تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظرتون ترجمه ها چطوره؟

راي دهنده
10. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

6 60.00%
  • خوب

3 30.00%
  • بد

0 0%
  • خيلي بد

1 10.00%
صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 74

نام تاپيک: ترجمه ي فايل هاي اويل 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

يادداشت روزانه مدير بخش آبرساني و فاضلاب

28 ژوئن
    تقريبا مدت زيادي از آخرين باري كه دون رو ديدم ميگذشت كه امروز اومد به ملاقاتم و بعد از اتمام كارمون قدم زنان با هم گپي زديم. اون مي گفتش كه تا همين ديروز مريض و توي رختخواب بستري بوده كه البته با توجه به اين مدت طولاني كه اينجا كار مي كنه چنين چيزي خيلي هم تعجب بر انگيز نيست. اونقدر ضعيف شده بود كه تمام طول راه به شدت عرق كرده بود و همونطور كه حرف مي زديم دايم بدنش رو مي خاروند. ازش پرسيدم مگه گرمشه ولي اون يه جور مضحكي فقط منو نگاه كرد!
    يعني چش شده؟

7 جولاي
    سر بازرس آيرونز يه مدتيه كه خيلي ديروقت براي سركشي به آزمايشگاه مياد. دقيق نمي دونم اونجا چيكار مي كنه ولي هميشه قيافش گرفته و اخماش تو همه. حالت صورت اون اخيرا از شكل معمولش هم بدتر شده و حدس من اينه كه بداخلاقي آيرونز به خاطر درخواستاي غير ممكن بيركينز بايد باشه. دلم براي سر بازرس مي سوزه، بعد از همه ي اون زحمتايي كه واسه شهر كشيد اين حقش نبود.

21 جولاي
    من خيلي كمتر از قبل الكل مصرف مي كنم چون الان شيفت مراقبت از قبرستون بهم سپرده شده. ولي در كل شكايتي ندارم چون به هر حال خودم اين طرز زندگي رو انتخاب كردم.

16 آگوست
    سربازرس آيرونز امروز هم ديروقت اينجا اومد و چهره ش از هميشه گرفته و عبوس تر بود. سعي كردم باهاش شوخي كنم تا از اين حال درش بيارم ولي اون اصلا خندش نگرفت! در مقابل به روم اسلحه كشيد و تهديد كرد كه شليك مي كنه! البته تونستم آرومش كنم ولي به نظرم اين آدم بايد مشكل اساسي داشته باشه. چون خودشم مي دونه كه بدون كمك من و مدالم نميتونه وارد آزمايشگاه بشه. يعني اين چيزيه كه يه سربازرس پليس از وظيفه ي "نجات و محافظت" حاليش شده؟!

21 آگوست
    از طريق ويليام با خبر شدم كه پليس و رسانه ها بررسي خودشون رو بر روي فعاليتهاي شركت آمبرلا شروع كردن. اون همينطور مي گفت كه ابعاد اين بازرسي خيلي وسيعه و حتي ممكنه بخوان شبكه فاضلاب رو هم بگردن به خاطر همين ازم خواست همه ي عمليات قرارگاه فاضلاب آمبرلا رو تا اتمام بازرسيها متوقف كنم. البته شبكه فاضلاب هنوز براي عبور و مرور باز هست ولي اون تاكيد مي كرد كه خيلي خيلي محتاط باشم چون اگه كسي از فعاليتهاي آمبرلا در اينجا با خبر بشه شغلمو از دست ميدم.

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

گزارش P-Epsilon
    گزارش تحقيق بر روي گاز P-Epsilon
    اين گزارش رسيدگي سريع متقاضي شده است

گاز P-Epsilon داروهاي آزمايشي آمبرلا رو خنثي ميكنه. همين طور اين گاز از منتشر شدن اين ماده ي شيميايي ( داروها) جلو گيري ميكنه. البته اين گاز اثرات جانبي و منفي هم همراه داره.

اين گاز سلول هاي ايجاد شده توسط اين دارو رو سست ميكنه. به هر حال اگر زياد در معرض اين گاز جهت عقب انداختن اين بيماري قرار بگيريم يه نوع پادتن در بدن توليد ميشه. از اين گذشته بعضي از انسانها براي استفاده از اين گاز بايد احتياط كنن و مواظب باشن كه جذب كردن مقدار زياد باعث مسموم شدنشون ميشه و باعث ميشه ويروس سريع تر عمل كنه. استفاده از گاز P-Epsilon ممكنه فقط براي زنها محدود بشه. ما از شما خواهش ميكنيم كه اجازه بديد دوباره اين گاز رو آزمايش كنيم.

دومين اتاق تحقيق و توسعه/ تيم امنيت

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

Want Ad اين از همون آگهي هايي هست كه براي شغل ميزنن.مثل همين برگه هايي كه مثلا توش ميزنن به يك شاگرد نياز است .(نميشه يه ترجمه در ست نوشت ولي معنيش همينه)

سمت (شغل) جديد موجود است

شركت آمبرلا شعبه راكون
    تمام وقت(با مزايا)

ما كي هستيم؟

ما بزرگترين (number one) شركت داروسازي در دنيا هستيم و دائما در حال سعي و تلاش براي رسيدن به راههاي توسعه و رشديم.

ما به دنبال چه هستيم؟(ما چه كسايي رو مي خوايم)

ما دنبال اشخاص سالم , سلامت و خاص از هر نژاد و دين هستيم.

شغلهاي موجود
    بازاريابي , خدمات , توليد , ...

الزامات (احتياجات اين مشاغل)
    سابقه مورد نياز نيست ولي شما بايد گواهينامه بهداشت پزشكي داشته باشيد.
    اين مشاغل در كشورهاي ديگر نيز موجود است.(يعني تو شعبه هاي مختلف آمبرلا تو كشورهاي ديگه)

(لطفا اين برگه رو در درخواست نامتون داشته باشين)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خاطرات منشي B

8 ژوئن

همونطور كه داشتم دفتر كلانتر رو مرتب مي كردم اون با يه نگاه آشفته و عصباني يه لحظه به سمت من برگشت و منو نگاه كرد. همش دو ماهه كه من كارمو اينجا شروع كردم ولي اين دومين باريه كه اونو تو چنين حالتي مي بينم. اولين بار وقتي بود كه اون مجسمه رو اتفاقي از جاش تكون داده بودم. فقط فرقش اينه كه اين دفعه ي دومي نگاهش حتي وحشتناك تر از قبلي شده بود. من جدي فكر كردم الانه كه به من حمله كنه يا بهم آسيبي بزنه.

15 ژوئن
    من بالاخره فهميدم كلانتر اين همه مدت چي رو داشت مخفي مي كرد. اگه بفهمه كه من به رازش پي بردم جونم شديدا به خطر ميفته. ولي مهم نيست تصميم دارم يه روز تو موقع مناسب اونو برش دارم.

5. این کاربر از Alisma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ساخت واكسن
    دستورالعمل ساخت آنتي ژن ويروس G : G - واكسن. نام كد "شيطان".

زماني كه فرايند آلوده شدن توسط ويروس G آغاز ميشه، اين ويروس شروع مي كنه به اشباع سازي يه جور رويان در داخل بدن موجود زنده. و اگر توسط ميزبان پس زده نشه، اين رويان ويروسي تدريجا به سلولها حمله مي كنه و سلولهاي ميزبان رو با بازنويسي Dna اونها در سطح مولكولي آلوده مي كنه.

هنگامي كه دگرديسي ويروسها توي بدن كامل شد بدن ميزبان اين توانايي رو به دست مياره كه چرخه ي توليد دوباره ي ويروس رو به طور ادامه دار انجام بده. مدت زماني كه براي كامل شدن اولين دور از اين فرايند لازمه از فردي به فرد ديگه متغيره. در مراحل ابتدايي اين تهاجم ويروسي به سلولها اين امكان وجود داره كه با استفاده از واكسن آنتي ژن G فرايند دگرديسي رو متوقف كنيم.

روش توضيح داده شده در زير جزييات نحوه ي ساخت اين واكسن رو نشون مي ده. توليد واكسن در وهله اول نياز به داشتن ماده پايه واكسن داره كه اون رو ميشه با فعالساز Vam به دست آورد به اين صورت كه اول پوكه ي خالي رو توي Vam قرار بدين و دستگاه رو فعال كنين. بعد از چند لحظه فرايند توليد كامل ميشه و ماده پايه اي واكسن كه سفيدرنگ هست به طور خودكار توي پوكه پر ميشه. بعد از اون در حالي كه مطمئن هستين چراغ سبز دستگاه روشنه، پوكه رو برداريد و مرحله بعدي رو اجرا كنيد به اين ترتيب كه وقتي پايه واكسن آماده شد اون رو در دستگاه توليد واكسن كه توي آزمايشگاه P-4 هست قرار بدين.

اين دستگاه تمام خودكاره و شما فقط بايد سوييچ آغاز اون رو فشار بديد. بعد از فشار دادن سوييچ برنامه به طور خودكار شروع ميشه و فرايند ساخت "شيطان" رو توي حدود 10 ثانيه كامل مي كنه. از اونجايي كه اين فرايند خيلي حساسه كيفيت واكسن توليد شده با وارد شدن شوك هاي خيلي ناچيز محيط يا تغييرات درجه حرارت هم مي تونه تغيير كنه. بنابراين براي به دست اومدن نتايج مناسب بايد با احتياط عمل كرد.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

گزارش ويروس مادر
    اين ويروس نخستين بار توسط اسپنسر اوزول كشف شد. در واقع اون موسس شركت آمبرلا بود. بهد از مدتي دكتر اسپنسر به دنبال دكتر ماركوس اومد به هر حال دكتر ماركوس از قدرت اون سو استفاده كرد و از كار اخراج شد. بعد از اون اتفاق به دنبال دكتر بيركين اومد. دكتر بيركين هم ويروس T رو طراحي كرد. احتمال ميره كه اون روي يه ويروس قدرتمندتر به نام ويروس G كار كنه. در همين حال تحقيق بر روي ويروس مادر تنها در آزمايشگاه هاي ما صورت ميگيره. ما اميدواريم كه بتونيم ويروس هاي بيشتري كشف كنيم.
    Last edited by Maggy_P; 21-09-2007 at 12:33.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نام نويسي كاربر
    اين يك پسوورد موقتيه براي وارد شدن به آزمايشگاه كشف ويروس.

نام كاربر: Guest ( در قسمت ---- A نام كاربر: Nemesis )
    كد رمز: ندارد
    معتبر تا 24 ساعت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

نام نويسي كاربر
    اين يك پسوورد موقتيه براي وارد شدن به آزمايشگاه كشف ويروس.

نام كاربر: Guest ( در قسمت ---- A نام كاربر: Nemesis )
    كد رمز: ندارد
    معتبر تا 24 ساعت
    فکر کنم اشتباهی شده.
    توی قسمت Lion A نام کاربری Guest بود.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم اشتباهی شده.
    توی قسمت Lion A نام کاربری Guest بود.
    اين بازي ورژن هاي مختلفي داره شايد مال من با شما فرق داره

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

خاطرات آمبرلا
    آقاي دكتر بيركين

ما داريم كمبود APL-14 رو رسيدگي ميكنيم. براي حل كردن اين مشكل من از شما و بقيه ي كارمندان آزمايشگاه پنج جعبه از اين ماده رو براي كارخونه ي خودمون ميگيرم.
    بلافاصله براي آگاهي شما ما فهميديم كه بنياد ما در قطب جنوب ميتونه اين كمبود رو رفع كنه. ما اين موضوع رو پيگيري ميكنيم تا در آينده مشكلي بوجود نياره. شما هم احتياج نيست نگران باشيد شهرت آشفورد به طرز غير قابل باوري در حال محو شدنه.

پاسخ سريع شما يك قدرداني بزرگه.

با عرض احترام
    جويل آلمن
    نائب رئيس شعبه ي ايالات متحده ي آمريكا
    15 سپتامبر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •