چرا اینقدر میگید آیفون برنامه نداره؟!
هزاران هزار برنامه و بازی الان موجوده..........
چرا اینقدر میگید آیفون برنامه نداره؟!
هزاران هزار برنامه و بازی الان موجوده..........
خب میتونید چندتا برنامه هاشو که محدودیت هاشو برطرف کرده یا اصلا اسم و کار چند برنامه جالب رو بگید یا فقط کارایی هاشونو؟
iphone video recorder: رفع مشکل فیلمبرداری
isim: خوندن شماره های داخل سیم کارت
ilog:ویرایش کلیه تماس ها
camera pro: فراهم کردن زوم در هنگام عکس برداری
1shoot : گرفتن عکس اتوماتیک
pdf viewer: که ممعلومه !
isms: فوروارد کردن sms و فراهم کردن شکلک ها مثل این
.
.
.
.
خیلی برنامه دیگه که اینجا مجال نیست
بما ند که چقدر بازی هم هست مثل isolitaire , tris , mines ,labyrinth, izoo , pool , icave
پسر.... آی فون بخر![]()
Last edited by mehraboon_mh; 29-10-2008 at 21:59.
وای منو گیج کردید!!!!!
اصلا یک نظرخواهی توی همین تاپیک میزارم ببنیم چی میشه!
بازم کمکم کنید!
مشکل بلوتوث حل میشه؟
بلوتوث از سیاست های اپل هست.. می گن واسه حمایت از قانون کپی رایت این کار رو کرده... آی فون بلوتوث داره ولی نه برلی تبادل اطلاعات...فقط واسه هندز فری بلوتوث .....
می گن مثل این همه برنامه که واسه آی فون ساختن شاید واسه بلوتوث هم یه کاری بشه...
ولی فعلا اصلا روی بلوتوث حساب باز نکن...
اصلا نباید گیج بشی...ما فقط می خوایم کمکت کنیم که بهترین تصمیمو بگیری...
همه نظر ها رو بشنو...سبک و سنگین کن...هر کدوم که نکات مثبت و مورد علاقت رو تامین می کنه بخر
![]()
با توجه به نرم افزار ها برای من فقط این دو مورد مشکل ساز هستند
1- بلوتوث
2- جدانشدن باطری از گوشی
دیگه ایراد خاصی نداره یه سری چیز های جزئی مثل نداشتن اسلات مموری کارت و... هستش که زیاد هم مهم نیستن
ببین دوست من این که گیج شدن نداره.
شما اگه ریویو های منو خونده باشی متوجه میشی که نیازهات با امنیا برآورده میشه یا نه.
تا اونجا هم که من میدونم شما زیاد کار حرفه ای نمیخوای بکنی که هرکدوم از این دوتا بخوان کم بیارن.
CPU امنیا فوق العاده قویه. 624 مگاهرتز...
اگه از اینترفیس آیفون هم خیییلیییی خوشت میاد با همون برنامه ای که بهت معرفی کردم میتونی تم آیفون بسازی با آیکون های امنیا و ساعت Diamond و کلا همه چی رو باهم ترکیب کنی که خیلی تم های دیدنی ساخته میشه.
در کل من نظرم رو امنیاست...
هرچی باشه ویندوز رو همه میشناسن و انعطاف بسیار بسیار بیشتر از مک داره !!!
یکی از دوستان پسر عموم که خارج هست میگفت که سی پی یوی آیفون خیلی بالاست میخواد ببینه میشه ویندوز روی آیفون نصب کنه یا نه یعنی هکش کنه از لحاظ سخت افزاری هم میخواد یک تغییراتی ایجاد کنه آیا این کار امکان پذیر هست؟
این امکانش رو هنوز من ندیدم که رو ایفون بشه ویندوز ریخت.......................مشکل واسش پیش میاد..........
1=خیلی پایین میاد سرعت .....سرعت بالای ایفون برای اینه که سیستم عاملش سبک هست............
2=مشکل رم و رام واسش پیش میاد....................
....................................
راستی امنیا اصلا قابل مقایسه با دایموند نیست.................چون دایموند به جز قیافه چیز دیگه ای نداره.............
چرا دایاموند چیزهای دیگه ای هم داره!
اول کیفیت صفحه نمایشش از امنیا بیشتر هست
دوم تاچ فلو
سوم Usb استاندارد داره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)