایل می گیرم باسه نرم افزارای ویندوز نه جاوا
    و...
    به نظر من هم اکسپریا آینده ی پاکت پی سی یه و گوشی های اینگونه برا آینده مناسب ترند

با توجه به سخت افزاره اکسپریا حالا حالا ها می شه روش حساب کرد و جلوی پیشرفت فناوری کم نیاورد

11. 3 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

شما هم كه الان اصلاً از روي تعصب اينارو نگفتي كه!
    شما تنها كسي هستي كه نميتوني با كيبرد مجازي كار كني همه دارن ميگن كيبرد مجازيه i900 هيچ مشكلي نداره و اصلاً لازم نيست به خاطر كيبرد به قطر گوشيت 5 ميليمتر اضافه كني و وزنشو 30 گزم بيشتر كني.
    ببين توي كيفيت ال سي دي فقط رزولوشن مهم نيست.قبول دارم كيفيت x1 بالاتره ولي نه انقدر كه فكر ميكني بايد كنار هم بزاري تا بفهمي زمين تا آسمونم فرق نداره.
    در مورد رم بزار يه مثال بزنم.سيستم عامل 32 بيت كامپيوتر 3.25 گيگ رمو بيشتر نميشناسه و بيشتر از اونو نميتونه استفاده كنه.شما اگه كلي برنامه x1 كه رزولوشن بالاتري داره با هم باز كني فقط 40% رمو ميگيره پس بيشتر از 128 مگ رم لازم نيست حتي براي x1 اما سرعت i900 بالاتره و فرقشم با x1 زياده اول به خاطر cpu و دوم به خاطر اينترفيس سبكتر.ببين گرافيك x1 چيز خيلي بزرگي نيست كه بخاطرش قيد سرعت و راحتي كار با i900 رو بزني.
    باتري x1 بهتره ولي بازم فرقشون خيلي زياد نيست مخصوصاً با رامهاي جديد i900.
    كليد 4 جهته روي 1110 هم هست ولي موس يه چيز جديده.بعدشم اگه توجه كني i900 براي اجراي برنامه هاي جاوا بهتره اول بخاطر رزولوشنش چون به 320x240 نزديكتر كه بيشترين رزولوشن جاواست يعني اگه بخاي يه برنامه جاوا رو روي x1 اجرا كني انقدر ريز ميشه كه قابل ديدن نيست.بعدشم i900 كليد مجازي واسه كنترل جاوا داره.
    بعدشم امنيا خيلي برتري داره نسبت به x1 :
    دوربين بهتر
    صداي بهتر
    حساسيت تاچ بيشتر واينترفيس تاچ فرندلي تر
    16 گيگ مموري
    g sensor
    lcd بزرگتر
    سايز مناسبتر و وزن سبكتر
    موس
    cpu قويتر و سرعت بيشتر
    رزولوشن مناسبتر براي جاوا
    و....
    به نظر من خريد امنيا عاقلانه تره مگه اينكه كسي نتونه با كيبرد مجازيش كار كنه ونياز شديد به كيبرد داشته باشه كه اين دفعه touch pro گزينه مناسب تري هست كه تعداد افراديكه با كيبرد مجازي نميتونن كار كنن خيلي كمه در غير اينصورت از i900 لذت ببريد.
    آقا اگه اطلاعاتتون کمی کاملتر بود متوجه می شدید اون 3 گیگی که ویندوز برا شناخت حجم رم داره فقط در نسخه ی xp- ویندوز مجود داره و در ویستا و سون حجم رم کاملا شناخته می شه
    آره الان رم 128 برا اکسر پاکت پی سی ها کافیه ولی 256 اکسپریا باعث می شه حساب ویژه ای برای اون باز کرد و برنامه نویسها با توجه به کارت گرافیک این گوشی قدرت بیشتری برا نوشتن برنامه و بازی های پر قدرت و با کیفیت دارند (کاربرد این دو قابلیت در آینده معلوم می شه)
    من با کیبرد امنیا کار کردم با اکسپریا هم همینطور اگه شما می گین امنیا عالیه پس من این دوتا رو برابر با هم مقایسه می کنم........خوب کیبورد اکسپریا بهتره
    بله تو کیفیت مانیتور فقط رزولویشن مهم نیست منم قبلا اینو گفته بودم در واقع 30 در صد ماجراست 40 در صد شدت کنتراسته که بازم اکسپریا دو برابر امنیاست 1به 200 امنیا 1به 400 اکسپریا
    تو گوشی های سونی اریکسون کمتر از گوشی های دیگه برق استفاده می شه باسه همین در موارد مشابه استفاده ی بهتری از باطری می شه
    موس هم رو اکسپریا با نصب نرم افزار قابل استفادست با اینم کار کردم اول کار با حاش جالب بود ولی بعد تر جیه دادم با دستم و تاچ صفحه اون کاری که می خواستم انجام بدم
    اینم درسته
    بله
    بله حق با شماست
    اینو شک ارم چون رو صفحه ی امنیا یه لایه ی ضد خش حست که کمی از حساسیت صفحه کم کرده
    این منو ی تاچ فرندلی تر رو اکسپریا هم نصب می شه (کلا به نظر من این اکسپریا یه دزد شریره اول تاچ فلو رو کش رفت بعد منو ی آیفون و بعدش تاچ ویز امنیا بعدن نوبت کدوم بد بخته معلوم نیست) بعدم باید بگم یه تعداد از منو ها یا پنل هلی ی اکسپریا به شدت تاچ فرنلی هستن مثل spb یا مدیا اکسپرینس در سایر موارد که یکین چون هر دو ویندوز موبایلن
    بله البته می شه با یکم خرج بیشتر تو اکسپریا خم داشت ولی خوب از اول بودنش خیلی بهتره
    بله من با شمام
    خیلی فرق نمی کنه هر دو شدید ضریفن حالا یکی بیشتر (شما اگه p990 داشتی چی کار می کردی؟)
    خیلی فرق نمی کنن 87 تا
    بله ولی جاوا دیگه قدیمی شده من ویندوز موبایل می گیرم باسه نرم افزارای ویندوز نه جاوا
    و...
    به نظر من هم اکسپریا آینده ی پاکت پی سی یه و گوشی های اینگونه برا آینده مناسب ترند

با توجه به سخت افزاره اکسپریا حالا حالا ها می شه روش حساب کرد و جلوی پیشرفت فناوری کم نیاورد
    حمید جان به خاطره جواب های کاملت تشکر.
    به نظره من اومنیا فقط یه جی سنسور و یه دوربین بالاتر داره که امروزه چون دوربین های دیجیتال را همه دارن دوربین زیاد به چشم نمیاد در سی پی یو هم فرق چندانی ندارن ولی به قول حمید جان با توجه به سخت افزار ایکس1 حالا حالاها میشه روی ایکس1 حساب باز کرد.
    درمورد کیبرد مجازی هم من نگفتم که استفاده نمیکنم...منم استفاده میکنم ولی در مواقع نیاز ولی کیبرد اصلی که در ایکس1 هست کاربرد و کارایی بالاتری داره

13. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه FrankenStein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اینجا هم نظر بدیم روزی شاید مدرکی شد اینجا

از نظر بنده

HD

Omnia

X1 هم در اون حد نمیبینم که بخوام مقایسش کنم

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

اینم درسته
    بله
    بله حق با شماست
    بله من با شمام
    خیلی فرق نمی کنن 87 تا
    و...

اطلاعات من تو اين زمينه كامله خودمم 4 گيگ رم دارم و هم xp دارم و هم vista 32 و vista 64 كه قبلاً داشتم ولي چون بعضي از بازيها روش كار نميكنه مجبورم از همون 32 استفاده كنم.تو ويندوز xp فقط 3.25 شو ميشناسه و از همين مقدار استفاده ميكنه ولي تو vista 32 تمام 4 گيگ رو ميشناسه ولي از 3.25 تاش بيشتر نميتونه استفاده كنه.ميتوني از تو task manager متوجه بشي
    درسته رم بالاي x1 واسه بعداً مناسبه ولي همين الان رم امنيا انقدرا هست كه بشه تا يكي 2 سال ديگه روش حساب كرد
    قبوله كيبرد x1 بهتره ولي چقدر؟
    من هر دوتارو هم زمان مقايسه نكردم و نميتونم بگم تفاوت كيفيت ال سي ديشون چقدره ولي aryan land جان كه هر دو رو داره ميگه اين تفاوت در حدي كه فكر ميكنيد نيست
    aryan land جان در مورد باتري هم ميگه x1 بهتره ولي بازم نه اونقدر كه فكر ميكنيد
    موس قبول
    حساسيت تاچ رو هم از aryan land بايد بپرسيم. قبلاً كه نظرش اين بوده كه امنيا بهتره
    اين خرج بيشتر واسه مموري 16 گيگ يكم نيست و يه چيزي حدود 100 تمنه.تازه بازم به سرعت مموري داخلي نميرسه و امكان خراب شدنشم هست
    0.2 اينچ كم نيست ولي باشه قبول
    اتفاقاً من قبلاً p990 داشتم . اينو از طرف خودم نگفتم چون من با htc shift هم مشكلي ندارم اينو از طرف خيلي ها گفتم كه سايز گوشي براشون مهمه
    آقا جاوا هم قبول ولي اين مريخ جان(فريد جون) هي گير داده ميگه x1 دي پد داره واسه جاوا اصلاً به اين نكته توجه نميكنه كه جاوا با اين رزولوشن چقدر ريز ميشه
    در مورد آينده: با اومدن ويندوز موبايل 7 گوشيها خازني و dual touch ميشن و كلي تغييرات ديگه.تصور اينكه يه وسيله اي واسه آينده مناسبه اشتباهه. من اينو با خريد مادربورد تجربه كردم.مثلاً اومدم يه مادربورد core2dou خريدم ولي cpu رو كه 775 pin بود عوض نكردم كه بعداً عوضش كنم.بعد از چند ماه رفتم يه e8400 بگيرم بندازم روش ولي متاسفانه بخاطر fsb پايين نشدو......
    سال 2010 قرار ويندوز موبايل 7 تغييرات زيادي داشته باشه كه ديگه x1 و امنيا.....
    امنيا هم تا سال 2010 كم نمياره
    Last edited by hasanmotori; 12-04-2009 at 22:39.

16. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

حمید جان به خاطره جواب های کاملت تشکر.
    به نظره من اومنیا فقط یه جی سنسور و یه دوربین بالاتر داره که امروزه چون دوربین های دیجیتال را همه دارن دوربین زیاد به چشم نمیاد در سی پی یو هم فرق چندانی ندارن ولی به قول حمید جان با توجه به سخت افزار ایکس1 حالا حالاها میشه روی ایکس1 حساب باز کرد.
    درمورد کیبرد مجازی هم من نگفتم که استفاده نمیکنم...منم استفاده میکنم ولی در مواقع نیاز ولی کیبرد اصلی که در ایکس1 هست کاربرد و کارایی بالاتری داره
    آقا اينقدر تعصب نداشته باش
    16 گيگ مموري 100 تومن پولشه تازه مموري امنيا هم سرعتش بالاتره هم امكان خرابيش كمتره
    جي سنسور چيز كمي نيست
    صفحه بزرگتر
    صداي بهتر
    دوربين هم اين نظر شماست ولي خيلي ها از دوربينش استفاده ميكنن
    خيليا ميگن محل قلم x1 كيفيت بالايي نداره و زود ترك بر ميداره
    سرعت i900 هم بالاتره و تفاوتشون كم نيست اول به خاطر cpu قويتر دوم به خاطر اينترفيس سبكتر
    درسته منم بگم x1 فقط يه كيبرد داره؟
    Last edited by hasanmotori; 12-04-2009 at 23:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •